22246
Hattrick
  • Rudee
    Hatalmas verekedés kerekedett a pálya közepén a 45. percben. Miután helyretették a játékosokat, és a bíró egyeztetett a partjelzőkkel, Lactancio Herold(Pepita) volt az egyetlen, akit a piros lap felmutatásával elküldött zuhanyozni. Az első 45 perc után 0 - 2 állt az eredményjelző táblán. A félidő nagy részében irányító HAZZARD fölényét jelzi a magabiztos 63 százalékos labdabirtoklási arány.
  • [Jakuza]
    15 perc jatek utan idegenben vezetek 1:0-ra a 4. percben elvegzett szoglet utan. Jol kezdodik.
  • Christian88
    félidőben 2-1 ide 64%-os labdabirtoklás
  • kovacsgeri
    Ifijeim 2-0ra állnak félidőben, de emberhátrányban vannak. Felnőtt pedig egy szoros meccset fog játszani szurkolók elvárása szerint
  • REALista
    Nekem nehéz meccsem lesz egy olyan csapat ellen akit még sosem győztem le viszont elvileg hazai pályán az erősítések után most már én vagyok az esélyesebb.Jó lenne nyerni...:D
  • Christian88
    ifijeim nekem rááltak a döntetlenekre zsinorban a második.A felnőtt csapattól sima győzelmet várok
  • Rudee
    Ifim 1-1et jáccott, a délutáni meccsen meg tuti kikapok. Igaz, nem is ezt kell nyerni, hanem a következő 2-3mat.
  • matthias92
    én kapust akarok javítani, de nem nagyon akaródzik. három hét alatt kb. nem fejlődött semmit. erőnlétet lassan lejjebb veszem, 40re vittem fel. meg van néhány kapusedzőm. úgy 9 lehet.
  • Christian88
    hát nekem 9 segédedző 1 kapusedző 10% erőnlét 100% intenzitás és 7 hét alatt lép a 17-18 éves aztán most kiemelkedőnél ugrott 8 hétre
  • JimKirk
    Mennyivel hamarabb lepnenek szintet ennyi segededzovel?

• Christian88
    9 segédedződ legyen és 1 kapusedződ...
  • JimKirk
    Vedoket; 17-18 eveseket!
    Hetente 11%-ot fejlodnek 5 segededzovel!
  • Christian88
    Kiket edzel te?=) 10 hét az nagyon sok
  • JimKirk
    En mar 5 hete vedekezets edzek, ahogy latom meg legalabb ennyi kell a szintlepesig!

Ma bot ellen jatszom itthon. Illene nyerni!
  • Nuki
    mázli, én csak a legroszabb esetet mondtam :P
  • Rudee
    Én most az új szezonban védekezést kezdtem edzeni és az eltelt 3 hét alatt már 2 játékos is fejlődött
    Ifibe meg az egyéni edzést nyomom már rég óta.
  • somakam
    Sajnos!:(
  • Nuki
    Neked is szól meg mindenkinek: egy játékos hogy szintet lépjen kellhet akár 10 hét is, sőt több is.
    Ez sajnos nem pik-pakk megy.
  • karajjj
    ifiben annyit fejlődhet max, utána hogy meddig, az csak rajtad múlik
  • Rudee
    Ifi akadémián van egy ilyen:
    Átadás: megfelelő (maximum jó)

Ez csak az ifibe fejlődhet maximum jóra, vagy összességében?
  • Christian88
    Na a góllista vezetőm ellépett outstanding-re azthiszem a kíváló magyarul (10/20) Csatár ügyileg már egész jól kezdek állni lassan nem áratan a védő sorom meg középpályámon javítani.

