Hattrick

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

17:30 kor van a meccs a hollandokkal, ó egy jó gólszerzõ 17 évest adj ó random, de egy csinos 17es "jó" kézimunkás lánnyal is megelégednék <#hehe>

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Láma!
én 3-0ra😊
jol indul a régio kupám😊

Fenrir
7-0-ra nyertem 😊

A halál csupán a kezdet...

Láma!
hát necces
😄DDD

Sippie
én egy remek védõt kérnék ó random... bár ez katasztrofális ificsapattal aligha fog összejönni, igaz? 😄😄😄
Láma!
én meg egy remek 17 éves kis kapust😊
csak ugy random😛

csoportban is megkérdeztem, van aki, detto 7 szezon óta van olyan akinek semmi "remek" nem termett eddig, sõt néla a max: 800 TSI eddig !!!

nálam az eddigi ifikbõl származó bevétel és a kiadás eddig egálban van, szal ezek szerint még jól jártam...

De a bajnokunk írta, aki szintén 7 szezonja nyomja hogy 3 héten keresztül jó-remek fõskilles ifiket hozott fel.

ó RANDOM egy remek gólszerzésû, jó átadással jó pontrúgással bíró, technikás 17 éves ifit kérnék szépen 😊<#worship>

Láma!
persze, böven, bár remek az ifim de a legutobbi elött vagy 3 olyan játékos volt, akiknem minden pocsék vagy vmi... szal kell mák is

szóval ifik kapnak 1000< is TSI-t...

Láma!
nekem most egy 3660as TSI jü 22 éves jo kapust hoztam fel. de a legjobb eddig egy 18 éves asszem 3500-3700 TSI-jû jo védésû volt😊a héten adtam el 250 milláért

<#hehe> szivesen lennék az az ember 😛

jAsOn VoOrHeEs
detto, 7 szezonnal a hátam mögött 😊

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

jAsOn VoOrHeEs
Persze lehet, hogy Nuki egy piszok nagy mázlista, és az elsõ alkalomkor remek szinû ifibõl felhoz egy 17 éves remek képességekkel rendelkezõ univerzális játékost, remek gólszerzéssel, remek játékszervezéssel, remek védekezéssel, remek átadással stb... <#bohoc>

ja igen, és már 3 szezon óta a "remek" az ifi csapatom, full zsével

az eddigi legjobb egy 1900TSIjû, 19 éves, jó védekezésû, jó pontrugó, megfelelõ átadású kölök

én még soha se húztam "remek"et, pedig ez már az 5. szezonom

jAsOn VoOrHeEs
Jaja, ha késõbb anyagilag helyrerázódsz akkor állítsd át az a 2 millát 4-re, mert úgy gyorsabb lesz a szintlépés, persze csak abban az esetben, ha a játékospiac helyett az ifit részesíted inkább elõnyben 😊 Ha magad szeretnéd megoldai az utánpótlást, akkor elég sok idõdbe fog telni míg megtérül majd a befektetett pénz (ha egyáltalán valaha is megtérül, lásd: én <#idiota> )

egyszer kell egy remeket húznod az elsõ 4-5 hétben és azzal a lóvéval el van intézve az ifid jópár szezonra<#circling>

http://www.powerplaymanager.com/r57633

Sippie
nekem meg egyelõre nincs pénzem ilyesmire, még -37ezerbe vagyok, úgyhogy ha majd stabilabb lesz az anyagi helyzetem akkor esetleg belenyomok lóvét, de mondjuk tény hogy sokan mondják hogy nekik nem érte meg, pedig remek az ifi szintje meg hasonlók. Lehet én is inkább játékosokat vásárolok, mint ifire költök.
hát ezért vannak pénzügyi szintek is 😊
minél többet nyomsz bele, annál gyorsabban fejlõdnek
hogy is nézne ki, h én nyomok bele 4 millát, te meg 1-et, és ua idõ allatt lesz remek<#pias>

HURRICAN
igen, az ificsapat csak a belefeccölt péztõl lesz jobb

puftuljon av öffef befédhibáf!!!44

jó mondjuk még jó-n sem vagyok, mert egyszer abbahagytam most meg alig akar fejlõdni :\

abból nem megy fel remekre, és lassabban megy szinteket

az edzés típusának?

