22246
Hattrick
  • Rudee
    Nem kockáztatnék. Én is tök esélytelen vagyok, 4-5-1-be ellentámadással is ki fogunk kapni, de azért megpróbáltam összehozni egy versenyképes középpályát. Az ellenfél egyik legjobbja ugyan sérült, de van még ott jó játékosa bőven.
  • sajtburger
    Minap hoztam fel ezt a fiatal srácot, és elgondolkodtam megérné-e középpályásokat edzeni.. bár nincs nagyon sok pénzem de 1-2-t talán tudnék igazolni. Szerintetek megér ennyit ez a srác?

• sajtburger
    Nem igazán tudom eldönteni, van-e értelme menni a pontszerzésér ebben a fordulóban. Így is lábadozik 1-2 játékosunk, ha őket lerúgják, oda minden.. Az ellenfél pedig egy klasszissal jobb csapat, lehet olyan 5 védős szisztémával megpróbálunk egy ellentámadást. :/ Szerintetek?
  • REALista
    Simán továbbjutottam én is a kupában lazázva.Következő ellenfelem is verhetőnek tűnik.
  • Jakuza001
    Egy újabb kör. Egy valamit nem ertek, azt allitottam be a cserenel, hogy "nem elonynel" tortenjen meg, erre 1-3as vezetesemnel is becserelte a jatekost.

Koli 1 - 5 Tyúkszembrigád

1 - 0 Eugenio Schillaci 13'
    1 - 1 Tim van Bonn 59'
    1 - 2 Sándor Bussy 61'
    1 - 3 Mariano Limachi 69'
    1 - 4 Tim van Bonn 80'
    1 - 5 Mariano Limachi 83

• gabber_saviola
    2-1-re megy ellenfelem, szerintem idén ennyi volt számomra a kupa. Sajna a tini csatársorom ennyire képes.
  • sapkafej
    linket nem tettem, mert madár vagyok:
    (296759022)
  • sapkafej
    nulla pénzér

• Sysfox
    Gondolom nem fognak kreditet venni!
  • Sysfox
    "Down for maintenance
    We are currently doing maintenance work on Hattrick Open. Please check back later to see if the site is up again. "

Mit mondtam! :D
  • JimKirk
    Akkor sokan nem fogjak tudni elfogadni a meghivast!:(
  • Sysfox
    Köszi, el is fogadtam! :D

Ez nem olyan, mint a Hattrick Open? Csak nem befuccsolt? :)
  • Sysfox
    Nem, de csak a támogatóknak ingyenes, aki nem támogató, az 2 kreditért tud csatlakozni egy-egy privát bajnokságba.
  • JimKirk
    "Vásárlással tudja elfogadni"

Ez akkor azt jelenti, hogy csak tamogatok csatlakozhatnak?
  • JimKirk
    Egyertelmu!:)
  • Sysfox
    Megyek, ha lehet! :D
  • JimKirk
    Nem vartam estig!

SG Liga
    Első mérkőzés: 2012-03-19 20:00

Utolsó mérkőzés: 2012-04-16 20:00

kopaszqtya: Ok! Biztos lesz egy par jelentkezo!:)
  • kopaszqtya
    Ha esetleg indul egy privát liga szívesen fogadnám a meghívást :)
  • JimKirk
    Majd este meghosszabbitom!

Mi legyen a neve? SG Liga-ra gondoltam!
  • JimKirk
    "Nem rendelkezel a privát liga végéig tartó Támogatói előfizetéssel. "

elmehetnek a picsaba!
  • Christian88
    Nem olvastam még el teljesen ezt az új privát ligát, hogy működik, de valamelyik SG-s támogató, aki létre tudja hozni, nem akar csinálni egy SG-set és meghívni minket?:)
  • gabber_saviola
    ne :(
  • JimKirk
    Jofele!
  • dartonita
    Oke koszi.
  • Rudee
    Hát belőle még akármi is lehet

