22246
Hattrick
  • Burdi
    mivel a Haszkovónak nehéz dolga lesz úgy érzem, kicsit kértük az elnököt és a sponzorokat, hogy ádozzunk 1 kis pénzt csatárokra:

1.matthew Connaughton átlag:7csillag spec:kiszámíthatatlan
    átadás: lenyűgöző
    gól:világklasszispontrúgás:titáni
    játékszervezés:megfelelő

2.igor usevich átlag:6csillag spec:kiszámíthatatlan
    átadás:világklasszis
    gól:lenyűgőző
    pontrúgás:remek
    játékszervezés:középszerű

Hajrá Haszkovó FC, küzdünk a végsőkig!

ritka, hogy 1 HATTRICKcsoportból 2SG-s van együtt? :D
  • Burdi
    vmi más taktika kell, hogy ne lehessél bajnok, és megmaradjon az 1 pont :D
  • Burdi
    hogy kaphattam ki.. el se hiszem..
  • Sysfox
    A múlt héten igazoltam két természetfeletti védekezésű magyar védőt, egyik a meccs legjobbja lett, és bekerült a forduló válogatottjába is.

Viszont a kassza üres.
  • Sysfox
    Inkább innen lesz a legnehezebb...
  • Sysfox
    Gratulálok a bajnoki címhez!
  • Sysfox
    Az Ultra Violákat hazai pályán vernem kell, gyengébb csapat nálam sokkal, idegeben is 5:1-re nyertem. A Batteryt az utolsó fordulóban kell megvernem, én MOTS-olni fogok (sokan elfelejtik) és széleken támadok, mert ő minden meccsen középen támad, a két széle olyan gyenge, mint a f*ng.

A Haszkovó inkább védekező csapat, Ajax Angyalföld otthonában át fog élni pár meleg pillanatot, inkább a hazai csapat az esélyes, amolyan döntetlen-szagú mérkőzés. Az utolsó fordulóban nyerhet a Hungary Utd ellen otthon, de azért az sem könnyű mérkőzés, nem veheti félvállról.

A zászló inkább nekem áll, viszont van egy pont előnye, amiért harcolni fog a hátralévő két fordulóban, ebben biztos vagyok.

Én készülök a következő bajnokira, nem reménykedem a bajnoki címben, rá sem gondolok, így nem csalódom, ha nem sikerül. Így is szép az idény! Sőt, csodálatos... :)
  • JimKirk
    Komolynak igerkezik az utolso ket fordulo!:) Szep lenne innen behuzni a bajnoki cimet.:)
  • JimKirk
    Nyomhatnatok ti is egy kozvetlen linket a meccseitekhez, igy sokkal konnyebb lenne kovetni az esemenyeket!:)

• Rudee
    Innen már sima-liba
  • Rudee
    Hát hiába a tapasztalat, erősíteni kéne a feljutás után, de nehéz. Eladni szinte lehetetlen, venni meg pláne. 3-4 játékos eladása fedezne 1 komolyabb játékost a mostani helyzet alapján.
  • Sysfox
    Foxtrotty - FC Hungary United 2:0
    g: Vanczó, Árky

240 hatstatot kaptam ma. Akkor szerencsém van, hogy hihetetlen! A négy pontra lévő első helyezett kikapott, így feljöttem egy pontra. A 3. helyezettet ugye én vertem meg, a negyedik pedig kikapott a kiesőtől.

Így 5 pontra került tőlem a 3. helyezett, én maradtam a 2. helyen, de csak 1 pont a különbség!

1. Haszkovó 27p
    2. Foxtrotty 26p
    3. FC Hungary Utd 21p
    4. Ajax Angyelföld 20p
    5. Rafko fc 17p
    6. Battery 15p
    7. Ultra Viola Bulldogs 9p
    8. Prestige Pro Team 0p

hét 13
    Foxtrotty FC - Ultra Viola Bulldogs
    FC Hungary United - Battery
    Prestige Pro Team - Rafko fc
    Ajax Angyalföld - Haszkovó FC

hét 14

Ultra Viola Bulldogs 47 - Prestige Pro Team
    Battery - Foxtrotty FC
    Haszkovó FC - FC Hungary United
    Rafko fc - Ajax Angyalföld

Nekem két könnyű meccsen van (6. és 7. ellen), neki két nehéz (3. és 4. helyezett ellen). Hajrá Foxtrotty! :)
  • JimKirk
    Szurkolok neked!:) Eleg tapasztalt vagy te ahhoz, hogy tuljarj az eszukon!
  • JimKirk
    BAJNOKCSAPAT!
    Csoportom

forever 1 - 3 Spartacus

Link a meccshez!

