22246
Hattrick
-
#20686 Akkor a kiírásra vonatkozó dolgot rosszul tudtam, köszi a helyreigazítást.
Én nem tartom a játéktördelést valami jónak, hiszen azzal nehéz nyerni. Ott a cél, hogy az ellenfélnek se legyen sok támadása.
Pontrúgó eventet pedig birtoklástól függetlenül osztja ki az engine, azt bárki megkaphatja. -
Rudee #20685 Mára Őt választottam ki felhozatalra, el is búcsúzott ifista társaitól:
Vilmos Sira (340976488)
Hungary 17 éves és 87 napos, következő születésnap: 2012-02-16
Formája megfelelő, erőnléte gyenge.
Kedves fickó, aki higgadt és becsületes.
Tapasztalata katasztrofális, és csapnivaló vezetői képessége van.
Hűsége isteni.
Tulajdonos: Ex Pepita F.C.
TSI: 320
Fizetés: 58 eFt/hét
Lapok: 0
Sérülések: Egészséges
Specialitása: Erőteljes
Jelenlegi képességek
Védés: katasztrofális
Védekezés: gyenge
Játékszervezés: megfelelő
Szélsőjáték: csapnivaló
Átadás: középszerű
Gólszerzés: pocsék
Pontrúgás: pocsék
Ha játékszervezést edzenék megtartanám, de mivel mást edzek így eladom, hátha vki lát benne fantáziát. -
#20684 Tevedes, minden ellentamadasbol kapott bonusz tamadast kiir a merkozesmotor.
Az pedig hogy sikerult bent maradnod az nem jelenti azt, hogy mas taktikaval nem erhettel volna el meg jobb eredmenyt.
Persze nincs mindig hatasos modszer. A 150 centis jatekosaid se lesznek magasabbak az eso hatasara. Mindig mindenre meg van a hatasos ellenszer, kiveve, ha mar akkora az erokulonbseg a ket csapat kozott. Mert akkor mar csak Olaf segithet maximum rajtad.
En azt mondom hogy a jatektordeles sokkal veszelyesebb eros hatvedsorral es nagyon jo pontrugasu jatekosokkal, ha gyengebb valaki az ellenfelnel, mint az ellentamadas. Az ellentamadast nagyon egyszeru kicselezni, ha valaki ert hozza, sokkal veszelyesebb jatekformak leteznek annal. -
#20683 Abból még vehetsz két csatárt... :) -
#20682 Jó, nekem akkor is más a véleményem, de éppen ezért szép a játék.
A tegnapi ellenfelednek csak remek volt az ellentámadás taktika szintje, gondolom alacsony az átadása a védőknek, ez jó ha két lehetőséget jelent neki, de inkább egyet (nem kapott egyet sem, illetve nem írta ki a meccsmotor). De próbáld meg olyan ellen, akinél világklasszis vagy nagyobb.
Amúgy a meccsmotor sajátossága, hogy ha nem ír ki helyzetet, az nem azt jelenti, hogy nem volt egy sem, hanem csak azt, hogy nem írta ki, mert olyan gyenge értékelést kapott a támadása a te védelmed tükrében.
Tehát, lehet, hogy az ellenfeled is kapott ellentámadást, de olyan balfék volt a támadása (pláne a széleken, ahol gyenge), hogy nem lett megemlítve a tudósításban.
Amúgy az ellentámadás nem csodaszer! És hajhullás vagy impotencia ellen sem jó! Nem, az ellen nem véd! Ezt már Szalacsi Sándor is megmondta! Csupán egy lehetőség, hogy egy gyengébb csapat szerencsével pontot, vagy pontokat csenjen el egy erősebbtől. Ez csak egy taktika, de nem jelent garanciát, hogy mindig bejön.
