22246
Hattrick
  • Rudee
    Megtörtént.
  • JimKirk
    Akkor minden heten egy elore megbeszelt csapattal kell lekotni barimeccset?
  • karajjj
    külön oldalon lehet csak
  • JimKirk
    Ingyé lehet?

gentdelBARCA:

A bajnoki tablazat a hattricken belul lenne vezetve, vagy egy kulon oldalon?
  • gentdelBARCA
    Hali,

Szeretnénk útjára indítani a Hattrick Barátság Kupát, melynek célja, hogy a szerdai barátságos meccs napokat kicsit feldobjuk és szervezett formában versenyszerűvé tegyük. Nevezhetnénk akár tartalék bajnokságnak is, hiszen a szerdai meccsnapnak az edzés az elsődleges célja, de így B csapatunknak is megadhatjuk a lehetőséget hogy „tétre” menő meccseket játszanak.

Részletek, szabályok, jelentkezés itt -> Barátság Kupa

Szeretettel várunk mindenkit. :)
  • Osi20
    valakit érdekel hoygan kell Hattrick támogatonak lenni az irjon nekem privátra? Segitek mindenkinek. szia
  • karajjj
    ifi barátságos valaki?
  • karajjj
    következő meccs után
  • matthias92
    remélem sikerül megismételni párszor. :)))
    a szezonnak most lesz vége, igaz?
  • matthias92
    Mellesleg az első meccsemen többször is módosítottam felállást, és nyertem 3-2re (igaz, egy bot csapat ellen, dehát akkor is)
  • rvn
    Köszke!
  • karajjj
    kupáért nem, bajnokságért vagy a feljutésért igen, meg a szurkolók fizetnek éves tagdíjat
  • JimKirk
    Grat a feljutashoz es drukkolok neked, hogy sikerlujon bentmaradnod!:)
    A juttatasok engem is erdekelnenek, jo lenne valamit kapni a szponzoroktol egy sikeres szezon utan!:)
  • rvn
    Első teljes szezonomban sikerült feljutnom az utolsó osztályból 1 döntetlennel vereség nélkül, még van 1 meccs egy gyengébb képességü csapat ellen. Év végén kapok valami juttatást a kupaszerplésért (2. körben estem ki egy 2. osztályu csapat ellen) illetve a bajnoki szereplésért? Rem megmaradok a 6. osztályban:)
  • somakam
    én 3-3-at játszottam!Az ifi megholnap játszik az elsővel!nagyon jó az ificsapatom,bízom benne,ha elküldöm a taktikát,akkor tuti nyerek!
  • karajjj
    igen
  • matthias92
    ifit úgy érted hogy fiatal játékosokat a piacról?
  • karajjj
    figyelj, ha nem akarsz belebukni, akkor gyorsan felejtsd el stadionbővítést, először is döntsd el, hogy mit akarsz edzeni, aztán arra a posztra vegyél ifiket, akik megfelelő szinten vannak az adott tulajdonságból, az ifiakadémia pedig jó dolog, ha foglalkozol vele
  • matthias92
    srácok, most kaparítottam meg a csapatomat. régebben játszottam a hattrickkel, de azóta már elfelejtettem mit hogy. Szeretnék tőkét szerezni először is, hogy legyen pénz az edzőre, meg a stadion továbbfejlesztésére, illetve néhány új játékos is elkellene még hozzánk.
    Az ifiakadémiáról mi a véleményetek?
  • JimKirk
    A szamomra meg elerhetetlen osszegek, es jatekosok!

