Hattrick
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
nálam az eddigi ifikbõl származó bevétel és a kiadás eddig egálban van, szal ezek szerint még jól jártam...
De a bajnokunk írta, aki szintén 7 szezonja nyomja hogy 3 héten keresztül jó-remek fõskilles ifiket hozott fel.
ó RANDOM egy remek gólszerzésû, jó átadással jó pontrúgással bíró, technikás 17 éves ifit kérnék szépen 😊<#worship>#worship>
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
az eddigi legjobb egy 1900TSIjû, 19 éves, jó védekezésû, jó pontrugó, megfelelõ átadású kölök
http://www.powerplaymanager.com/r57633
minél többet nyomsz bele, annál gyorsabban fejlõdnek
hogy is nézne ki, h én nyomok bele 4 millát, te meg 1-et, és ua idõ allatt lesz remek<#pias>#pias>
abból is egy szízon amig felmegy?
Nekem eddig abszolúte de nem érte meg az ificsapatba fektett heti 4 milkó. 😞 Már játszok a ht-vel mondjuk kb. 100 hete, az jelent úgy 400 milkó beleölt pénzt, és ez az összeg kanyarba nem térült meg, jó ha mondjuk 100 millát kerestem a felhozott ifik eladásából, de már nem lépek vissza a támogatástól, mert ha visszaesik jó szintre az ificsapat, akkor egy szezon múlva lesz csak újra remek.
most is pl. 10 TSI-set hoztam<#duhos2>#duhos2>
de függ az hogy milyen segédedzõim-kapusedzõim vannak? :o állítólag igen, de mi a tapasztalat? 😄
puftuljon av öffef befédhibáf!!!44
Ahhoz pedig, hogy remek szintûbõl remeket hozzál fel, na ahhoz (szvsz) piszok nagy mázli kell. Egy 17 éves "remek" képességû ifi eladása (fõleg) szezon elején azért nem kis pénzt hoz a konyhára 😊
én direkte azért gyúrtam ifikre, hogy no majd jó meg remek szinten jönnek a jó meg megfelelõ jatekosok :C
puftuljon av öffef befédhibáf!!!44
Aztán idõvel egyre kevesebbet foglalkoztam a csapattal, és visszaestem megint a VI-od osztályba. Elõzõ VI-od osztályú szezonomban egyetlen egy "jó" képességû sem volt,(osztályozón pedig elhasaltam, így most is VI-odban vagyok) és ezidáig ez az elsõ "jó" képességû spíler. Mondjuk szerintem abszolúte de nem osztályfüggõ a "játékosminõség", csak jó pillanatatot kell kifogni. ^^
Egyébként a taktikám az volt V-öd osztályban (és aktív HT-s pályafutásom ideje alatt -.-), hogy pontban pénteken éjfélkor hoztam fel ifiket, és nagyon soxor be is jött ez a húzás 😊 De mostanság, mint már mondtam, nagyon kevés idõm jut hattrickre, éjfélig meg már nincs erõm fenntmaradni suli után 😄
azt álmodtam hogy nyertem a csoportot, és osztályózó nélkül feljutottam, de nem oda ahova eredetileg akartak, hanem a 3. legjobb V-ös csoportba... aztán körbevertek, és visszaestem, és a szurkolóim is elhagytak, és csõdbe is mentem... ó jaj, minõ borzadáj... 😄
Titusz Mizsei (117551832)
17 éves, megfelelõ forma, egészséges
Szimpatikus fickó, aki higgadt és igazságos.
Tapasztalata katasztrofális, és jó vezetõi képessége van.
Ország: Magyarország
TSI: 450
Fizetés: 156 eFt/hét
Tulajdonos: Ferencvárosi_TC
Lapok: 0
Sérülések: Egészséges
Erõnlét: katasztrofális Védés: katasztrofális
Játékszervezés: középszerû Átadás: csapnivaló
Szélsõjáték: gyenge Védekezés: jó
Gólszerzés: gyenge Pontrúgás: megfelelõ
Gólok száma: 0
Mesterhármasok száma: 0
Szezonban lõtt bajnoki gólok: 0
Szezonban lõtt kupagólok: 0
Védõket eddzek, sazl nem is rossz -.-
mindegy, de épül a stadion, 20000res lesz. 2 játékosom van eladolistán, onnan legalább még 30-40millát várok, és akkor veszek végre egy jobbszélsöt, mert most 5-böl 4gol jobb oldalo támadásbol született, a multkori barin meg mind a 3.
szóval ezekre gyúrok, nagy érvágás volt hogy a legjobb játékosaim (kettõ) lesérüt =)
és az ificsapatom is szépen araszol felfelé =)
A játékosok bajnoki/kupa/válogatott, osztályozó és barátságos mérkõzések lejátszásával szereznek tapasztalatot (a hazai barátságos mérkõzések a nemzetközi meccsen megszerezhetõ tapasztalatnak csak a felét adják).
* Minden bajnoki meccsen, osztálytól függetlenül, némileg véletlenszerû mennyiségû tapasztalatot szereznek a játékosok, ezért elõfordulhat, hogy különbözõ játékmennyiség szükséges a szintlépéshez.
* A kupameccseken szerezhetõ tapasztalat a bajnokik tapasztalatának nagyjából a duplája.
<#vigyor0>#vigyor0>
ezeket valahogy fejleszteni kéne... hogy is lehet...?😊
Középpálya: jó (régi)
Jobb oldali védelem: középszerû (régi)
Középsõ védelem: kiemelkedõ (régi)
Bal oldali védelem: nagyszerû (régi)
Jobb oldali támadás: kiemelkedõ (régi)
Középsõ támadás: világklasszis (régi)
Bal oldali támadás: középszerû (régi)
szal még harcolok az V.osztályban maradásért