Immigrants:Attól, mert egyszer elverted őket nem biztos, hogy megint sikerülni fog és lehet, hogy vett azóta jobb játkosokat vagy feledzett párat.Amit meg biztos nem tudsz, ha nem kérdezed meg, hogy lazázott e vagy a szezon meccsét nyomta be.Mostani meccsemre szurkolók azt mondják mi agyunk a favorituok, de még így is benne van a vereség ha lazázok.Meglátjuk hogy alakul az időjárás meg a formák =).
  • Immigrants
    Azért mert ők gyengébbek voltak és elég volt az egyenlő is ezt tudták is hozni de egy vereség és löttek az egésznek ezen kívül azt nem értem hogyan vert meg egy olyan csapat akit régebben 3-0-ra vertem én
  • matthias92
    7-1re kikaptam és három hétre lesérült a középpályásom. kurvajó
  • Rudee
    Én barátságos meccsen egy belga VII. osztályú csapatot vertem meg 2-1re.
    Ifi is nyert, Ők 3-1gyel húzták be.
  • kovacsgeri
    Ma meghirdettem egy csatáromat, akinek remek a gólszerzési képessége, ha valakit érdekel majd írok róla. Mindenesetre az árbecslése 54 000-t ad ki, én pedig 45 000ért tettem fel ...
  • banok
    1-7-re megvertem egy VI. osztályút PIC-el. A következő ellenfél már V: osaztályú, ellene már nem hiszem, hogy lazázni fogok.
  • Christian88
    kár, hogy öreg edzeni :S azért köszi
  • kovacsgeri
    Virgil Enescu (240221252)
    van a posztjára 4 erősebb játékos is, csupán az edzőmeccsre tettem be
    7000e az ára
  • Christian88
    mi a neve?Én csatárokat edzek lehet érdekelne, lgfeljebb később visszavásárolod
  • kovacsgeri
    Játszottam egy barátságos meccset, és nyertem 6-1re.
    A leggyengébb játékosnak pedig a mesterhármast elérő csatárt választották :S:D:D ja egyébként átadólistán van a srác, de lehet hogy kár volt kitenni
  • Christian88
    Nem értem miért áltál ki tartalékos csapattal ha nem biztos a feljutás.
    Amúgy súgó:"A bajnoki helyezést az alábbiak szerint számítják ki (fontossági sorrendben): 1. a bajnoki pontok száma, 2. gólkülönbség, 3. a rúgott gólok száma."
  • Immigrants
    Jah hozzáteszem ezen múlott a feljutásom
  • Immigrants
    Helló!Az miért volt hogy odavissza vertem mindenkit kivéve 1. És az utolsó meccseknél már csak cserék játszottak mert a végső derbire készültem.Ekkor egy csapat nyert 6-0-ra és megelözött a 3. 1 gólos aránnyal volt neki több .És ahogy volt egyenlő pontállás És a 3.vagyis én és a 2.aki megelözött játszott.A vereség 4-0 lett?Nagyon csüggedtem 2 hónapig nem jelentkeztem be de azóta új erőre kaptam.Csak magyarázat kéne!!!
  • Tono34
    A játékosokat leginkább 20 éves korukig éri meg edzeni (kapus 21). Az idősebb játékosoknak kevésbé hatékony az edzésük.
  • somakam
    Figy nekem se fejlődnek a játékosok,de én leszarom.Veszek újakat,oszt a hattrick baja hogy az alap játékosokat eladom vagy kirúgom,esetleg nem foglalkozom velük.
  • [Jakuza]
    Hat mert tokom ki van attol, hogy nem fejlodnek a jatekosok mikozben ezerrel halalra edzik magukat. :D
  • JimKirk
    Jakuza mester egy kicsit kiakadt!
  • Nuki
    Így van kitalálva ez van. Ne nálam reklamálj az ilyenért.
  • somakam
    1-4-oda!Ez aztán a szerencsétlenség!De a kövi meccset meglehet nyerni,gyengébb az ellenfél.Az ifim simán vitte a 3-0-át,így első a csoportjában!
  • Rudee
    Olyan, mint az amatőr foci. Nincs edzés minden nap, csak a meccs számít annak.