22246
Hattrick
-
En mar 4-1-nel tartok! Egyenlore nincsenek serultjeim, remelem igy is marad!
Banok: reszvetem! -
karajjj #5552 na most egyenlítettek nálam a hazaiak -
Banok FC - Seel El Hasit-Lak 2 - 2
30856 néző
0 - 1 Juan Sebastián Jurado 2'
0 - 2 Carmel Benado 21'
1 - 2 Fuat Heirmans 31'
2 - 2 Aki Silvola 68'
Középpálya: nagyszerű (Átlag alatt) megfelelő (Éppen)
annyát ennek a randomnak. :mad:
majdnem biztos, hogy kiestem -
karajjj #5550 én továbbra is tartom idegenben a 0:1-et a második ellen, neki 74%-os labdabirtoklása volt :D
Rudee már 0:2-re vezet, pedig emberhátrányban is van :D -
En eddig egy BOT ellen 2-1-re megyek idegenben. -
barren #5548 Nah, nálam félidőben eddig 4-0 hazai pályán az 5. ellen. Kicsit nehezen indult a gólgyártás. + 1 sérülés 
#5536 köszi -
karajjj #5547 na a második helyezett ellen (akinek sokkal jobb csapata van) eddig bejött a játéktördelés :D
kiszenvedtünk egy gólt is :P -
mármint amikor elkezdtem úgy az elején =) -
Talalatam egy jo oldalt!
Egesz jo anyag!:) -
karajjj #5544 nem az elején, hanem amúgysem éri meg többet tartani, mert már nem segítenek, csak plusz pénz, de az elején sokba kerül annyit tartani -
hát nekem azt mondták hogy 9 segédedző 1 kapusedzőm legyen az elején 10nél semmi képpen se legyenek többen(ha kapust edzel akkor fordAmelyik posztot edzeni akarod oda vegyél fiatal játékosokat, ha nincs rá nagy kereted akkor 17-18 éves megfelelő játékosokat szerintem.
Ha valamit rosszul mondtam volna majd kijavítanak =).Edzőből se mindegy milyened van. -
karajjj #5542 annyi segédedző elég
először is el kell döntened, hogy mit akarsz edzeni: védés, védekezés, játékszervezés, vagy gólszerzős, asszem ezek a fő skillek
én védekezést edzek, jelen pillanatban van 9 védőm akiket játszatok minden héten -
Magam sem tudom, azt hittem fontos kepessegnek szamit az atadas! 
Meg azt sem tudom milyen 17-18 fiatalokat lenne erdemes vasarolnom, ahhoz kotnem az edzest is! Ebben segithetnetek:)
Öt segededzo nagyjabol elegedonek szamit a fejlodes szempontjabol? Mas szakembert meg nem merek felvenni, mert nem szeretnem nagyon megterhelni a koltsegvetest amig nincs allandoan 8-10 ezer nezom!! -
Ot akarja berakni csatarnak
Védés: 2/20 pocsék
Védekezés: 5/20 középszerű
Játékszervezés: 4/20 gyenge
Szélsőjáték: 4/20 gyenge
Átadás: 8/20 remek
Gólszerzés: 4/20 gyenge
Pontrúgás: 7/20 jó
En meg ra gondolotam:
Védés: 1/20 katasztrofális
Védekezés: 3/20 csapnivaló
Játékszervezés: 3/20 csapnivaló
Szélsőjáték: 3/20 csapnivaló
Átadás: 7/20 jó
Gólszerzés: 5/20 középszerű
Pontrúgás: 2/20 pocsék
Tudom nem egy nagy spiler(18 ev) de mind2 csatarom serult. Ninncs jobb kepessegu golszerzom, a tobbi is aki van az kozepszereu! A jo atadas miatt esett ra a valasztasom!
Szerintetek?
-
Miért nem valami főskillt edzel átadás helyett? -
karajjj #5538 nekem a hcp eléggé reális kezdőt szokott generálni, bár mindig finomítok rajta valamit -
Uraim!
Minden estebne lehet tamaszkodni a kulonbozo "legjobb felallas kalkulatorokra"? Mert nekem erdekes kezdot szamol ki a program, nem igazan ertek vele egyet! Merjek a fejem utan menni, vagy inkabb a programra hallgassak? Mennyire megbizhato?
