22246
Hattrick
-
#21086 Hajrá! -
#21085 Van. :)
Fc Hungary United
Haszkovó FC
Rafko FC
Ajax Angyalföld
Foxtrotty FC
Ez az öt csapat szinte egy szinten áll (hatstatban, átlag TSI-ben), mindegyik 270-230 hatstat körül képes játszani, kemény ellenfelek! -
#21084 Van egy-ket jo csapat a csoportodban! -
Spartacus 1 - 1 MD
1 - 0 Milojko Nikoliæ 11'
1 - 1 Robert Squires 79'
Megsérült (3 hét) Philipp Dücker 57'
Megsérült (2 hét) Ján Vavreèák 72
HatStats: 268 218
Védelem: 102 92
Középpálya:81 69
Támadás: 85 57
LoddarStats 21.94 16.51
-
#21082 Tyúkszembrigád 5 - 3 BcsabaUFC
34912 néző
0 - 1 Czes³aw Wilde 4'
1 - 1 Sándor Bussy 19'
2 - 1 Bengt Nøhr 26'
3 - 1 Márk Móga 31'
4 - 1 Florencio Maggi 34'
4 - 2 Czes³aw Wilde 57'
5 - 2 Olli-Pekka Weberstetter 59'
5 - 3 József Jordáki 66'
Ez egy olyan merkozes volt, amit be kellett huzni.
-
#21081 Foxtrotty - MoKi FC 2:1
271 hatstatot kaptunk, ez szép! :)
Új rekord, és nem is volt MOTS. -
Rudee #21080 Váááhááááá :D
Ex Pepita F.C - St. Diósgyőr 3-2 (0-1)
11634 néző
22' 0-1 Eugeniusz Kazior
47' 1-1 Géza Manga
52' 2-1 Géza Manga
66' 2-2 Andreas Oppenauer
81' 3-2 Tomàs Coll
HatStats 174-142
Középpályán egyenlők voltunk, pedig attól tartottam.
Ráadásul a 3 pont nélküli csapat kikapott, így még értékesebb az újabb győzelmünk. Jövő héten mondjuk sima zakó jön, de a jelek szerint akár még bent is maradhatunk. -
#21079 3:0 -ra nyertem hazai pályán úgyhogy még mindig vezetem a tabellát hibátlan mérleggel.:) -
#21078 Hát, ahogy várható volt nem bírtuk ki. 2-2. Ez is szép eredmény, egy sokkal erősebb ellenfél ellen.
Visszaestünk a 3. helyre a Bajnokságban, de egyre távolabb kerülünk a kieséstől. 7 pontra vagyunk jelenleg, jövő héten pedig könnyű meccs, még senki ellen sem állt ki csapattal.( reméljük tartja jó szokását ) -
Rudee #21077 És ahogy leírom máris 2-2 -
Rudee #21076 Ja, azt hittem 1-2 az ellenfélnek. Nem akarom elkiabálni, de Manga megfordította a meccset, úgyhogy most "csak" ki kell húzni. -
#21075 Én nem, mert én vezetek :D -
Rudee #21074 Én is bízom az egyenlítésben. Középen támad, de számítottam rá ezért a 2 szélső védő befele van nyilazva. Labdabirtoklás egál, csak az a kibacott 11es... -
#21073 Azért kicsit acélosabb középpályát vártam az ellenféltől
"Ez a félidő egyértelműen Kosh-fölényt mutatott, ugyanis 61 százalékban birtokolták a labdát."
1-2 jelenleg. Remélem meg lesz legalább az egyik pont. A többi csapatrészben jócskán előttem jár.
-
#21072 Kellemes, tiszta idő es 34912 néző.
Igy lesz egy kis penz, ami most jol fog jonni, mert mar egy szezon ota nincs ertelmes ifi, akit kaptam volna talan ha 5 milliot tudtam, csinalni elozo idenyben is es ma is, valami ratyi jatekost huztam. -
Rudee #21071 Nekem is kéne a bevétel.
