22246
Hattrick
  • Sysfox
    Hajrá!
  • Sysfox
    Van. :)

Fc Hungary United
    Haszkovó FC
    Rafko FC
    Ajax Angyalföld
    Foxtrotty FC

Ez az öt csapat szinte egy szinten áll (hatstatban, átlag TSI-ben), mindegyik 270-230 hatstat körül képes játszani, kemény ellenfelek!
  • JimKirk
    Van egy-ket jo csapat a csoportodban!
  • JimKirk

Spartacus 1 - 1 MD

1 - 0 Milojko Nikoliæ 11'
    1 - 1 Robert Squires 79'
    Megsérült (3 hét) Philipp Dücker 57'
    Megsérült (2 hét) Ján Vavreèák 72

HatStats: 268 218
    Védelem: 102 92
    Középpálya:81 69
    Támadás: 85 57

LoddarStats 21.94 16.51

• Jakuza001
    Tyúkszembrigád 5 - 3 BcsabaUFC
    34912 néző

0 - 1 Czes³aw Wilde 4'
    1 - 1 Sándor Bussy 19'
    2 - 1 Bengt Nøhr 26'
    3 - 1 Márk Móga 31'
    4 - 1 Florencio Maggi 34'
    4 - 2 Czes³aw Wilde 57'
    5 - 2 Olli-Pekka Weberstetter 59'
    5 - 3 József Jordáki 66'

Ez egy olyan merkozes volt, amit be kellett huzni.
  • Sysfox
    Foxtrotty - MoKi FC 2:1

271 hatstatot kaptunk, ez szép! :)
    Új rekord, és nem is volt MOTS.
  • Rudee
    Váááhááááá :D

Ex Pepita F.C - St. Diósgyőr 3-2 (0-1)
    11634 néző
    22' 0-1 Eugeniusz Kazior
    47' 1-1 Géza Manga
    52' 2-1 Géza Manga
    66' 2-2 Andreas Oppenauer
    81' 3-2 Tomàs Coll

HatStats 174-142
    Középpályán egyenlők voltunk, pedig attól tartottam.

Ráadásul a 3 pont nélküli csapat kikapott, így még értékesebb az újabb győzelmünk. Jövő héten mondjuk sima zakó jön, de a jelek szerint akár még bent is maradhatunk.
  • REALista
    3:0 -ra nyertem hazai pályán úgyhogy még mindig vezetem a tabellát hibátlan mérleggel.:)
  • Christian88
    Hát, ahogy várható volt nem bírtuk ki. 2-2. Ez is szép eredmény, egy sokkal erősebb ellenfél ellen.

Visszaestünk a 3. helyre a Bajnokságban, de egyre távolabb kerülünk a kieséstől. 7 pontra vagyunk jelenleg, jövő héten pedig könnyű meccs, még senki ellen sem állt ki csapattal.( reméljük tartja jó szokását )
  • Rudee
    És ahogy leírom máris 2-2
  • Rudee
    Ja, azt hittem 1-2 az ellenfélnek. Nem akarom elkiabálni, de Manga megfordította a meccset, úgyhogy most "csak" ki kell húzni.
  • Christian88
    Én nem, mert én vezetek :D
  • Rudee
    Én is bízom az egyenlítésben. Középen támad, de számítottam rá ezért a 2 szélső védő befele van nyilazva. Labdabirtoklás egál, csak az a kibacott 11es...
  • Christian88
    Azért kicsit acélosabb középpályát vártam az ellenféltől

"Ez a félidő egyértelműen Kosh-fölényt mutatott, ugyanis 61 százalékban birtokolták a labdát."

1-2 jelenleg. Remélem meg lesz legalább az egyik pont. A többi csapatrészben jócskán előttem jár.
  • Jakuza001
    Kellemes, tiszta idő es 34912 néző.
    Igy lesz egy kis penz, ami most jol fog jonni, mert mar egy szezon ota nincs ertelmes ifi, akit kaptam volna talan ha 5 milliot tudtam, csinalni elozo idenyben is es ma is, valami ratyi jatekost huztam.
  • Rudee
    Nekem is kéne a bevétel.

