22246
Hattrick
-
#12480 Látom nem látsz a sorok között:D -
#12479 reális az a 7-8. hely lenne.
szezon közben, mikor leesett mindenkinek a formája, én akkor bevállaltam egy hónapra a forma edzést, ezért vagyok csak ilyen jó helyen.
ja és nekem az A csapatom nyomja, nem a Bé, gondolom ez is sokat számít. -
#12478 Jó vagy na, bár a 4. hely reálisabb nem? -
#12477 csak irigykedik.
[nem komolyan venni ám] -
#12476 Nálam is van ifi akadémia, hozattam egy kapust, beraktam meccsre, 7-2-re cumiztunk, 1 csillagot védett. Ma mutatja a védés tulajdonságát: jelenleg ismeretlen, maximum pocsék -
#12475 Kosz Gab,lenyegtelen :D
Varom hogy vegre nagyszerurol elmozduljanak a sracok vedekezese,aztan megy mindenki listara. -
#12474 Ne ásd az egóját -
#12473 Az 1:0 nem igazan jelent dominanciat. -
#12472 szia kapelló :) -
#12471 hééé üdv papa :) -
#12470 nem gólszámra, hanem győzelemre adják a 3 pontot. amúgy meg ha megnézed meccseimet, láthatod, hogy szinte mindegyiken én domináltam. -
#12469 Sajnálom Dart, hogy kiestél. Remélem mihamarabb visszajutsz. :( -
#12468 Inkabb az a mak, hogy 12 rugott gollal 10 merkozesbol egyaltalan dobogon lehet valaki. -
#12467 Ebből is látszik, hogy én játszom a legundorítóbb és legunalmasabb focit itt a hettrikken. :) -
#12466 és durva hogy 10 meccsen mindössze 12 lőtt és 4 kapott gól... :D -
#12465 Kiestunk.Nem is baj,baromi unalmas ideny volt. -
#12464 első? -
#12463 De most oszinten mit lehet ezen elrontani ?
Beallitod az edzest es az adott poszton jatszok egy ido mulva fejlodnek.
Na de az tok ciki, hogy a kapus vedese vagy mas fejlodik jatekszervezes edzeseknel. -
#12462 Nem tudom akkor mi lehet, nekem eddig csak olyan fejlődött, amit edzek. Lehet érdemes lenne szólni valami GM-nek, hogy nézze meg hátha találtál egy bugot.
Habár szerintem csak te ronthattál el valamit, mert ilyent még nem hallottam.:D -
#12461 De nem am. -
#12460 de az akadémián 2 edzést is választhatsz, a másikat nem véletlenül egyénire volt állítva? -
#12459 Pedig ilyen van. Szinte vegig jatekszervezest edzettem 2 idenyen keresztul, mivel 3-5-2t jatszom altalaban.
A kozeppalyasok skilljei szinte semmit nem fejlodtek, ellenben a kapus vedese vagy a hatvedek vedekezese vagy teszem azt a szelsojatekja egyes jatekosoknak mar mar nem egyszer fejlodott.
A nagycsapatnal minden rendben ellenben az akademian nem. -
#12458 pedig ilyen nincs
mit edzel? -
#12457 Igazabol en azert akarom abbahagyni, mert zavar, jobban mondva idegesit, hogy valamit beallitok edzesnek es egesz mas tulajdonsagok fejlodnek.
Mintha hiabavalo lenne az egesz edzes es onkenyuen dontene el a rendszer a fejlodest. -
#12456 Nekem eddig bejött és az is tetszik benne, hogy így ezt a csapatot a felnőtt mellett tudom irányítani minden héten. Egy kihívásnak tekintem, habár olyan tehetséges ember eddig még én sem kaptam akivel százmilliókat lehetne kaszálni. Megfigyelőből egyet tartok így minden héten elfogadok mindenkit akit ajánl, sokszor ad túlkoros vagy olyan embert aki látszólag nem jó semmire, aztán valahogy ezekből mégis összeraktam egy olyan csapatot akivel vezetem a 8-as bajnokságot.Következő szezonra várhatóan lesz egy olyan játékosom is akit majd a nagy csapatban edzhetek tovább, ezzel szeritem jobban lehet előre tervezni. Egyébként a következő szezonbeli változások is itt lesznek kipróbálva először, úgyhogy szvsz ebből a szempontból is előnyös a használata.
Igazából a húzóssal a régebbi csapatomnál sem igazán törődtem szóval nem tudom mennyire lehet az jó. Habár én az 5-ös lottót is baromságnak tartom mégis milliók játszák hetente biztos annak is megvan a maga szépsége. -
#12455 én is átálltam húzós rendszerre, egyelőre csak pocsék, de támogatom őket maximálisan, köv. igény közepe fele talán már lesz értelme
ifi akadémia nekem sem jött be, max jó képességű ember jöhetett volna ki onnan, de mire eléri a jó szintet is már "öreg"
-
#12454 biza -
#12453 En ugy tudom, hogy Banoknak sincsen ifije es szokott jokat is huzni. -
#12452 KVTC használja... rohadtul nem éri meg, minden húzás kb. 18-19 éves, és ha netán megveszik, azt is 200ért :):) -
#12451 Hat en kezdem unni az ifiket, lehet lemondok az akademiarol es raterek a lottos modszerre.
Mi errol a velemenyetek ? Hasznalj ugy esetleg valaki az akademiat es ha igen milyen jatekosokat szoktak huzni altalaban ? -
#12450 nos, nekem még reális esélyem van a harmadik hely megtartására. a következő mérkőzést mindenbizonnyal bukom, de a többin van esélyem. nem is kicsi! :)) -
#12449 Ugyanakkor, kihívható vagyok a jövő hétre :) -
#12448 EATERS 1 - 4 Rottyantott (264087055)
Megint nagy fölényben játszottunk, ezúttal a harmadik ellen mentünk idegenben, és simán behúztuk. 7 pont előny a harmadikkal, öt pont hátrány az elsővel szemben. Még mindig meglehet....
-
AdamBeyer #12447 0-8ra nyertem a bot ellen, ezzel megvan a második győzelmem, de a bent maradásra még így sincs sok esély.. -
#12446 Nos, az e heti jelölt 15 éves, és a neve: Frederik Mercz.
További edzés nélkül Gólszerzés képessége gyenge szintű marad. Figyelj az edzésére, és hamarosan lehet egy megfelelő Átadás képességű játékosod.
Tegnapi ifim.:)
Ma meg ilyent írt az edző egyik játékosról:
Krisztián Kornyik nagyon sok jó tulajdonsággal rendelkezik, de hajlamos a nagyotmondásra. Talán az apjára ütött.
-
geo91 #12445 öntörvényű és becsületes mindkettő, az talán még belefér. -
somakam #12444 na nyertem 0-3-ra!csoport 3. vagyok,és majd most a csoport elsővel fogok játszani hazai pályán,egy x vagy egy győzelem jó lenne,utána már csak bot csapatok vannak.az a jó hogy 4 pont a hátrányom a 2. ellen,és neki is egy bot,majd a csoport első,és még 2 bot!szóval ahogy így elnézem,minden meccset meg kéne nyerni,neki meg egy botcsapattól ki kőne kapni és a dominico fc(csoport első) ellen egy zakót kéne kapnia. -
#12443 Szerintem arra jatszik, hogy valaki veletlenul benezi az osszeget es nyom ra egy licitet!:) -
#12442 Ha nem rosszcsontok, akkor igen jo vasar volt! -
#12441 Tegnap megvertem idegenben egy 50 csillagos csapatot!