Hattrick
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
természetesen nem akarok ezzel senkit lealacsonyítani!
holnap, holnapután meglesz.
ha mégsem frissült, nyomjatok ctrl + f5-öt.
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Humbert Krausz (245828964)
20 éves és 30 napos, következõ születésnap: 2010-02-01
Forma: gyenge, erõnlét: megfelelõ
Népszerû fickó, aki kiegyensúlyozott és becsületes.
Tapasztalata pocsék, és pocsék vezetõi képessége van.
Tulajdonos: Prog. FC (2009-10-21 óta)
TSI: 1 230
Fizetés: 126 eFt/hét
Lapok: 2
Sérülések: Egészséges
Határidõ: 2009-11-14 16:29
Jelenlegi képességek
Védés: 1/20 katasztrofális
Védekezés: 8/20 remek
Játékszervezés: 5/20 középszerû
Szélsõjáték: 1/20 katasztrofális
Átadás: 4/20 gyenge
Gólszerzés: 3/20 csapnivaló
Pontrúgás: 4/20 gyenge
Ha nyerek,örülök!Ha vesztek,akkor kést köszörülök!
jhetedikj: Köszönöm a mérkõzést és sajnálom, hogy lett egy tapaszos játékosod.
Nekem is be kéne a héten vásárolni,mert a jövõ héten rangadót játszok az elsõ helyezettel, ha ott nyerek még akár elsõ is lehetek az idény végén.
anno 1987
egy játékszervezést edzõ csapatnak akár 100 000t is megérhet
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
olyan szintû sérülés hullámot kaptam hetente sérülnek le a legjobbjaim, a csapat gerince és nincs annyi pénz amivel pótolni tudnám õket😞
így a 3. helyrõl a 6. vagyok ami még selejtezõs de nem sok esélyt látok. Szívás!
NedTer a szabadságharcos 77Destro/75 Pengetáncos/61+ Hawkeye I love Netty
Köszi a tippeket!
Ezek szerint megéri feljutni akkor is, ha pontra sincs esélyed és lehet gólt se rúgsz? (lásd Geo)
jelenlegi csoportomban engem azzal piszkálnak most, hogy miért hozzájuk kellett kiesnem. <#vigyor1>#vigyor1>
Szar Bayern, szar Bayern :)
igazad lehet, ez a második szezonom, lehet korai lenne..
csoport elsõ helyén álló csapat, tuti nyeri idén a bajnokságot, õ is a feljutott-kiesett a hatod osztályból 2 szezon alatt csapatok közé tartozik.
a 2. hely simán meglehet, és hogy kapjak ki direkt a döntõ meccseken? valahogy nem fekszik a dolog.. de valaki leírhatná a tapasztalatait ezzel kapcsolatban, hogy mivel jár gyenge, tuti kiesõ újoncnak lenni a hatod osztályban. mi a pozitívum és mi a negatívum.
ja a másik meg mi van akkor ha idén "véletlen" nem jutok fel, és jövõre még a feljutó hely közelébe se leszek?
bocs lehet hosszú lett..
végignyálaztam a hattrickwikit, de nem találtam rá magyarázatot.
http://wiki.hattrick.org/Main_Page
Én a helyedben még erõsödnék egy évet a 7. osztályban, mert nem érzem elég erõsnek a csapatodat a 6. osztályhoz.
Itt van egy pár ember akik erõsebb csapattal is csak imádkoznak, hogy ki ne essenek (Jakuza), esélyük sincs bennmaradni (Geo(még gólt se rúgott)) vagy épp, hogy bennmaradnak (tomcat1, djrushboy).
Szar Bayern, szar Bayern :)
ez az elsõ alkalom, hogy igazoltam valakit (Kedves fickó, aki kiegyensúlyozott és egyenes.)és emiatt esett a csapatszellem..
ilyenkor el kell passzolni egybõl vagy megtarthatom? nem lesz belõle késõbb még romlás? köszi elõre is!