Hattrick

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

akkor már az erõnlét középszerü is ér valamit... :]
amúgy 18 évesen ez kurva jó:D (legalábbis az én mércém szerint:D)

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

nah ismét volt szintlépés :)
Patrik Porubszki <1 sárga lap>
TSI=4 660, 18 éves, középszerû formában
Tapasztalata katasztrofális, és megfelelõ vezetõi képessége van

Erõnlét: középszerû Védés: katasztrofális
Játékszervezés: kiemelkedõ Átadás: középszerû
Szélsõjáték: csapnivaló Védekezés: katasztrofális
Gólszerzés: középszerû Pontrúgás: gyenge

http://www.powerplaymanager.com/r57633

Sippie
lehet hogy tehetségtelen... ha botlábú hiába edzeted :D:D:D
Fenrir
Annyit nem ér még :)

A halál csupán a kezdet...

:D
eladni nem lehet?

Fenrir
Még szép, 6 csatárom van, 3 szerdán másik 3 szombaton. Erre nagyon odafigyelek, hogy ne maradjon ki egy sem. Ha ma sem fejlõdik akkor megy pingpongozni <#eplus2>

jáccatod az arcot fenrir...?

Fenrir
Az hogyan lehet, hogy az egyik fiatal csatárom gólszerzése mostmár lassan 10 hete nem fejlõdött? Pedig a másik 5 már fejlõdött azóta. Lehet, hogy eladom mert ez így nem jó :)

remélem csak eksön miatt van benn, bár köv meccset úgyis a csoportelsõ ellen játszom, aki nagyságrendekkel jobb mint a többiek akár együttvéve, úgyhogy laza játék lesz, hogy a köv meccsen jobbak legyenek a fiuk :)

Sippie
ezt szinte mindig kapni ha a csapat külföldre utazik.
Szvsz random választja ki a szöveget, hogy a szurkolók pesszimisták, vagy a játékosok izgatottak, de nem a gundelbõl hozzák a kaját, meg hasonlók vannak. Semmi határa nincs a szurkolókra sem, és a csapatszellemre sem, tudtommal.
ajhe... :D áht rossz hatás lehet mint pl nekem: hogy 4100000000játékosod lesérül :D

ez igen érdekes, ezt kaptam a keddi bari mecsre:
A pesszimistább Ordan FC-szurkolók aggodalmukat fejezték ki amiatt, hogy a csapat külföldi mérkõzése esetleg rossz hatással lesz a hétvégi szereplésre.
ezt miért kaptam? o.O

Láma!
:DDDDDDDDDDDDDD
asdasASDASD

nyugodt vok :)
csak aztán nehogy ne maradjon idõm téged elnáspángolni<#zavart1>

Láma!
ma nyertem, szal bennvagyok még:)
nyugi

?

Láma!
hol vagy?
kiestél már?
mert ha nem, akkor keredke magamnak valami kevésbé könnyû ellenfelet!<#ravasz1>

Részvétem. :(

ezt nem hiszem el... már 3 sérült ezen a meccsen... a csapatom fennálása óta csak ezen a meccsen sérültek le embereim S:

Meglesem, most! :)

vazze 1-2 re vezetnek :D

ezér nézz be hozzám (Gyõr Eagles) :D oan emberek eladók akiknek 150e a heti fizetésük :D tök megéri nézd meg :D

Amúgy elvileg 600.000 ezret érne, de iszonyatosan pang a piac. :((

A fenntartása még drágább.

oh csak 399.000 be kerül... de óccsó! nekem a legdrágább játékosom 20.000t ér

Holnap ilyentájt jár le a transzfere Kadir Münifnek (27). 101-szer volt a Zuglo kezdõje. Akinek kell egy tapasztalt középpályás alacsony áron, annak....:)

Fenrir
Még kikaphatsz annyival, csak 1 félidõ telt el.

bexarok... egész eddig nem voltak sérültjeim, most még csak félidõ van de már 2 emberemnek annyi... amugy oan team ellen jáccok ami ien 4-5 csillagos emberekbõl áll, én a full B csapatomat kültem pályára és 1-1 :D bexarás... meccs elõtt aszittem 4-5 góllal kikapok :D

sztem ezekhez hozzájárul az is, hogy milyen formában van, és ha középen játszik (mind1, hogy szélen vagy belül), akkor ahhoz még az erõnlét is...
a játékosok szintlépése hasonló ahhoz, amit a meccsek végén látsz, hogy a kp, a védekezés, a támadás milyen volt... ott is van átlag alatt, átlagos stb... ha ezek teszem azt számoként jelennének meg, akkor kb így néznének ki:
pl pocsék (éppen) = pocsék (2.0-2.1), pocsék (átlag alatt) = pocsék (2.2-2.3), pocsék (átlagos) = pocsék (2.4-2.6) és így tovább...
forma is, meg az egyéb skillek, attól függ ki milyen poszton nyomja

erõnlét, szélsõjáték? tapasztalat, forma? szerintem ezek....