14350/11634
    Részben felhős időjárás.
  • Sysfox
    "A szakadó eső ellenére is 24344 néző látogatott ki a mérkőzésnek otthont adó Fox Arena stadionba."

Alig több, mint a fele a stadionnak. Pedig számítottam a meccsbevételre.
  • Rudee
    Kiütésem lesz már ettől a kúva játéktól, az utolsó 10 bajnoki meccsen legalább 7 büntető kap az ellenfél.
  • Christian88
    15 éves és 21 naposan tökéletes korban lenne, de ne legyünk telhetetlenek :)

Az esélytelen meccsem elég érdekes fordulatot vett, amikor 2 SE gólt szereztem és megyek 0-2-re. Bár most visszahúzódtunk és nem hiszem, hogy ki tudom húzni :(
  • JimKirk
    Nem rossz! Egy kis atadas jo lenne meg!
  • Christian88
    A bajnoki meccsemen ma valószínűleg kikapok idegenben.

De hogy ne legyek elkeseredve, kaptam egy ilyen ifit:

Orlandó Jordáki (120429100)
    15 éves és 29 napos, következő születésnap: 2012-06-01

Technikás

Védekezés: max középszerű
    játékszervezés: jelenleg középszerű

Remélem magas lesz a játékszervezés vége, köv meccsen ki is derítem.
  • JimKirk

#21063 Sysfox: Hat hianyozni is fog a csapatbol az a plusz kiemlkedo jatekszervezes, meg a vezetoi kepesseg! De az uj csatarral ket szintet emelkedett a kozepso tamadasom. Az lenne az igazi, ha mindharmukat jatszathatnam!:)
  • Jakuza001
    Azert mert kiesel. :D
  • Sysfox
    Én pedig Juillardot nem adtam volna el... :)

Jó vezetői képessége van, és a középszerű tapasztalata már nincs messze a jótól, ezért ideális edzőjelölt, és annyira nem is rossz, játszhatna az első csapatban még.
  • JimKirk
    Azokat miert adnal? Edzem oket tovabb! Duckert is csak azert adom el, mert titani folott mar baromi lassu a fejlodes, en csak eddig szoktam edzeni oket. A ket belso tud atadni, jol fejelne, sokkal tobbet tudok majd ertuk kerni.
  • Jakuza001
    Vazz de nem ezt kell eladni, hanem a ket belso hatvedet a 22k-eseket. :P
  • JimKirk
    Ezt a fiatal sracot igazoltam Nikolic melle!

Ha elviszik az atadon levo jatekosaimat, akkor beruhazok egy Woolfenden-hez hasonlo szelsobe. Igy szamitasaim szerint lesznek kiemlkedo-remek-kiemlkedo tamadasaim, jo-remek kozeppalyaval. Kovetkezo szezon elejere a vedekezesm is ujra eleri a lenyugozo szintet. Nem lesz itt gond(remelem)!

• JimKirk
    Nem rossz!

ELADO FIATALEMBEREK!!!

Philipp Ducker

Lucas Julliard

• Sysfox
    Ja, és MOST ilyen, a következő meccsen már nem ilyen lesz, mindig az adott ellenfélhez igazítom. Ez egy alapfelállás, nem minden meccsen így állok fel.

Jakuza, ennyit számít az átadás? Nekem megfelelő-jó általában mindenkinek, a fiatalabbaknak középszerű. Mert akkor ráállok én is!
  • Sysfox
    Nekem ilyen nagyjából, de ez nem a legerősebb, mert 2 stabil kezdőm is gyenge formában van, őket most nem tettem be a csapatba. Az előző állapot is látszik, az a széleken támadással, a középső támadás két szinttel gyengébb úgy, és 0,75-tel erősebb a szél. Nem éri meg, tisztán látszik!

