22246
Hattrick
-
#20766 Azt nem tudtam, hogy egy csoportban vagytok!:) -
#20765 Ne biztasd jó lesz nekem is az a serleg és a plusz 3 millió :P -
#20764 Ma a bajnoki címért játszunk:
Battery (6.) - Foxtrotty (1.)
Haszkovó (2.) - FC Hungary United (3.)
1. Foxtrotty 29p
2. Haszkovó 28p -
#20763 Mit kockaztathatnal igy a szezon vegen? Egy esetleges serules mar nem sok vizet zavarna, jo kiesne egy-ket het edzes, de szerintem a bajnoki serleg siman meger annyit!:) -
Rudee #20762 Én kicsit felforgattam a csapatot, mivel a feljutás már meg van. A bajnoki cím persze jó lenne, de nem kockáztatunk érte semmit. -
#20761 Koszi! Neked is hasonlokat!:)
En holnap beleadok apait-anyait, jo lenne gyozelemmel zarni a bajnoksagot. -
#20760 Sérülésmentes utolsó mérkőzést holnap mindenkinek! :)
Hozzám egy bot csapat érkezik. Reménykedünk a barátságos találkozóban és a sok nézőben. -
#20759 Sajnos igazad van, de termeszetfeletti utan mar nagyon lassan fejlodnek a jatekosaim, Kosaknak 16 het kellett ahhoz, hogy elerje a titani szintet! Ezert ugy dontottem, hogy ezentul csak termeszetfeletti szintig edzem a sracokat, illetve csak jol fejelo, multiskilles fiatalokat igazolok. A cel, hogy 400 000 eFt korul tudjam eladni oket! -
#20758 Lenyegtelen a csoporttarsak szempontjabol is a merkozes. Akivel jatszom nem tud feljebb lepni. Ellenben nem lenne jo mondjuk MOTSal, vagy rendes jatekkal 3 tobb hetes serultet osszeszedni se. -
#20757 A többi az kevés. Esetleg megvehetnéd a kapusomat :D
-
#20756 Remelem nem igy van, mert akkor megint eros bajnoksagba kerulok..
-
#20755 Kiraly! Jo lenne ha mindet elvinnek/elvinnetek!:)
A kovetkezo generacio mar mind tud legalabb jol passzolni illetve haromnak van jol fejelo specje, belulok lesz igazan sok penzem(remelem)!:) -
Zenszkij #20754 Javaslom, hogy csoporttársaid tiszteletére állj ki rendesen. Így becsületes és szép a búcsú. -
#20753 Mar eldolt , hogy feljutottam, viszont nem tudom mit csinajak az utolso merkozesen.
Presztizskent tekintsek ra vagy lelazazzam, aminek mivel utolso merkozes nem igazan latom ertelmet, hiszen ugy is a szezon vegen megvaltozik a csapatszellem. Ha viszont presztizst csinalok a dologbol, akkor lehet hetekre leserulnek a jatekosok.
Szoval olyan dilemmam van, hogy melyiket csinaljam.
Valamint a csoportsorsolasnal sem tudom, hogy mi alapjan sorsolja a csoportokba a csapatokat. Lehet, hogy az erosebb feljutokat teszi az erosebb csoportokba ? Mert ha igen, akkor inkabb lelaznam a merkozest, meg ha kikapok is.
Valakinek errol valami otlete ? -
#20752 Az elsőre nyomtam egyet :) , remélem nem felejtem el holnap. -
geo91 #20751 szép kis zsozsód lesz ha mind elkel! -
#20750 Elado fiatalemberek!
Stanislav Kosák
Philipp Dücker
Ádám Keveházi
-
Rudee #20749 Ifim tegnapi ellenfele a barátságos meccsen nem volt gyenge, minden poszton 6-7 csillagos teljesítmény -
Rudee #20748 Mai barátságos meccsen 2 fiatalomat is lerúgták 1-1 hétre. Az ellenfélnél egy sérülés volt, Ő 4 hetet hagy ki -
#20747 Korán van még, nem most, hanem régebben :) -
#20746 Érdekes, nekem is ugyan ez történt most. Beállítottam a B csapatot, erre az első csapat ment pályára... -
#20745 Grat!
