22246
Hattrick
  • matthias92
    Én is reménykedek a pontszerzésben.
  • Rudee
    Nekem se lesz könnyű meccsem, de azért egy szerencsés pontszerzésben reménykedem.
  • matthias92
    gyerkőcök, nekem nem működik. :O
  • JimKirk
    A mostani ellenfelemmel mar jatszottam ketszer az elozo szezonban, idegenben 3-3, majd otthon 4-2 lett a javamra! Holnap is vendegsegbe megyunk hozza!

A srac eddig az osszes meccsen 4-4-2-ben kuldte ki a fiait, tamado szelsokkel! Megprobaljak ket vedekezo szelso hatveddel kiallni ellene es kozepen tamadni? En is 4-4-2-vel jatszom!
  • Christian88
    Hattrick organiser
  • JimKirk
    Ha egyre gondolunk, akkor a Hattrick Organizer! Egy okos kis alkalmazas, segit beallitani a leheto legerosebb csapatot, meg hasonlo okossagok, toltsd le a HT-rol!

-->link<--
  • matthias92
    mi az a HO?
  • Christian88
    hát én is szoros meccset várok, szurkolók azt mondják ők vannak előnyösebb helyzetben.Nemtudom a HO mit kalkulált
  • kovacsgeri
    Nekem egy erős csapat fog következni, nem reménykedem, célom a bennmaradás, és lesz is júniusban 3 meccs, ahol bizonyíthatok!
    szurkolóim szoros meccset várnak, de én kételkedem
  • Christian88
    érdekes, hogy HO azt mondja simán nyerek mindössze 1 százalkot ad arra hogy nyer 1 góllal a döntetlenre 4-et.A legtöbb esélyt a 3 gólos győzelmemnek adja.Egyre kiváncsibb leszek.

Sok szerencsét nektek is akkor.
  • karajjj
    holnap nagy meccsem lesz azzal a csapattal, akivel a második helyért küzdünk majd erőleláthatólag
  • [Jakuza]
    Majd kiderul.
    Ugy gondolom az elso ket hely valamelyikere talan van eselyem, ezert a holnapi csapatot el kell vernem, amely talan kicsit gyengebb jatekerot kepvisel, mint az en csapatom, de nem sokkal.
    Igaz kiesett az egyik legjobb kozeppalyasom egy hetre, ezert igazolnom kellett egy masikat, ami valljuk be a csapatom legerosebbje jelenleg TSI es tulajdonsag szinten (kozel 3k TSI)
    A 7. osztalyban az elozo idenyben szerepelt a holnapi ellenfelem szinten es az elso merkozesen kikaptam tole, de akkor meg nem igazan manageltem a csapatomat, viszont a masodikon mar en nyertem es csak 1 ponttal elozott meg a bajnoksag vegen.
    Az viszont teny, hogy nyerni kell mindenkeppen, ha nem akarom mar az ideny elejen az eselyt elvesziteni.
  • Christian88
    Na nekem nagyon nehéz meccsem lesz holnap idegenben, nagyon várom már.Elvileg vannk esélyeim de meglátjuk maj =).Nektek?
  • Rudee
    Ki vagy hívva szerdára.
  • Burdi
    jelentkezem:)

