22246
Hattrick
  • gercse
    én egyelőre maradok a kapusedzésnél, kevesebb mint egy szezon alatt jóból nagyszerű lett mindkettő, el is adtam őket 200-200 millióért (persze ebből összesen csak 375 millát láttam kb.) és abból vettem megint két kapust(egyik remek, másik jó) egy csatárt, egy középpályást, meg egy védőt(utóbbi kettő idősebb, lentebb írtam asszem), és még várok, hogy a maradék 110 millából kit/kiket vegyek
  • jhetedikj
    Ha csak holtidényben akkor megnyugodtam.:)

Én mondjuk most is a rendes edzést nyomom meg előző héten csináltam egy pontrúgó edzést de az enyém egy speciális eset mert most váltottam edzésfajtát.

Hajajaj most nézem ma van edzés tényleg, megnézem fejlődtek-e a srácok.:P

Ilyen edzésekről, hogy pontrúgás,átadás tudtok valamit? Merre, hogyan éri meg ezeket csinálni?
    Múltkor láttam egy olyan 20 éves középpályást akinek nagyszerű főképessége volt isteni pontrúgással és 900 millióért vették meg.
  • geo91
    holtidényben az a jó, azt mondják az okosok.
  • jhetedikj
    Hoppá rosszul írtam nem 1 hónap, hanem 1 idényt kell eltöltenie a csapatban és utána lehet kiképezni edzőnek.

#13150 Igen és jobban megéri saját edzőt alkalmazni, mint külső toborzásút mert jelentősen pénzeket lehet vele spórolni. Minél nagyobb a tapasztalata, annál olcsóbban lesz belőle edző. Van erre táblázat is hogy mennyi, ha megvan valakinek az jó lenne ha be tudná linkelni.

#13152 Ahogy előttem mondták ez az új meccsmotor miatt van. Jézusatyaúristen GEO te Általános edzést csinálsz?!?
  • Mo.Organ
    emelték a formáció szintjét is. Kicsit olvas smajd vissza.
  • Zenszkij
    Ez is az új meccsmotor része. Az, hogy nagyszerű nem jelenti azt hogy jobb mint a remek, csak ha nem használod nem esik le annyira gyorsan remek alá ezért több variációt is kipróbálhatsz...
  • gercse
    másnak(nekem) is az :D
    sőt mintha a meccs után még kiemelkedőt is írt volna, és mára lett nagyszerű
  • geo91
    és itt is hogy néz ki a link
  • geo91
    elvileg a formáció maximálisan csak remek lehet

ehhez képest nekem nagyszerű

• kovacsgeri
    Jó vezetői képességű játékosból tudsz ilyet képezni, akinek a tapasztalata legalább jó.
  • REALista
    Én ezt a kiképzés dolgot nem nagyon vágom.Lehet egyáltalán ilyen képességű edzőt kiképezni?És ha igen akkor milyen játékosból lehet?
  • jhetedikj
    Hát az rettentő drága, sose volt még annyi pénzem én inkább megvárom azt az 1 hónapot amíg kiképezhetem.:P
  • REALista
    Én 511 000e-ért fogok venni a héten egy jó vezetőképességű jó edzőt...
    Remélem megéri ezt a kurva sok pízt...:D
  • jhetedikj
    Megváltozott a szurkolók elvárása, most már ez:

Küzdeni kell a bent maradásért

Ő lesz következő szezontól az edzőm Evren Figan. Tapasztalat remek/ vezetői képesség megfelelő.
  • Rudee
    Na az jó.
  • gabber_saviola
    "Ha a csapatod kiáll a meccsre, az ellenfél azonban nem, a csapatod játék nélkül nyer, de a játékosaid az edzés teljes hatását élvezhetik, mintha ténylegesen játszottak volna."

