22246
Hattrick
  • JimKirk
    Nalatok is meghalt a tabella, vagy csak nalam nem frissultek az eredmenyek?
  • JimKirk
    Grat maganak is!:)
  • Fyrex
    BAJNOKCSAPAT!

már az előző fordulóban ez ugyan eldőlt, ezért kizárólag lazázni és ünnepelni küldtem ki a fiúkat az utolsó meccsre, így ki is kaptunk

viszont a szurkolók nem akartak lemaradni az első hatodos bajnoki címről

"Felhős időjárás mellett 49575 nézőt regisztráltak az ékszerdoboz-szépségű Stadio Ennio Tardini lelátóin. Budapest utcái teljesen kiürültek, az egész város a mai rangadóra volt kíváncsi."

az osztályozótól nem várok semmit, maradnék még hatodban fejlődni.
  • Rudee
    seva fc - Ex Pepita F.C. 2-3 (1-1)

32' Gheorghe-Dorin Zaharescu 1-0
    37' László Fehér 1-1
    39' Clemens Scheiber
    48' Géza Manga 1-2
    59' Dávid Greifeinstein 1-3
    77' Gilberto Cova 2-3

Ezzel a vége:
    4. Ex Pepita F.C. 14 6 1 7 18-34 (-16) 19

A várakozásaimat messze túlszárnyaltuk, egy elég erős csoportban örültem volna már annak is, ha végig harcoltunk volna a bent maradásért.
    A következő szezonban már új kapussal és 2-3 nagyszerű fiatal tehetséggel legalább ezt az eredményt kellene újra elérni.
  • JimKirk
    Grat!:))
  • Sysfox
    Hajrá!
  • Sysfox
    89. perc: ELDŐLT!!! 1:3 nekünk!

Bajnokcsapat, bajnokcsapat!
  • JimKirk
    Nalunk 3-3! Ha igy marad en maradok bent!
  • Sysfox
    Haszkovó - Foxtrotty 1:2

Kaptak egy kontrát, de még 2 gól kellene nekik, hogy forduljon a sorrend. Van 8 perc vissza.

Ha szerencsém lesz, talán még az egyenesági feljutás is meglehet.
  • JimKirk
    En sem. Mar 3-1!
  • Jakuza001
    3:0 a masodik felidoben ide, idegenben es 3. hely lesz a vege ugy tunik.
  • Sysfox
    Én nem MOTS-olok, tartogatom az osztályozóra, és eddig jól is döntöttem.
  • JimKirk
    Nalam is kidolt egy vedo. Amugy szopok 2-1-re, az ellenfel valoszinuleg MOTS-szol!
  • Sysfox
    Félidőben:

Haszkovó - Foxtrotty 0:1

Eddig én vagyok a bajnok, de még vissza van egy kemény 2. félidő. Ellenfelemnél és nálam is volt egy kényszerű hátvéd csere, de neki egy 36 éves, csapnivaló erőnlétű játékosa szállt be, remélem ez is előny lehet adott esetben.
  • Sysfox
    Ma nem szabad kikapnom, a két ponttal lemaradó 2. helyezett Haszkovó otthonába látogatok. Ha sikerül legalább a döntetlen, akkor bajnok vagyok!

Eddig minden rendben!

Az idegenbe is csapatukkal tartó szurkolók által feltüzelt Foxtrotty vezetést szerzett a meccs 3. percében, amikor Gergely Pozsgai áthámozta
    magát a jobb oldali védőkön, és éles szögből a kapuba lőtt: 0 - 1.
  • Rudee
    Ma, az utolsó meccsen 5 védővel kezdek, hogy az edzést megkapja a maximális számú ember. Elől már kicsit szokatlan lesz a felállás, ki kell próbálni mindent :D
  • Sysfox
    Minimum döntetlen kell, és nem lesz gond! Persze ez baromi nehéznek ígérkezik, de már megvan, hogy mit kell tennem! :)

Többet nem mondok, mert Burdi is olvassa a topikot. :D
  • Jakuza001
    Az eldolt mar, hogy nem jatszom osztalyozot siman bent maradok, ellenben duhos vagyok mert nyerhettem volna a bajnoksagot, de az egyik heten, amikor behalt a szerver kb 10 oran at, akkor valamiert leesett a csapatszellem mamorosrol, gyilkosra es maig nem ertem mi tortent ott, raadasul elotte ketszer lazaztam es nem motsoltam.

