Hattrick

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jakuza001
Karikaláb fc - Tyúkszembrigád 0 - 4

0 - 1 Rudi Rohleder 6'
0 - 2 Kristof Laurier 14'
0 - 3 Kristof Laurier 38'
0 - 4 Dániel Lakatos 61'

Masodik csapattal, lazazva. Kellenek is az ilyen pihenteto merkozesek, mert maz az elso forduloban kenytelen voltam motsolni.
Remelem meg a jovoheten is valami hasonlo csapatot kapok.

Zenszkij
Én is azt írtam inkább tartsa meg, ahhoz túl jó, hogy kárba vesszen, de a mai piaci árak mellett nem érné meg eladni. Amúgy jó hír, mégse emelik a supporter árát! 😊

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Rudee
Holnapi kupameccsre készen áll a csapat. Igyekeztem úgy alakítani a kezdõt, hogy az esélyünk azért meglegyen. Igaz, az edzés kicsit fontosabb.

Szar Bayern, szar Bayern :)

JimKirk
En nem nagyon ertem Zenszkij kollegat!😊

Szerintem egy jo jatekos, en is megtartanam es edzenem tovabb!
dartonita
Lehet hogy szerinted hulladek,de jobb kiegjei van mint a mostani vedoimnek.
Btw a mi kutyank kolyke,igy marad.
A kis gorog vedo piacon ha barkit erdekel,meg csak 19 eves ugyhogy edzheto.3honapra en is tamogato lettem,igy kiderult hogy o lepte meg a def-et legutobb.

Sysfox
Ez egy újítás, pár hete van nem támogatók részére. Nem kiegészítõ. Legalábbis nálam megjelent pár hete/1-2 hónapja. Ha nem a HT csinálja, akkor a Foxtrick.

De csak az utolsó változásokat mutatja.

FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/

Jakuza001
Valoszinu valamilyen kiegeszito, mert alapbol olyan nincs ott.

matthias92
Én nem vagyok támogató, mégis látom, hogy kik fejlõdtek az elõzõ hét óta. Valamelyik kiegészítõ miatt van? :o (edzés menüben, az edzésintenzitás beállítása alatt egy kis dobozkában)

Jakuza001
Szerintem azt a jatekost a fiatalsaga miatt azert ellehet adni par millioert.Persze jobb lenne ha valamelyik fo skillje legalabb jo vagy remek lenne.

Jakuza001
Ugy tudod megnezni, ha tamogato vagy.
Ramesz az edzes menure es alul rakattintasz ha legorgeted a lapot kozepen a "tobbi edzes riport" linkre. Akkor elojonnek a heti edzesfejlodesek visszamenoleg is.

Zenszkij
hát tartsd meg és edzesd, de amúgy bocsi egy hulladék piacon ingyen se vinnék

dartonita
Ja es a kerdesem:
Hogy tudom visszanezni melyik jatekosom fejlodott a mult heten?Mert azt szeretnem kirakni listara aki most lepte meg a vedekezes skillt,de mar nem emlekszem ra.

dartonita
Mai ifi akit felhuztam:

György Fenyves (336030364)
Hungary 17 éves és 18 napos, következõ születésnap: 2012-02-09
Formája megfelelõ, erõnléte gyenge.
Szimpatikus fickó, aki higgadt és becsületes.
Tapasztalata pocsék, és gyenge vezetõi képessége van.
Hûsége isteni.
Tulajdonos: Szinkopa FC Anyaegyesületi bónusz (2011-11-07 óta)
TSI: 1 420
Fizetés: 66 eFt/hét

Sérülések: Egészséges
Specialitása: Erõteljes

Jelenlegi képességek
Védés: 1/20 katasztrofális
Védekezés: 6/20 megfelelõ
Játékszervezés: 3/20 csapnivaló
Szélsõjáték: 5/20 középszerû
Átadás: 6/20 megfelelõ
Gólszerzés: 5/20 középszerû
Pontrúgás: 1/20 katasztrofális

Vedoket edzek,azt hiszem a kiegjei es a spece miatt erdemes megtartani es edzeni.Mi a velemenyetek?
(az atadast nem volt turelmem kimaxolni,jo-ig lehetett volna edzeni de oregebb lett volna es akkor a vedekezes edzese lett volna kesobb elkezdve)

REALista
Nem az igazi szerintem.Én játszok rajta de nem igazán veszem komolyan, néha néha belépek és kész.Akkor már a powerplay manager jobb...

A gyõzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

dartonita
Hat bar kicsit fura hogy ebben a topikban kell ezt mondanom,de :
a legjobb.

JimKirk
Dartonita jatszik vele, en is probaltam es nem tunt rossznak!
Zenszkij
off
Van ez a másik focimenedzser, a sokker vagy mi. Arról mik a tapasztalatok? Nagyon gáz?
on

kazai21
Real Staffrod-Rynart FC 0:2 😊

Mi equipo favorito: Real Madrid

Jakuza001
Jah es meg valami amit nem ertettem igazan, hogy a gyerek hazai palyan egy az enyemnel erosebb csapattal miert jatszott ellentamadast, amikor ilyenkor ugy idegenben gyengebb az en kozeppalyam amugy is.

Igaz benyomtam a MOTS-ot, de ha nem ilyen gagyi 5-4-1el es ellentamadassal akar jatszani siman hozhatta volna a merkozest.

Igaz mondjuk szerencseje se volt, mert neki meg kiallitottak a legjobb jatekosat ez is hozzatartozik a tortenethez.

Az meg meginkabb erthetetlen szamomra, hogy 30-50k kozotti jatekosai vannak es egy 3k-s csatarral akart ellentamadast jatszani ???
Ami helyzete volt azt ki is hagyta. 😄

Jakuza001
Az a szerencsem hogy nem reg vettem egy vedot, aki valami oknal fogva nem is jatszott. LOL

Igaz nem olyan jo, mint aki leserult. Az 25k-s ez meg csak 15,5k, de azonos a vedekezesi ertekuk (ragyogo)es az uj 21 eves csak mig a masik mar 29.
Igaz a koztes ertekeikben mint az atadas,pontrugas,jatekszervezesben lemarad.
Talan potolni tudja addig, amig felgyogyul.

JimKirk
Gratualok! Sajnos nalam is van egy harom hetes serules, szerencsere egy vedo!
Jakuza001
Erre mar nem is mondok semmit.
Megint leserult az elso merkozesen a legjobb vedom pont az ellen akivel valoszinuleg a feljutas dont es most pottyant le hozzank az v. osztalybol.
Raadasul 4 hetre, hogy rohadjon meg.

5-4-1-et jatszott hazai palyan ellentamadassal szinten mint JimKirknek.
Lebirtokoltam 61-66%ban es a szeleken tamadtam.

Sáskajárás 0 - 2 Tyúkszembrigád

0 - 1 Mariano Limachi 44'
0 - 2 Kosta Jeftiæ 44'

Rudee
5-1-re nyertünk, egy sérült a melléktermés. Kupameccsen nem tudom mi legyen még.

JimKirk
Egy tamadasa sem volt az ellenfelemnek! Nekem gyenge, neki kozepszeru kozeppalyaja volt, mindket golomat szelso tamadasokbol szereztem! Elegge bejott az elgondolasom.<#hawaii><#buck>

JimKirk
suzuki 0 - 2 Spartacus

0 - 1 Ján Vavreèák 23'
0 - 2 Lucas Juillard 62'

Bejott a taktika!
Zenszkij
4-0 76%-os labdabirtoklássaé hehe ez az!

matthias92
1-2re szoptam a meccset. (Y)

Sysfox
Foxtrotty - Battery 1:1

Elég gyenge, fölényben voltam, gyõzni kellett volna.

sajtburger
Fc. Catalunya - ETO CITY 4 - 0

Óriási fölénnyel, sikerült az elsõ meccsen gyõznünk. Ami külön öröm, hogy 78-as középpályát sikerült össze hozni, ami "jó" értékelést kapott, és ez csak javulni fog.. 😊

dartonita
Fehérvár 0 - 7 Szinkopa

A botcsapat ellen nem is lehetett mas az elvaras mint a sima gyozelem.Lazazva,serules nelkul,igaz a 70.percben lekapkodtam a palyarol a sztarokat.A kupameccsre a B csapat megy,a tovabbjutas lenyegtelen.
Gratula a gyozteseknek.

