22246
Hattrick
  • JimKirk
    Izgalmas nagyon!:)
  • JimKirk
    Legyozore talatam!

Goo t 2 - 1 Spartacus

Link a meccshez!

1 - 0 Andrea Sardo 36'
    2 - 0 Jonatan Kvarndahl 54'
    2 - 1 Ádám Keveházi 77'

Eleg komoly kozeppalyat rakott ossze az ellenfel, termeszetesen MOTS-szolt. En belso tamadassal probalkoztam, mert rendszeresen egy belso vedovel allt ki eddig, sajnos nem jott be!
    Nincs mese, a jovo heten minimum dontetlenre kell hoznom a meccset, hogy egyenes agon jussak fel.

• Sysfox
    Foxtrotty - Ultra Viola 4:1
    g: Georgelin, Hári, Schultze, Szilágyi

Ajax Angyalföld - Haszkovó 1:1

Így:

1. Foxtrotty 29p
    2. Haszkovó 28p
    3. Fc Hungary United 24p
    4. Ajax Angyalföld 21p
  • sajtburger
    Legújabb szélső, első meccs, 30 perc - sérülés.

ENNYI.
  • Jakuza001
    46:00

"Tyúkszembrigád talán könnyebb mérkőzésre számított ma, de félidőben még mindig döntetlen állt az eredményjelzőn. Ennek az önelégültségnek a nagy része tovaszállt az edző félidei beszédének hatására."

:DDDD
  • Rudee
    Eddig az szerencse, hogy a fontosabb emberek még épek. Brianda mondjuk hiányozni fog, de reméljük a szövetség nem nézi vissza a felvételeket és csak egy meccsről meszelik el
  • Sysfox
    Nálam is volt egy kiállítás, a másik oldalon pedig egy sérülés.
  • Jakuza001
    Akarom mondani harommal. :D
  • Jakuza001
    Ha csak egy hetesek a serulesek es gyozol, akkor nem olyan gaz ez, mert vezetsz kettovel es kiegyenlitodott a letszam hatrany.
  • Rudee
    Hát ez tényleg kész

Szabadrúgásból Albach révén 2-0, aztán:
    Hatalmas verekedés kerekedett a pálya közepén a játék 27. percében. Miután helyretették a játékosokat, és a bíró egyeztetett a partjelzőkkel, Szilárd Szűcs (Chitighaz) volt az egyetlen, akit a piros lap felmutatásával elküldött zuhanyozni.

Hogy ennek köszönhető-e azt nem tudom, de a következő pillanatban a kapusom is megsérült így szűk fél óra után már a második kényszerű csere jött
  • Jakuza001
    Nalam is meg 1:1 mert lazazok idegenben es tulzott az onbizalom, igy az is minusz :D
  • Rudee
    Nem hiszem el...

Mivel Giampiero Brianda pont az asszisztens orra előtt rúgta ki ellenfele lábát, a játékvezető habozás nélkül felmutatta a piros lapot - szegény Pepita!
  • Rudee
    Nálunk az első 19 percben nem történt semmi, aztán egy szabálytalanság után sárga a vendégeknek és egy sérült csatár nálam. Csereként a nemrég felhozott Babos állt be. Egy perccel később Rabelle góljával megszereztük a vezetést.

22:29 Ex Pepita F.C. - Chitighaz 1 - 0
  • Sysfox
    Félidőben:

Foxtrotty - Ultra Viola 3:0
    Ajax Angyalföld - Haszkovó 1:1

Így:

1. Foxtrotty 29p
    2. Haszkovó 28p
  • Sysfox
    17. perc:

Foxtrotty - Ultra Viola 1:0
    Ajax Angyalföld - Haszkovó 0:1

Eddig még semmi sem változott.
  • Rudee
    Győzelemre fel, ma (ismét) bebiztosíthatjuk a feljutást. Utolsó hazai meccs, remélem telt ház lesz, mert kellene egy kis bevétel. 5 játékos ismét átadón, hátha lesz rájuk igény.
  • JimKirk
    Az nem sok!:(

Ha hetvegen sikerul nyernem, akkor biztos, hogy egyenes agon jutok fel. Ez esetben kirakok majd ket termesdzetfeletti es egy titani vedot atadora. Egy-ket szintet esni fog a vedekezesem, ez egy kicst aggaszt, mert az utanpotalas vedoim meg csak ragyogo-lenyugozo szinten allnak. Viszont megtartani sem lenne ertelme az "oregegket",mert mar 14 hetig tart egy szintlepes.
  • Rudee
    Végül megvette egy lengyel csapat 3.800e-ért
  • JimKirk
    Idoben szolj, hogy mehessek csemegezni, hatha akad szamomra valami jo jatekosod!
  • gabber_saviola
  • Magic Boy
    Nagy eséllyel az év végén kiárulom a csapatot és utána töröltetem, mert már szinte egyáltalán nincs semmi motivációm.
  • JimKirk
    Van egy par ilyen kupa, en egyszer a Baratsag Kupaban indultam. Viszont mar egy ideje zaszlokat gyujtok, ez egy par evig eltart!:)
  • Jakuza001
    Majndem olyan mint a Paliermo kupa.
  • gabber_saviola
    köszi az infót
  • sajtburger
    Pancser Liga a neve. :)) Szerdánként zajlik, a barátságos meccsek időpontjában. :) Nagyon hasznos kis széria. :)

