22246
Hattrick
  • JimKirk
    Miklos bacsi zavarta oket... Tobb mint egy ev utan ugy latszik valaki ment arulkodni, hogy rasszista, naci, kirekeszto, stb.
    Ez van, ezt kell szeretni!
  • Paranoia
    tapasztalat és a vezetői képesség
  • Sysfox
    "volt a" természetesen.
  • Sysfox
    ???

Ez nálad volt? Mi volta kifogásolható név?
  • Tomika100
    A csapatkapitányt mi alapján kell kiválasztani??? annak van valami fontossága?? Vagy édes mindegy, hogy kit állítok csk-nak??
  • JimKirk
    Most veszitettek el egy tamogatot! Nyugodtan elemehtenek a jo budos kurva anyjukba!

"Levelezés

2012-06-06 Kapott
    Kedves Menedzserkolléga!

Ahogy bizonyára észrevetted, a játékmesterek megváltoztatták a felhasználói neved, a csapatod nevét, a stadionod nevét és/vagy a szurkolói klubod nevét, mivel ezek közül legalább egy nem felelt meg a Viselkedési normák 3. fejezetében található névadási szabályainknak. Az általad választott név nem lehet támadó, vagy bármilyen módon helytelen.

Mivel nem szeretnénk, hogy rasszista, náci vagy más ide nem való nevek megjelennének az oldalunkon, ezért a helytelen neveket eltávolítjuk, amint tudomást szerzünk róluk. Erősen javasoljuk, hogy légy óvatos mostantól az azonosítódhoz tartozó bármelyik név megválasztásánál. A következő nem megfelelő név választása a hozzáférésed megszüntetéséhez vezethet. Minden, nem teljesen kifejtett esetben a játékmesterek - a szabályok szellemében eljárva - saját maguk dönthetnek a probléma megoldásának módjáról."
  • Magic Boy
    A VI.190 a csoportod?

Az hogy mennyi helyzetedből lesz gól az ellenfél védelmén és kapusán múlik, míg az, hogy az ellenfeled mennyi helyzetét lövi be az meg a te védelmeden és kapusodon.

Én a helyedben mindenképpen vennék egy kapust, ha van rá pénzed.
  • bende999
    Üdv nektek! Kérdésem lenne! hogy tudok javitani azon hogy pl egy hazai meccsen nekem 5 helyzetből 1 lett gól az ellenfél meg 6 helyzetből 4-et gólra váltott? egyébként csapatom oroszlán a VI. ban
    Köszi a segítséget előre is
  • Sysfox
    Nem, az mindig adott egy játékosnál. Maximum ha edző, akkor idővel romlik.
  • Magic Boy
    A vezetői léphet még szintet?
  • Magic Boy
    80 600 eFt ért vettem az új edzőmet, de megérte, mert játszatni akarom még, hogy szintet lépjen a tapasztalata és a csapatkapitányom is ő lesz!

Anders Adsersen
  • Rudee
    A kupában egy frissen a VI. osztályba jutó csapat ellen kezdünk.

szkutyifc - Ex Pepita F.C.
    Helyezés: 9 828
    Helyezés: 6 580

A továbbjutás kötelező.
  • sajtburger
    Hát, ahogy nézegetem a statisztikát a bajnokságról, idén ahogy a szurkolók is szeretnék, jó lenne a mezőny közepén végződni. Ha a sérülések elkerülnek minket, erre lesz is esély. Nálatok hogy alakul az uborkaszezon? :)
  • Rudee
    Hümmhümm :)

Védekezés: középszerű (maximum jó)
    Szélsőjáték: középszerű (maximum jó)
  • dartonita
    Helobeloz sracok.
    Arra gondoltam hogy mivel minden heten belogolok,ennyi erovel edzhetnek is valamit.Kapusedzesen torom a fejem,tudna valaki segiteni hogy milyen leosztasu fiatallal erdemes belevagni?A penz nem akadaly.
  • Rudee
    Végül a stadion fejlesztését választottam, hátha hoz némi hasznot a jegybevétel a következő szezonban.

Befogadóképesség előtte: 14 350
    Befogadóképesség utána: 23 600

Az erősítést megpróbálom megoldani később, addig jönnek a saját nevelésű titánok az akadémiáról. 2 védő és egy csatár biztos felkerül a következő hetekben. Két korábban felhozott ifista elmegy, egyiket már ki is rúgtam. Ha sikerülne eladnom 1-2 légiósomat, akkor komolyabb játékos is érkezhet.
  • Rudee
    Én 17 évesen és 54 naposan tudom majd felhozni az egyik jóra kimaxolt védekezésű ifistámat a jövő hét végén.
    Nagy esély van rá, hogy meg is tartsam, bár más skillje nem hiszem hogy elfogadható lesz.
  • sajtburger
    Ilyen nálam is van az akadémián, ha beérik, akkor átállok kp. edzésre. de amúgy srácok, nálam 21-22 éveseket kértek be, ezért is lepődtem meg, általában ifiket szoktak..
  • Tomika100
    Ralph Hedegaard [playerid=137522579]
    35 éves és 104 napos, következő születésnap: 2012-06-11

Nemzetiség: Denmark

Formája jó, erőnléte gyenge.
    Kedves fickó, aki temperamentumos és sunyi.
    Tapasztalata ragyogó, és megfelelő vezetői képessége van.
    Hűsége katasztrofális.

