Hattrick

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Christian88
Érdekes, nekem is ugyan ez történt most. Beállítottam a B csapatot, erre az elsõ csapat ment pályára...

http://www.twitch.tv/hegii

JimKirk
Grat!
Nekem a fiatalokkal 9 szezon alatt csak egyszer jott ossze a bajnoki cim! Vegre nalam is van 2 komoly tehetseg.
Rudee
*fõ

Szar Bayern, szar Bayern :)

Rudee
4-0 a vége és a fú rivális bukásával ismét elsõ helyen a fiatalok. Már alig várom 2-3 játékos felhozatalát.

Rudee
Ifim megint az elsõ félidõ végére indult be. A 34. és 41. perc között 3 gól, az elsõt ráadásul CR lõtte <#zavart1> No nem a Krisztiánó, hanem a Cselleng Rikárdó <#idiota>

Burdi
4-4-2 + a másik két csatárom.
mondom neki rontok, mert tudtam hogy megint 5-4-1et fog nyomni. el is volt mentve. máár kedden.
erre ma d.u. nézem, 4-5-1 a két csatárom meg a hátvédem sehol -.-
de ez már nem az elsõ :@

Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás elõbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!! nyamm:D

Sysfox
Ezt én sem értem! Mi volt a gond?

FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/

JimKirk
Ezek szerint nem 4-5-1-gyel akartal kezdeni?
Burdi
köszönöm hattrick... köszönöm..
hiába állítottam be a 2 csatárom, meg a hátvédet... faszt bele, hogy így küldi ki a csapatot...
undorító szar, hogy ilyen miatt bukom a bajnokságot..

Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás elõbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!! nyamm:D

Jakuza001
Csapatrangsor

Helyezés a csapat kora alapján:

15. Tyúkszembrigád

Ahogy nezem a 10-ed reszet igazoltam peldaul az elsohoz kepest.
Nem rossz ez igy szerintem.

JimKirk
Nekem 36 van, es +46 golkulonbseg. Jovo heten egy unalmas X-szel pont osszejohetne a feljutas.
Egyertelmu, hogy feljutsz!:P
Jakuza001
Esely a feljutasra
512. Viadukt FC 63 - 21 Szugseges Pont: 34 Golkulonbseg: +42

Namarmost, nekem most van 39 pont +55 golkulonbseg.
Vajon feljutok ? :D

kazai21
budapesti csótányok-Rynart FC 2:3

Lazázva,majd nem bukta volt:/

Mi equipo favorito: Real Madrid

Jakuza001
Az elso felido 1:1 allasa utan.

Football 1 - 6 Tyúkszembrigád

1 - 0 Robert Kiesel 2'
1 - 1 Kostas Paltopoulos 19'
1 - 2 Tim van Bonn 70'
1 - 3 Bengt Nøhr 71'
1 - 4 Bengt Nøhr 73'
1 - 5 Kosta Jeftiæ 81'
1 - 6 Bengt Nøhr 83'

Rudee
Kössz-kössz <#szeret>

Az utolsó meccsre én is kíváncsi leszek, jó lenne megszerezni a bajnoki címet.

Közben nézegettem az ifimet, a kapust 2 hét múlva fel tudom majd hozni. Ez jó hír, mert akkor erre legalább nem kell költeni.

Christian88
Grat! Kíváncsi vagyok mit játszotok az utolsó héten.

Úgy tûnik nekem is meg van a feljutás! Bár matematikailag még nincs kétlem, hogy Rudee 11-0-ra kikapna és én ne rúgnék otthon egyetlen gólt se egy bot csapatnak.

http://www.twitch.tv/hegii

JimKirk
Gratulalok!:)
Rudee
8-0 a vége, így a feljutás meg van. Az elsõ hely az utolsó meccsen egy újabb gyõzelemmel biztosítható be.
Czvetics és Manga is 1-1 hétre sérült le, ami nem akkora katasztrófa. 23 926 eFt a bevétel, az kellett mint ahogy a 3 pont is <#beka3>

JimKirk
Mar en sem vagyok a regi, a mai meccsemet is eltaktikaztam!:) Mondjuk az ellenfel nagyon jo volt, ez teny!

Kussolni fogok!<#bdead>
Sysfox
A tabella:

A Battery - Foxtrotty meccset még be kell húznom, a sorsunk a saját kezünkben van! Remélem a Battery menedzsere nem olvas sg-t, de ha mégis, majd JimKirk segít neki kiötölni a taktikát jövõ szombatra! <#mf1>

JimKirk
Izgalmas nagyon!:)
JimKirk
Legyozore talatam!

Goo t 2 - 1 Spartacus

Link a meccshez!

1 - 0 Andrea Sardo 36'
2 - 0 Jonatan Kvarndahl 54'
2 - 1 Ádám Keveházi 77'

Eleg komoly kozeppalyat rakott ossze az ellenfel, termeszetesen MOTS-szolt. En belso tamadassal probalkoztam, mert rendszeresen egy belso vedovel allt ki eddig, sajnos nem jott be!
Nincs mese, a jovo heten minimum dontetlenre kell hoznom a meccset, hogy egyenes agon jussak fel.

Sysfox
Foxtrotty - Ultra Viola 4:1
g: Georgelin, Hári, Schultze, Szilágyi

Ajax Angyalföld - Haszkovó 1:1

Így:

1. Foxtrotty 29p
2. Haszkovó 28p
3. Fc Hungary United 24p
4. Ajax Angyalföld 21p

sajtburger
Legújabb szélsõ, elsõ meccs, 30 perc - sérülés.