Itt a tabella: https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0AqidaSzubxbKdHFMelJpT0xsOVRtamRGbF9oM2FCMnc&hl=en_US#gid=1
  • gabber_saviola
    én is gratulálok, de mi az a "Pali Kupa"?
  • sajtburger
    Köszönöm szépen! :)

A Bajnoki Cím után pedig újabb öröm, hisz Fc. Catalunya - Ragtag meccsen 3-0-ra győztünk, így pedig a csapat története első Pali Kupa győzelmét aratta, a pali történetének 17. szezonjában. Bár még egy forduló hátra van belőle, ha azt sikerül behúzni, veretlenül nyertük ezt a kupát meg. Jó kis szezon volt ez, de nagyon jó. :)
  • Jakuza001
    Nalam 11 pontos kulonbseg a helyzet, ha lelazazom a ket hatralevo merkozest es kikapnek mindketton, akkor is nagy valoszinuseggel, egyenesagon feljutnek.
  • JimKirk
    A masodikat cserelnem a helyedben, termeszetesen csak a kov. szezonban!
  • JimKirk
    Gratulalok!:)
  • JimKirk
  • sajtburger
    Oly annyira el voltam, vagyok foglalva a szélső igazolással, hogy közben megszereztük szombaton a II. Bajnoki Címünket a csapat történelme során! 6 pontos előnyünk van, +51-es gólkülönbség, ez behozhatatlan. :)

Kiemelkedtünk ebből a csoportból és a rengeteg sérülés ellenére sikerült végig stabilan eredményesen focizni. Most a két szélső lecserélésén, fiatalításán igyekszek, jó lenne bent maradni majd V.-ben, ahova egyenes ágon jutunk. :)
  • Jakuza001
    Nem sok az a 35 jatekos ? Szerintem szabadulj meg partol, mert ugy sem tudsz rendesen kiedzeni ennyi jatekost. Legalabb ha a 700 milliohoz hozzataszed az arukat jobb jatekosokat tudsz venni.
  • Sysfox
    Az első jó, de a második nem nagy szám ebben az osztályban/csoportban! De még ne cseréld le, majd csak a következő szezonban! :D

Nekem a legjobb:
    szélsőjáték nagyszerű
    játékszervezés nagyszerű
    átadás megfelelő

De most az átadásra gyúrok pár hétig.
  • Sysfox
    JimKirk, számomra te vagy a nap embere!

A következő szezonban az összes ötödös ellenfeledet megkeresem, hogy taktikai tanácsokat adjak nekik...
  • Burdi
    messze még a vég :)
    az 1ik szélsőm:
    játékszerv:nagyszerű
    átadás:ragyogó
    szélsőjáték:kiemelkedő

2.:
    játékszerv:jó
    átadás:kiemelkedő
    szélsőjáték:remek
  • JimKirk
    Uuhh, akkor nem nagyon hiszem, hogy ezt meg elbukhatod!:) Ha tovabbra is ellentamadast akarsz jatszani, akkor szelsoket lenne celszeru venned.
  • JimKirk
    Soha sem szerettem az ellentamadast, otod osztalyban volt ket csodaba illo dontetlenem ket sokkal erosebb csapat ellen. Iden a suzuki ellen is ellentamadassal valaszoltam az ellentamadasra es ott is nagyon bejott, mondjuk itt mar figyeltem az "eros" tamadasokra illetve a gyengebb kozeppalyara, hogy tobb kontrat kapjak mint az ellenfel. A tobbi meccsen mar egyertelmuen a birtoklasra mentem, a kiemlkedo-lenyugozo tamadasimra nem nagyon talatak ellenszert az ellentamadast alkalmazo csapatok. Eros tamadas/tamadasok nelkul sokkal nehezebb dolgod van meg akkor is, ha mondjuk 60-65 szazalekban birtokolsz.

Abban Sysfoxnak mindenkeppen igaza van, hogy nagyon sokat szamit a taktika szintje.
  • Jakuza001
    Pont ez a lenyeg, hogy nagyon keves a tamadas es egy sokkal gyengebb csapat jo pontrugokkal ugyanolyan esellyel veszi fel a versenyt, raadasul ha eroteljes vedoi vannak duplazodik az erteke a vedekezesuknek. Persze ehhez idealisnak kell lenni az idojarasnak is.

Mindenesetre megegyszer azt mondom, hogy kreativ jatek es a jatektordeles ellen sokkal nehezebben jatszom, az ellentamadasos csapatokat, meg siman megverem kitaktikazva oket.
  • Burdi
    attól függ, hogy teljesítenek majd :) hajj micsoda izgalmak lesznek itt jövhét szombaton :D