Onnantol kezdve ki is gyilkolta a kozeppalyamat ez a szar, ami majdnem 130rol leesett 60 koruli ertekre es nem tudtam merkozeseket nyerni.
  • kovacsgeri
    Hu de rég jártam itt, mindenkinek sok sikert az utolsó fordulóra. Én sajnos kevesebbet foglalkoztam a csapatommal idén (pl rangadón 10 emberrel álltam ki), de így is dobogós leszek, óriási szerencsével pedig bajnok is lehetnék.
  • JimKirk
    Hat izgalmas lesz az utolso meccsed, akar meg el is bukhatod az egeszet, mindenesetre en bizom benned!:) Olaf legyen hozzad kegyelmes!
  • matthias92
    Wockey-SE - Csépa SE 0 - 10

Az utolsó fordulóban a második helyezett octaine gain fogadja az éllovas Csókosok csapatát, míg az én csapatom a negyedik helyezettel találkozik. Megvan az esély a győzelemre, amire vágyok már szezonok óta. Sajnos az egyik éljátékosom a középpályán mellőzni kényszerülök, de bízom benne, hogy a jövőheti fordulót siker koronázza majd. :)
  • Sysfox
    Foxtrotty - Ajax Angyalföld 1:0
    g: Riba

Jövő héten Haszkovó - Foxtrotty, amennyiben nem kapok ki, én vagyok a bajnok. Az automatikus feljutáshoz 34 pont és +44-es gólkülönbség kell... Ha 5:0-ra nyerek, akkor meglesz! -yeah-

288 hatstat... ez rekord. :)
  • sajtburger
    Kanárik SE - Fc. Catalunya 2 - 0

Óriási csalódás, a szezon meccse volt, nem sikerült a bravúr, így kénytelenek vagyunk osztályozót játszani.. :/
  • Christian88
    Nyertem idegenben 4-2-re. Első hatodos szezonban valószínűleg a 3. helyen végzünk, bár matematikai esélyünk még 1. helyre is van.
  • JimKirk
    LOL! Lazazva vertem a listavezetot!:)

Spartacus 2 - 1 Petyus

1 - 0 Samuli Siurua 6'
    1 - 1 Piero Li Calzi 33'
    2 - 1 Barnabás Baticz 47'

Az ellenfeltol kiallitottak egy jatkost a 41. percben, az mindenkeppen jol jott!:) Eleg komoly erteklest kaptam.
  • Rudee
    Dobogó már nem lehet meg, a tabella nem volt frissítve mikor írtam :)
  • Rudee
    Hazai pályán kaptunk ki 1-0-ra az ezüstérmestől.
    Ex Pepita F.C. - tarcsa fc 0-1 (0-0)

Az utolsó meccs kérdése az lesz, hogy harmadik, negyedik, ötödik vagy hatodik helyen zárjuk a szezont. A párosítást elnézve a 4. pozíció elérhető, ehhez "csupán" győzni kell a már kieső seva fc otthonában, illetve bízni a bajnok újabb sikerében.
  • JimKirk
  • Sysfox
    Én nem nagyon szeretem a monoskilles játékosokat, ezt már sokszor mondtam. Ez a játékos egy jó játékszervezéssel és átadással nem 8 csillagot kapna, hanem 10-et...

Nekem a multiskilles lenyűgöző védőm 6,5-et, a világklasszis 7-et, a természetfeletti 7,5 csillagot tud, pedig még a legjobb is 4 szinttel le van maradva a legendástól.

Szóval hajrá! :)
  • sajtburger
    Igen, ráférne ez tény. :S Ámblokk csapatra is, de ha minden jól megy, következő szezontól váltok, eddigi védekezést felváltja a játékszervezés edzés, és úgy próbálunk szerencsét, mert ez a mostani védelem elég kell legyen egy nagyon hosszú időre, hűséggel meg főleg. :) Szóval jövőre jönnek az ifik és a játékszervezés, aztán reszkess mindenki. :) Ezek a tervek, de ehhez jó ifik is kellenek majd. S: :)
  • Sysfox
    Köszi!

Szép a fizetése... :S
    Mondjuk ráférne egy kis játékszervezés és átadás. :P
  • adenin2
    Köszi na ezen a héten kiderült, hogy már középszerű a játékszervezése is. Egyre jobb lesz már csak a pontrúgására vagyok kíváncsi. Így néz ki most már:

Sajtburger a játékosod tényleg nagyon jó én is ilyenre szeretném kifejleszteni az enyémet majd, persze nem csak védekezését, hanem mondjuk a szélső posztját is mivel szélső hátvéd lesz.(persze normális eloszlásban nem mindkettő legendás legyen) Meg jó lenne, ha válogatottban is játszana. Először u20 utána akár felnőttben is.
  • Jakuza001
    Azert nem artana neki jatekszervezes edzes sem.
  • sajtburger
    Parancsolj! :)

Szurkolói körökben csak sziklának becézik :))

• Sysfox
    Képet! :)
  • sajtburger
    Első saját nevelésű, Legendás védő! :)) Mind ez 24 évesen. :)
  • sajtburger
    Eladtam egy fiatal védőm, 228 000 eFt-ért és sikerült igazolnom, szerintem egy elég jó kis playert, reális áron. Titáni játékszervezésű, remek átadású, s mind ez 26 évesen. Azt hiszem hosszú időre biztosítva van ez a poszt, kellett az erősítés, főleg a hétvégi meccs előtt, kezdtünk elfogyni. :/
  • JimKirk
    Az utolso ket meccsemen lazazok, mert keszulok az osztalyozora!
  • JimKirk
    Azt azert nem!:) Jo lenne megtartani a negyedik helyet..
  • Sysfox
    Ha még lenne pár forduló, a bajnokságot is megnyernéd... :D