Hattrick

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sippie
Azért tudom ám hogy a random mellettem áll.
1 hét múlva, egy eléggé fontos meccset játszok, a csoportmásodik ellen (már annyira nem fontos, mival ma meglepetésre kikapott, de azért presztízsmeccs)
A legjobb KP-mnak, van 2 sárgája, és volt egy olyan megérzésem, hogy ha ma játszik, akkor tuti kap sárgát, hogy ki kelljen hagynia a fontos meccset. Úgyhogy ma nem játszattam.
Erre történik az... hogy a legjobb csatáromnak volt már 1 sárgája a szezonban, és a mai napon 90 perc letelte elõtt mehetett öltözni... ígyhát a legjobb KP-m helyett a legjobb csatárom hagyja ki a tétmeccset... áhá, nem lenni ideges <#mf2><#vigyor>
Fenrir
A csapat a legutóbbi 5 tétmérkõzésen veretlen, és sorozatban 5 gyõzelme van.

A halál csupán a kezdet...

HURRICAN
én is 4-1-re nyertem és most lettem elsõ, mert aki eddig vezetett az most kikapott 😊

puftuljon av öffef befédhibáf!!!44

Fenrir
Nah ezt a meccset is 1-4-re hoztam, még mindig elsõ vagyok 😛

köcce<#vigyor4>

http://www.powerplaymanager.com/r57633

Láma!
a csoportom mult szezonban 594. volt. msot 194. fejlödtünk😄
illetve kiesett hozzánk, egy elég ütös csapat😄

most nézem hogy cirka a 700. legerõsebb hatodosztályba esnék ki, akkor inkább már menekülés a gyõzelembe

Sippie
hmmm... hát meglestem hogy jelen állás szerint melyik csoportba jutnék fel... És hát igen nagy szívás 😄
A statok alapján 2 verhetõ csapat van, a többi az átlagban 10 csillaggal többek mint én. Hm... hát asszem még gyúrnom kéne mielõtt felkerülök :/
jó csapat, gratula <#eljen>

Manchester FC Fehérvár (158340)

átl. HT Stats 159.1
átl. csillag 40.3

1.forduló után csak a 27., 2. forduló után a 9., 3. forduló után már a 7., most meg már 2. legerõsebb csoport!
fejlõdünk...

melyik vagy te?

aztaq..<#wow2>
most néztem a 4. fordulóban Mo-on a mi V. osztályú csoportunk a 2. legerõsebb!!!
(V.230)<#confused>

Fenrir
VI.818

HatStats átlag a(z) 4. fordulóban: 86.6
átlag a(z) 4. fordulóban: 22.4
Rangsor az osztályában (4. forduló): 465
Rangsor összesítve (4. forduló): 806

HatStats átlag a(z) 29. szezonban: 85.4
átlag a(z) 29. szezonban: 22.8
Rangsor az osztályában (29. szezon): 452
Rangsor összesítve (29. szezon): 793

Asszem nem ez a legerõsebb csoport 😊

de a HATSTATS is jó, ott még van forduló válogatottja is 😊

Fenrir
Mi ennek a hatstats oldalnak a linkje?

az melyik liga??

és most nézem az ém ligám akkor a 118. legerõsebb volt, most meg 19. ....ezé szívok

és igazából nem tudom jó ha egy nagyon erõs ötödosztályban vagyok, visszajutván majd a VI-ból mennyi esélyem van gyengébbe kerülni? és megéri szerintetek?

nálunk eddig:
V.96
HatStats átlag a(z) 29. szezonban: 146.9
átlag a(z) 29. szezonban: 37.6
Rangsor az osztályában (29. szezon): 19
Rangsor összesítve (29. szezon): 104

(29.szezon nemzetközileg értendõ, ez Magyaroroszágon a 14. szezont jelenti)

kevés, én speciel 3 kiemelkedõ csatárral (megfelelõ és középszerû átadásokkal) nem bírtam az V.-öt, úgy hogy mindenki más hozza a 3-4 csillagot, õk 3an meg a 4-4.5-t.

Az V.ben meg nagyon sokan hosszú ideig készülnek a IV.-re (nálunk a csóka már 3szor volt bajnok, talán idén...) szal nagy pofonokat kaphatsz és azonnal mész vissza a VI-ba, miközben folyamatosan hagynak el a drukkerek és a végén még 10%is elmegy

Fenrir
Nekem jó lenne feljutni az V.-ik osztályba, jönne a sok pénz a meccsek után 😊

Most erre úgy néz ki, hogy minden esélyem van, vezetem a csoportomat és mindenkit körbe tudok verni.

Fõleg így:

Flemming Mølgaard:
A játékos gólszerzés képessége megfelelõ szintrõl jó szintre emelkedett.
Hans Böhler:
A kitartó munka meghozta gyümölcsét, gólszerzés képessége megfelelõ szintrõl jó szintûre változott.

