Hattrick
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Tisztelettel megkérek minden feljutót és kiesõt, hogy írja meg az új csoportja id-jét és sorszámát. Ebben a formában:
VII.500 (205689)
VII.500 (205689)
League ranking: 469 / 1024
http://www.twitch.tv/hegii
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
viszont azt nem vágom, hogy itt miért a 4-4-2-es felállás a legnépszerübb.
Ide
Mi equipo favorito: Real Madrid
Egesz turheto!😊
Most már vannak jó ifi játékosaim is 2-õt már fel is hoztam!<#vigyor3>#vigyor3><#vigyor3>#vigyor3>

Konzol: PlayStation 3 Slim 320 GB TV: Sharp LC-32LE220E
2009-12-18 20 000 eFt jutalmat kaptál a csoportgyõzelemért vagy a feljutásért.
2009-12-18 A szezon véget ért, a klub pedig 30 000 eFt-ot kapott a bajnoki szereplésért.
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Ha nyerek,örülök!Ha vesztek,akkor kést köszörülök!
Alexander Scarlata (266047364)
TSI: 1 220
Kikiáltási ár: 18 000 eFt
Játékszervezés: 7/20 jó
-------------------------------------
Florian Grzyb (230248509)
TSI: 470
Kikiáltási ár: 3 500 eFt
Játékszervezés: 7/20 jó
Fredrik Pettersson (122722186)
TSI: 2 900
Kikiáltási ár: 12 000 eFt
Védés: 7/20 jó
Alexander Ehnbrant (94501782)
TSI: 980
Kikiáltási ár: 6 000 eFt
Gólszerzés: 7/20 jó
jobb a csapatod akkor mint az enyém 😄, nekem 35 körül teljesítenek ha jók
jó csapatod van sztem, bentmaradsz 😊
2009-12-18 8 000 eFt jutalmat kaptál a csoportgyõzelemért vagy a feljutásért.
2009-12-18 A szezon véget ért, a klub pedig 12 000 eFt-ot kapott a bajnoki szereplésért.
<#vigyor1>#vigyor1>
2009-12-18 A szurkolóid befizették az éves díjakat. Az ebbõl befolyt összeg 6 522 eFt.
2009-12-18 8 000 eFt jutalmat kaptál a csoportgyõzelemért vagy a feljutásért.
2009-12-18 A szezon véget ért, a klub pedig 12 000 eFt-ot kapott a bajnoki szereplésért.
Mit ajanlanak, melyik taktikat lesz erdemes hasznalnom a VI. osztalyban? A Kozeppalyamon van negy jatekos akik hozzak a 4 csillagot es remenyeim szerint hamarosan jon az otodik is! En az erosebb ellenfelek ellen idegenben a 4-5-1-re vagy 4-4-2-re gondoltam, hazai palyan a gyengebb(ha lesz ilyen), vagy hasonlo jatekerot kepviselo csapatok ellen tovabbra is a 3-5-2 jatszanam!
Ati-nak meg jó csapata van.
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Neked én segítek és amennyiben GEO is hamarabb hallgat rám benn marad.<#ravasz1>#ravasz1><#vigyor0>#vigyor0>
ez mi a halál? nem is állítottam be semmit, mert elfelejtettem, a sima 4-4-2 volt az alap játékosokkal a barátságoson.
folyamatosan szopat engem a játék:
2009-12-11 A csapatszellem szintje csökkent, mert a seregnyi segédedzõ nem tudott megegyezni, és összeverekedett.
7 segédedzõm volt
György
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Mi equipo favorito: Real Madrid
Te és Csabagyöngye Football Club (a másik kiesõ) eldöntitek egymás között, hogy ki jut fel.<#ravasz1>#ravasz1><#nyes>#nyes>
VII.583
League ranking: 114 / 1024
nem lesz könnyû, szoros meccsek lesznek!
Kupasorsolás: CSLK Besenyõ - szika
Az alltid.org-on tudod megnézni a csapatod helyezésére kattintva.