Hattrick
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Igazoltam egy középpályást 7 millióért. Így Sebastiano Leonetti (262038482) átadólistán 4 millióért. (ezt jeleztem a privát írója felé is)
Mindenki másért játszik vele.
Nincs olyan, hogy Hattrick lényege, mert mindenki számára más az.
Én azért játszom vele, mert szeretek gyenge csapatból jót építeni, más másért.
Nincs olyan célom, hogy NB1-es legyek benne.
szeretek variálni benne a taktikával, mert leköt és örülök, ha látom, hogy fejlõdik a csapat, de ennyi.
Odaadnám neki olcsóbban is (6-7 millióért), de mi van, ha kirakom és nem licitál rá?
Kaptam egy privátot a Hattrickban: I want Sebastiano Leonetti for $20.000.000.
Sebastiano Leonetti: 19 éves és 100 napos, Szimpatikus fickó, aki temperamentumos és becsületes, TSI: 820, Védekezés: 4/20 gyenge, Játékszervezés: 7/20 jó, Szélsõjáték: 3/20 csapnivaló, Átadás: 4/20 gyenge, Gólszerzés: 4/20 gyenge, Pontrúgás: 3/20 csapnivaló, Középár: 2 300 eFt, Átlagár: 4 900 eFt.
Valaki járt már hasonlóan?
Mi ilyenkor a teendõ?

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
anno 1987
M R N : 1648774
amikor neked jó.
#2217 : Menet közben kell az önbizalmat megszerezni
"A(z) 261249355 azonosítójú játékos legutóbb minden igyekezetével egy fiatal, szõke lányra összpontosított. Így múlik el a világ dicsõsége."
Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic
A 7. osztályban élcsapatnak számítok, de a 6.-ban egyenlõre esélyem se lenne.
Ha nyerek,örülök!Ha vesztek,akkor kést köszörülök!
Viszont igy erdekesen fog kinezni z IX. osztalybol allo belga bajnoksag, ott(itt) meg a VI.-ben is lehet talalni botcsapatokat. Valoszinuleg a legalso osztalyban nem is lesznek human csapatok!😊
ja es nem angol a billentzu ubuntun ayert nem tudok irni rendesen
nem akarok feljebb jutni, hogy tudok tuti elbukni merkozest? otleteket varok 😄D
Swedish people are albino monkeys
ott is harmadik hely a cél... csak az a hetedosztályban van. 😊
Ha nyerek,örülök!Ha vesztek,akkor kést köszörülök!
Szar Bayern, szar Bayern :)
“We want to make it home in time to watch "The Bold and the Beautiful", so make sure it doesn't go into extra time.“.
“Die Chancen stehen 50:50, vielleicht sogar 60:60.“ - az esélyek 50:50, sõt akár 60:60
“Wir dürfen nicht mehr Tore kassieren als der Gegner schießt.“ - nem szabad több gólt kapni, mint ahányat az ellenfél lõ
magyar Barátok Köztös dumát szerintem egyik nyelven sem tudják überelni
Kazai: Ahogy írtam én formációt gyakorlok úgyhogy akár még nyerhetsz is. <#vigyor0>#vigyor0>