Tibor Gerőce (117245473)
    A játékos képességei
    Védés: ismeretlen
    Védekezés: megfelelő (maximum jó)
    Játékszervezés: ismeretlen
    Szélsőjáték: ismeretlen (maximum középszerű)
    Átadás: ismeretlen
    Gólszerzés: ismeretlen (maximum jó)
    Pontrúgás: ismeretlen
  • Zenszkij
    Ha nem lépsz be 7 hét után megszűnik a csapat.
  • dartonita
    Sracok mi van akkor ha mindenkit eladok,minden edzot kivagok es magara hagyom a csapatot?Van vmi idokorlat ami utan megszunik?Mert elkepzelheto hogy idovel folytatnam (foleg ha lesz valami grafikus abrazolasa a meccsnek),de jelenleg nincs nagy kedvem hozza.Mas managerekben van hogy egy evig otthagyjak a csapatot,kozben gyulik a penz,es utana ujrakezdik.Nem tudom itt hogy megy.
  • Rudee
    Ifim idegenbeli győzelemmel kezdte az új bajnokságot. A csillagokból ítélve pár játékos fejlődött is, de ez majd a holnapi jelentésből kiderül.
  • JimKirk
    Mindegy, hogy kozepen, vagy a szeleken jatszik a vedo, a vedekezes edzest ugyan olyan mertekben megkapja! A teruletvedekezesnel a szintelepes valamivel tobb idot vesz igenybe, mint a sima vedekezes edzesnel. En mindenkeppen az utobbit valasztanam!
  • kopaszqtya
    Sziasztok!
    Most vettem pár új fiatal védőt és azt szeretném kérdezni, hogyha azt szeretném, hogy a széleken játszó védők is fejlődjenek akkor elég a védekezést edzenem vagy inkább a területvédekezést erőltessem?
  • JimKirk
    Eszembe sem jutott a facebook!:)
  • sajtburger
    Köszönöm! :)
  • geo91
    javítottam
  • geo91
    látod hogy fenn vagyok fb chat-en, mi? :D pill
  • daver88
    Kopters 4 - 0 Rumi
    1 - 0 Sven Hoefer-Jani 47'
    2 - 0 Jaunutis Stukys 72'
    3 - 0 Julian Stagg 76'
    4 - 0 August Cichy 78'

Eddig minden jól alakul szerencsére, jövő héten nagy rangadó, de ha kikapok sincs semmmi gond egyenlőre, de azért az X jobban tetszene :)
  • JimKirk
    GEO!!!
  • sajtburger
    Egy ideig nem működött ez a funkció, és így maradt, de akkor pls. írja át valaki. :)

Fc. Catalunya(1648022)
    V.91 (19363)
  • JimKirk
    Nem a te bajnoksagod van feltuntetve a fejlecedben! Vagy legalabbis en nem latom a Catalunyat a csoportban!:)
  • sajtburger
    Marco11 - Fc. Catalunya 1 - 2

0 - 1 Petr Reif 73'
    0 - 2 Tonny Vodsgaard 75'
    1 - 2 Bogusz Celarek 81'

Sérülésekkel tűzdelve, sikerült hozni ezt a rendkívül fontos 3 pontot, így idén első győzelmünket arattuk. Második V. osztályos szezonunkban nem kellett több mint fél szezont várnunk rá. :)
  • JimKirk
    Ugyan mar, vicc a mai meccs. Olafnak iden meg nem aldoztam szuzet, azt hiszem hamarosan bepotolom, mert elegge csunya dolgok tortennek mostanaban a csapattal! A vegen kockaztattunk es harom csatarral tamadtunk, nem jott be. A ket serules is nagyon rosszkor jott(mikor nem?), foleg a titani kozeppalyas erint erzekenyen, nem sokkal utana kaptuk be a golt! Ducker, a masik serult pedig atadon van, igy biztos nem viszik el!

Varom Jakuza landzsajat a szivembe!