22246
Hattrick
  • McFrost
  • McFrost
  • geo91
    oksa, ha nagyon unatkozom még az éjjel megcsinálom, de a hétvégén mindenképpen.
  • McFrost
    Beteszed a logom?
    Gáborossat:)
  • JimKirk
  • geo91
    nézem-nézem, mióta tudsz te svédül, hogy még a ht-ed is svédre van állítva, aztán rájöttem, hogy ez nem is a te csapatod... :DDD

amúgy jóféle!
  • gabber_saviola
    tetszik, remélem ezen kívül azért lesz még pár új fícsőr.
  • kovacsgeri
    jah, főoldalon kinn is van a hír!
    én az ifimet már ezzel raktam össze, meg kell még szokni
  • JimKirk

Fejlesztenek a fiuk!:)
  • AdamBeyer
    XIV. Fradi-Újpest Hattrick-challenge
    2010. április 14. ez is fincsi lesz
  • jhetedikj
    Nem, a botok azok kiállnak csak nagyon gyenge csapattal ott még 5-nél többet is simán lehet lőni. 5-0 akkor van, ha az ellenfél nem állít csapatot.

Ezen kívül meg kell különböztetni bot csapatot és tulajdonos nélkülit is, mert a kettő nem ugyanaz.

Szombaton játszom a csoportelsővel, elvileg lesz esélyem legyőzni, habár tétje nekem már nincs inkább csak neki, azért úgy megyünk ki a meccsre hogy nyerjünk.:)
  • AdamBeyer
    rendeznek külön évente egy Újpest kupát, de már leírtam kb nyolcszor..

• Valti98
  • Jakuza001
    Milyen kupadontobe ? :D
    Ha jol latom baratsagos merkozest jatszottal es mar reg kiestel a kupabol a Cenzúra F.C.-tol 10 hettel ezelott :D
  • Valti98
    botok ellen alapból 5-0
  • Manoboy
    Ahogy a kolléga is mondja, attól hogy a csapat nem áll ki, mivel nem a te hibádból történik, így a srácok megkapják az edzést. Akkor nem kapnák meg, ha a te hibád miatt maradna el a meccs.
  • AdamBeyer
    bejutottam a kupa döntőbe, mivel az elődöntőben az ellenfelem 1-1-2-es felállással kezdett a meccsnek, így 5-0 lett játék nélkül, pedig 2 nappal előtte, még írtam is neki, hogy ki lesz hazai pályán stb.. lehet leadta nekem.. a döntő viszont nagyon kemény lesz, nagy bravúr kéne, első évesként már így is büszke vagyok magamra, hogy eddig meneteltem
  • Rudee
    Pepita F.C. - Rocko1 0 - 3

0 - 1 Diego Fabbri 32'
    Kelvin Szabó 36'
    0 - 2 Michael Zwartkruis 62'
    Imre Séra 69'
    0 - 3 Vince van Elp 74'
    Kelvin Szabó 76'
  • jhetedikj
    De attól még, hogy nem áll ki az ellenfél a te embereid megkapják az edzést csak be kell állítani őket a meccsre.
  • Nyiri
  • Jakuza001
    Van ez igy, nekem peldaul a nagy keretem nem kap edzest 3 merkozesen keresztul (3 bot csapat lett a szezon kozben es pont veluk jatszom egymas utan), mert a stab bevezette ezt a bot csapat elleni 5:0-as marhasagot igy kenytelen vagyok a kezdocsapatot jatszani a baratsagos merkozeseken is, viszont igy a tarcsibol nem kap senki ezdest.
  • jhetedikj
    Bakker belépek, hogy beállítsam a barátságos meccsre a keretet, erre látom, hogy éppen most megy a mérkőzés... most se kap edzést az egyik kapus növendék.
  • Magic Boy
    Egyetértünk.
  • Manoboy
    Győztes meccsekkel tudod, meg ha jól emlékszem a PIC is tol rajta valamennyit, főleg ha úgy nyersz.
  • Manoboy
    Én megnézném, hol áll átadásból és gsz-ből. Aztán esetleg kicsit még edzeni, mivel azért gyorsabban fejlődik az akadémián, és plusz 1-2 hét az nem sok, ha tudod még edzeni.
  • Manoboy
    Én csak annyit mondanék, hogy csepp változást ne várj a következő 4 évtől. Sajnos semmivel sem lesznek különbek azoknál, akik most vezetik az országot. Én mindent megteszek azért, hogy véletlenül se legyen meg a 2/3-uk, mert akkor itt nagy bajok lesznek. Aztán itt be is fejeztem.

Inkább nézzünk olyan szép multi skilles játékosokat, mint amit Jakuza linkelt.
  • rvn
    Üdv! Hogyan tudom a csapat hangulatát feljebb tornászni? Mert felvettem edzőket, és eladtam egy játékost és hidegháborus állapotra zuhant. Menyire játszik ez közre a meccseken?
  • geo91
    felajánlom az enyémet, itt vidáman lehet politizálni
  • jhetedikj
    Nem, mert éppen a moderátoroknak üzenős topikban írtáka modik, hogy ennyi még meg van engedve. De azért köszi, hogy vigyázol a nickemre.:)

Azért ez a "hirdetés" mert IRL is résztvettem a kampányban és gondoltam amennyire még meg van engedve itt is besegítek, mert én azt hiszem akkor lehet itt változást csinálni, ha most meglesz a 2/3. Na de tényleg nem akarok offolni szerintem ha a továbbiakban felmerül ilyen téma azt beszéljük meg a saját fórumoknál valamelyik topicban, mert azt nem tudják indexelni a keresők, részben azért is tilos ezen a részén politizálni a fórumon.
  • JimKirk
    Ezert nem hiszem, hogy kapna warnt!
    En es geo jobbikos fejleccel forumoztunk, azert mar szoltak!:)
  • Magic Boy
    Ahogy Magyarország nagy eséllyel 2/3-a (én nem és akit érdekel privátban elmondom kire (nem jelenlegi parlamenti pártra és nem a Jobbikra)) és miért.
    De minek ezt hirdetni?
  • kovacsgeri
    Tilos a politika az sg-n szóval szerintem vedd le mihamarabb az aláírásod, mert Geo kapott már hasonlóért warnt.
  • jhetedikj
    Most léptem be, de 21.-i a dátum szerepel rajt ahogy nézem szóval tegnap este küldte el szerintem.

Viszont a tértivevényes levél is onnantól érvényes, ha átvetted a postástól! :D
  • kazai21
    Most kaptad a levelet?:-)

Köszönöm,hogy írtál az érdekemben:-)
  • jhetedikj
    Most kaptam levelet.

Ha ő is írt - ha jól tudom, igen - akkor kap választ az illetékes GM-től, aki zárolta és vele lerendezheti.

GM-Zombecz

Szóval majd az illetékes GM fog neked válaszolni.
  • kovacsgeri
    Volt valami ilyesmi pár éve, nem emlékszem pontosan sajnos. Bundesligában történt, hogy óriási mennyiségű sört ajánlottak annak a csapatnak, aki megtöri a Bayern sikerszériáját. Természetesen a felajánlást követő meccsen meg is verték a bajorokat (talán a Hamburg, de emlékezetem kb mint egy aranyhalé).
  • dartonita
    Okes :)
  • JimKirk
    Jatekszervezes majd golszerzes?
  • banok
    vannak akik szerint a valóságban nem egy bajnokságot nyert meg ezzel a módszerrel a Loki. De a szomszédban a Steaua tulaja ezt bizonyítottan megtette.
  • kazai21
    Vagy nem:D