ENNYI.

Jakuza001
46:00

"Tyúkszembrigád talán könnyebb mérkõzésre számított ma, de félidõben még mindig döntetlen állt az eredményjelzõn. Ennek az önelégültségnek a nagy része tovaszállt az edzõ félidei beszédének hatására."

:DDDD

Rudee
Eddig az szerencse, hogy a fontosabb emberek még épek. Brianda mondjuk hiányozni fog, de reméljük a szövetség nem nézi vissza a felvételeket és csak egy meccsrõl meszelik el <#zavart2>

Sysfox
Nálam is volt egy kiállítás, a másik oldalon pedig egy sérülés.

Jakuza001
Akarom mondani harommal. :D

Jakuza001
Ha csak egy hetesek a serulesek es gyozol, akkor nem olyan gaz ez, mert vezetsz kettovel es kiegyenlitodott a letszam hatrany.

Rudee
Hát ez tényleg kész <#fejvakaras>

Szabadrúgásból Albach révén 2-0, aztán:
Hatalmas verekedés kerekedett a pálya közepén a játék 27. percében. Miután helyretették a játékosokat, és a bíró egyeztetett a partjelzõkkel, Szilárd Szûcs (Chitighaz) volt az egyetlen, akit a piros lap felmutatásával elküldött zuhanyozni.

Hogy ennek köszönhetõ-e azt nem tudom, de a következõ pillanatban a kapusom is megsérült így szûk fél óra után már a második kényszerû csere jött <#guluszem1>

Jakuza001
Nalam is meg 1:1 mert lazazok idegenben es tulzott az onbizalom, igy az is minusz :D

Rudee
Nem hiszem el...

Mivel Giampiero Brianda pont az asszisztens orra elõtt rúgta ki ellenfele lábát, a játékvezetõ habozás nélkül felmutatta a piros lapot - szegény Pepita!

Rudee
Nálunk az elsõ 19 percben nem történt semmi, aztán egy szabálytalanság után sárga a vendégeknek és egy sérült csatár nálam. Csereként a nemrég felhozott Babos állt be. Egy perccel késõbb Rabelle góljával megszereztük a vezetést.

22:29 Ex Pepita F.C. - Chitighaz 1 - 0

Sysfox
Félidõben:

Foxtrotty - Ultra Viola 3:0
Ajax Angyalföld - Haszkovó 1:1

Így:

1. Foxtrotty 29p
2. Haszkovó 28p

Sysfox
17. perc:

Foxtrotty - Ultra Viola 1:0
Ajax Angyalföld - Haszkovó 0:1

Eddig még semmi sem változott.

Rudee
Gyõzelemre fel, ma (ismét) bebiztosíthatjuk a feljutást. Utolsó hazai meccs, remélem telt ház lesz, mert kellene egy kis bevétel. 5 játékos ismét átadón, hátha lesz rájuk igény.

JimKirk
Az nem sok!:(

Ha hetvegen sikerul nyernem, akkor biztos, hogy egyenes agon jutok fel. Ez esetben kirakok majd ket termesdzetfeletti es egy titani vedot atadora. Egy-ket szintet esni fog a vedekezesem, ez egy kicst aggaszt, mert az utanpotalas vedoim meg csak ragyogo-lenyugozo szinten allnak. Viszont megtartani sem lenne ertelme az "oregegket",mert mar 14 hetig tart egy szintlepes.
Rudee
Végül megvette egy lengyel csapat 3.800e-ért <#dumcsi>

JimKirk
Idoben szolj, hogy mehessek csemegezni, hatha akad szamomra valami jo jatekosod!
gabber_saviola
<#ejnye1>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.

Magic Boy
Nagy eséllyel az év végén kiárulom a csapatot és utána töröltetem, mert már szinte egyáltalán nincs semmi motivációm.

A GYÕZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

JimKirk
Van egy par ilyen kupa, en egyszer a Baratsag Kupaban indultam. Viszont mar egy ideje zaszlokat gyujtok, ez egy par evig eltart!:)
Jakuza001
Majndem olyan mint a Paliermo kupa.

gabber_saviola
köszi az infót <#vigyor1>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.

sajtburger
Pancser Liga a neve. :)) Szerdánként zajlik, a barátságos meccsek idõpontjában. :) Nagyon hasznos kis széria. :)

Itt a tabella: https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0AqidaSzubxbKdHFMelJpT0xsOVRtamRGbF9oM2FCMnc&hl=en_US#gid=1

gabber_saviola
én is gratulálok, de mi az a "Pali Kupa"?

sajtburger
Köszönöm szépen! :)

A Bajnoki Cím után pedig újabb öröm, hisz Fc. Catalunya - Ragtag meccsen 3-0-ra gyõztünk, így pedig a csapat története elsõ Pali Kupa gyõzelmét aratta, a pali történetének 17. szezonjában. Bár még egy forduló hátra van belõle, ha azt sikerül behúzni, veretlenül nyertük ezt a kupát meg. Jó kis szezon volt ez, de nagyon jó. :)

Jakuza001
Nalam 11 pontos kulonbseg a helyzet, ha lelazazom a ket hatralevo merkozest es kikapnek mindketton, akkor is nagy valoszinuseggel, egyenesagon feljutnek.

JimKirk
A masodikat cserelnem a helyedben, termeszetesen csak a kov. szezonban!<#nevetes1>
JimKirk
Gratulalok!:)