Hattrick

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

foglalt vagyok zry, én azt csinálom hogy kihívok egy egész csoportot, meg mégegyet, aztán valaki csak elfogadja...... de eddig mondjuk nem is kellett, külföldiek mindig engem hívtak ki :D

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Sippie
Valaki egy barit szerdán? A külföldi kihívásaim nem igazán akaródznak elfogadni, viszont meccselnem meg kéne az edzés miatt. Szááánjatok meeeg :D:D
én erõs középmezõny, a 3. hej 10 pontra van tõlem, 4 meccs van még, reménytelen hogy feljebb jussak poziciókat :P de jó itt nekem :]

Sippie
én biztos feljutó vagyok, aztán a kövi szezonban biztos kiesõ az V-bõl :D
Láma!
ehh.

Tono34
2:0-ra kikaptam a hétvégén, így már biztos kiesõ vagyok :(

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

én is ugy szoktam.. már pár hete átadás megy, holtszezonba 1-2 erõnlét, aztán gólszerzés...

áá nem olyan hamar mint hinnéd :D
szerintem csak egy dologra állj rá és azt eddzed

hamar jo lesz

na de ennek meg sokbol megfelelõ...

szerintem egy JÓ tulajdonsága legyen,az alatt nem érdemes :P

nálam még nem volt sérülés :D amugy 3600t kaptam érte!

kiraktam megint uj embereket eladásra, megreformálom a teamet :D ma vettem egy ifit 10.200 ért! 18 éves és 3cuccbõl megfelelõ,meg nemtom mibõl középszerü, és 1000vmennyi tsi...

nálam is 7 hét.... kegyxetlen, az egyik játékosom ötödszörre sérült le ebben a szezonban...

nekem a rekord 7 hét sérülés volt, de a játékos 3 héttel gyógyulása elõtt kapott újabb 4 hét sérülést és megint 7 hétig lettt sérült...
mennyit kaptál érte? szerintem kár volt... :o

mi volt a max amire eddig valakinek lesérült játékosa? Most kaptam be egy 6 hetes sérülést, egy pótolható csatárommal, de nyertem 3-0-ra (igaz csoport-utolsó ellen <#idiota>
és megállt a szponzorok támogatása, mostmár heti 200-292 növekedés hejett produkáltak 37 növekedést :|

eladtam montijot uggyhogy az már nem lesz edzõ :D most buergit szném eladni, 2000ér

Jörg Buergi (49064316)
34 éves, csapnivaló forma, egészséges
Kedves fickó, aki kiegyensúlyozott és egyenes.
Tapasztalata jó, és csapnivaló vezetõi képessége van.

Specialitása: Technikás

Ország: Schweiz
TSI: 150
Fizetés: 134 eFt/hét beleértve a 20%-os prémiumot
Tulajdonos: Gyõr Eagles
Lapok: 0
Sérülések: Egészséges

Erõnlét: remek Védés: katasztrofális
Játékszervezés: középszerû Átadás: pocsék
Szélsõjáték: gyenge Védekezés: középszerû
Gólszerzés: jó Pontrúgás: pocsék

Gólok száma: 20
Mesterhármasok száma: 1
Szezonban lõtt bajnoki gólok: 0
Szezonban lõtt kupagólok: 0

:)

inkább 2 hét :)
aki játszik osztályozót, annak 1 hét ;)

http://www.powerplaymanager.com/r57633

Sippie
mázlista... nekem 12 játékosomnak nõtt az erõnléte, és azzal a lendülettel mindegyiknek esett is a formája :P Aranyos volt...
Szombati meccs, 7-0... 62-4 a gólkülönbségem, höhö :D
Fenrir
1 hét :)

Csak addig amúgy amíg minden bajnokság lezárul és beindulnak a kupák és az osztályozók.

A halál csupán a kezdet...

mennyi ideig tart majd a nyári "offszezon" ?

Fenrir
Simán nyertem 3-1-re :)

hehe... én elözö ford. ba 2-0 rol forditottam 2-4 re, most meg félidõs 1-2 rõl 3-2 re :) már csak 4pont a hátrányom az elsõhöz képest :) csak a sorsolás xar ugyh megbarátkozom a 2. helyel :) 1. szezonba nem roxx :))

Berosálok, 68%-ban lebirtoklom, és ugyan játéktördeléssel de 0-3-ra szívni.... nem értem,... :((((

nekem muszály volt szezon közben erõnlétet edzeni, de a forma csökkenés nem jött be...
amugy nemhogy megnövelte a 9uj szovivõ a szponzori bevételeket, de elõzõ meccsen 7000, most meg 12000 nézõ jött ki... teltház... máris heti 8milla pluszba tolom :))

akkor csak random :D pech...