Én anno sikerrel alkalmaztam, de ez nem azt jelenti, hogy minden meccset nyertem, hanem sikerült bennmaradnom egy nagyon erős csoportban a segítségével (is). -
#20681 még van bő 700 000-am egy évadon át nem költöttem, előző idényben is jól végeztem. most mindent bele kell adnom :D
-
Rudee #20680
Ennek örömére megeszem a somlóit -
#20679 Isten hozott a Foxtrick klubban Rudi. :D -
Rudee #20678 Köszi, már meg is csináltam. -
#20677 Hiaba vitatkozol. Egy az hogy csak negativ hatasokat kapsz ellentamadaskor kozeppalyan. Mar ez negativum.
Hiaba gondolod azt hogy minden tamadas kimarad, mert ez marhasag. 45-s tamadasokkal voltam kepes 3 golokat rugni 120as vedelmeknek.
Tegnap is ellentamadast jatszott az ellenfelem, csak 5 golt kapott es egyet se lott.
5 vedovel vagy kenytelen legalabb jatszani, ha nem azzal teszed akkor lehet koncentralni a tamadast kozepre. Siman atfog menni egy eros csatarsor rajta.
Ha 5-el jatszol akkor kozeppalyat ill csatarsort nem lehet nagyon eroset epiteni. Vagy 4 kozeppalyassal jatszol, hogy meg ne legyen nagy difi a kozeppalyan csak 5-10% elteres, mert akkor az ellen tul sok folennyel fog rendelkezni itt es sokkal tobb tamadast vezet, akkor csak egy csataral tudsz elol jatszani. Ezt siman kivedekezik, hiaba kapsz par plusz tamadast. Vagy marad a tovabbi gyengitese a kozeppalyanak, ami viszont nagyon rossz hatassal lesz rad nezve, mert olyan szinten fogja az ellen kapni a tamadasokat, hogy eselyed sem lesz.
Ha jol emlekszem 70-30nal szazalekos arany 7-3 ehhez johet hozza az esetenkenti max 4 tamadas de en jo ha 2-t szoktam latni merkozesenkent.
Meg a legjobb esetben is max 7-7 a tamadas. Ezert kell a kozeppalyat nem nagyon legyengiteni, de akkor meg nem fogsz tudni elol hatul elegseges ereju szekciot kialakitani.
Mint mar mondtam multkor amikor nem hallgattal ram, mast is vegyel figyelembe, sokszor nem csak azt kell nezni, hogy egy adott szituacio mit eredmenyez, sokkal tobb osszetevobol all ez. Raadasul mint leirtam meg egy csapat se tudott meg csak dontetlent se jatszani ellenem ellentamadassal, szerintem az ellen a legkonnyebb jatszani. -
#20676 Ezzel azért vitatkoznék.
Hiába kap több támadást, ha mind kimarad, mert jó a védelmed. Viszont ha te kapsz 2-3 ellentámadást, és ezek bemennek, mert erős a támadásod, kit érdekel, mennyi helyzetet kap?
Én sikerrel alkalmaztam ezt a gyenge csapatommal anno. Minden kimaradt, kaptunk egy támadást, ami gól lett, és mentünk haza 1:0-ás győzelemmel. És ne felejtsd el, kaphatsz 11-est, szabadrúgást... -
#20675 A Foxtrick írja ki, ajánlott feltenni.
Sőt, kötelező, ha nem akarsz magadnak számolgatni. -
#20674 Latod ezt nem tudom, mindig abban a hiszemben voltam, hogy a Foxtrick Firefox kiegeszito irja ki. -
#20673 Azt hiszem a foxtrick írja. Ez volt a tiétek: HatStats 105 141 -
#20672 A lenyeg azon van, hogy neked lesz +3 tamadasod az ellenfelednek meg +10 a te gyenge kozeppalyad miatt. Ha eleg eros a vedelme siman kivedekez, de tuti fogsz tobb golt kapni a sok tamadasabol. -
Rudee #20671 Ezt a hatstatot csak a támogatók látják? -
#20670 Mi is hoztuk a kötelezőt és majdnem megtelt az új stadion a bot csapat ellen.