1 - 0 Dimitri Höft 18'
    1 - 1 Ronny Bach Lauritsen 41'
    1 - 2 Ronny Bach Lauritsen 44'
    1 - 3 Dimitar Genkov 64'

Megsérült Milojko Nikoliæ 34'
    Csere Ki Milojko Nikoliæ
    Be Ronny Bach Lauritsen

Pedig Nikolic serulese utan mar azt hittem, hogy eluszott a meccs.:)
  • Rudee
    Gunyhó duplázott 13 perc leforgása alatt (71., 84.) de a következő minutumban ismét az ellenfélnél volt az előny (2-3). Rabelle újabb egy perc múlva megmentette a haza, illetve a csapat becsületét. Az idegenbeli 3-3 azt jelenti, hogy előnyünk 1 pontra olvadt a második helyezett előtt. A harmadik pozíciót birtokló együttes 4 pontra van tőlünk.
    Jövő héten az utolsó hazai meccsen a negyedik Chitigaz ellen tényleg győzni kell, akkor a feljutás már matematikailag is elérhető.
  • JimKirk
    BAJNOKCSAPAT!!!
  • Rudee
    Emberhátrányban lő kettőt az ellenfél a két eddigi helyzetéből, szánalmas...
  • Rudee
    Szűkíteni kell a keretet lassan, úgyhogy 3 játékost kiraktam immár az értékük kevesebb, mint feléért

Signoriello 18é108n
    jó védekezés, megfelelő szélsőjáték, jó erőnlét
    jól fejelő
    59.000e helyett 23.000e

Cupitó 22é29n
    remek védekezés, megfelelő játékszerv., remek erőnlét
    97.800e helyett 35.000e

Brianda 19é66n
    remek védekezés, megfelelő játékszerv., jó erőnlét
    gyors
    148.200e helyett 65.000e

Utóbbit nem bánom, ha nem viszik el, simán alapember a védelemben.
  • Christian88
    Nekem nagyon dobálja a szélsőjátékosokat. Van 3-nak max Jó szélsőjátéka másik 3-nak meg megfelelő. Átadásuk se vészes, középszerű-megfelelő. Azt viszont sajnálom, hogy szinte mindegyiknek csapnivaló körül van a játékszervezése. Pedig őket tudnám edzeni nagy csapatban is :(

Remélem megtöltik a szurkolók az új stadionom napos idővel.Pénzügyileg egy kicsit megcsappantunk, jól jönne. :D
  • Rudee
    Mai bajnokit egyébként 4-4-2-be játszuk le, mindenképp be kell darálni az ellenfelet. Bár 5-4-1-gyel is sikerülne valószínű, azért nem kockáztatok a hajrában. Remélem ma is a 3-4-3 mellett dönt, én széleken támadással igyekszem csapást mérni rá.
  • Rudee
    Nekem aránylag jó ifiket találnak a megfigyelők. Ezek most a nagyobb ígéretek:

Tibor Gerőce -> max védekezés jó
    Norbert Scherczer -> max védés megfelelő
    András Acsády -> átadás megfelelő (mást még nem tudni, de bízom egy jobb játékszervezésben vagy szélsőjátékban)
    Valter Tasziló -> átadás jó (talán nála is jöhet egy erősebb szélsőjáték)
    János Juhász -> max átadás remek (itt is bízom a szélsőben)
  • Jakuza001
    Hat nekem mint iden allandoan jott 3gy kozel 19 eves nyomoronc, akinek volt 70TSI-je es maximum 2 skillje volt csapnivalo szintu a tobbi meg katasztrofalis.
  • JimKirk
    A játékosmegfigyelő kommentárjai
    Nos, az e heti jelölt 15 éves, és a neve: Kálmán Püski.

Ez a játékos jelenleg középszerű szintű Játékszervezés képességgel rendelkezik. Figyelj az edzésére, és hamarosan lehet egy remek Védekezés képességű játékosod.

Szerződtessük, főnök?

Vegre egy jo jatekos!
  • Jakuza001
    Piac az kesz teljesen :(
  • sajtburger
    A nagy sürgés forgásban mind két szélső hátvédem 20 évesen természetfeletti védekezésű, Kuritár a klub talán valaha volt legtehetségesebb védője pedig földöntúli védekezésű, 23 évesen. Harkály, akinek talán még fényesebb karrier ígérkezik, 19 évesen már ragyogó védekezésű.