Tarottam tole, hogy felre fogod ertelmezni!
  • Mososzer
    Mi olyan vicces Jim ?
  • Rudee
    Ifimnél nekem egyéni edzés van beállítva. Posztokat variáltam és úgy került mindenki a helyére. Igaz így is utolsó előttiek vagyunk, de az nem baj :)
  • karajjj
    edzést nem tudom, de cserélgetni persze, hogy lehet, én úgy jöttem rá, hogy ki hol jó
  • JimKirk
    Ificsapatnal is tobb szezonon keresztul kell ugyan azt edzeni, vagy itt surubben kell valtogatni? Plusz az is erdekelne, hogy a jatekosokat lehet-e a kulonbozo posztok kozott cserelgetni, hogy rajojjek melyik fekszik nekik a legjobban?
  • Rudee
    Hattrick organizernél én nézem hogy ki milyen poszton mire jó. Viszont nem hagyom, hogy a program rakja össze a kezdőt, mert manuálisan 2-3 csillaggal jobbat rakok össze.
  • JimKirk
    LOL!
  • Rudee
    Én nem szoktam. Akik most vannak, azoktól is megválok majd idővel.
  • Mososzer
    Sziasztok srácok!

Eladó hátvédek :

17 éves 99 napos hátvéd : REMEK védekezés ( van benne 5-6 edzés ) ---> 120 000
    17 éves 104 napos hátvéd : REMEK védekezés ( van benne plusz 1-2 edzés) ---> 50 000
    18 éves 22 napos hátvéd : REMEK védekezés ---> 10 000

Eladó középpályások :

22 éves 37 napos középpályás : REMEK játékszervezés, MEGFELELŐ szélsőjáték. ---> 10 000
    28 éves 3 napos középpályás : JÓ játékszervezés, MEGFELELŐ szélsőjáték, KÖZÉPSZERŰ védekezés. ---> 10 000

Eladó csatárok :

26 éves 92 napos csatár : KIEMELKEDŐ gólszerzés, KÖZÉPSZERŰ védekezés ---> 250 000
    27 éves 67 napos csatár : REMEK gólszerzés, KÖZÉPSZERŰ átadás és szélsőjáték, MEGFELELŐ játékszervezés ---> 70 000

Továbbá : Akit érdekel egy 27 éves VILÁGKLASSZIS középpályás MEGFELELŐ átadással, JÓ pontrúgással, az szóljon. Az ára olyan : 280 000 - 300 000.

Jah és még valami: Van egy 17 éves 101 napos játékosom kint, neki jelenleg REMEK a védekezése, de 1 edzés és lép NAGYSZERŰre!
    220 000-ért van kint!
  • JimKirk
    Sunyi jatekosokat "szabad" venni?:)
  • JimKirk
    Azt hiszem en is vedekezest fogok edzeni!
  • Christian88
    ettől nem kell félni ha /.-ba jutsz fel szerintem. Én is PIC-eltem egy most feljutóval még az elején és kikaptam =D
  • Rudee
    Kössz :) Csak ne essek vissza rögtön :)
  • JimKirk
    kuzco007:

OFF:

Hajra Fradi!

ON:

Rudee:

Gratulalok!:)
  • Rudee
    4 játékost eladok. Dave Nafziger (kp/v) és Szoboszlai Emil (cs) viszonylag jó, a másik kettő meg fiatal. Tesék licitálni.
  • Rudee
    4-0után kaptam kettőt, de az már senkit se érdekel :)
    Bajnokcsapat, bajnokcsapat!

Záró fordulóban a már biztos 2. ellen otthon jáccunk.
  • kuzco007
    3adik helyen végeztem a 6odik osztályban, szünetben viszont nagyon rágyúrok a kövi bajnokságra mert jó lenne szintet lépni, legjobb teljesítményem h osztályozóig jutottam
  • JimKirk
    Profi FC |2| - |5| BSFC

0 - 1 Barabás Cseh 17'
    0 - 2 Ármin Szécsényi 23'
    1 - 2 Imre Ignácz 39'
    1 - 3 Barabás Cseh 47'
    1 - 4 Botond Séra 70'
    1 - 5 Sándor Tiefenbach 72'
    2 - 5 Simon Voczelka 75'
  • barren
    na azért grat mindenkinek, a játéktördelés is majdnem bejött..
    az én meccsem 7-0 lett, de 2 középpályásom is megsérült.
  • karajjj
    meg is fordították a meccset :(
  • karajjj
    na fasza, pirosat kapott a jobbszélsőm :S