Lovassy FC (577253)
  • Rudee
    Ifi edzőmeccset akar valaki?
  • matthias92
    barátságos meccsen nyertem 3-2re.
    barsza - Csépa (226331607)
    erre a meccsre a 3-5-2 felálláshoz mien stratégiát ajánlotok? legalább 1 pontot, de inkább 3at szeretnék hozni!
  • JimKirk
    Grat!:)
    Ja, aztan szet is esett a vedelmem, pedig mar 2-0-ra mentem!
    En altalaban kiserltezesre hasznalom a baratsagos meccseket, meg persze probalom a leheto legtobb ifit berakni a csapatba! De azert mindig nyerni szeretnek!:P
  • MarcelloLippi
    Én is 0-6-ra nyertem. Most pedig várok egy jó edzést. :)
  • [Jakuza]
    Jo kis meccs volt, 6 gollal a nezok biztosan jol szorakoztak, bar azert latom te annyira nem orulhetsz mert egy jatekosod kozben leserult.
    Mindenesetre most megnezem ezen a heten Karajjj mit tud. ;)
  • kovacsgeri
    Basszus rám jár a rúd rendesen.... utolsó 5 meccset elbukta a csapat nem kis különbséggel, és minden meccsen egy meghatározó ember lesérül :(
    Folyamatosan igazolnom kell, így meg pénzem sem marad... jobb lett volna a VII.ben maradni, legalább lenne sikerélmény
  • banok
    nyertem 0-7-re. :)
    viszott volt két piros lapom
  • Casillas
    illetve nem is piceltem, na.
  • Casillas
    és kiestem a kupából baz, pedig még csak nem is motsoltam
  • REALista
    Rémi Jörg (214285827)
    Schweiz 21 éves és 46 napos, következő születésnap: 2009-08-01

Forma: középszerű, erőnlét: remek
    Bajkeverő alak, aki kiegyensúlyozott és sunyi.
    Tapasztalata csapnivaló, és pocsék vezetői képessége van.
    Tulajdonos: AceKing (2008-08-15 óta)
    TSI: 4 760
    Fizetés: 242 eFt/hét, a 20%-os prémiumot is beleértve
    Lapok: 0
    Sérülések: Egészséges
    Specialitása: Technikás

Határidő: 2009-05-28 19:45

Kikiáltási ár: 280 000 eFt

Jelenlegi képességek
    Védés: 1/20 katasztrofális
    Védekezés: 9/20 nagyszerű
    Játékszervezés: 4/20 gyenge
    Szélsőjáték: 6/20 megfelelő
    Átadás: 6/20 megfelelő
    Gólszerzés: 3/20 csapnivaló
    Pontrúgás: 7/20 jó
  • karajjj
    barátságos meccsnél tökmindegy, hogy nyersz-e vagy nem, sehova sem számít
  • kovacsgeri
    Holnap reggel lesz egy barátságos meccsem, ahol valószínűleg megint kikapok, viszont remélem a jegyekből lesz egy kis bevételem, mert a pénzügyi előrejelzés még -22 milliót mutat a hétre.
  • JimKirk
    term.
  • Bala10
    köszi!
  • JimKirk
    Ezt a lapot nezd meg! Itt sok okosat irnak a taktikakrol!
  • Bala10
    a szélsőjátékhoz melyik felállás a legjobb? még csak az alapot használtam, de be kéne gyakorolni még egyet. :)
  • somakam
    Amúgy meg olaszországban egy 7.osztályban szereplő csapat simán lenyom egy magyar 5.vagy 4.osztályban szereplő csapatot!
  • somakam
    Tudom
  • Christian88
    de az olasz bajnokság nem 7 osztályos =)
  • somakam
    Én egy olasz csapatot hívtam ki.Remélem nyerek,mivel a ez a csapat 80e-dik helyet se érte el,én meg 14e valahányszázvalahanyadik vagyok.
  • Christian88
    jövőhétre már lekötöttem barit, de ha látjátok hogy szabad vagyok engem is kihívhattok akármikor CF Catalunya
  • karajjj
    okok
  • JimKirk
    Jakuza: Igen, csak akkor nem kapcsoltam!:)

Chriss: Ez erdekes! Lenyeg a 3 pont!
  • [Jakuza]
    Pedig koraban mar leirtam.
    Kov heten meg Karajjjt hivom ki :D
  • Christian88
    Mintha olyasmit olvastam volna, hogy random hogy ki rúgja a gólt.Teljesen én se értem, de az a lényeg hogy rúgja valaki =) nekem is a jobb szélsőm rúgott kettőt úgy hogy középen támadtam.