Hattrick
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1 hét múlva, egy eléggé fontos meccset játszok, a csoportmásodik ellen (már annyira nem fontos, mival ma meglepetésre kikapott, de azért presztízsmeccs)
A legjobb KP-mnak, van 2 sárgája, és volt egy olyan megérzésem, hogy ha ma játszik, akkor tuti kap sárgát, hogy ki kelljen hagynia a fontos meccset. Úgyhogy ma nem játszattam.
Erre történik az... hogy a legjobb csatáromnak volt már 1 sárgája a szezonban, és a mai napon 90 perc letelte elõtt mehetett öltözni... ígyhát a legjobb KP-m helyett a legjobb csatárom hagyja ki a tétmeccset... áhá, nem lenni ideges <#mf2>#mf2><#vigyor>#vigyor>
A halál csupán a kezdet...
puftuljon av öffef befédhibáf!!!44
http://www.powerplaymanager.com/r57633
illetve kiesett hozzánk, egy elég ütös csapat😄
A statok alapján 2 verhetõ csapat van, a többi az átlagban 10 csillaggal többek mint én. Hm... hát asszem még gyúrnom kéne mielõtt felkerülök :/
átl. csillag 40.3
1.forduló után csak a 27., 2. forduló után a 9., 3. forduló után már a 7., most meg már 2. legerõsebb csoport!
fejlõdünk...
most néztem a 4. fordulóban Mo-on a mi V. osztályú csoportunk a 2. legerõsebb!!!
(V.230)<#confused>#confused>
HatStats átlag a(z) 4. fordulóban: 86.6
átlag a(z) 4. fordulóban: 22.4
Rangsor az osztályában (4. forduló): 465
Rangsor összesítve (4. forduló): 806
HatStats átlag a(z) 29. szezonban: 85.4
átlag a(z) 29. szezonban: 22.8
Rangsor az osztályában (29. szezon): 452
Rangsor összesítve (29. szezon): 793
Asszem nem ez a legerõsebb csoport 😊
és most nézem az ém ligám akkor a 118. legerõsebb volt, most meg 19. ....ezé szívok
V.96
HatStats átlag a(z) 29. szezonban: 146.9
átlag a(z) 29. szezonban: 37.6
Rangsor az osztályában (29. szezon): 19
Rangsor összesítve (29. szezon): 104
(29.szezon nemzetközileg értendõ, ez Magyaroroszágon a 14. szezont jelenti)
Az V.ben meg nagyon sokan hosszú ideig készülnek a IV.-re (nálunk a csóka már 3szor volt bajnok, talán idén...) szal nagy pofonokat kaphatsz és azonnal mész vissza a VI-ba, miközben folyamatosan hagynak el a drukkerek és a végén még 10%is elmegy
Most erre úgy néz ki, hogy minden esélyem van, vezetem a csoportomat és mindenkit körbe tudok verni.
Fõleg így:
Flemming Mølgaard:
A játékos gólszerzés képessége megfelelõ szintrõl jó szintre emelkedett.
Hans Böhler:
A kitartó munka meghozta gyümölcsét, gólszerzés képessége megfelelõ szintrõl jó szintûre változott.
3 "jó" fiatal csatárral 😊
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
és a magyarország ilyen legördülõ menüben van, ott átváltassz egy neked szimpatikus országra, bemész az eszközökben a keresésbe, és beírsz egy tetszõleges osztály számot V.28 pl, és akkor kidobja az a csoportot.
nem tudjátok hogy lehet külföldieknél alacsonyabb osztájokat megnézni? kihívni csapatokat, etc?
Ha kiesel és nem akarsz visszajutni, akkor lehet PIC-ni végig + szerdán játszik a jobb csapat (kupában tovább tudsz haladni) a bajnokin meg B csapat. Modjuk ez attól is függ, hogy mit edzel.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
(amúgy úgy néz ki, hogy nyerek, de szerintem búcsúzom majd, mert hiányos középpálya miatt otthon szívtam kétszer a két számomra verhetõ ellenféltõl....
én hozok 41 csillagot az ellenfél 30-32-t és hazavitte a 3 pontot, kétszer is.... köcce random szép volt.
Baj az hogy ha kiesem nem akarok majd egybõl visszajutni, mert minek, jobban fejlõdõm odalent, jönnek a drukkerek, elveszem a játéktól a kedvét egy pár embernek, mert a leendõ 6od osztályú ligámból senki sem fog feljutni 2-3 szezon át, mert az uccsó meccseim majd leadom vmi bénának és az osztályozót meg tuti bukom. De majd egy 70ezres stadionnal és 3e drukkerrel újra neki vágok az V.nek, és akkor már talán nem az 5öd osztályozó határán fogok táncolni...most még az se.....
és az én ligám "csak" a 18. legerõsebb V. osztály..
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Ha kikapok akkor kiesek 😞
aszongya hazavágta a zavaros taktika az edzést. holott kurvára nem változtattam semmit. annyi volt a különbség, hogy szombaton játszott egyik kapusom, öt ugye kedden eladtam. vettem egy másikat, és azt raktam be a szerdai meccsre. ez olyan zavaros bassza meg?<#boxer>#boxer><#boxer>#boxer>
nagyon egyszinten voltam az ellennel, de sajnos random így döntött
1-3
de akkor tulajdonképpen meccsen úgy natúr sérülnek le, vagy az edzéstõl a meccsen vagy ezt nemértem.... :S
puftuljon av öffef befédhibáf!!!44
(meccsen sérültek lefelé)
-fel kéne állni, de nehéz lesz így-
vannak jó szövegek csak kár hogy kevés, ja és az április 1-jei szövegeket is rendszeresíthetnék 😄
újreg csapatvezetõ vagyok, ilyenek hogy 'csatáredzõ' stb... még nem jöttek le, most tanulom meg a krémjét, tapasztalom a fogásokat :Ð
mármint a csati edzésbõl 😊) ?