Sippie
mind1... szerintem az utolsó meccsemen úgy is kikapok, aztán lesz ami lesz, ha osztályozót játszom, akkor elbukom valszeg, ha nem akkor feljutok és lesz ami lesz.

remek és remek között van különbség? Nézegetem a játékosokat ugyanolyan skillekkel, egyesek mégis néha 1 csillaggal többet produkálnak mint az ugyanolyan szintû társaik. Ennyit számítana a forma? vagy aki már nagyon a szintlépéshez közeledik, az több csillagot is termel? Vagy az erõnlét is így megdobja?
megnéztem a feljutási táblázatot... a te gólarányoddal már lehet, hogy nem elég egy vereség... ahhoz nagyon kikéne kapnod... ha viszont így is feljutsz egyenes ágon, akkor is legalább próbálkoztál... de ha kiakarsz kapni, akkor azt elfelejtettem, hogy ha felküldöd a minimális létszámot és még pic-lsz is, akkor már nem valószínû, hogy nyersz...
olasz IX. csapat ellen játszom, 4 óra mulva lesz :o
ilyen nekem még nem volt hogy nem szerdán játszok barátságos meccst...

Tuna valaki valamit mondani nekem arról mi a különbség a Kreatív és a Normál játék között?

HURRICAN
mondjuk én az oszályozón a legjobb csapatomat állítanám fel laza játékkal és ha úgy is megverem a másikat akkor lehet esélyem a felsõbb osztályban

puftuljon av öffef befédhibáf!!!44

Sippie
és akkor tuti hogy osztályozót kell játszanom? 62-4-es a gólkülönbségem most, mondjuk az utolsó fordulóban lehet amúgyis kikapnék, mert azzal játszom aki V-bõl esett vissza, és ha feljön a formája akkor simán elver engem.
micsoda praktikázások :o :D:D:D

csináld úgy, hogy az egyik bajnokit elveszted... csak azokat küld pályára, akiket edzel plusz azt a néhány játékost, akik kellenek, hogy lejátszhasd a meccset (ha jól tudom hét játékos alatt nem játszható le a meccs)... pl, ha kp-t edzel, akkor felküldöd a kp-t plusz a maradék 4 helyre felküldesz teszem azt négy védõt és mindet a szélre küldöd... így nem valószínû, hogy nyerni fogsz és akkor már osztályozó kell (valószínûleg) ahhoz, hogy feljuss... ezért ha nem akarsz feljutni azokat is elveszted hasonló módon és maradsz ott, ahol vagy... de ha fel is akarsz jutni, akkor jól jön az osztályozó, mert akkor plusz egy meccs edzést kapnak a játékosaid (csak gondolj bele, egy bajnoki vereséggel nyersz két meccset és plusz edzést)...<#taps>
Sippie
osztályozó nélkül feljutok szerintem veretlenül.
Láma!
az én legnagyobb bajom hogy nme vegyok türelmes...
lesz egy nagyszerû kapusom, eladom, vezsek egy jot, a pénz fele elmegy, a maradékbol meg veszek egy max remek tudásu játékost. bezzeg haver.... megvárta mig 7-8 csillagos kapusa lesz, aztán vett egy 7 csillagos védöt, stb.. ne nembaj mondjuk, mert ha minden területen remek leszek, az nem olyan rossz:D

ez igaz...
már aki megteheti hogy odáig eljut :o

nem muszály feljutni ahhoz, hogy aztán visszaess... nagybátyámnak pl azt tanácsoltam, hogy van is esélye osztályozon feljutnia ne jusson fel, mert biztos visszaesne (ebben a szezonban kezdett kb a 3-4. hét körül)... szal azt mondtam neki, hogy veszitse el az osztályozó meccsét és maradjon a VI. csoportban míg megerõsödik... az a helyzet, hogy lehet én is ezt fogom tenni...
Láma!
<#eljen>

elattam azt a balfax buergit is, 6000ér

Sippie
nah az egyik mégiscsak elfogadta a kihívásomat, azért kössz :)
HURRICAN
én szívesen játszok veled :)

puftuljon av öffef befédhibáf!!!44

Láma!
én meg kupában vagyok még. (régio kupa) szal...