Fenrir
Nem, már 1 szezon óta gólszerzés megy.

nem erõnlétet edzettél? mert az erõnlét edzés csökkenti a formát!!

random

http://www.powerplaymanager.com/r57633

azt nem hinném... nálam már nagyon régóta 100%-n van és mostanában hetente csak egy két embernek nõ a formája... a nagyobb része azonban nõ, akárcsak most...
Fenrir
Mitõl van az, hogy a tegnap edzésem majdnem minden A csapatos emberem formája esett? Senkié nem nõtt, csak xarabb lett :\

Magas edzésintenzitás?

és õ leen az edzõ jövöre?

Raúl Montijo (24233660)
34 éves, megfelelõ forma, egészséges
Öntörvényû ember, aki kiegyensúlyozott és becsületes.
Tapasztalata jó, és középszerû vezetõi képessége van.

ebbõl csinál majd egy "jó" edzõt, addig játszon lehetõleg minden meccsen, bajnokin és barin is!! és a barik legyenek nemzetközik, 1 szezon és felmegy a tapasztalata "remek"re ami már zsír,

visszavonom!!!!

csapnivaló vezetõi képessége van.

az a buergi nagyon jó edzõd lenne!!! csinálj belõle majd jó edõt, ha nem veszik meg...

fogod tudni

huhuu most hogy felvettem csomo személyzetet kicsit ciki van :D mert most havi 7000 minusz :D köv honapba már csak 3000m lesz :D a 10szovivõ amugy sokat csinált: mámorosrol 2 szintel fejjebb, fellegjárora tolta a szponzorokat, 1hét alatt :D csak tudjam õket fizetni...

na minnyá kirakom jörg buergit :P amugy sztetek ha nem adom el, mien edzõ lehetne belõle? jó tapasztalatu,és középsz. vezetõi képessége...

hm... akkor én tegnap ismét jo sok pézt elbaxtam... mert most akkor kirughattam 2segédedzõt, hogy összesen 10legyen kapusedzõvel együt... ehh... na mindegy majd ma este 7fele kirakom a buergit :)

vészhelyzetbe beletartozik nálam hogy 5millát elkölcsek egy jó játékszervezésre és megfelelõ erõnlétre :| pedig 2000rõl indultunk az utolsó 3 percben és egyszerre négyen, de leléptek, és csakazértis énkaptam meg!!4 :P

10 a max annál több ne legyen ebbe beletartozik a kapusedzõ-segédedzõ páros is vagyis ketten együtt kell hogy kiadják a tizet. többet nem kockáztatnék.

milyen jó hogy most kezdtem el csatárokat edzeni XD

ja meg lol bocs h sokat ireok de hattrick control progi elõbb kiirva, hogy szemáélyzeti limit tullépve,problémák várhatok! mert? nem az a jo ha 10emberke van?

meg lol köv meccset csak akkor tom megnyerni ha szezon legfontosabb mérk et nyomom, de igy is dühödt a csapatszellem... mi lesz ha emiatt gyilkos lesz? :((

na deh azt hogy fogom kifizetni? mármint most a 10-10szóvivó,ezzõt? :(

jaja, vegyél fel még 4 segédezdõt, rúgd ki a pszicomókust is, na meg a közgazdászt, és mivel 2. vagy felvehetnél még 8 szóvivõt -> több drukker csatlkaozik,következõ bajnokság elejen már állítsd át az ifi csapatod támogatását a maximumra, vagy is 4000eftra, és ha nincs sérülted kirúghatod a dokit is, az edzésed mértékét mindenképp emeld fel leglább 95%-ra, és elõbb is többent írták, úgy edz h mód van rá 17-21 éves játékosokat, 21 év felett már lassabban fejlõdnek.

fõleg a csatárok árai zuhannak lefele....

na most mek, majd este kirakom :P

bye kösz all emberek

igen!

este nyolckor!!!

már lejárt... de kirakom majd ujra hátha valaki +szán... :)