Tulajdonos: bajnok csapat 01 (2012-06-03 óta (15/48), 0n)
    TSI: 2 840
    Fizetés: 1 049 eFt (874 eFt)/hét, a 20%-os prémiumot is beleértve 16 784 eFt/szezon
    Lapok: 2
    Sérülések: Egészséges
    HTMS-pontok: Képesség: 772/Lehetőség: -167

[table]
    [tr][th]Védés[/th][td]nem létező[/td][/tr]
    [tr][th]Védekezés[/th][td]világklasszis[/td][/tr]
    [tr][th]Játékszervezés[/th][td]pocsék[/td][/tr]
    [tr][th]Szélsőjáték[/th][td]csapnivaló[/td][/tr]
    [tr][th]Átadás[/th][td]megfelelő[/td][/tr]
    [tr][th]Gólszerzés[/th][td]középszerű[/td][/tr]
    [tr][th]Pontrúgás[/th][td]kiemelkedő[/td][/tr]
    [/table]

Ő lesz az új edzőm majd :):)
  • JimKirk
    Nem tudom mit csinaljak vele, mert kb. kovetkezo szezon vegen atallok kp. edzesre. Ha a jatekszervezest es az atadast kimaxolom, akkor olyan 300 korul menne el.
  • Sysfox
    Azt a rohadt élet...

Nálam is van egy remek maxos védő, de jelenleg csak gyenge, és már 17,5 éves.
  • JimKirk
    Nalam is van egy srac, most itt tart:

Kálmán Püski

16 éves és 86 napos
    Védés: ismeretlen
    Védekezés: 8/8 remek (maximum remek)
    Játékszervezés: 6/85/6 középszerű (maximum megfelelő)
    Szélsőjáték: 3/8-1/3 ismeretlen (maximum csapnivaló)
    Átadás: 7/86/7 megfelelő (maximum jó)
    Gólszerzés: 6/8-1/6 ismeretlen (maximum megfelelő)
    Pontrúgás: ismeretlen
  • sajtburger
    Nem tudom van-e olyan saját nevelésű játékosom a csapatba most, akit nem kértek volna be. :D Gondoltam vissza írok, hogy ezek bizalmas adatok, de talán most.. :)
  • Rudee
    Egy ifista védőm miatt kerestek még U-válogatottól. Hamarosan elérheti a maximumot, akkor meglátjuk mit érek vele.
  • JimKirk
    Szoktak neha, de ne eld bele magad!:)

Tomika100: csak akkor, ha edzoskodes melett szamitasz ra meg a palyan is.
  • sajtburger
    Van akinél jelentkeztek a nemzeti csapat megfigyelői? :)Nálam két játékos infóit is lekérték, bár nem hiszem lesz belőle valami.. :/
  • Tomika100
    És egy edzőnél mennyire számít a hűség???
  • Jakuza001
    Eladova valt ket jatekos.

Seran Corts [playerid=282665210]
    24 éves és 88 napos, következő születésnap: 2012-06-27

Nemzetiség: Venezuela

Formája csapnivaló, erőnléte remek.
    Népszerű fickó, aki kiegyensúlyozott és becsületes.
    Tapasztalata gyenge, és katasztrofális vezetői képessége van.
    Hűsége isteni.

Tulajdonos: Tyúkszembrigád (2010-11-28 óta (16/43), 4sz 15h)
    TSI: 10 210
    Fizetés: 300 eFt (250 eFt)/hét, a 20%-os prémiumot is beleértve 4 800 eFt/szezon
    Lapok: 0
    HTMS-pontok: Képesség: 687/Lehetőség: 1134

Védés: katasztrofális
    Védekezés : nagyszerű
    Játékszervezés: jó
    Szélsőjáték: remek
    Átadás: jó
    Gólszerzés: gyenge
    Pontrúgás: gyenge

Határidő:2012-06-05 11:58 (16/48)
    (1nap 22ó 14p)
    Kikiáltási ár:165000eFt

José Santos [playerid=273037115]
    26 éves és 104 napos, következő születésnap: 2012-06-11

Nemzetiség: Portugal

Formája megfelelő, erőnléte jó.
    Kedves fickó, aki kiegyensúlyozott és sunyi.
    Tapasztalata csapnivaló, és gyenge vezetői képessége van.
    Hűsége isteni.

