22246
Hattrick
  • REALista
    ÚJ csoportom:
    IV.14 (11569)
  • Rudee
    Lehetne azért fiatalabb egy 50 nappal De talán így is használható lesz. Védőből sosem elég, főleg ha saját nevelésű.
  • JimKirk
    Jofele!
  • JimKirk
    Valaki nagyon beraghatott Olafra!:)
  • Rudee
    Egész jó kis ifit talált az egyik figyelőm Kaposváron:

Zoltán Tóth (124098145)
    15 éves és 83 napos, következő születésnap: 2012-07-01

A játékost 141 nap múlva, ekkor hozhatod fel: 2012-10-21.

Védekezés: ismeretlen (maximum jó)
    Szélsőjáték: középszerű (maximum ismeretlen)
  • Sysfox
    DDoS támadást kaptak a Hattrick szerverek, ezért nem jó az oldal.
    Csak tudnám ki szórakozik ilyenekkel, illetve mi ebben a vicces. Valaki kiesett talán?
  • Tomika100
    Köszi szépen :):) hát izgalmas egy meccs volt nem tagadom :):) az eredményt illetően kicsit csalódott vagyok, de csak azért mert 3:0 ról sikerült elrontanom...:S de ez is szép volt az elsővel szemben :
  • Sysfox
    Be sem jön, pingelni sem lehet.
  • Rudee
    Most nem.
  • Sysfox
    Nálatok bejön az oldal?
  • Rudee
    Én a Honvéd mintájára olasz edzőt nevezek majd ki
  • Sysfox
  • Sysfox
    Szép meccset játszottál a végén. :)

bajnok csapat 0 - Nimbusz FC 6 - 7
  • JimKirk
    20.000 eFt
  • Jakuza001
    Mennyi volt ?
  • JimKirk
    Kov. szezon vegen o lesz az uj edzom!

• geo91
    csoportok frissítve
  • Tomika100
    Nem nem szeretném újra kezdeni, csak kíváncsi vagyok hogy a tanácsokat amit adtok egy kezdőnek azt én annó betartottam-e vagy sem :): de amúgy köszi a válaszokat :):)
  • adenin2
    Én is feljutottam.
    Új csoportom: V.158 (19430)
  • Magic Boy
    Újra akarod kezdeni?

Na mindegy a tanácsok amiket én kezdőknek adok.
    - Csináld meg az akadémiát, mert kezdőként rengeteg pénz.
    - Használj segédprogramokat (Hattrick Organizer, Foxtrick) legalább a kezdéshez, de szerintem később se árt.
    - Amint lehet vegyél föl egy jó edzőt. (szerintem az akadémia után egyből megéri)
    - Döntsd el mit akarsz edzeni és ahhoz igazolj használható fiatalokat.
  • Tomika100
    Akkor a csapatnevem: bajnok csapat 01 ID:581818 csoport:VI.358 ID:72149 :):)
    Igaz, hogy már egy ideje játszok a játékkal, de szeretném megkérdezni a veteránokat, hogy mit javasolnak a játék kezdetén??? Hogy alakítsam a csapatomat meg stb??
  • Sysfox
    Geo!

Az új csoportom a V.70, ID: 19342

Köszi.
  • Jakuza001
    Megadod itt a csapatod nevet IDjet, valamint a csoportod nevet es IDjet.
  • Tomika100
    Hali:) én már rég óta játszok a hattrick-el de csak most találtam rá erre a fórumra és nagyon megtetszett :) Hogy lehet azt megoldani h az én csapatnevem azonosítóm meg bajnokságom is látható legyen??? :)
  • Magic Boy
    4. lettem az első szezonomban az 5. osztályban, anmi nem rosz, hiszen a 12. legerősebb 5. osztály volt a miénk.

A feljutókat és a kiesőket elnézve, viszont jövőre sokat erősödik a csoportunk és akár a legerősebb 5. osztályú csoport is lehet a miénk.

Ami azt is jelenti, hogy jövőre vért fog izzadni a csapatom a bennmaradásért!
  • Sysfox
    Nem baj, ha nem sikerül. Kicsit untam már ezt a csoportot, ha minden igaz 6 szezont húztam le itt, ideje volt a továbblépésnek.

Nézegettem a csoportellenfeleket, nem lesz könnyű, de van olyan gárda, aki baromi jó játékosokból áll, de csapatként nem funkcionál valami hatékonyan. Mi viszont csapatként vagyunk igazán jók, ezért arra számítok, hogy pár pontot elcsíphetek, illetve evés közben jön meg az étvágy. A bajnokság hosszú, bármi megtörténhet.

Ha kiesem, akkor kiesem, legalább nem ugyanoda esek vissza.
  • Sysfox
    Rálépnék a Tyúkszemedre! :D
    V.70, tehát megúsztad! :P
  • Jakuza001
    Nalunk ahogy nezem a feljutokkal meg is vannak a kiesok. :P
  • Rudee
    A hozzánk feljutó 2 csapat jó eséllyel pályázik a kiesésre (1000 illetve nem egészen 500 az átlag TSI). A fentről érkező viszont erős, könnyen vissza is juthat az V.-be.
  • JimKirk
    Nem kis bravur lenne ha sikerulne bent maradnod. A legjobbakat!

• Jakuza001
    Nem neztem meg de remelem hozzank kerulsz. :P
  • Christian88
    5-3-mal, teltházzal búcsúztattuk a nézőket az idei szezontól.

Igaz az egyik leggyengébb hatodban, de harmadikok lettünk. A csapat 200 millió plusszban van, jöhetnek az erősítések :)
  • Sysfox
    A sikeremet tetézi még az a tény is, hogy a keret 87%-a magyar, mindössze 3 idegenlégiósom és 9 saját nevelésű, ificsapatból felhozott játékosom van. :)
  • Sysfox
    A 2. bajnoki címem a hatodosztályban, ezúttal osztályozó nélküli feljutást ért. Egész szezonban egyenletes teljesítményt nyújtottunk, és akkor játszottunk a legjobban, amikor a leginkább kellett, azaz az utolsó két mérkőzésen, ahol két rangadót is nyertünk. Ismét nem mi voltunk a legjobb csapat a csoportban, de megint azzal nyertünk, ami a legfőbb erősségünk, nevezetesen, hogy szerintem jól össze van rakva a csapat. Ebben bízom jövőre is!

• Sysfox
    Osztályozó nélkül jutottam fel az ötödosztályba! Elnézve a csoportot, lehet esélyem a bennmaradásra, de keményen kell taktikáznom!

Új csoportom: V.70
  • sajtburger
    Bár elszállt az oldal, de megvertük az első helyezettet 4:0-ra, a 2. és ő közötte volt 1 pont különbség. Irány az osztályozóra! :/
  • geo91
    gratula mindenkinek, aki bajnok lett annak meg pláne!
  • matthias92
    Az utolsó meccsen MOTS beállítással otthon két gólos győzelmet arattam, és mivel a listavezető vereséget szenvedett, én lettem a csoportom bajnoka - oly hosszú idő után -. Készülhetek az osztályozóra.
    Érdekesség: ha jól emlékszem, ez az első alkalom, hogy nagyszerű legyen a középpályám, és hogy 100 fölött legyen a középpályám HatStat-ja.
  • REALista
    Bár egy két poszton azért erősíteni kell majd csak még azt nem tudom mennyi pénzem lesz erre...:S
  • REALista
    Na jövőre újra IV. osztályban leszek.A vártnál jóval simábban nyertem meg a bajnokságot úgyhogy remélem sikerül egy stabil IV. osztályos középcsapatot összehoznom.