• Jakuza001
    Mindket fo taktikam varazslatos szinten. De a sok atadas edzes segit. Kozeppalyat edzek a szezonok 2/3-ban es atadast az utolso harmadban 5-5-0 felallassal 18 ember tamadas epites edzesevel, altalaban. Igy vannak olyan jatekosaim, akikeknek az atadas skillje kiemelkedo a masodlagos skillje, de lathato a kepen is a csataromnak ragyogo a skillje es a tobbsegnek is legalabb jo-remek.
  • JimKirk
    Nekem a taktikam meg nem jart vilagklasszis felett, pedig mar tobb mint egy szezon ota csak a szelso jatekra koncentralok.
  • Jakuza001
    Szimplan olyan jatekosokkal, akiknek jo az atadas masodlagos skillje es a magas taktikaval.
  • JimKirk
    Igy lennek a legerosebb:

Julliard +0.50 birtoklast ad.
  • JimKirk
    En az atadast es a jol fejelest reszesitem elonyben egy hatvednel.

Hat, ahogy nezem egy nagyszeru szelso jatekkal rendelkezo csatar nem sok extrat ad hozza a szelso tamadashoz... Erdekes.

Ugy tunik igazatok van, jobban jarnek egy Nikolichoz hasonlo csatarral.
  • Sysfox
    Amióta semleges edzőm van, azóta nekem is simán jó-remek támadásaim vannak, esetenként nagyszerű, bár az leginkább széleken támadás esetén.

Ezeket ragyogó-lenyűgöző csatárokkal érem el, megfelelő-jó átadással, középszerű játékszervezéssel. A szélsőjátékuk csapnivaló, ezért kérdeztem, hogy ez mennyit számít, ha szélre nyilazom őket, de nem kaptam eddig választ!

Árky pl. lenyűgöző, de erőteljes, ezért esőben 7-7,5 csillagot játszik.
  • Sysfox
    "Rajta kivul meg egy hatvedem rendelkezik megfelelo jatekszervezessel."

Nekem az összes! :D
    Na jó, majdnem! De a középszerű az alap, az alatt nem is veszek hátvédet, kevés kivételtől eltekintve.
  • JimKirk
    Nezegetem az ertekeles elorejelzest, es lehet tenyleg jobban jarnek ha Juillard helyre vennek egy verbeli csatart, olyamsit mint Nikolic.
  • JimKirk
    Most neztem, hogy neked jo-remek-kiemlkedo tamadasaid vannak. Nem rossz! Hogy hoztad ossze, milyen jatekosokkal?

Ha a titani Ducknert eladnam, akkor 400 milla utne a markomat, viszont igy nem kicsit gyengulne a vedelmem. Juilliard meg most is 300 korul menne el, tehat lenne penz az erositesekre. Lehet szombaton kirakom es veszek egy masik csatart, csak talajak a kov. forduloig egy masikat!:)
  • JimKirk
    Edzest valtani most meg nem szeretnek! Viszont ha most kezdenem a jatekot, akkor valoszinuelg csatarokat edzenek.

Juillard nem olyan rossz gyerek: kiemlkedo jatekszervzes, kiemlkedo golszerzes es remek atadas. Vedekezo csatarkent 0.50-et ad a kozeppalyahoz, pontosan ezert vettem, hogy erositse a kp.-t!
    Nikolic: vilagklasszis golszerzes, ragyogo atadas, jol fejelo spec. Ot igazabol alapon kellene hagynom, ugy 7-8 csillagot hoz.

A jovendobeli csataromnal azert tartanam fontosnak a szelso jatekot, mert ha szelre iranyitom, akkor 1-2 szinttel megdobja a szelso tamadasomat. Mint irtam, csak egy oldalon tudok elerni szamomra elfogadhato(kiemlkedo-lenyugozo) tamadast, ezert ragaszkodom a szelso tamadashoz. Alap taktikaval talan megfelelo-jo-jo tamadasaim lennek, ez ezen a szinten mar nagyon keves lenne, ezert torekedek arra, hogy akkor legalabb egy oldalon tudjak egy "eros" tamadast osszehozni!

A heten egy 17 eves es 40 napos olasz hatvedet vettem, jol fejel, megfeleloen vedekezik, es jol szervezi a jatekot. Valamit majd o is hozza fog adni a kozeppalyahoz. Rajta kivul meg egy hatvedem rendelkezik megfelelo jatekszervezessel.