Hattrick

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Magic Boy
Én is beírtam, de nekem nem hozta ki.<#szomoru1>

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

gabber_saviola
én simán beírtam a csapatkeresõbe azt, hogy "Nagyigmánd", és kidobta.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Magic Boy
Adj légyszíves infót a csapatodról, mert ami a fejlécedben van az alapján nem lehet megtalálni.

matthias92
alig várom hogy feltudjak pár játékost hozni ifisták közül. asszem rendbe fog jönni a pénzügyi helyzetem...

Tono34
Van egy megfelelõ védésû kapusom eladó, ha érdekel vkit + lehet hamarosan egy földöntúli is eladó lesz.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Láma!
ebbõl már nem jössz ki...😄

gondoltam ám, de azért tisztáztam a helyzetet mások elõtt is. <#vigyor1>
Magic Boy
Semmi baj csak kötekedtem. <#ravasz1>

praktikusabb, gyorsabb így nagybetûk nélkül, ez a lényeg.
természetesen nem akarok ezzel senkit lealacsonyítani!
mármint ne a logómat nézd, hanem az eredeti nevem... 😄DD
bocsi, csak nem szokásom nagy betûket használni lásd: nevem + csapatom stb... 😊
Magic Boy
Fölcsaptam Nemecsek Ernõnek (a nevem kis betûvel), de vajon mi a bûnöm?<#kacsint>

épp ezen dolgozunk magic boy-al. 😊
holnap, holnapután meglesz.
jhetedikj
viszont erre a listára az osztályt is igazán oda lehetne írni!
vagy nem?

anno 1987

lista frissítve.

ha mégsem frissült, nyomjatok ctrl + f5-öt.
banok
bolgár IV. osztályú ellen nyertem 9-0-ra barátságos mérkõzésen

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Magic Boy
Kíváncsian várom, hogy mennyiért megy el ugyanis meccsidõpontban jár le. <#vigyor0>

Láma!
a multkor Geo-t megmentõ játékost kitettem ingyen.
Humbert Krausz (245828964)
20 éves és 30 napos, következõ születésnap: 2010-02-01

Forma: gyenge, erõnlét: megfelelõ
Népszerû fickó, aki kiegyensúlyozott és becsületes.
Tapasztalata pocsék, és pocsék vezetõi képessége van.
Tulajdonos: Prog. FC (2009-10-21 óta)
TSI: 1 230
Fizetés: 126 eFt/hét
Lapok: 2
Sérülések: Egészséges

Határidõ: 2009-11-14 16:29

Jelenlegi képességek
Védés: 1/20 katasztrofális
Védekezés: 8/20 remek
Játékszervezés: 5/20 középszerû
Szélsõjáték: 1/20 katasztrofális
Átadás: 4/20 gyenge
Gólszerzés: 3/20 csapnivaló
Pontrúgás: 4/20 gyenge

Na a salgókapui fc ellen olyan összeállítást raktam be,ami igaz hogy 1-2-helyen tartalékos,de nyerhetünk vele,valamint beraktam MOTS-ra

Ha nyerek,örülök!Ha vesztek,akkor kést köszörülök!

Magic Boy
Magic Family - Pinnyédi Tigrisek L 4 - 2

jhetedikj: Köszönöm a mérkõzést és sajnálom, hogy lett egy tapaszos játékosod.

JimKirk
En mondtam, hogy licitalj a jatekosaimra, egyiket 400-ert a masikat 1600-ert vittek el... Harom csillagot hoztak a posztjukon!
Ó hogy az a...most mé nem hagytátok meg a prédát az elszegényedett,kolduló csuloksonka barátotokra?!

JimKirk
En is tobbre szamitottam!<#wow1>
kovacsgeri
17 100e Ft-ért kelt el a spílerem, többre számítottam, de hát ez is pénz.

jhetedikj
én 40k-ra tippelek

Nekem is be kéne a héten vásárolni,mert a jövõ héten rangadót játszok az elsõ helyezettel, ha ott nyerek még akár elsõ is lehetek az idény végén.

anno 1987

kovacsgeri
2 óra múlva kiderül mennyit ér 😊 nem bocsátkozok becslésekbe, mert lehet nagyon befürdök vele

Magic Boy
Jelenleg inkább szélsõnek jó szerintem.