14350/11634
Részben felhős időjárás. -
#21070 "A szakadó eső ellenére is 24344 néző látogatott ki a mérkőzésnek otthont adó Fox Arena stadionba."
Alig több, mint a fele a stadionnak. Pedig számítottam a meccsbevételre. -
Rudee #21069 Kiütésem lesz már ettől a kúva játéktól, az utolsó 10 bajnoki meccsen legalább 7 büntető kap az ellenfél. -
#21068 15 éves és 21 naposan tökéletes korban lenne, de ne legyünk telhetetlenek :)
Az esélytelen meccsem elég érdekes fordulatot vett, amikor 2 SE gólt szereztem és megyek 0-2-re. Bár most visszahúzódtunk és nem hiszem, hogy ki tudom húzni :( -
#21067 Nem rossz! Egy kis atadas jo lenne meg! -
#21066 A bajnoki meccsemen ma valószínűleg kikapok idegenben.
De hogy ne legyek elkeseredve, kaptam egy ilyen ifit:
Orlandó Jordáki (120429100)
15 éves és 29 napos, következő születésnap: 2012-06-01
Technikás
Védekezés: max középszerű
játékszervezés: jelenleg középszerű
Remélem magas lesz a játékszervezés vége, köv meccsen ki is derítem.
-
#21063 Sysfox: Hat hianyozni is fog a csapatbol az a plusz kiemlkedo jatekszervezes, meg a vezetoi kepesseg! De az uj csatarral ket szintet emelkedett a kozepso tamadasom. Az lenne az igazi, ha mindharmukat jatszathatnam!:) -
#21064 Azert mert kiesel. :D -
#21063 Én pedig Juillardot nem adtam volna el... :)
Jó vezetői képessége van, és a középszerű tapasztalata már nincs messze a jótól, ezért ideális edzőjelölt, és annyira nem is rossz, játszhatna az első csapatban még. -
#21062 Azokat miert adnal? Edzem oket tovabb! Duckert is csak azert adom el, mert titani folott mar baromi lassu a fejlodes, en csak eddig szoktam edzeni oket. A ket belso tud atadni, jol fejelne, sokkal tobbet tudok majd ertuk kerni. -
#21061 Vazz de nem ezt kell eladni, hanem a ket belso hatvedet a 22k-eseket. :P -
#21060 Ezt a fiatal sracot igazoltam Nikolic melle!
Ha elviszik az atadon levo jatekosaimat, akkor beruhazok egy Woolfenden-hez hasonlo szelsobe. Igy szamitasaim szerint lesznek kiemlkedo-remek-kiemlkedo tamadasaim, jo-remek kozeppalyaval. Kovetkezo szezon elejere a vedekezesm is ujra eleri a lenyugozo szintet. Nem lesz itt gond(remelem)!
-
#21059 Nem rossz!
ELADO FIATALEMBEREK!!!
Philipp Ducker
Lucas Julliard
-
#21058 Ja, és MOST ilyen, a következő meccsen már nem ilyen lesz, mindig az adott ellenfélhez igazítom. Ez egy alapfelállás, nem minden meccsen így állok fel.
Jakuza, ennyit számít az átadás? Nekem megfelelő-jó általában mindenkinek, a fiatalabbaknak középszerű. Mert akkor ráállok én is! -
#21057 Nekem ilyen nagyjából, de ez nem a legerősebb, mert 2 stabil kezdőm is gyenge formában van, őket most nem tettem be a csapatba. Az előző állapot is látszik, az a széleken támadással, a középső támadás két szinttel gyengébb úgy, és 0,75-tel erősebb a szél. Nem éri meg, tisztán látszik!