Jó ez. :)
  • Rudee
    Pénzkeresés céljából 2 játékosomat is kiraktam jóval az értékük alatt, de a kutyának se kellenek...
  • adenin2
    Hát remélem ki tudom maxolni, mivel jó játékos lehet belőle. U20-as esélyes is az már most biztos. Az u20-as segítő azt mondta edzem elsődlegesen védekezés, másodlagos: területi. Utána jön majd csak a szélső így azt csinálom. Ha ki tudnám maxolni igazán értékes lenne a csapatnak, meg akár a magyar u20-as vállogatottnak is. Amúgy is örülök, mivel eddig nem volt remek ifim
    Változásai:
    Csaba Dittrich (116378207)
    15 éves és 62 napos, következő születésnap: 2012-03-07
    Specialitása: Jól fejelő
    A játékos képességei:
    Védés: ismeretlen
    Védekezés: középszerű (maximum remek)
    Játékszervezés: ismeretlen
    Szélsőjáték: ismeretlen (maximum jó)
    Átadás: ismeretlen
    Gólszerzés: gyenge (maximum ismeretlen)
  • pe28
    Igen, jó az edzésterv, de lehet nem tudod majd 17.0-ig kimaxolni mind a kettőt. Attól függ milyen szinten vannak jelenleg...
  • gabber_saviola
    uhh, kemény pléja
  • adenin2
    Van egy jelöltünk a számodra. Csaba Dittrich a neve, és 15 éves.
    Ez a játékos jelenleg gyenge szintű Gólszerzés képességgel rendelkezik. Figyelj az edzésére, és hamarosan lehet egy remek Védekezés képességű játékosod.
    Szerződtessük, főnök?
    Amúgy az edzés tervem jó rá? Illetve jó poszton játszom, ha most rögtön szélső hátvédnek teszem?
  • pe28
    Aztamindenit! Gratula! A játékosmegfigyelő mit mondott rá? Be tudnád másolni?
  • adenin2

Ez az új játékosom, amit most hoztam fel elég ígéretes, szélső hátvédként edzem majd Remélem nem kell sokat edzeni és még az átadása is jó lesz akkor tökéletes. De már így is jó. Jó, ha szélső hátvédként játszatóm és elsődleges edzés védekezés, másodlagos meg szélsőjáték(keresztlabdák) edzést alkalmazom?
  • kovacsgeri
    www.hattrick.org/Club/Players/Player.aspx?playerId=340612193

ma hoztam fel egy jó kapust, 17 év 0 nap, jó védés, ha valaki szeretné edzeni, licitálhat rá bátran :)
  • gabber_saviola
    összekeversz valakivel, egyszer sem szóltam érte ... én csak olvasom, ahogy pocskondiázod a gammát, amikor nem úgy alakul az eredményed.
  • Jakuza001
    Megemlitettem valahol, hogy nem az ? Pedig az.
    Attol, hogy vezetem nem valtozik meg attol a velemenyem, meg attol se hgoy fel evente bejossz es felteszed ezt a kerdest.
  • gabber_saviola
    nemrég még itt sírtál, hogy mekkora szemét játék ez a hettrik... most már nem az? :]
  • sajtburger
    Fc. Catalunya - dublinbora 9 - 0

1 - 0 Pasquale Cipriani 12'
    2 - 0 Guerau Malondro 18'
    3 - 0 Guerau Malondro 23'
    4 - 0 Attila Tompos 25'
    5 - 0 Guerau Malondro 29'
    6 - 0 Pasquale Cipriani 54'
    7 - 0 Antoine Lille 65'
    8 - 0 Pasquale Cipriani 75'
    9 - 0 Pasquale Cipriani 84'

Védelem: 75
    Középpálya: 69
    Támadás: 65

Nem rossz, úgy, hogy az egyik kp.-m sérült. :)
  • JimKirk
    Bajnokcsapat vazze!
  • Jakuza001
    Dityko 3 - 5 Tyúkszembrigád

1 - 0 Lucas Nantes 3'
    1 - 1 Márk Móga 19'
    1 - 2 Kosta Jeftiæ 22'
    1 - 3 Éneás Krucsó 27'
    1 - 4 Éneás Krucsó 66'
    1 - 5 Bengt Nøhr 84'
    2 - 5 Gilles Weinberg 87'
    3 - 5 Kasper Mazurkiewicz 87'

A masodik ellen. Hatstats idegenben volt 222 ami nem is olyan rossz es eleg kiegyenlitett volt mindegyik csapatresz.

Védelem: 74
    Középpálya: 75
    Támadás: 73

Jelenleg 11 ponttal vezetem a csoportomat.
  • JimKirk
    IGEN!!!

A masodik X-elt a negyedikkel, igy most 5 ponttal megyek!

Csoportom

Spartacus 3 - 0 szofi
    Link a meccshez

1 - 0 Luca Berrutti 5'
    2 - 0 Ján Vavreèák 13'
    3 - 0 Lucas Juillard 71'

Kotelezo gyozelem lazazva. Jovo heten a masodik ellen jatszom idegenben, ott vegleg eldonthetem a bajnoki cim sorsat!