3 "jó" fiatal csatárral 😊

nekem tavaly a 4. legerõsebb voltaz V. osztályú csoportom 😛

szóval ha átváltom az Itt vagy-t akkor a keresés már arra az országra értendõ. köszi ^^

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Sippie
ahol az áll hogy "Itt vagy" - Magyarország
és a magyarország ilyen legördülõ menüben van, ott átváltassz egy neked szimpatikus országra, bemész az eszközökben a keresésbe, és beírsz egy tetszõleges osztály számot V.28 pl, és akkor kidobja az a csoportot.
ja engem meg kihívott egy holland csapat 😛
nem tudjátok hogy lehet külföldieknél alacsonyabb osztájokat megnézni? kihívni csapatokat, etc?

de akkor valaki mégis csak tovább fog jutni tõled =)

Tono34
Az enyém a 20. legerõsebb a IV-ben. (volt már a 10. is).

Ha kiesel és nem akarsz visszajutni, akkor lehet PIC-ni végig + szerdán játszik a jobb csapat (kupában tovább tudsz haladni) a bajnokin meg B csapat. Modjuk ez attól is függ, hogy mit edzel.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

az még elmegy, ha hétvégén nem nyerek 3 szezon után tuti visszaesem majd a VI-ba, egy világkalsszis játékszervezésû középpályással, és 2 kiemelkedõ fiatal csatival...és a többi is hozza a 3-4 csillagot, jó edzõ remek tapasztalattal középszerû vez'képesség, 35e-s stadion, a szívem szakad meg.

(amúgy úgy néz ki, hogy nyerek, de szerintem búcsúzom majd, mert hiányos középpálya miatt otthon szívtam kétszer a két számomra verhetõ ellenféltõl....
én hozok 41 csillagot az ellenfél 30-32-t és hazavitte a 3 pontot, kétszer is.... köcce random szép volt.

Baj az hogy ha kiesem nem akarok majd egybõl visszajutni, mert minek, jobban fejlõdõm odalent, jönnek a drukkerek, elveszem a játéktól a kedvét egy pár embernek, mert a leendõ 6od osztályú ligámból senki sem fog feljutni 2-3 szezon át, mert az uccsó meccseim majd leadom vmi bénának és az osztályozót meg tuti bukom. De majd egy 70ezres stadionnal és 3e drukkerrel újra neki vágok az V.nek, és akkor már talán nem az 5öd osztályozó határán fogok táncolni...most még az se.....

és az én ligám "csak" a 18. legerõsebb V. osztály..

Tono34
IV.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

V.bõl??

Tono34
Fontos meccs elõtt 2 eltiltott kulcsjátékosom van 😞
Ha kikapok akkor kiesek 😞

kapusedzõ-segédedzés miatt, csak bág?

Láma!
mia fasz van?
aszongya hazavágta a zavaros taktika az edzést. holott kurvára nem változtattam semmit. annyi volt a különbség, hogy szombaton játszott egyik kapusom, öt ugye kedden eladtam. vettem egy másikat, és azt raktam be a szerdai meccsre. ez olyan zavaros bassza meg?<#boxer><#boxer>

kiestem a kupából 😞
nagyon egyszinten voltam az ellennel, de sajnos random így döntött
1-3

:o
de akkor tulajdonképpen meccsen úgy natúr sérülnek le, vagy az edzéstõl a meccsen vagy ezt nemértem.... :S

én 100%kon, és 10 gyuró, néha hullanak ugyan mint a legyek de legalább nem azok akiket edzem 😊), az orvosi stáb már olyan príma, hogy elgázolt veteránt vettem akit helyre pofoznak, hogy megtérüljön eddigi mükõdésük 😊

HURRICAN
én 95% on nyomom 4 gyúróval és ebben a bajnokságban még nem volt sérültem

100
(meccsen sérültek lefelé)

HURRICAN
az edzésintenzitásod hány %os?

jókor sérül le a legjobb csatárom meg védõm :\
-fel kéne állni, de nehéz lesz így-

Láma!
9+2nél még nem

Tono34
Nem inkább 8+2? 10 fölött sztem már edzésbukta van.

<#hehe> vagyis ez nem neked szólt, ez csak úgy általában 😊
vannak jó szövegek csak kár hogy kevés, ja és az április 1-jei szövegeket is rendszeresíthetnék 😄

Láma!
"A csapatszellem szintje csökkent, mert a seregnyi segédedzõ nem tudott megegyezni és összeverekedett."

összeverekedeett? 😄

Láma!
10+2 összeverekedett😄D
szal marad a 9+2😄

el se kezdtem <#rinya> XD
újreg csapatvezetõ vagyok, ilyenek hogy 'csatáredzõ' stb... még nem jöttek le, most tanulom meg a krémjét, tapasztalom a fogásokat :Ð

kevés bevétel??

mármint a csati edzésbõl 😊) ?

kevés bevétel, és -1millió pénz (jelenleg😊