Hattrick
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Ha nyerek,örülök!Ha vesztek,akkor kést köszörülök!
esélyem van arra a helyre, mint "tavaly". továbbjutásban nem reménykedhetek 😞 se jó védõim (3 csillag fejenként), se jó csatáraim (gyucha 3,5 csillaga, a többi ratyi)... és még pénzem sincs két napig.
hatodba milyen csatárt ajánlotok?
juteszembe, Thomas Foskolos nevezetû játékosom eladó!
kíváncsi leszek<#vigyor4>#vigyor4>
nem kéne kiesni, és erre talán esélyem is van. megteszek mindent.
dominico fc-nek jó csapata van, de szerintem harcban lehetsz a feljutásért.
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Amúgy a szezon óta asszem olyan kb. 3-4 játékostigazoltam, ma este 2-t!
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Leagues and teams are updated at the end of a regular weekend. The updates are scheduled by country based on the last played matches. Between seasons (round 15 and 16) there will be NO update! New managers who got a team after round 14 will have to wait till the update of round 1 to see their information here at Alltid
benne van gyikban jól emlékeztem úgyhogy nyomogathatod a ban plz smileyt
http://www.twitch.tv/hegii
http://www.twitch.tv/hegii
anno 1987
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Hozzánk is két harmatgyenge csapat esett ki.
Geo: VI.99 (71890)
anno 1987
2009-12-18 A szurkolóid befizették az éves díjakat. Az ebbõl befolyt összeg 3 264 eFt.
2009-12-18 8 000 eFt jutalmat kaptál a csoportgyõzelemért vagy a feljutásért.
2009-12-18 A szezon véget ért, a klub pedig 12 000 eFt-ot kapott a bajnoki szereplésért.
anno 1987
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
továbbiakban a többiektõl makrók nélkül kéretik!