Tulajdonos: Tyúkszembrigád (2010-01-13 óta (3/41), 7sz 12h 4n)
    TSI: 17 400
    Fizetés: 252 eFt (210 eFt)/hét, a 20%-os prémiumot is beleértve 4 032 eFt/szezon
    Lapok: 0
    HTMS-pontok: Képesség: 722/Lehetőség: 867

Védés: 1/20 katasztrofális
    Védekezés: 7/20 jó
    Játékszervezés: 9/20 nagyszerű
    Szélsőjáték: 6/20 megfelelő
    Átadás: 6/20 megfelelő
    Gólszerzés: 8/20 remek
    Pontrúgás: 4/20 gyenge

Határidő:2012-06-05 12:01 (16/48)
    (1nap 22ó 15p)
    Kikiáltási ár:145000eFt
  • JimKirk
    Dá!:) En is a heten ettem egy 36 eves jatekost kiemlkedo tapasztalattal, megfelelo vezeto kepesseggel. 20.000 eFt volt!
  • Tomika100
    Akkor ahogy észre vettem a legérdemesebb ha veszek egy játékost átigazolási oldalon aki jó edzőnek és majd őt kinevezni ugye??
  • Sysfox
    "Tehát a legideálisabb egy jó edző (a remek túl drága) jó vezetői képességgel titáni tapasztalattal, de ilyened úgysem lesz. "

Illetve isteni tapasztalattal, csak összekevertem! :D
  • Sysfox
    Vezetői képesség minimum középszerű legyen, inkább megfelelő, jó. Ezen nem lehet változtatni, fejleszteni, adott képesség, idővel romlik.

Ha saját játékosból akarod képezni, akkor legalább jó tapasztalat kell, mert a tapasztalat határozza meg, hogy milyen edző lehet, értelemszerűen jó tapasztalat jó edző, megfelelő tapasztalat megfelelő edző, és így tovább.

Minél nagyobb a tapasztalata, annál kevesebb összegbe kerül a képzése, nagyszerű-kiemelkedő esetén 110.000e forint körül van.

Ha saját játékosból képezed, akkor egy szezont, azaz 112 napot el kell töltenie a te játékosodként a csapatban, csak utána lehet kinevezni.

Ha külső toborzással szerződteted, akkor ajánlott a jó edző csapnivaló vezetői képességgel, ez nagyjából 53.000e forint körül fog fájni. A jó edző mindenképpen ajánlott, és a magas vezetői képesség is, de ezt külső toborzás esetén lehetetlen megfizetni.

Tehát a legideálisabb egy jó edző (a remek túl drága) jó vezetői képességgel titáni tapasztalattal, de ilyened úgysem lesz.

Az enyém jó edző megfelelő vezetői képességgel, nagyszerű tapasztalattal kb. 110.000e forintba került.
  • Tomika100
    Valaki tudna segíteni, hogy hogy érdemes edzőt venni??? és mik számítanak az edzőnél??
  • JimKirk
    Szerintem nevetseges osszegeket kapunk igy a szezon vegen.
  • sajtburger
    Fc. Catalunya - Brutális Vaddisznók 3 - 0

1 - 0 Pasquale Cipriani 2'
    2 - 0 Erik Egervári 17'
    3 - 0 Pasquale Cipriani 36'

Magabiztosan tudtunk győzni, a szezon legfontosabb meccsén, még úgy is, hogy az egyik kiváló középpályásunkat lerúgták 20 perc után. Végül is, a célunk az osztályozóval a +1 jegybevétel volt, ezt elértük. :))
  • REALista
    Egy ilyen szélsőbe én is beruházok a napokban majd mert a mostani már nyugdíjas korban van.Emellett még az egyik csatárom is lekéne cserélni...
  • Jakuza001
    En vettem egy turheto szelsot 340-ert.
    Igaz nem fiatal mar 25 eves, de nem lehet csak horror aron talalni fiatalabbakat ezen a poszton, akik ernek is valamit.

Ragyogo a szelsojateka es a pontrugasa, atadasa jo es a jatekszervezese is kiemelkedo. Ennyi szerintem boven megert.
  • sajtburger
    Ma játsszunk a bent maradásért. Sérültünk, eltiltottunk nincs, teljes a keret, nincs más cél, mint a győzelem. Szurkoljatok! :)
  • Rudee
    Tegnap nem is néztem :)

2012-06-01 A szurkolóid befizették az éves díjakat. Az ebből befolyt összeg 7 158 eFt.
    2012-06-01 A szezon véget ért, a klub pedig 4 600 eFt-ot kapott a bajnoki szereplésért.

Most ezzel van 186 millióm. Kéne legalább egy új játékos, meg a stadionra is ráférne egy kis bővítés. Lehet, hogy az igazolással várok 4-5 fordulót a következő szezonban.
  • Sysfox
    A szurkolóid befizették az éves díjakat. Az ebből befolyt összeg 12 030 eFt.
    12 000 eFt jutalmat kaptál a csoportgyőzelemért vagy a feljutásért.
    A szezon véget ért, a klub pedig 18 000 eFt-ot kapott a bajnoki szereplésért.