HURRICAN
szerintem semmi közük az ificsapathoz

én 2k-val támogatom, ígyis adósság küszöbön sodródom <#hehe>
abból is egy szízon amig felmegy?

jAsOn VoOrHeEs
Jah, hát a favágók a leggyakoriabbak, de azért valljuk meg, ez a valóságban sem mûködik annyira másként 😊 Nem minden héten születik az ificsapatok bölcsõjében 17 éves aranylábú "csemete" -.-
Nekem eddig abszolúte de nem érte meg az ificsapatba fektett heti 4 milkó. 😞 Már játszok a ht-vel mondjuk kb. 100 hete, az jelent úgy 400 milkó beleölt pénzt, és ez az összeg kanyarba nem térült meg, jó ha mondjuk 100 millát kerestem a felhozott ifik eladásából, de már nem lépek vissza a támogatástól, mert ha visszaesik jó szintre az ificsapat, akkor egy szezon múlva lesz csak újra remek.

nekem elég régóta remek az ifim, egyszer sikerült egy év eleji jó-t eladni 180 milláért, azóta meg sem közelítettem a 100 millát sem 😞 (pedig ez már lassan 2 éve volt)
most is pl. 10 TSI-set hoztam<#duhos2>

kösz a tanácsot.
de függ az hogy milyen segédedzõim-kapusedzõim vannak? :o állítólag igen, de mi a tapasztalat? 😄

HURRICAN
Amikor még jó szintû volt az ifim akkor mindig kapusokat hoztam fel és volt olyan hogy jó kapus jött fel. Az eladásából pedig fedeztem az ificsapat kiadását egy szezonra a többi már csak ráadás volt szal szerintem megéri befektetni az ifibe

Sippie
értem, mondjuk az érdekelt, hogy ha az ifibe ölöm a pénzt, azért ha már remek szintû, akkor legalább ne a legpancserebbek jöjjenek fel, hanem legalább akkor a két szint között, de akkor ezekszerint ez a gyakoribb.
nekem egy jó ifibõl származó pénzösszeg is jól jönne...10-20k

jAsOn VoOrHeEs
Olyankor inkább gyenge, középszerû, megfelelõek jöttek, nagyon ritkán becsúszott jó képességû is, de jó képességûek inkább már remek szintû ifiknél jönnek fel.(itt sem túl gyakran azért, de nagyobb rá a sansz)
Ahhoz pedig, hogy remek szintûbõl remeket hozzál fel, na ahhoz (szvsz) piszok nagy mázli kell. Egy 17 éves "remek" képességû ifi eladása (fõleg) szezon elején azért nem kis pénzt hoz a konyhára 😊

ja o_O
én direkte azért gyúrtam ifikre, hogy no majd jó meg remek szinten jönnek a jó meg megfelelõ jatekosok :C

HURRICAN
nekem még remek ifivel is kozépszerü játékosok jönnek fel, néha becsúszik 1-2 megfelelõ

Sippie
és amikor mondjuk az ifi csapat képességû jó szintû, akkor is elõfordul hogy katasztrofális, és pocsék szintû játékosokat húzol fel, vagy olyankor inkább gyenge, és középszerûk, és megfelelõk jönnek fel?
jAsOn VoOrHeEs
Amíg az V-öd osztályban ténykedtem addig kb. 3 hetente (de volt olyan is, hogy hetente <#bee1>) jött fel "jó" képességû játékos. (remek képességû még sosem volt, amit ifibõl húztam volna fel, pedig már két hónap híján ez lesz majd a második évem a hattrick világában)
Aztán idõvel egyre kevesebbet foglalkoztam a csapattal, és visszaestem megint a VI-od osztályba. Elõzõ VI-od osztályú szezonomban egyetlen egy "jó" képességû sem volt,(osztályozón pedig elhasaltam, így most is VI-odban vagyok) és ezidáig ez az elsõ "jó" képességû spíler. Mondjuk szerintem abszolúte de nem osztályfüggõ a "játékosminõség", csak jó pillanatatot kell kifogni. ^^
Egyébként a taktikám az volt V-öd osztályban (és aktív HT-s pályafutásom ideje alatt -.-), hogy pontban pénteken éjfélkor hoztam fel ifiket, és nagyon soxor be is jött ez a húzás 😊 De mostanság, mint már mondtam, nagyon kevés idõm jut hattrickre, éjfélig meg már nincs erõm fenntmaradni suli után 😄

HURRICAN
Neked milyen gyakran jönnek fel ilyen játékosok?