Elvileg a meccs,ha jól linkeltem :))
Az első helyről pedig lemondtam már, de így újra nyílttá tetted Rudee. Kiváncsi vagyok mit játszotok Hunyadival, majd az utolsó fordulóban. -
#20669 Meg a vegen hallgatni fogsz ram, es nem azt mondod milyen jo az az ellentamadas :D -
#20668 Mondjuk ezzel megint kurva okosat mondtam! -
#20667 Abban egyetertunk, hogy mindket esetben az eros tamadas a lenyeg. Termeszetesen nem egy meccsbol vonom le a kovetkezteteseimet!:) -
#20666 http://www83.hattrick.org/Help/
Olvasgasd sokat! Nem viccelek. -
bende999 #20665 esetleg ha vannak ilyen hasonló táblázatok még amik segítik a játékot megírhatnád mert javíthatja majd a felállásom,taktikám!
-
bende999 #20664 na például ezt a hatstat értékelést még sosem nézetem de már akkor ezt is figyelembe veszem majd! -
#20663 Otthon 150, idegeben 130 körül kapsz hatstatot, szerintem ez még kevés a hatodosztályba, pláne egy erősebb csoportba. A játékosaid 3-4 csillagot kapnak meccsenként, olyan öt körüliekkel már lehet kezdeni valamit, ez még kevés.
Én azt mondom, egy 180 körüli csapattal már megragadhatsz, de nyilván ez csoportfüggő, ellenfelektől is függ. Nézd át az ellenfeleidet, hogy milyen értékeléseket kaptak, támpontnak nem rossz.
A főtulajdonságok kiemelkedő-ragyogó környékén legyenek, a másodlagosak középszerű-megfelelő, és nagy gond nem lehet. -
bende999 #20662 Köszi! a csapatom neve oroszlán ha valakit érdekel, na mad a VII.-ben komolyabb startégiával csinálom hogy legközelebb bent maradjak a VI.-ban
:-) -
#20661 Nyilván nem szentírás, és nincs kőbe vésve semmi. És egyetlen meccsből nem is szerencsés messzemenő következtetéseket levonni, és még ott van a kedvenc "egyismeretlenes egyenletem" a HT-ben, Olaf.
Ellentámadást játszó csapat ellen én erős védelemmel és birtoklásra törekedve játszanék, aztán lesz*rnám, hogy mennyit ellentámadást kap. :) -
#20660 "Viszont (és itt jön a lényeg), ha az ellentámadást játszó csapatnak erősebb a középpályája, akkor csak a negatív hatásait kaphatja, a pozitívakat nem. "
Igy van, sokan ezzel cseszik el az egeszet!:) -
#20659 Sokan nem tudják megfelelően alkalmazni.
Mert mint minden taktikának, ami nem az alap, az ellentámadásnak is van előnye és hátránya is. Előnye, hogy az erősebb ellenfél helyzetének kimaradása után ellentámadást kaphatsz a taktikai szintedtől függően (maximum négyet egy meccsen, de általában 2-3), hátránya viszont, hogy 7%-kor gyengít a középpályádon.
Viszont (és itt jön a lényeg), ha az ellentámadást játszó csapatnak erősebb a középpályája, akkor csak a negatív hatásait kaphatja, a pozitívakat nem.
Tehát, okosan legyengített középpálya, erős csatársor, hogy a helyzetek bemenjenek, és bivaly védelem, hogy az ellenfélé kimaradjanak. Ez a titka. -
#20658 Eros vedekezessel es erosebb tamadasokkal, gyengebb kozeppalyaval es szinten ellantamadassal szerintem siman le lehet vedekezni. Legalabbis en iden ezt tapasztaltam. Tegnap peldaul az is bejott, hogy lebirtokoltam es szinten joval erosebb szelsotamadassal jatszottam. -
#20657 Szerintem meg jol jatszo csapatok ellen loturot se er. Csak egy-ket alkalommal lehet eredmenyes vele valaki. -
#20656 Én játszottam ellentámadást egy szezonon keresztül, nem rossz taktika az pedig! Csak okosan kell felépíteni hozzá a csapatot!
Sőt, véleményem szerint megfelelően alkalmazva az ellentámadás egy kegyetlen taktika, mert baromi nehéz ellene játszani.