Sok sikert ma mindenkinek,en egy BOT csapat ellen jatszom idegenben!
Egy 29 eves kozeppalyasomnak fejlodott az atadasa jorol remekre!:) -
karajjj #5536 persze, hogy nem gond, ezért van a topik :D
gratula a feljutáshoz! -
barren #5535 Üdv managertársak 
Egy kis helyzetjelentés ha nem gond..gondoltam megosztom veletek.
Nekem már az előző fordulóban eldőlt a feljutásom a nem túl acélos VII.249-ből. Jövőre jo lenne megragadni valahogy a 6. osztályban..meglátjuk. Barátságosra meg hívjatok ki ha gondoljátok, megyek szívesen. hétvégére sok sikert mindenkinek
-
Rudee #5534 Kössz, majd adok a pezsgőből ha feljutunk :D -
karajjj #5533 sok sikert a meccshez, majd figyelem én is a fejleményeket :D -
Rudee #5532 Baly11-Team-Pepita F.C.
Délután a 6. helyezett otthonában egy győzelemmel megszerezhetjük a bajnoki címet. Ősszel otthon 2-1re kikaptam, így van miért visszavágni. Pont nem leszek itthon, de éjjel majd megnézem. Remélem sikerül és az utolsó meccsen már hazai pályán gálázhatnak a srácok :)
Bár a szezon elején nem vártam ilyen helyezeést, most mégis nagy csalódás lenne elveszíteni az első helyet. -
jah most látom nálam is zöld a kétsárgás emberem.Csak én világos zöldre gondoltam ez meg olyan sötétzöld alig látni..:D -
Rudee #5530 Nem volt eladó, egyik legjobb csatárom az pont.
Megnéztem, csak abban tr el a többiektől, hogy neki 2 sárgája van. De ilyenem is volt már és akkor nem volt zöld.
-
karajjj #5529 bár lehet, hogy azóta lejárt -
hmm...akkor így jelzi a játékos hogy távozni akar...:D -
karajjj #5527 én is azt hittem, de megnéztem és nincs eladó játékosa :D -
Szerintem mert kitetted a játékospiacra. -
karajjj #5525 szétnéztem a progiban nem találtam rá választ, az online súgó meg nem jön be :S -
karajjj #5524 ha hazamegyek, megnézem -
Rudee #5523 Aki használ hattrick organizert, az meg tudja mondani, hogy egyik játékosomat miért írja zölddel? Pár napja kezdte. -
somakam #5522 Hell!Én bari meccsen kikaptam(még egyszer se nyertem)7-0-ra!Most kemény meccsem lesz az ifiben,és a felnőtt bajnokságban is!Mindenkinek sok szerencsét holnapra,remélhetőleg nyerni fogok! -
Rudee #5521 Még nem engedi, talán majd holnap vagy szombaton. -
PEACifi (849178)
Hívj ki ! -
Rudee #5519 Ifi friendlyt akar vki? -
minél jobb egy játékos annál nehzebb eladni. -
gondolom ja -
karajjj #5516 a fizetés miatt? :O -
ennyi, nem kellett a kutyának se még 120-ért se, kirakom vissza 80-ért valószínűleg... -
Julián Ladrero (209814331)
México 20 éves és 46 napos, következő születésnap: 2009-06-27
Forma: megfelelő, erőnlét: remek
Bajkeverő alak, aki jámbor és becsületes.
Tapasztalata katasztrofális, és csapnivaló vezetői képessége van.
Tulajdonos: AceKing (2008-07-20 óta)
TSI: 4 030
Fizetés: 190 eFt/hét (a 20%-os prémiumot is beleértve)
Lapok: 0
Sérülések: Egészséges
ÁTADÓLISTÁRA TÉVE
Határidő: 2009-04-24 23:48
Kikiáltási ár: 199 000 eFt
Legmagasabb licit: 199 000 eFt Jaiba Brava
Jelenlegi képességek
Védés: 1/20 katasztrofális
Védekezés: 9/20 nagyszerű
Játékszervezés: 2/20 pocsék
Szélsőjáték: 5/20 középszerű
Átadás: 6/20 megfelelő