Rudee
Szünetben 3-0 ide, a meccs legemlékezetesebb pillanata:
43:15 Hunyadi csapata elõtt nagyszerû lehetõség adódott egy középsõ támadásra, de emlékezvén a kapott utasításra inkább a szélre irányították át a támadást. <#mf1>

JimKirk
mar 2-0-ra vezetek!
sajtburger
3:0 hazai pályán, 65%-os labdabirtoklással.. 😊

Zenszkij
hova tûntek a nevünk mellõl a csapat és csoport id-k??

matthias92
jah és én alapfelállás, õ pedig ellentámadás taktikával játszik. na kiváncsileszek 😄

matthias92
59%-os labdabirtoklás 0-0 a félidõben itthon.
Én 3-5-2, ellenfél 4-5-1 felállással.

Zenszkij
én 77%-ban birtoklok ellentámadással szemben és 0-0

JimKirk
54%-ban birtokol az ellen es 1-0 ide. De jo lenne legalabb egy dontetlen!
REALista
helyes...😊

Zenszkij
lesz

JimKirk
0-1!<#eljen>
REALista
Ha az ellenfelem nem áll ki és 5:0-val nekem adják a meccset akkor a lazázásnak lesz hatása?

JimKirk
Nem tudom, hogy PIC-kel is birtokolnek-e, mert szerintem mindekettonknek kozepszeru kozeppalyaja lesz. Elozo szezonban hazai palyan mindketten ellentamadast jatszottunk, akkor sikerult lehoznom 0-0-val a meccset. Az utolso forduloban remek vs. gyenge kozeppalya es kikaptam 3-0-ra!😊 Meglatjuk mi lesz, most a csapatszellem feltornazasa fontosabb mint egy esetleges gyozelem. A kupaban is megy egy PIC, igy jovo heten hazai palyan mar egy jo kozeppayaval allhatok ki.

Kivancsi vagyok, lehet a ket a jo szelso tamadasomnak koszonhetoen bemegy egy-ket helyzet!😊 Meg mar amugy is reg ki akartam probalni ezt a taktikat.
Zenszkij
miért ilyen tetû lassú az oldal?

Jakuza001
Ez szep es jo de ha te birtoklod a kozeppalyat es megis ellentamadast jatszol, akkor meginkabb kevesebb helyzeted lesz, sot ami lesz azt biztos megtorolja az ellenfel.
Csak ugy ervenyesul az ellentamadas, ha gyengebb a kozeppalyad es az ellenfel a kozeppalya folenybol adodoan tobbet tamad.

Szerintem, lenyeges dolog az ellentamadas ellen a szelso jatek, mivel kozepso vedelme az 5 vedovel felallo csapatoknak mindig erosebb.

Meg kell nezni melyik szelen gyengebb es arra az oldalra fokuszalni a tamadast. A kozeppalyat nem szabad feladni.
Caak akkor jon be amugy az ellentamadas, ha a vedelem lenyegesen erosebb mint a tamadas. Ha megtalalod a vedelme gyenge pontjat az ellentamadasos taktikaval legtobbszor csak kikapsz.

Sysfox
De ha átadja a birtoklást, akkor JimKirknek se lesz helyzete, gondolom azért gyõzni szeretne! Az ellentámadás egy fránya dolog, nehéz ellene játszani, betonvédelem kell hozzá, akkor nem mennek be a helyzetei, amiket megkap.

A 17-es szintre kaphat 4 ellentámadást is simán, nehéz dolog. Én egy szezont így játszottam, tudom, mirõl beszélek! 😊

Amúgy tök mindegy, mert ha odaadja a birtoklást, és mondjuk lesz két helyzete JimKirknek és kimarad, akkor is kaphat az ellenfele ellentámadást kettõt is. Inkább legyen több helyzete és azokból gól! 😄

Zenszkij
én átadnám neki szívatásképp a középpályát és akkor nem jön be neki az ellentámadás

Christian88
De ha PIC-cel is birtokolsz, akkor az ellentámadásnak csak a hátrányait kapod meg.

http://www.twitch.tv/hegii

JimKirk
Koszonom!
Most meg az elejen belefer egy vereseg, raadasul szuksegem van a jobb csapatszellemre az elkovetkezo ket hazai rangadomra, azokat nyernem kell!

Ma egy dontetlennel is nagyon elegedett lennek!

Zenszkij
Na ezek az igazi kihívások a játékban. Egy kalappal!