22246
Hattrick
-
#12400 Most, hogy visszaestem kevesebbet foglalkozok a csapattal ma vettem észre, hogy az egyik csatim természetfelettire lépett.Ha fellép a másik is ideje mást edzeni. -
geo91 #12399 jóféle -
#12398 "Van egy jelöltünk a számodra. Sándor Oláh a neve, és 16 éves.
Ez a játékos jelenleg pocsék szintű Szélsőjáték képességgel rendelkezik. Ha szépen fejlődik, szerintem egy remek szintű Védekezés képességet is elérhet.
Találunk helyet számára az akadémián?"
-
#12397 Kihívható vagyok egy barátságos meccsre
Banok FC (159164) -
#12396 Látom van egy nagyon ász kapusod,
én épp kapust edzek, de sajnos kicsit elcsesztem, mert 18 +pár naposan vettem őket(jóként), lehet fiatalabban kellett volna őket venni megfelelőként, de már befejezem az edzésüket(legalábbis 20, 21 évesig) -
#12395 El is van fogadva. -
#12394 Kihívtalak, ha gondolod. -
#12393 Gondoltam ha lenne egy lista könnyebben végigmegyek és megnézem ki nem kötött le meccset szerdára. Vagy akár ha valami statisztikát akarunk csinálni a fórum tagjairól is jól jöhet. -
geo91 #12392 volt, de már nem tudom hol van... miért kéne? -
#12391 Van valami lista azokról akik ide írogatnak a fórumba Geo?
Aztán mindenkinek sok sikert holnapra! Úgy néz ki az eddigi legerősebb középpályámat hozom össze holnap, remélem nyerek a csoport 2. ellen.:) -
#12390 ami azt illeti, ifi volt.
viszont tekintve arra, hogy 13 játékosból 10-11 a használható, és már ígyis sokkal gyengébb a csapat, mint volt... eléggé szorítanom kell, hogy meglegyen az a harmadik hely. :D -
Rudee #12389 Legjobb játékosom védekezése már ragyogó szinten van
Hétvégén a sereghajtó elleni meccsen kicsit felforgatom a csapatot, de túl nagy változásokat azért nem akarok véghez vinni. -
#12388 Húúúúú b+:S
Az csúnya, legalább kezdő volt mindkettő? -
#12387 Nekem ma megjött a válasz, amiben írták hogy nem probléma, hogy nem tudok utalni és leszedték a támogatást. -
Zenszkij #12386 Köszi, most már nyugodt vagyok. Akkor egy hónapig ingyen nyomhatom, de írtam nekik levelet..majd látják .) -
AdamBeyer #12385 immáron vezetem a csoportom a kupában, 12 ponttal, 3 pont előnnyel az utolsó forduló előtt
Viola Stoners United - Zaranyi FC 2 - 0
1 - 0 George Muntean 38'
2 - 0 Ruben De Vleesschauwer 47'
1 sárga lap Bogdan Pytlarz 81' -
AdamBeyer #12384 én már gólt is kaptam a 90. percben, úgy lett 2-3.. igaz ifi meccsen -
#12383 A nem túl boldog Csépa stábja a meccs 90. percében cserélni kényszerült, Tibor Nagy sántikált le a pályáról, Norbert Bódis váltotta.
Norbert Bódis egy rendkívül kemény és szabálytalan belemenés után a földön maradt. A sípcsontját fájlaló játékosnak ezzel véget is ért a mai mérkőzés. Helyére a meccs 90. percében Krisztián Sáfrány állt.
ilyen van?? :O -
#12382 Grat a végén még osztályozót játszhatsz a feljutásért. -
#12381 Na ne parázz :)
"Mi történik akkor, ha nem fizetek?
Ha nem fizetsz, kapni fogsz egy emlékeztetőt a Hattrickes postaládádba. Ha a rendeléstől számított 30 napon belül nem érkezik meg a pénz a GlobalCollecthez, a rendelést automatikusan töröljük. Ezután persze feladhatsz újabb rendeléseket is, de figyelj arra, hogy ha deaktiváltunk egyet, az újat csak akkor aktiváljuk, ha megkaptuk az árát.
Tévedésből több rendelést is feladtam.