Sippie
Mekkora hülye álmom volt...
azt álmodtam hogy nyertem a csoportot, és osztályózó nélkül feljutottam, de nem oda ahova eredetileg akartak, hanem a 3. legjobb V-ös csoportba... aztán körbevertek, és visszaestem, és a szurkolóim is elhagytak, és csõdbe is mentem... ó jaj, minõ borzadáj... 😄
jAsOn VoOrHeEs
Hétvégén elfelejtettem ifit felhozni, most pótoltam 😊

Titusz Mizsei (117551832)
17 éves, megfelelõ forma, egészséges
Szimpatikus fickó, aki higgadt és igazságos.

Tapasztalata katasztrofális, és jó vezetõi képessége van.

Ország: Magyarország
TSI: 450
Fizetés: 156 eFt/hét
Tulajdonos: Ferencvárosi_TC
Lapok: 0
Sérülések: Egészséges

Erõnlét: katasztrofális Védés: katasztrofális
Játékszervezés: középszerû Átadás: csapnivaló
Szélsõjáték: gyenge Védekezés: jó
Gólszerzés: gyenge Pontrúgás: megfelelõ

Gólok száma: 0
Mesterhármasok száma: 0
Szezonban lõtt bajnoki gólok: 0
Szezonban lõtt kupagólok: 0

Védõket eddzek, sazl nem is rossz -.-

nyertem 4-0-ra a IV. oszt-ból kiesett csapat ellen<#nyes>

jabocs 😄

Láma!
😊
énse reménykedem benne😄

te kikaptál?! :o és én még reménykedtem valaha a följutásban :Ð

Láma!
kikaptam 5-1re otthon...
mindegy, de épül a stadion, 20000res lesz. 2 játékosom van eladolistán, onnan legalább még 30-40millát várok, és akkor veszek végre egy jobbszélsöt, mert most 5-böl 4gol jobb oldalo támadásbol született, a multkori barin meg mind a 3.

az most lessz, kihívott ety holland ^.^
szóval ezekre gyúrok, nagy érvágás volt hogy a legjobb játékosaim (kettõ) lesérüt =)
és az ificsapatom is szépen araszol felfelé =)

és lehetõleg nemzetközi barátságos meccsen, mert ott még gyorsabban nõ a tapasztalat.

Sippie
játszatod õket, és a tapasztalat úgy nõ 😛
jAsOn VoOrHeEs
Tapasztalat:

A játékosok bajnoki/kupa/válogatott, osztályozó és barátságos mérkõzések lejátszásával szereznek tapasztalatot (a hazai barátságos mérkõzések a nemzetközi meccsen megszerezhetõ tapasztalatnak csak a felét adják).

* Minden bajnoki meccsen, osztálytól függetlenül, némileg véletlenszerû mennyiségû tapasztalatot szereznek a játékosok, ezért elõfordulhat, hogy különbözõ játékmennyiség szükséges a szintlépéshez.
* A kupameccseken szerezhetõ tapasztalat a bajnokik tapasztalatának nagyjából a duplája.

<#vigyor0>

3-0 ra nyertem, de van 2 katasztrófális tapasztalatu csókám :Ð
ezeket valahogy fejleszteni kéne... hogy is lehet...?😊

4-2-re nyertem, és így nyomták a fiúk

Középpálya: jó (régi)
Jobb oldali védelem: középszerû (régi)
Középsõ védelem: kiemelkedõ (régi)
Bal oldali védelem: nagyszerû (régi)
Jobb oldali támadás: kiemelkedõ (régi)
Középsõ támadás: világklasszis (régi)
Bal oldali támadás: középszerû (régi)

szal még harcolok az V.osztályban maradásért