22246
Hattrick
  • [Jakuza]
    En mar mint emlitettem a 4. helyben.
    2 pontra vagyok a harmadik helyezettol is, de realisan nezve a dolgokat, ugy gondolom oket nem fogom megelozni, mert az utolso helyezettel jatszanak, aki botcsapat, tehat maradhat a 4. hely.
    Igaz hozzakell tennem, hogy sajnalatos modon, nem jatszhat a bajnoksag gollovolistajat vezeto csatarom, mert termeszetesen, mikor ha nem most begyujtotte a 3. sargajat es igy eltiltas miatt nem szerepelhet, ami nagy szivas, mert igy valoszinuleg megelozik majd tobben is a gollovolistan.
    Na de mindegy mert a lenyeg most a merkozes megnyerese, ami a "bajnoksag legfontosabb merkozese" featureval, talan elerheto.
  • karajjj
    na én szerintem 5. helyen zárom a szezont, csak tudnék negyedik lenni, ha ma nyernék és az előttem lévő pedig kikapna a tök utolsó csajtól :D
  • banok
    ez az árbecslésétől függ. De mostanában én áron alul tudom csak elpasszolni az ifijeimet. :(
  • JimKirk
    Ez a srac nem rossz!:)

Alatalaban mennyire tornazzak fel a vetalarat a licit vegere?
    Peldaul egy 18-19 eves remek vedekezo es kozepszeru/megfelelo szelosjatekkal rendelkezo jatekost mennyiert lehetne lepasszolni?
    (Szimpi, higgadt es becsuletes)
  • banok
    mai ifim

Rudolf Kelecsényi (243447496)
    Magyarország 17 éves és 32 napos, következő születésnap: 2009-07-21

Forma: megfelelő, erőnlét: középszerű
    Népszerű fickó, aki higgadt és becsületes.
    Tapasztalata katasztrofális, és katasztrofális vezetői képessége van.
    Tulajdonos: Banok FC (2009-05-02 óta)
    TSI: 1 470
    Fizetés: 86 eFt/hét
    Lapok: 0
    Sérülések: Egészséges
    Specialitása: Erőteljes

Védés: 1/20 katasztrofális
    Védekezés: 6/20 megfelelő
    Játékszervezés: 6/20 megfelelő
    Szélsőjáték: 5/20 középszerű
    Átadás: 5/20 középszerű
    Gólszerzés: 2/20 pocsék
    Pontrúgás: 3/20 csapnivaló

este piacra teszem. :)
  • Rudee
    Ha megtalálod mindenkinek a megfelelő posztot, akkor nem lesz gond.
  • JimKirk
    Basszus, a kiesoket el is felejtettem!

Rudee-nak is sikerult masodjara feljutnia!
    Megprobalok peldat venni rola!
  • Rudee
    Pepita Juvenil-Young Forbes 1-1

Bravúros pontszerzés a listavezető ellen.
  • Rudee
    Kellemes, tiszta idő fogadta a stadionba kilátogató 136 nézőt.
  • karajjj
    az a kérdés még, hogy ki fog kiesni hozzád :D
  • JimKirk
    Be is baszna!:)

Megneztem ezt a youthclub-ot, hat nem egyszeru!:)
  • Rudee
    Ja most nézem, télleg. Nem tudom miért emlékeztem 1re :D
  • Rudee
    2 jut fel?
  • JimKirk
    Jo az a 4. hely, en a szezon elejen az utolso hely elkeruleset tuztem ki celul erre most az 5. helyen allok es ha ma megverem a bajnokot, akkor akar a 4. hely is meglehet!:) Hala Istennek a papirforma ervenyesult es a ket legerosebb csapat jut fel a VI. otszalyba, igy remelem jovore akar mar a feljutas is szoba johet nalam!
  • karajjj
    ha az ifis cuccra gondolsz, az egy weboldal és itt érhető el
  • matthias92
    ezt honnan lehet letölteni?
  • karajjj
    ha beírod a játékosaidat és megadod a pontos hírt róluk, amit a leigazolásnál kaptál, akkor elég szépen ki lehet következtetni, hogy mi lesz belőle, meg segít a felállásnál is, a meccseket már magától tölti le és elemzi neked
  • [Jakuza]
    Nekem az az oldal teljesen atlathatatlan, valamint en mar tul lusta vagyok ahhoz, hogy kezzel linkeljem be az osszes jatekosomat.
  • karajjj
    Felhős időjárás mellett 8 nézőt regisztráltak az ékszerdoboz-szépségű KSK sportpálya lelátóin.

