22246
Hattrick
-
#12760 -
#12759 -
geo91 #12758 oksa, ha nagyon unatkozom még az éjjel megcsinálom, de a hétvégén mindenképpen. -
#12757 Beteszed a logom?
Gáborossat:) -
#12756 -
geo91 #12755 nézem-nézem, mióta tudsz te svédül, hogy még a ht-ed is svédre van állítva, aztán rájöttem, hogy ez nem is a te csapatod... :DDD
amúgy jóféle! -
#12754 tetszik, remélem ezen kívül azért lesz még pár új fícsőr. -
#12753 jah, főoldalon kinn is van a hír!
én az ifimet már ezzel raktam össze, meg kell még szokni -
Fejlesztenek a fiuk!:) -
AdamBeyer #12751 XIV. Fradi-Újpest Hattrick-challenge
2010. április 14. ez is fincsi lesz -
#12750 Nem, a botok azok kiállnak csak nagyon gyenge csapattal ott még 5-nél többet is simán lehet lőni. 5-0 akkor van, ha az ellenfél nem állít csapatot.
Ezen kívül meg kell különböztetni bot csapatot és tulajdonos nélkülit is, mert a kettő nem ugyanaz.
Szombaton játszom a csoportelsővel, elvileg lesz esélyem legyőzni, habár tétje nekem már nincs inkább csak neki, azért úgy megyünk ki a meccsre hogy nyerjünk.:) -
AdamBeyer #12749 rendeznek külön évente egy Újpest kupát, de már leírtam kb nyolcszor..
-
Valti98 #12748 -
#12747 Milyen kupadontobe ? :D
Ha jol latom baratsagos merkozest jatszottal es mar reg kiestel a kupabol a Cenzúra F.C.-tol 10 hettel ezelott :D -
Valti98 #12746 botok ellen alapból 5-0 -
#12745 Ahogy a kolléga is mondja, attól hogy a csapat nem áll ki, mivel nem a te hibádból történik, így a srácok megkapják az edzést. Akkor nem kapnák meg, ha a te hibád miatt maradna el a meccs. -
AdamBeyer #12744 bejutottam a kupa döntőbe, mivel az elődöntőben az ellenfelem 1-1-2-es felállással kezdett a meccsnek, így 5-0 lett játék nélkül, pedig 2 nappal előtte, még írtam is neki, hogy ki lesz hazai pályán stb.. lehet leadta nekem.. a döntő viszont nagyon kemény lesz, nagy bravúr kéne, első évesként már így is büszke vagyok magamra, hogy eddig meneteltem -
Rudee #12743 Pepita F.C. - Rocko1 0 - 3
0 - 1 Diego Fabbri 32'
Kelvin Szabó 36'
0 - 2 Michael Zwartkruis 62'
Imre Séra 69'
0 - 3 Vince van Elp 74'
Kelvin Szabó 76'
-
#12742 De attól még, hogy nem áll ki az ellenfél a te embereid megkapják az edzést csak be kell állítani őket a meccsre. -
Nyiri #12741 -
#12740 Van ez igy, nekem peldaul a nagy keretem nem kap edzest 3 merkozesen keresztul (3 bot csapat lett a szezon kozben es pont veluk jatszom egymas utan), mert a stab bevezette ezt a bot csapat elleni 5:0-as marhasagot igy kenytelen vagyok a kezdocsapatot jatszani a baratsagos merkozeseken is, viszont igy a tarcsibol nem kap senki ezdest. -
#12739 Bakker belépek, hogy beállítsam a barátságos meccsre a keretet, erre látom, hogy éppen most megy a mérkőzés... most se kap edzést az egyik kapus növendék. -
#12738 Egyetértünk. -
#12737 Győztes meccsekkel tudod, meg ha jól emlékszem a PIC is tol rajta valamennyit, főleg ha úgy nyersz. -
#12736 Én megnézném, hol áll átadásból és gsz-ből. Aztán esetleg kicsit még edzeni, mivel azért gyorsabban fejlődik az akadémián, és plusz 1-2 hét az nem sok, ha tudod még edzeni. -
#12735 Én csak annyit mondanék, hogy csepp változást ne várj a következő 4 évtől. Sajnos semmivel sem lesznek különbek azoknál, akik most vezetik az országot. Én mindent megteszek azért, hogy véletlenül se legyen meg a 2/3-uk, mert akkor itt nagy bajok lesznek. Aztán itt be is fejeztem.
Inkább nézzünk olyan szép multi skilles játékosokat, mint amit Jakuza linkelt. -
#12734 Üdv! Hogyan tudom a csapat hangulatát feljebb tornászni? Mert felvettem edzőket, és eladtam egy játékost és hidegháborus állapotra zuhant. Menyire játszik ez közre a meccseken? -
geo91 #12733 felajánlom az enyémet, itt vidáman lehet politizálni -
#12732 Nem, mert éppen a moderátoroknak üzenős topikban írtáka modik, hogy ennyi még meg van engedve. De azért köszi, hogy vigyázol a nickemre.:)
Azért ez a "hirdetés" mert IRL is résztvettem a kampányban és gondoltam amennyire még meg van engedve itt is besegítek, mert én azt hiszem akkor lehet itt változást csinálni, ha most meglesz a 2/3. Na de tényleg nem akarok offolni szerintem ha a továbbiakban felmerül ilyen téma azt beszéljük meg a saját fórumoknál valamelyik topicban, mert azt nem tudják indexelni a keresők, részben azért is tilos ezen a részén politizálni a fórumon. -
#12731 Ezert nem hiszem, hogy kapna warnt!
En es geo jobbikos fejleccel forumoztunk, azert mar szoltak!:) -
#12730 Ahogy Magyarország nagy eséllyel 2/3-a (én nem és akit érdekel privátban elmondom kire (nem jelenlegi parlamenti pártra és nem a Jobbikra)) és miért.
De minek ezt hirdetni? -
#12729 Tilos a politika az sg-n szóval szerintem vedd le mihamarabb az aláírásod, mert Geo kapott már hasonlóért warnt. -
#12728 Most léptem be, de 21.-i a dátum szerepel rajt ahogy nézem szóval tegnap este küldte el szerintem.
Viszont a tértivevényes levél is onnantól érvényes, ha átvetted a postástól! :D -
#12727 Most kaptad a levelet?:-)
Köszönöm,hogy írtál az érdekemben:-) -
#12726 Most kaptam levelet.
Ha ő is írt - ha jól tudom, igen - akkor kap választ az illetékes GM-től, aki zárolta és vele lerendezheti.
GM-Zombecz
Szóval majd az illetékes GM fog neked válaszolni. -
#12725 Volt valami ilyesmi pár éve, nem emlékszem pontosan sajnos. Bundesligában történt, hogy óriási mennyiségű sört ajánlottak annak a csapatnak, aki megtöri a Bayern sikerszériáját. Természetesen a felajánlást követő meccsen meg is verték a bajorokat (talán a Hamburg, de emlékezetem kb mint egy aranyhalé). -
#12724 Okes :) -
#12723 Jatekszervezes majd golszerzes? -
#12722 vannak akik szerint a valóságban nem egy bajnokságot nyert meg ezzel a módszerrel a Loki. De a szomszédban a Steaua tulaja ezt bizonyítottan megtette. -
#12721 Vagy nem:D