JimKirk
Igy is hogy rosszcsont?
kovacsgeri
nálam csak elkallódna, ez a helyes kifejezés talán
egy játékszervezést edzõ csapatnak akár 100 000t is megérhet

kovacsgeri
Teljesen mindegy, hogy mennyit akarnék kapni érte minimum, mert én nem tudok mit kezdeni vele, mivel védõedzésre rendeztem be a csapatomat. Amennyiért elviszik, hát vigyék 😊 minél többet szeretnék természetesen

gabber_saviola
legjobb idõszakban fog lejárni, szvsz simán 20000 eFt-nál lesz a vége.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Magic Boy
Mennyit akarnál érte kapni minimum? <#vigyor0>

kazai21
Én licitálok rá😊

Mi equipo favorito: Real Madrid

Hát úgy látszik olcsón megkapom,de nem reménykedem,1 órával licit vége elõtt beindul az árverés,és meg sem állnak 10.000eFt-ig!

matamm
Hali. Sajnos én is már csakl imnádkozok a bentmaradásért...
olyan szintû sérülés hullámot kaptam hetente sérülnek le a legjobbjaim, a csapat gerince és nincs annyi pénz amivel pótolni tudnám õket😞

így a 3. helyrõl a 6. vagyok ami még selejtezõs de nem sok esélyt látok. Szívás!

NedTer a szabadságharcos 77Destro/75 Pengetáncos/61+ Hawkeye I love Netty

JimKirk
Jo de AdamBeyer jelenleg feljuto helyen all a csoportjaban!😊
Ifim 2-4-re kikapott,reménytelen gizdák alkotják ezt az ifiakadémiát,jövõre feloszlatom.Na végiglazázhatom a szezont,itt már nem lesz feljutás,vagy akkor ha mindegyiket megnyerem,és az FC Luzerek valamint a 3helyezet és a 6. helyezet sialmas szezonvéget mutat,ami lehetetlen fõleg az FC Luzereknél.Hiába mondjátok hogy nincs ilyen hogy "Majd jövõre",én csak ezen gondolkodhatok,addig is erõsítek,aldok stb.!

Én is így gondolom, inkább nyerni kell, mint direkt nem nyerni. Ha meglehet, legyen meg a feljutás élménye, utána ott meg majd eldõl mi lesz, de ugye még ennek a bajnokságnak is messze van a vége.. 😊
Köszi a tippeket!

matthias92
szntem nem több, sõt nekem speciel kevesebb. 😞

Magic Boy
Na meg a pénz is sokkal több a 6. osztályban nem? <#vigyor0>

Ezek szerint megéri feljutni akkor is, ha pontra sincs esélyed és lehet gólt se rúgsz? (lásd Geo)

gabber_saviola
Ha van esélyed, küzdened kell a feljutásért, nem szabad úgy hozzáállni, hogy "majd jövõre". Amúgy is, egyel feljebbi bajnokságban olyan tapasztalatokat fogsz szerezni (még ha ki is esel), amit a legalsóbb osztályban sosem.

gabber_saviola
így igaz <#eljen>

jelenlegi csoportomban engem azzal piszkálnak most, hogy miért hozzájuk kellett kiesnem. <#vigyor1>

igen, pont ezért nagy dilemma ez a helyzet 😊

Rudee
Kerülhetsz olyan csoportba, ahol van 1-2 bot, vagy gyengébb feljutó. Akkor bent tudsz maradni. Ha nem jutsz fel, akkor lehet utánna kiesik hozzád 2 komolyabb csapat, akiket meg nem bizos, hogy meg tudsz verni. Meg az aktuális ellenfelek is erõsödhetnek.

Szar Bayern, szar Bayern :)

hali!
igazad lehet, ez a második szezonom, lehet korai lenne..
csoport elsõ helyén álló csapat, tuti nyeri idén a bajnokságot, õ is a feljutott-kiesett a hatod osztályból 2 szezon alatt csapatok közé tartozik.
a 2. hely simán meglehet, és hogy kapjak ki direkt a döntõ meccseken? valahogy nem fekszik a dolog.. de valaki leírhatná a tapasztalatait ezzel kapcsolatban, hogy mivel jár gyenge, tuti kiesõ újoncnak lenni a hatod osztályban. mi a pozitívum és mi a negatívum.
ja a másik meg mi van akkor ha idén "véletlen" nem jutok fel, és jövõre még a feljutó hely közelébe se leszek?
bocs lehet hosszú lett..

gabber_saviola
nálam is volt már ilyen

végignyálaztam a hattrickwikit, de nem találtam rá magyarázatot.
http://wiki.hattrick.org/Main_Page

Magic Boy
Megnéztelek.
Én a helyedben még erõsödnék egy évet a 7. osztályban, mert nem érzem elég erõsnek a csapatodat a 6. osztályhoz.
Itt van egy pár ember akik erõsebb csapattal is csak imádkoznak, hogy ki ne essenek (Jakuza), esélyük sincs bennmaradni (Geo(még gólt se rúgott)) vagy épp, hogy bennmaradnak (tomcat1, djrushboy).

Rudee
Tartsd meg. Lehet, hogy a többiek mind bajkeverõk és nehezen tudnak befogadni egy rendes játékost 😊

Szar Bayern, szar Bayern :)

hali!
ez az elsõ alkalom, hogy igazoltam valakit (Kedves fickó, aki kiegyensúlyozott és egyenes.)és emiatt esett a csapatszellem..
ilyenkor el kell passzolni egybõl vagy megtarthatom? nem lesz belõle késõbb még romlás? köszi elõre is!