fater, muter, barátnő :D
  • karajjj
    na most lesz 10-kor az ifi barátságosom
    ez a youthclub, amit egyszer linkeltem, eléggé hasznosnak bizonyult
  • somakam
    nekem most nyernem kell,különben még lejjebb csúszok,de ha nyerek,akkor még lehetek 4. is!
  • Rudee
    Ifi csapatom utolsó előtti és holnap a listavezető ellen jáccanak :D
    5 alatt jó lenne megúszni.
  • Rudee
    Én még nem tudom, milyen csapattal álljak ki az utolsó meccsre. ". ellen otthon nyerni kéne, de gondolkodtam azon is, hogy az eddig keveset jáccó játékosok közül párat berakok a kezdőbe.
    Ha a 2 sárgalapos játékosom holnap kap megin, akkor a következő szezontba első meccsen jácchat, vagy nem?
  • [Jakuza]
    Nalam az utolso korben a ket hellyel elottem alloval jatszom, aki befoghato mert csak 2 pontra van.
    Viszont megmaradt az ideny legfontosabb merkozese feature, ugy hogy most lesz mit hasznalni ellene.
    Otthon jatszom, szoval az elso idenyben a 4. hely nem is lesz olyan rossz foleg ugy, hogy az elso merkozeseken nem is vettem jatekosokat.
  • karajjj
    kreatív játékot akor kell, ha a kezdőben van vagy 5-6 ember, akinek van speciális képessége, anélkül semmit nem ér
  • somakam
    Én vagy ellentámadás,vagy kreatív játékot választok!de mivel a kreatív játék nem megy a srácoknak,ezért visszaállok az ellentámadásra!
  • karajjj
    + játéktördelés
  • Rudee
    Ki akarod bekkelni a meccset? 5-4-1 arra jobb, 2 szélső meg a csatár támadhat. Többi védekezik.
  • matthias92
    megfelelő szinten van perpill.
    többet cserélek, hátha nem fáradnak annyira ki.
  • karajjj
    hát az 5-3-2 taktikát csak akkor érdemes, ha már megfelelő szinten begyakorolták
  • matthias92
    Csépa SE 0-4 Groszek Team
    Én azt hittem, hogy jobban kikapok. Egyre csak esett a csapat szervezettsége. A kapusom meg elkezdett "lábadozni, de már játszhat".
    Veszek ócsó pézé egy 17 éves kapust, akinek a védés és védekezés értéke is jobb, mint a jelenlegi kapusomé.
    Alábbi kérdések merültek fel bennem: Jó az 5-3-2 taktika ellentámadással? A lábadozó kapusomat a következő létfontosságú meccsen játszassam? (a liga állása szerint 20-20 ponttal állunk az utolsó forduló előtt. a másik csapat szoros mérkőzést fog játszani, lehet hogy X-elnek, és ha X-el, akkor meglesz neki a 4. hely, amire nekem fáj a fogam. Ha Xelek és ő is, akkor már én vagyok a negyedik, ha pedig ő kikap énmeg X-elek akkor egyértelmű).
    Szoval a lábadozó, vagy az új kapus játszon a ligaelső ellen?
  • Rudee
    2009-04-29 Dave Nafziger Bubblorna 1 000 eFt
    2009-04-29 Emil Szoboszlai AC Mengede 1 000 eFt
  • JimKirk
    Gondoltam...

Akkor gaz, hogy van 2 szelsom akiknek az atadasuk es a szelsojatekuk jo ill. megfelelo, de a jatekszervezesuk gyenge ill. csapnivalo!:D
  • Nuki
    nagyon :)
  • matthias92
    (az én és egy lengyel csapat csap össze hazai pályámon)
  • matthias92
    szurkoljatok srácok, holnap lengyel-magyar baráti meccs lesz.
  • JimKirk
    Egy szelso kozeppalyasnak mennyire fontos a jatekszervezes?
  • somakam
    Ifim égett 7-0-ra!
  • kuzco007
    OFF: HAJRÁ FRADI!

ON: turn on:D
  • karajjj
    pontosan