Semmi probléma. Csak fizesd ki a legutolsó általad leadott megrendelést, és ne vedd figyelembe azokat az emlékeztetőket, amik a többivel kapcsolatban érkeznek. Ha az utoljára feladott rendelést kifizeted, nincs semmi gond. Ha a tévedésből feladott rendeléseket ki szeretnéd töröltetni, írj a vevőszolgálati csoportnak a rendelésszámokkal (ID) együtt. A Hattrickes csapatodat természetesen nem éri hátrány a rendelésekkel kapcsolatos problémák miatt, kivéve ha a fizetés csalás útján (pl. lopott hitelkártyával) vagy más illegális úton történik." -
#12380 Ja, és egész jól nyomom a hatodban. -
#12379 Nálam is ugyan ez van. Én is addig b@sztattam a boltot, amég bekerült egy támogatói státusz a kosárba. Mivel nincs maibúkerszes accom, a bankom nem képes nekik utalni és nem vizás a bankkártyám sem, ezért írtam nekik, hogy esélyem sincs fizetni, szal ha Őket zavarja vegyék le. Ennyi. -
#12378 Én azt tapasztaltam, hogy inkább úgy vesznek, hogy be is tudják tenni meccsre, Nekem ezek a lejáratok be szoktak jönni, elviszik a játékosokat. -
#12377 Az nem jobb ha a meccsnap estejen jar le a licit? -
#12376 III.1 és Poker Army Force FC = PAFF :) -
#12375 Péntek vagy kedd esti lejárattal érdemes, hisz másnap meccsek vannak, általában előtte jobb a kereslet, mint egyéb napokon. -
#12374 Semmi nem történik, ha nem fizetsz, egyszerűen törlődni fog a támogatói státuszod egy idő után, addig nézegesd, mire jó, kb azért csinálták meg így, hogy legyen rálátása az embernek, hogy ez tetszik, vagy nem, és ha igen, fizet, következő alkalommal már nem adják, csak ha fizetsz! -
#12373 Akkor szerda este kirakom 50 000-ert, aztan meglatjuk! -
#12372 én még mindig azt mondom, hogy 50.000-nél lejjebb semmiképp, de többért is megpróbálnám első körben, de mindenképp az esti órákban!!! ha meg nem viszik el, akkor meg lejjebb viszed legközelebb...de bagóért ne pazarold el sztem -
#12371 Én jelenleg úgy néz ki, hogy nem érek majd rá, de lehet h mégis megyek. Jegy lesz helyszínen is, mert szerintem megnyitják a keleti lelátót. 5000 jegy már elkelt a nyugatira -
#12370 Akkor szerintetek mennyiert rakjam ki atadora ezt(#12322) a sracot?
-
#12369 Magic Family - sötét kutyák 0 - 0
Nálam két sárga nála egy sérülés. (1 hét)
Igazi rangadó volt.
Most 4 meccsem jönn majd az utolsó fordulóban jön még egy rangadóm. -
AdamBeyer #12368 tíz percre elhittem hogy jöhet egy bravúr.... jövő héten meglehet a második győzelmem a szezonban a bot csapat ellen, aztán még egy x-nek örülnék valamelyik a táblázat második felében lévő ellenféllel, és akkor ki is hoztam a maximumot ebből a 14 fordulóból...:D -
AdamBeyer #12367 Viola Stoners United - Dagobert PFC 1 - 5
1 - 0 Hasszán Erdő 28'
1 - 1 Memoli Berksin 38'
1 - 2 Edmund Urban 40'
1 - 3 Eero Kettu 83'
1 - 4 Matthieu Leroux 85'
1 - 5 David Gerdflod 87'
1 sárga lap Paul Albutt 9'
1 sárga lap Hasszán Erdő 66'
A következő tétmeccsről eltiltva Paul Albutt 86'
Megsérült Niko Rukakoski 77' -
geo91 #12366 -
#12365 Rendszerinformáció
A felhasználók kétségbeesetten nézték végig, amint a Hattrick-szerver segítségért kiáltott egy durva ütközés után, és hordágyon vitték le a pályáról.
LOL -
#12364 Én meg pont azért megyek mert itt lesz.:P
De jó, hogy az egész országban csak itt van fűthető pálya.Mert azért rendezik nálunk és nem a puskásban. -
#12363 Pedig engem nem érdekel. Aki ennyire fanatikus, hogy minden meccset végig akar olvasni az úgy is megnézi ha beírod az eredmény. Csak egy kattintás a fejléceden és úgy is oda tud jutni a csapatodhoz. -
geo91 #12362 ha a puskásban lett volna mennék, de így... nincs most lóvém még vonatjegyre is... majd kétszer annyi csak a vonat minta jegy... -
#12361 mert fotel.
Nehogy már zavarjon az a plusz tíz sor...
no offence.