22246
Hattrick
  • gercse
    Bocs a sérültért, de azért köszi a meccset
  • Magic Boy
    micsoda új fejléced van.
  • gabber_saviola
    hattrickwikin annyit találtam, hogy:
    Gyúrók: Csökkentik a sérülések kialakulásának kockázatát.
    Orvosok: Meggyógyítják a sérült játékosokat.

én ebből azt szűröm le, ha nincs aki meggyógyítsa a játékosod, nem fog meggyógyulni.
  • Magic Boy
    OFF
    Amikor a helyszín új értelmet ad a dalnak.

Érdemes végighallgatni.
  • Zenszkij
    Sziasztok. Egy blőd kérdés. Ha lesérült egy játékosom egy hétre, orvos nélkül is felgyógyul egy hét múlva? Nincs kedvem még orvosnak is fizetni, a játék elején vagyok és pénzkidobásnak tűnik...
  • kazai21
    Kihívtalak egy barira:)
  • jhetedikj
    Az teljesen rossz, a tapasztaltabbak azt mondják ki kell választani a legtehetségesebb játékosodat és aszerint választani a első és második edzést, ami akkor a leghatékonyabb ha különböző.
    Amikor egyénire van állítva akkor össze-vissza edz mindent és nem biztos, hogy éppen azt amit te szeretnél fejleszteni.
  • jhetedikj
    Habár én nem mondhatom magam olyan tapasztalatnak ,de az én mentorom egy III. ligás csapat kapitánya, aki 1. helyen áll és jelenleg kapusokat edz.
  • Magic Boy
    A tapasztaltabb ifiedzők véleménye érdekelne.

Mindkét edzés egyénire van állítva az ifimnél.
    Ez mennyire jó vagy rossz?
  • REALista
    Amúgy én nem érzem hogy így lenne de sok helyen írják...:D
  • REALista
    Több helyen azt olvastam hogy egy bizonyos szint után csak játékszervezés edzéssel lehet igazán érvényesülni.A tapasztaltabb játékosoktól kérdezném hogy szerintük is így van e mert akkor még időben abba akarom hagyni a védekezés edzést.
  • Jakuza001
    6-7 het altalaban magasabb szintnel, nalam volt hogy 28 het (2 teljes ideny) alatt semmi.
  • JimKirk
    Eladtam egy kiemelkedo 20 eves vedot 250 millioert. Tobbet remeltem erte!
  • jhetedikj
    Az ifiakadémiára visszatérve, ezt találtam amivel ki lehet számolni mikor fog fejlődni az ifijátékosod az adott poszton:

Youth Training Speed Calculator
  • Magic Boy
    Ez igaz.

Geo: Úgy legyen!
  • jhetedikj
    Az se mind1 milyen VI. osztályba kerül ám.
  • geo91
    idén másképp lesz, érzem.
  • Magic Boy
    Nagyon gyenge csoport, de ennek ellenére szép teljesítmény.

Ezzel csak az a baj, hogy az ilyen csoportból feljutók szoktak retúr jegyet venni a 6. osztályba általában. (Lásd Geo)
  • matthias92
    mellesleg gratulálok! :)
  • matthias92
    és van akinek teljesen mindegy, mellik csapattal játszik, 66 rúgott és 2 kapott góllal vezeti a csoportját
  • jhetedikj
    Gratulálok! (:
  • somakam
    gratula barátom!
  • banok
    én is gratulálok
  • gabber_saviola
    gratulálok papa, ez nagyszerű hír. sok boldogságot és egészséget kívánok családnak. :-)
  • dartonita
    Grat :)
  • geo91
    gratula! :)
  • Fabio Capello
    gratula :)
  • Tono34
    Nagyon jó érzés, most minden egyéb mellékes :)
  • Magic Boy
    Grat!

Milyen érzés apának lenni?

Akkor a Hattrick és egyebek gondolom most háttérbe szorulnak.
  • Tono34
    Szombaton megszületett a kislányom :) Dóra a neve, 3,5 kg 56 cm :)
  • somakam
    Sztem játékosutasítás:verjétek félholtra őket.csak aztán nehogy az legyen hogy verekedés közben kitör a magyar futbal!
  • Magic Boy
    Mi ajánlotok játszani egy olyan csapat ellen akinek nagyon jó a védelme (védő edző), és nagyon jó az ellentámadása. (de nem mindig játssza)
  • Magic Boy
    A sorsolásod jó, hiszen játszol még a Parádésokkalk, a Madrid TE-vel és az Egyeki Torna Klubal ami elvileg 9 pont és lesz egy rangadód, amit akár nyerhetsz is.

Sőt, ha ő pontot veszít CsontdarálókB ellen, akkor a ti rangadótok érdektelen is lehet.
  • gabber_saviola
  • McFrost
    2009-10.....serie a....4.....
  • gabber_saviola
    monca Istvánom, mit kellett volna látnom?
  • gabber_saviola
    3. leggyengébb vagyok a csoportban, ezért esélyem sincs megnyerni a bajnokságot.
  • Magic Boy
    Az igen!

A végén még feljutsz!
  • McFrost
    Én majdnem kivágtam a fát magam alatt, múlt héten az egyenlegem -72000e ft alá kúszott....sajnos el kellett adnom a csapat legjobbját, a kapusom....de még így is -44000e.....
  • Jakuza001
    Van akinek nem kell az A csapatot jatszania, mert ugy is kepes elso helyen lenni kozel 40 rugott gollal.