22246
Hattrick
-
#21046 Könnyen elképzelhető, viszont a kapusom "szárnyal" két év után megindult felfelé, már középszerű a formája, wow! :D -
#21045 Köszi, erre nem is gondoltam! -
#21044 "Lehet, hogy a magas erőnléti edzés hatására a játékosaid rejtett formája kevés értéket kapott, és azóta is ennek a hatásait "élvezed".
Vagy csak egyszerűen peches vagy e téren"
Hogy toled idezzek. :D -
#21043 A husegbonuszkent kapott plusz. -
#21042 Ezt nem veszem, hogy mi ez a narancssárga jelölés! Ki lehet kapcsolni? Mert nem találom sehol sem a beállításoknál!
-
#21041 Ez elképesztő!
3 játékosnak gyenge, 2-nek csapnivaló, 1-nek pedig pocsék a formája a mai edzés után. A 30k TSI-s játékosomnak jelenleg 17k a TSI-je.
Köszi. -
#21040 Ezzel kapcsolatban lenne egy kérdésem, a csapnivaló szélsőjátékot érdemes feledzeni középszerűre egy csatár esetében, ha kinyilazom a szélre?
Számít ez a két szint plusz? -
#21039 En azt ajanlanam ha nem vedekezest edzel , hogy kozepso vedoidet csereld le vegyel ket jobb vedot lehetoleg jo/remek jatekszervezessel, hogy erositsek a kozeppalyat is. 40-50TSI kornyeken. Ez jo esetben 450 milliobol megall 26 ev kornyeki jatekosoknal
A ket 22k-s vedot add el es abbol is visszajon kb olyan 300 millio, abbol vegyel egy jobb csatart a Lucas Juillard helyett, de annyira nem feltetlenul szukseges neki az V-ben meg a szelso jatek skill is. Atadas is ad a szelso tamadasokhoz. Tehat egyelore eleg lehet a magas szintu golszerzes es az atadas skill is a csatarnak.
Ha hatvedeket edzel akkor mar mas a helyzet, mert fiatal vedok es meg van bennuk tartalek. (mondjuk nem tudom a belso vedok hogy allnak jatekszervezesbol)
Akkor kenytelen vagy megoldani az osszegyujtott penzedbol a vasarlast, de akkor is az all, hogy ide mar nevegyel 22ezres csatart, mert ha nem azt traineled, akkor nincs fejlodes es itt mar keves a 10es szintu golszerzes.
20 eves vilagklasszis szintu csatarokat most kilehet fogni remek atadassal 450 korul is. Minimum egy olyat vegyel. -
#21038 Nalam szerencsere nincs serult. Viszont azt sajnalom, hogy taktikaialg meg van kotve a kezem. Egyszerre csak egy oldalon tudok elfogadhatoan tamadni, igy viszont hiaba cserelgetem a szeleken igen kiismerheto a taktikam, raadasul a vedelem is sokat gyengult a holtszezonban. Van meg a bankban 600 milliom, de mar hetek ota nem tudok donteni, hogy hova igazoljak. Egy multiskilles csatarra gondoltam, legalabb kiemlkedo szelso tamadassal, bar lehet jobban jarnek egy legalabb vilagklasszis szelso tamadassal rendelkezo szelsovel a masik oldalra, hogy azon az oldalon is erosodjon a szelso jatekom! -
#21037 Gyengebb leszek mint altalaban mert kiesett egy csatarom. Remelem nem lesz serules azon a poszton, mert igy is egy 35k-s csatar helyett egy 14ezres jatszik majd. -
#21036 A lenyeg, hogy hetvegen nyerjunk a bajnoksagban! -
#21035 En is egy VI. osztalyoshoz idegenben, szerintem siman verheto. -
#21034 Jovo heten egy eleg jo VI. osztalyu csaapthoz latogatunk. Az ifju vedelmunkkel nem sok eselyunk lesz! -
#21033 Megvan, lefrissítettem! Tegnap este nem működött az oldal, de ma reggel igen.
