22246
Hattrick
-
Rudee #5593 Megtörtént. -
Akkor minden heten egy elore megbeszelt csapattal kell lekotni barimeccset? -
karajjj #5591 külön oldalon lehet csak -
Ingyé lehet? 
gentdelBARCA:
A bajnoki tablazat a hattricken belul lenne vezetve, vagy egy kulon oldalon?
-
gentdelBARCA #5589 Hali,
Szeretnénk útjára indítani a Hattrick Barátság Kupát, melynek célja, hogy a szerdai barátságos meccs napokat kicsit feldobjuk és szervezett formában versenyszerűvé tegyük. Nevezhetnénk akár tartalék bajnokságnak is, hiszen a szerdai meccsnapnak az edzés az elsődleges célja, de így B csapatunknak is megadhatjuk a lehetőséget hogy „tétre” menő meccseket játszanak.
Részletek, szabályok, jelentkezés itt -> Barátság Kupa
Szeretettel várunk mindenkit. :) -
valakit érdekel hoygan kell Hattrick támogatonak lenni az irjon nekem privátra? Segitek mindenkinek. szia -
karajjj #5587 ifi barátságos valaki? -
karajjj #5586 következő meccs után -
remélem sikerül megismételni párszor. :)))
a szezonnak most lesz vége, igaz? -
Mellesleg az első meccsemen többször is módosítottam felállást, és nyertem 3-2re (igaz, egy bot csapat ellen, dehát akkor is) -
Köszke! -
karajjj #5582 kupáért nem, bajnokságért vagy a feljutésért igen, meg a szurkolók fizetnek éves tagdíjat -
Grat a feljutashoz es drukkolok neked, hogy sikerlujon bentmaradnod!:)
A juttatasok engem is erdekelnenek, jo lenne valamit kapni a szponzoroktol egy sikeres szezon utan!:) -
Első teljes szezonomban sikerült feljutnom az utolsó osztályból 1 döntetlennel vereség nélkül, még van 1 meccs egy gyengébb képességü csapat ellen. Év végén kapok valami juttatást a kupaszerplésért (2. körben estem ki egy 2. osztályu csapat ellen) illetve a bajnoki szereplésért? Rem megmaradok a 6. osztályban:) -
somakam #5579 én 3-3-at játszottam!Az ifi megholnap játszik az elsővel!nagyon jó az ificsapatom,bízom benne,ha elküldöm a taktikát,akkor tuti nyerek! -
karajjj #5578 igen -
ifit úgy érted hogy fiatal játékosokat a piacról? -
karajjj #5576 figyelj, ha nem akarsz belebukni, akkor gyorsan felejtsd el stadionbővítést, először is döntsd el, hogy mit akarsz edzeni, aztán arra a posztra vegyél ifiket, akik megfelelő szinten vannak az adott tulajdonságból, az ifiakadémia pedig jó dolog, ha foglalkozol vele -
srácok, most kaparítottam meg a csapatomat. régebben játszottam a hattrickkel, de azóta már elfelejtettem mit hogy. Szeretnék tőkét szerezni először is, hogy legyen pénz az edzőre, meg a stadion továbbfejlesztésére, illetve néhány új játékos is elkellene még hozzánk.
Az ifiakadémiáról mi a véleményetek? -
A szamomra meg elerhetetlen osszegek, es jatekosok! 
Tarottam tole, hogy felre fogod ertelmezni!
-
Mososzer #5573 Mi olyan vicces Jim ? -
Rudee #5572 Ifimnél nekem egyéni edzés van beállítva. Posztokat variáltam és úgy került mindenki a helyére. Igaz így is utolsó előttiek vagyunk, de az nem baj :) -
karajjj #5571 edzést nem tudom, de cserélgetni persze, hogy lehet, én úgy jöttem rá, hogy ki hol jó -
Ificsapatnal is tobb szezonon keresztul kell ugyan azt edzeni, vagy itt surubben kell valtogatni? Plusz az is erdekelne, hogy a jatekosokat lehet-e a kulonbozo posztok kozott cserelgetni, hogy rajojjek melyik fekszik nekik a legjobban? -
Rudee #5569 Hattrick organizernél én nézem hogy ki milyen poszton mire jó. Viszont nem hagyom, hogy a program rakja össze a kezdőt, mert manuálisan 2-3 csillaggal jobbat rakok össze. -
LOL!
-
Rudee #5567 Én nem szoktam. Akik most vannak, azoktól is megválok majd idővel. -
Mososzer #5566 Sziasztok srácok!
Eladó hátvédek :
17 éves 99 napos hátvéd : REMEK védekezés ( van benne 5-6 edzés ) ---> 120 000
17 éves 104 napos hátvéd : REMEK védekezés ( van benne plusz 1-2 edzés) ---> 50 000
18 éves 22 napos hátvéd : REMEK védekezés ---> 10 000
Eladó középpályások :
22 éves 37 napos középpályás : REMEK játékszervezés, MEGFELELŐ szélsőjáték. ---> 10 000
28 éves 3 napos középpályás : JÓ játékszervezés, MEGFELELŐ szélsőjáték, KÖZÉPSZERŰ védekezés. ---> 10 000
Eladó csatárok :
26 éves 92 napos csatár : KIEMELKEDŐ gólszerzés, KÖZÉPSZERŰ védekezés ---> 250 000
27 éves 67 napos csatár : REMEK gólszerzés, KÖZÉPSZERŰ átadás és szélsőjáték, MEGFELELŐ játékszervezés ---> 70 000
Továbbá : Akit érdekel egy 27 éves VILÁGKLASSZIS középpályás MEGFELELŐ átadással, JÓ pontrúgással, az szóljon. Az ára olyan : 280 000 - 300 000.
Jah és még valami: Van egy 17 éves 101 napos játékosom kint, neki jelenleg REMEK a védekezése, de 1 edzés és lép NAGYSZERŰre!
220 000-ért van kint! -
Sunyi jatekosokat "szabad" venni?:) -
Azt hiszem en is vedekezest fogok edzeni!
-
ettől nem kell félni ha /.-ba jutsz fel szerintem. Én is PIC-eltem egy most feljutóval még az elején és kikaptam =D -
Rudee #5562 Kössz :) Csak ne essek vissza rögtön :) -
kuzco007:
OFF:
Hajra Fradi!
ON:
Rudee:
Gratulalok!:) -
Rudee #5560 4 játékost eladok. Dave Nafziger (kp/v) és Szoboszlai Emil (cs) viszonylag jó, a másik kettő meg fiatal. Tesék licitálni. -
Rudee #5559 4-0után kaptam kettőt, de az már senkit se érdekel :)
Bajnokcsapat, bajnokcsapat!
Záró fordulóban a már biztos 2. ellen otthon jáccunk. -
3adik helyen végeztem a 6odik osztályban, szünetben viszont nagyon rágyúrok a kövi bajnokságra mert jó lenne szintet lépni, legjobb teljesítményem h osztályozóig jutottam -
Profi FC |2| - |5| BSFC
0 - 1 Barabás Cseh 17'
0 - 2 Ármin Szécsényi 23'
1 - 2 Imre Ignácz 39'
1 - 3 Barabás Cseh 47'
1 - 4 Botond Séra 70'
1 - 5 Sándor Tiefenbach 72'
2 - 5 Simon Voczelka 75' -
barren #5556 na azért grat mindenkinek, a játéktördelés is majdnem bejött..
az én meccsem 7-0 lett, de 2 középpályásom is megsérült.
-
karajjj #5555 meg is fordították a meccset :( -
karajjj #5554 na fasza, pirosat kapott a jobbszélsőm :S