-
#21056 Mindket fo taktikam varazslatos szinten. De a sok atadas edzes segit. Kozeppalyat edzek a szezonok 2/3-ban es atadast az utolso harmadban 5-5-0 felallassal 18 ember tamadas epites edzesevel, altalaban. Igy vannak olyan jatekosaim, akikeknek az atadas skillje kiemelkedo a masodlagos skillje, de lathato a kepen is a csataromnak ragyogo a skillje es a tobbsegnek is legalabb jo-remek. -
#21055 Nekem a taktikam meg nem jart vilagklasszis felett, pedig mar tobb mint egy szezon ota csak a szelso jatekra koncentralok. -
#21054 Szimplan olyan jatekosokkal, akiknek jo az atadas masodlagos skillje es a magas taktikaval. -
#21053 Igy lennek a legerosebb:
Julliard +0.50 birtoklast ad. -
#21052 En az atadast es a jol fejelest reszesitem elonyben egy hatvednel.
Hat, ahogy nezem egy nagyszeru szelso jatekkal rendelkezo csatar nem sok extrat ad hozza a szelso tamadashoz... Erdekes.
Ugy tunik igazatok van, jobban jarnek egy Nikolichoz hasonlo csatarral.
-
#21051 Amióta semleges edzőm van, azóta nekem is simán jó-remek támadásaim vannak, esetenként nagyszerű, bár az leginkább széleken támadás esetén.
Ezeket ragyogó-lenyűgöző csatárokkal érem el, megfelelő-jó átadással, középszerű játékszervezéssel. A szélsőjátékuk csapnivaló, ezért kérdeztem, hogy ez mennyit számít, ha szélre nyilazom őket, de nem kaptam eddig választ!
Árky pl. lenyűgöző, de erőteljes, ezért esőben 7-7,5 csillagot játszik. -
#21050 "Rajta kivul meg egy hatvedem rendelkezik megfelelo jatekszervezessel."
Nekem az összes! :D
Na jó, majdnem! De a középszerű az alap, az alatt nem is veszek hátvédet, kevés kivételtől eltekintve. -
#21049 Nezegetem az ertekeles elorejelzest, es lehet tenyleg jobban jarnek ha Juillard helyre vennek egy verbeli csatart, olyamsit mint Nikolic. -
#21048 Most neztem, hogy neked jo-remek-kiemlkedo tamadasaid vannak. Nem rossz! Hogy hoztad ossze, milyen jatekosokkal?
Ha a titani Ducknert eladnam, akkor 400 milla utne a markomat, viszont igy nem kicsit gyengulne a vedelmem. Juilliard meg most is 300 korul menne el, tehat lenne penz az erositesekre. Lehet szombaton kirakom es veszek egy masik csatart, csak talajak a kov. forduloig egy masikat!:) -
#21047 Edzest valtani most meg nem szeretnek! Viszont ha most kezdenem a jatekot, akkor valoszinuelg csatarokat edzenek.
Juillard nem olyan rossz gyerek: kiemlkedo jatekszervzes, kiemlkedo golszerzes es remek atadas. Vedekezo csatarkent 0.50-et ad a kozeppalyahoz, pontosan ezert vettem, hogy erositse a kp.-t!
Nikolic: vilagklasszis golszerzes, ragyogo atadas, jol fejelo spec. Ot igazabol alapon kellene hagynom, ugy 7-8 csillagot hoz.
A jovendobeli csataromnal azert tartanam fontosnak a szelso jatekot, mert ha szelre iranyitom, akkor 1-2 szinttel megdobja a szelso tamadasomat. Mint irtam, csak egy oldalon tudok elerni szamomra elfogadhato(kiemlkedo-lenyugozo) tamadast, ezert ragaszkodom a szelso tamadashoz. Alap taktikaval talan megfelelo-jo-jo tamadasaim lennek, ez ezen a szinten mar nagyon keves lenne, ezert torekedek arra, hogy akkor legalabb egy oldalon tudjak egy "eros" tamadast osszehozni!
A heten egy 17 eves es 40 napos olasz hatvedet vettem, jol fejel, megfeleloen vedekezik, es jol szervezi a jatekot. Valamit majd o is hozza fog adni a kozeppalyahoz. Rajta kivul meg egy hatvedem rendelkezik megfelelo jatekszervezessel.