De szerintem akkor hasznosabb, ha erős csatársorod és bika védelmed van, gyenge középpályával. -
#20655 Fail!
Szerintem Burdi mar elkoltotte az osszes panzet Bar az ellentamadashoz minnel jobb tamdasok kellenek, ez most valoszinuleg meglesz neki! -
#20654 Ezek a szélsők a hatodba szerintem nagyon kevesek! Egy szélsőnek a szélsőjátéka a legfontosabb (nálad megfelelő), utána az átadás (középszerű és jó) és játékszervezés (megfelelő). Plusz azt vettem észre, hogy a magasabb gólszerzés emeli valamelyest a szélső támadásokat.
Nálam egy jó szélső a hatodba:
minimum kiemelkedő, de inkább ragyogó szélsőjáték, lenyűgöző-világklasszis az aktuális
remek-nagyszerű játékszervezés
jó-remek átadás -
#20653 Köszi!
-
#20652 *nem jo erre a strategiara epiteni -
#20651 Jobban tetted volna, ha kozeppalyasokat igazolsz, a max. kozepszeru KP. nem valami sok! Mondjuk ha tovabbra is ellentamadast jatszol, akkor folosleges az eros kozeppalya. EN azt tapasztaltam, hogy az ellentamadast jatszo csapatok sorozatban bukjak el a bajnoki cimuket, tavaly nalam a suzuki, iden az ujpest forever. Nekem az jon le, hogy jo erre a strategiara epiteni, mert a vegen ugyis visszanyal a fagyi. Jo latom, hogy nem edzel posztot? (nem jatszol barikat)
A Rafko viszont egesz jo kics csapatot dobott ossze a tegnapi meccsre. -
bende999 #20650 Hali nektek! Volna pár kérdésem aki tud segíteni írhatna! Most jelenleg a VI.- ban vagyok de már nem sokáig mert jól elcsesztem valószínű az egészet ráadásul most az utólsótól is kikaptam ,bár lelazáztam! Valójában nem is ez zavar hanem hogy a támadásaim nem tudom középszerűre sem hozni se a szélsőket sem a középsőt csak esetleg ha szélre húzom a középpályát! Milyen szélsők kellenének vajon?
Ő egyik:
Alexis Chauvier
25 éves és 33 napos, TSI = 5 600
Formája megfelelő, erőnléte remek. [Kiszámíthatatlan]
Tapasztalata gyenge, és gyenge vezetői képessége van.
Hűsége titáni.
Védekezés: megfelelő
Szélsőjáték: megfelelő
Átadás: jó
Gólszerzés: megfelelő
Pontrúgás: csapnivaló
2012-01-21 4 csillag (Szélső)
Másik:
César Augusto Loaiza
26 éves és 43 napos, TSI = 2 570
Formája középszerű, erőnléte remek. [Technikás]
Tapasztalata gyenge, és katasztrofális vezetői képessége van.
Hűsége varázslatos.
Védekezés: jó
Szélsőjáték: megfelelő
Átadás: középszerű
Gólszerzés: középszerű
Pontrúgás: középszerű
2012-01-21 (Szélső)
de lehet hogy őt eladom mert ő azért gyengébb.
De jellemző a csapatomra hogy nem túl fényes az átadásuk,bár már egy ideje azt kapnak és léptek is szépen fölfele.
Köszi előre is!!! -
#20649 A jövő szombatod nehéz lesz, ha ott győzöl, te leszel a bajnok! De én inkább döntetlenben reménykedem, ha nem haragszol...
Nekem mindkét meccsemet hozni kell, erre számíts! :)
Jók az új csatárok! Bár nem tudom, eddig milyenek voltak nálad. -
Micsoda meglepő fordulat! -
#20647 Tyúkszembrigád 5 - 0 M.O F K
38000 néző
1 - 0 Tim van Bonn 3'
2 - 0 Mariano Limachi 31'
3 - 0 Mariano Limachi 34'
4 - 0 Kostas Paltopoulos 53'
5 - 0 Mariano Limachi 65'