Nekem a fiatalokkal 9 szezon alatt csak egyszer jott ossze a bajnoki cim! Vegre nalam is van 2 komoly tehetseg. -
Rudee #20744 *fő -
Rudee #20743 4-0 a vége és a fú rivális bukásával ismét első helyen a fiatalok. Már alig várom 2-3 játékos felhozatalát. -
Rudee #20742 Ifim megint az első félidő végére indult be. A 34. és 41. perc között 3 gól, az elsőt ráadásul CR lőtte No nem a Krisztiánó, hanem a Cselleng Rikárdó -
#20741 4-4-2 + a másik két csatárom.
mondom neki rontok, mert tudtam hogy megint 5-4-1et fog nyomni. el is volt mentve. máár kedden.
erre ma d.u. nézem, 4-5-1 a két csatárom meg a hátvédem sehol -.-
de ez már nem az első :@ -
#20740 Ezt én sem értem! Mi volt a gond? -
#20739 Ezek szerint nem 4-5-1-gyel akartal kezdeni? -
#20738 köszönöm hattrick... köszönöm..
hiába állítottam be a 2 csatárom, meg a hátvédet... faszt bele, hogy így küldi ki a csapatot...
undorító szar, hogy ilyen miatt bukom a bajnokságot.. -
#20737 Csapatrangsor
Helyezés a csapat kora alapján:
15. Tyúkszembrigád
Ahogy nezem a 10-ed reszet igazoltam peldaul az elsohoz kepest.
Nem rossz ez igy szerintem.
-
#20736 Nekem 36 van, es +46 golkulonbseg. Jovo heten egy unalmas X-szel pont osszejohetne a feljutas.
Egyertelmu, hogy feljutsz!:P -
#20735 Esely a feljutasra
512. Viadukt FC 63 - 21 Szugseges Pont: 34 Golkulonbseg: +42
Namarmost, nekem most van 39 pont +55 golkulonbseg.
Vajon feljutok ? :D -
#20734 budapesti csótányok-Rynart FC 2:3
Lazázva,majd nem bukta volt:/ -
#20733 Az elso felido 1:1 allasa utan.
Football 1 - 6 Tyúkszembrigád
1 - 0 Robert Kiesel 2'
1 - 1 Kostas Paltopoulos 19'
1 - 2 Tim van Bonn 70'
1 - 3 Bengt Nøhr 71'
1 - 4 Bengt Nøhr 73'
1 - 5 Kosta Jeftiæ 81'
1 - 6 Bengt Nøhr 83' -
Rudee #20732 Kössz-kössz
Az utolsó meccsre én is kíváncsi leszek, jó lenne megszerezni a bajnoki címet.
Közben nézegettem az ifimet, a kapust 2 hét múlva fel tudom majd hozni. Ez jó hír, mert akkor erre legalább nem kell költeni. -
#20731 Grat! Kíváncsi vagyok mit játszotok az utolsó héten.
Úgy tűnik nekem is meg van a feljutás! Bár matematikailag még nincs kétlem, hogy Rudee 11-0-ra kikapna és én ne rúgnék otthon egyetlen gólt se egy bot csapatnak. -
#20730 Gratulalok!:) -
Rudee #20729 8-0 a vége, így a feljutás meg van. Az első hely az utolsó meccsen egy újabb győzelemmel biztosítható be.
Czvetics és Manga is 1-1 hétre sérült le, ami nem akkora katasztrófa. 23 926 eFt a bevétel, az kellett mint ahogy a 3 pont is -
#20728 Mar en sem vagyok a regi, a mai meccsemet is eltaktikaztam!:) Mondjuk az ellenfel nagyon jo volt, ez teny!
Kussolni fogok! -
#20727 A tabella:
A Battery - Foxtrotty meccset még be kell húznom, a sorsunk a saját kezünkben van! Remélem a Battery menedzsere nem olvas sg-t, de ha mégis, majd JimKirk segít neki kiötölni a taktikát jövő szombatra!