Huh, elég furcsa. Az is jó, hogy össze lehet hasonlítani a felállásnál az ellenfél korábbi meccseivel a mi csapatunkat. -
#21032 Kaptam egy levelet:
"Feladó: Hattrick
You have been invited to VersuS Cup!
Go to your Tournament page to accept the invitation."
A tournament page egy link rákattintok, és:
"Elutasítottuk a kérésedet, hogy hozzáférj ehhez az oldalhoz. Nincsenek meg a szükséges engedélyeid az oldal eléréséhez. Lépj kapcsolatban a helyi GM-ekkel, ha úgy gondolod, hogy jogod van megtekinteni az oldalt."
Erre mit mondjak? Öngól? :) -
#21031 Elmeletileg magatol kellene frissiteni. A firefox ellenorizni szokta az addonokat, hogy van e uj verziojuk.
Ha meg nem akkor innen: http://www.foxtrick.org/ leszedheto az uj verzio. Az alap automatikus frissites utan pedig az uj tabon szokta kiirni mi az ujdonsag a programverzioban es akkor nem art a mentes gombbal az uj beallitasokat menteni. -
#21030 Nálam nem lett ilyen. -
#21029 0.8-as, nem lehet ezt frissíteni? -
#21028 A játékosoknál a képességtáblázatra kell kattintani és akkor ilyen lesz. -
#21027 Hanyas Foxtricked van ? 0.9.0.2 ami nalam van es a mai napi updattel. Tegnap is volt egy frissites es ma is. -
#21026 Köszi.
Nekem egyáltalán nem ilyen. -
#21025 Kepessegtablazat
-
#21024 Nem fer be az egesz.
-
#21023 Nekem ugyanolyan, mint eddig.
Tudsz betenni képet? -
#21022 Továbbjutottam a kupában egy szoros meccsen a bajnokságban pedig két győzelemmel állok, de szerintem idén sem lesz meg a feljutás.Túl erős a csoport sajnos. -
#21021 A zsenge kozeppalya nem lesz kifizetodo. -
geo91 #21020 ameddig gyűjtögetem a pénzt és edzegetem a védőpalántáimat, elkezdem kísérletezni egy új felállással
-
#21019 Az egesz merkozes osszefoglalojat eventekkel (meccsriport,osszeallitas) stb. Az osszeallitasnal uj ikonok, kulonbozo info, pl hany percet jatszott elozo merkozesen a jatekos stb. Kepessegtablazat. -
#21018 Én 5:0-ra kikaptam a kupában B csapattal lazázva. Így is terveztem, a bajnokság a lényeg, a kupa nem érdekel.
Így is 195-öt kaptak a fiúk, ellenfelem 283-at...
Tegnap igazoltam egy világklasszis magyar védőt 250.000e körül, középszerű átadással és játékszervezéssel. Alakul ez. -
#21017 Mit? -
#21016 Szerintem akikkal jatszottal mind erosebbek voltak nalad.
ahogy en nezem nalad az problema, hogy bar 3-5-2-t jatszol nem eleg hatekony a kozeppalya. Az V. osztalyban mar nem art ha a harom kozepso kp-nak 50-100k kornyeki a TSIje es tobbsegebol ez a jatekszervezes+atadas+vagy vedekezesbol all.
Sot meg a szelsoknek sem art a jatekszervezes a szelsojatek mellett. Itt eleve ket jatekosod legyengitti az osszhatast.
Masodik baj. Probalj valami jobb csatart venni az Aaby melle ide mar keves egy 2-3k-s jatekos.
Mondjuk meg igy is hozhatsz merkozeseket, de van meg mas hiba is. A taktikak alkalmazasa nagyban noveli az eselyeket, foleg ha az ellenfelt kielemezted, hogy melyik poszton gyengek, mit jatszik stb.
Probalj taktikakat hasznalni es ne az alap taktikaval allj ki.
A Juventust s-nel erosebb vagy, a Tamasi Unitedet hazai palyan szerintem verheted, a kovetkezo merkozesen taktikaval is keves eselyed lenne, de a szelso vedelmet meglehetne bontani.
Az Amundsennel kb szpariban vagytok hazai palyajan a kozepso tamadasaira kell odafigyelned, sokat segithet ha a ket szelso vedodet is behuzod oda mivel szelrol nem lesz tamadas.