http://hu.hattrick.org/Help/Rules/Training.aspx
  • Rudee
    Ez az ötlet jó, de mint mások is írták, szinte kivitelezhetetlen. Mindenesetre össze lehetne írni, hogy kinek mikor ér véget az aktuális bajnoksága.
  • Rudee
    Ja meg van egy 2 csillagos csatárom, VII. osztályba még megfelel, ha érdekel valakit. 1-2 csapatba beférne, ahogy elnézem.
  • Rudee
    Ha a tegnapi barátságos meccsre nem állított össze csapatot az ellenfél, akkor ugye nem is kapnak edzést az embereim?
  • Rudee
    Hári védekező kp-ként a legjobb.
  • Rudee
    Bot ellen nekem is ezt írják.
  • AdamBeyer
    jövőhét szombat, szerdán meg kupa
  • daver88
    héten lesz már forduló?? vagy csak jövőhéten??
  • Magic Boy
    Ez már az előző kupában is így volt.

Ennek az az értelme, hogy nőjön a szurkolói támogatottság.
  • Jakuza001
    Na ez a lol. A kupacsapat ellenfelre igy reagaltak a szurkoloim.

"A szurkolói klub szurkolóinak elvárása: “Jobb, ha ki se állunk“."

Az tudni kell hogy egy VIII. osztalyu botcsapattal sorsoltak ossze. :DDDD
  • kovacsgeri
    Az ötlet nem rossz, DE
    - az ifibajnokságok közel sem ugyanakkor érnek véget
    - bajnokság nélkül nem éri meg várni az ifiknek a 8 csapatra, mert meccs nélkül nem fejlődnek a fiatalok (barátságos ritkán van)
  • somakam
    Magyar kupában egy VIII.osztályú botcsapat ellen játszom.Egyébként ez a mérkőzésutasítás megadása felület így hogy új nagyon fasza lett.
  • somakam
    lenne egy ötletem:ha vége az ifibajnokságnak,akkor megkéne várni hogy 8 ificsapat összegyűljön fórumról,és beindítani az SG ifi kupát.
  • hapeti #13132
    Üdv.

Bejutottam a kupába. Lejátszottam a barátságost spanyolban. Mintha várost nézni mentünk volna ki. :(

Cervatillos - Real CSEPEL 5-0 (4-0)

1 - 0 Àlvar Fonseca 2'
    2 - 0 Mattias Zettergren 5'
    3 - 0 Tommaso Zucca 21'
    4 - 0 Antonio Vera 41'
    5 - 0 Àlvar Fonseca 47'
    Tommaso Zucca 34'
    Patrik Cifra 53'
    Mattias Zettergren 65'

Remélem a kupa jobb lesz
  • Magic Boy
    A boot csapatok ellen mindig ezt írja.
  • Tono34
    Első kupameccsemre azt írja, hogy esélyünk sincs.
    Nem is tudom milyen szurkolók az ilyenek. Talán egy bot csapatot azért simán megverünk :)
  • Magic Boy
    Magyar Kupa résztvevő vagyok, de ha kiesek szívesen játszok veléed egyet, ha akkor még aktív leszel az SG-n is.
  • toysoldier
    sziasztok

2. meccsem:

Pocok team - FC Color Dem 4-0 (2-0)
    1 - 0 Rain Parras 6'
    2 - 0 Andreas Schloesser 32'
    3 - 0 Tzach Ambar 64'
    4 - 0 Márk Kovács 70'
  • Magic Boy
    Megy egy meccsem, de ránéztem, hogy mit várnak a szurkolóim a Magyar Kupában:
    A szurkolói klub () 1090 szurkolójának elvárása: “Nincs mondanivalónk, épp meccset nézünk ezerrel“.
  • jhetedikj
    Hajrá!!
  • Christian88
    köszönöm, most lehet többet fogok majd ide írni, előző szezonom elég uncsi volt =)

• geo91
    *kész
  • Christian88
    Bár kétlem, hogy töet lennék itt, mint 1 szezon. Nekem nincs szerencsém megint erős csoportba dobott fel
  • Christian88
    CF Catalunya ( 583699 ) V.4
  • gercse
    hát én is még akarok majd vásárolni, bár csak 110 milkám van, de egy vagy két jó játékost tudok belőle venni, ám ezek nekem gyenguszok sajnos