Hattrick
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
... a legjobbkor<#crazya>#crazya>
5. vok 7 ponttal, viszont a 2.-nak is 7 pontja van<#wow2>#wow2>
http://www.powerplaymanager.com/r57633
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Eddig csak én vagyok 100%-os ebben az idényben nálunk.
A halál csupán a kezdet...
viszont az ehhez hasonlók 430 milla körül mentek, én meg "mindössze" 403-ért vettem :)
puftuljon av öffef befédhibáf!!!44
puftuljon av öffef befédhibáf!!!44
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Samuil Litomin
TSI=9 650, 20 éves, megfelelõ formában
Tapasztalata csapnivaló, és gyenge vezetõi képessége van
Erõnlét: csapnivaló Védés: katasztrofális
Játékszervezés: csapnivaló Átadás: megfelelõ
Szélsõjáték: gyenge Védekezés: gyenge
Gólszerzés: lenyûgözõ Pontrúgás: középszerû
Dátum Kitõl Kinek Ár Akkori TSI-je
2006-05-16 P.F.C.CHERNO MOR FCT THUN 75 200 eFt 3 290
2005-05-01 Trana Fedova VLADISLAV 38 400 eFt 1 610
hát... a csapatom 2005 novemberében indult asszem... szal az a május elsejei eladás... ehem... nahmind1 :D
Ha azt mondom hogy fingom nincs ki ez a játékos, akkor még finoman fejeztem ki magam :D
Nah nembaj, jöhetnek ilyen apró bevételek ismeretlen játékosok után :)
én is így szoktam licitálni hogy ami kell rádobok tizenakárhányezret amennyit pont nem szégyellek, de egybõl lecsapják :C
csak ugye suli, hétvégén meg elfelejtek ^^ :)
igyekszem megfogadni a tanácsát köszönöm ^^
Próbáld éjfél után vagy korán reggel.
haggyák már meg nekem, egy nyüves játékos kell, hogy a rák pengesse a tüdejüket :\
kb mennyi idõ mire lesz csapatom??
felállások
4-4-2: az alapfelállás. erõs védelmet és középpályát ad. jó középpályásokkal érdemes játszani a labdabirtoklásért.
támadó
3-5-2: erõs középpálya enyhe védelmi gyengülés árán. nyerni jó :)
3-4-3: igen támadó felállás. itt is igaz: jó középpályások kellenek ahhoz, hogy legyen elegendõ helyzetünk.
4-3-3: nagyon gyenge középpálya ellen ajánlott. valószínûleg csak ellentámadásos taktikával jó.
2-5-3: átadás-edzésre egy gyenge támadású csapat ellen ;)
defensive
5-3-2: ellentámadásra lehet jó
4-5-1: védekezõ felállás erõs középpályával... kibekkelni egy ikszet.
5-4-1: döntetlent kicsikarni jó középpályával.
Kb 1 hónapja még középen támadással játszottam, de fele annyira nem voltam hatékony mint ellentámadással. Nekem az sokkal jobban bejött.
3-4-3-t akartam, és a vaészeg a középpálya gyengesége miatt nem érvényesül a csati sor.
a középen támadás a leghatásosabb:)
énis igy csináltam, ellentámadást, a taktika szintje jo ha közészerü volt, most hogy középen támadok 3csatival, min remek, de leginkább nagyszerü:)
Ellentámadás a megfelelõ taktika ennél a felállásnál, a többi nem hatásos.
ÉN úgy tudom a csillag nem sokat számít... amúgy a 3-4-4 az 3 védõ? és ha jól számolom akkor ez 11 ember, és akkor a 12. a kapus... ha adhatok egy tanácsot akkor szerintem 4-3-3-t játszass, ha csati edzõ vagy...
nembaj leszünk még jobbak, ne adja senki föl!!!!4
legalább ebbõl legyen valami elõnyöm...
ma volt a második hazai vereségem (2-4)
ez a két hazai vereség nagyon betett...
elöszõr "40 csillagom kapott ki 34 csillagtól" 3-4-re, majd most "39 csillagom kapott ki a 32.5 csiilagtól" 2-4... már most fosok legközelebb a csoport leggyengébbjével játszom aki mindig 31 csillag körül hoz....
csatit edzem, kiemelkedõek, középszerû és megfelelõ átadással, szarnak gólokat lõni.... a középpályám ratyi 3.5-4 csillag körül. 3-4-4-et szoktam nyomatni amúgy....
gondom, hogy nem látom értelmét a kiesés utáni folytatásnak, mert nem hinném hogy valaha is visszaküzdöm magam (voltam már amúgy a VI.-ban anno), mivel a hatod is egyre jobban bedurvul, mindneki fejlõdik, és a mostani ligatársak és a csapatom közti különbség az szinte állandó.........
mit csináljak??
hogy nyomjam úgy végig a szezont h szinte tuti kiesek (3 csapat "tûnt verhetõnek szezon elején, ebbõl 2 itthon vert meg :(((( )
adjak el mindenkit és elölrõl csak 17 évesekkel??
kirúgjam a szóvivõket?? minek legyen több drukkerem ha a szezon végén úgy is 10% lelép.....??