A rossz dzsudzsut is elkaphatod szerintem, mert a vedelme nem olyan kemeny, a tamadasait kell valahogy majd leszerelned.
Ezek ellen lehet eselyed es ezekre kell koncentralnod a bajnoksag alatt.
Juventust s-t,Amundsent MOTS-old ha tudod.
Kezdd el a taktikakat tanulni minnel elobb az edzes meccseken, peldaul a szelso jatekot mindenkeppen erdemes szerintem sok ellenfel ellen bevetheto. Egy ideny alatt sajnos mar nem fogsz tudni magas szintre fejleszteni ket taktikat, mert egy semmikeppen nem eleg mert hamar kiismeri az ellen.
Ne add fel mert szerintem az osztalyozos helyet eltudod erni.
Viszont mindenkeppen kell egy kis erosites a csapatodnak. Probalj venni egy csatart minimum. -
#21015 Gyengébb csapattól értelmetlen vereség és a többi ... -
#21014 De miert ? Hiszen minden szep es jo a hattrickben es nincs semmi kesergesre valo ok. :D -
#21013 Azt hiszem ha kiesem a V. osztályból befejezem a hattricket. ..
-
#21012 Ja, amugy nezzetek meg a merkozes adatlapot meg a faelallast, mert jo sok ujdonsagot lathattok a Foxtricknek koszonhetoen. :P -
#21011 Bkv 2 - 3 Tyúkszembrigád
Idegenben, egy erosebb csapat ellen, aki ellentamadast jatszott, raadasul a merkozes masodik felidejenek elejen kiallitottak a csataromat.
Sikerult behuznom a merkozest a hosszabbitasban.
2:0-ra mentem, de 2:2 lett a rendes jatekidoben a kiallitas utan.
Nehez dolog volt, mert pont csatart allitottak ki tolem, igy felerosodott a gyerek ellentamadasi lehetosege, hiszen egy csatar ellen tobb eselye lett az ellentamadasok vezetesere, mert azt konnyebb volt neki kivedekezni.
Mondjuk a 70. percben atalltam 2-5-3-ra illetve a kiallitas miatt 2-5-2-re es szerintem ennek volt koszonheto a gyozelem.
Szoval meg egy kor a kupaban mar biztos. -
Mátészalkai 2 - 5 Spartacus
0 - 1 Bertalan Bácskai 40'
0 - 2 Milojko Nikoliæ 44'
0 - 3 Lucas Juillard 44'
1 - 3 Antal Komorótzky 44'
1 - 4 Daniel Sanabria 66'
2 - 4 Vlado Bakariæ 67'
2 - 5 Milojko Nikoliæ 76' -
#21009 Természetesen bízz benne!
Én is ebben bízom, a héten +2-őt ment felfelé a kapusom formája, most már a szédítő "gyenge" magasságában jár! :) -
#21008 *(A kezdőtizenegy átlagosan a jóhoz közelít... formában)* -
#21007 Jó, hogy szóban forog a téma, nekem a legjobb játékosomat érinti ez a pech-széria. Igaz szerecsnére még nem "olyan régen" kezdődött.
8 sportpszichológust foglalkoztatok jó ideje, plusz a 10 segédedzőt.
A játékosom saját nevelés (akadémia), titáni védekezéssel rendelkezik, ezt is edzem, amióta felhoztam és bármit is edzettem korábban, azt 100%-os edzésintenzitásra tettem, ez jelenleg 12%-os erőlnétedzéssel egészül ki (kb 3 hónapja azon van).
Január végén kezdett el romlani a formája, több, mint 80ezres TSI-je jelenleg 58ezernél jár, és a legutóbbi négy meccsen nem érte el az 5 csillagos értékelést sem. Pedig korábban már 5+3 volt hosszabb ideig.
Csapatszellem elégedett (lehetne jobb is, de egy újonnan vásárolt játékos nem tudott beilleszkedni), önbizalom teljességgel önelégült.
A kezdőtizenegy átlagosan a jóhoz közelít.
Idővel megoldódik, bízzak ebben?