Hattrick
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
We are currently down because we need to restart a database server urgently.
Kezdem unni, hogy minden szombaton van valami, ami miatt nem lehet nézni a meccset.
Kezdem unni, hogy minden szombaton van valami, ami miatt nem lehet nézni a meccset.
FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/
Szerintem csak annak volt koszonheto, hogy kezdenek a jatekosaimnak a formaja visszaterni. Az atlag az elmult 2 hetben +0.8-al novekedett, igy mar sokkal jobbak lettek a poziciok ertekelesei, mondjuk meg mindig nem az igaziak, de azert nem mindegy, hogy pl kozepszeru kozeppalyaval jatszok vagy nagyszeruvel, mert olyan melyen volt a csapat formaja, minden szekcioban. Raadasul a kovetkezo ket hetben ha minden igaz, akkor ket kozeppalyasom eleri a titani szintet, tehat ott tovabb erosodik a csapat.
hétvégén nyomtam egy Norvégot a csoport legtöbb téjesíse ellen. <#nyes>#nyes>
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Én õt húztam most, a 2. remek játékosom, de kissé koros már, és amúgy sem valami jó, mert nem védekezést edzem.
16 éves és 110 napos, következõ születésnap: 2012-04-18
Védés: ismeretlen
Védekezés:
8/8-1/8 ismeretlen (maximum remek)
Játékszervezés: 3/? csapnivaló (maximum ismeretlen)
Szélsõjáték: ismeretlen
Átadás: ismeretlen
Gólszerzés: ismeretlen
Pontrúgás: ismeretlen
16 éves és 110 napos, következõ születésnap: 2012-04-18
Védekezés:
8/8-1/8 ismeretlen (maximum remek)
Játékszervezés: 3/? csapnivaló (maximum ismeretlen)
Szélsõjáték: ismeretlen
Átadás: ismeretlen
Nem rossz!😊
Nalam igy all Puski:
Kálmán Püski
16 éves és 38 napos
Védekezés: jó (maximum remek)
Játékszervezés: középszerû (maximum megfelelõ)
Szélsõjáték: ismeretlen (maximum csapnivaló)
Átadás: megfelelõ (maximum jó)
Ha 17 evesen eladnam, akkor szerintem 300-400 kozott hozna a konyhara.
Nalam igy all Puski:
Kálmán Püski
16 éves és 38 napos
Védekezés: jó (maximum remek)
Játékszervezés: középszerû (maximum megfelelõ)
Szélsõjáték: ismeretlen (maximum csapnivaló)
Átadás: megfelelõ (maximum jó)
Ha 17 evesen eladnam, akkor szerintem 300-400 kozott hozna a konyhara.
Gerõce védekezése kimaxolva (jó) és még van 82 napja hogy elérje a 17 éves kort 😄 Megnézzük a következõ meccseken, hogy a max jó gólszerzése hogy áll.
Végre egy komoly játékos <#eljen>#eljen>
Végre egy komoly játékos <#eljen>#eljen>
Szar Bayern, szar Bayern :)
Kopters 3 - 1 Huszonkétballáb
1 - 0 Jaunutis Stukys 11'
2 - 0 Corné Damhuis 61'
3 - 0 Jaunutis Stukys 67'
3 - 1 Máté Nyeste 79'
Nagyon jól alakult ez a két hét...V-bõl kiesettet oda-vissza vertem. Így maradt a veretlen mérleg. 8 -- 7 -- 1 -- 0 -- 30-9 -- 22
más:
szoktátok használni ezt a "kiegészítõt"??? http://www.ht-world.org/index.php
Meg lehet nézni, hogy van-e olyan játékosod, aki a tulajdonságai alapján beférne-e a hazája válogatottjába...nálam van két 18 éves is, aki eddig megfelelõen fejlõdik, és esélyes lehet..
1 - 0 Jaunutis Stukys 11'
2 - 0 Corné Damhuis 61'
3 - 0 Jaunutis Stukys 67'
3 - 1 Máté Nyeste 79'
Nagyon jól alakult ez a két hét...V-bõl kiesettet oda-vissza vertem. Így maradt a veretlen mérleg. 8 -- 7 -- 1 -- 0 -- 30-9 -- 22
más:
szoktátok használni ezt a "kiegészítõt"??? http://www.ht-world.org/index.php
Meg lehet nézni, hogy van-e olyan játékosod, aki a tulajdonságai alapján beférne-e a hazája válogatottjába...nálam van két 18 éves is, aki eddig megfelelõen fejlõdik, és esélyes lehet..
Nem veletlen, hogy megemlitettem, hogy en sokkal jobban utalom a kreativ jatekot, mint az ellentamadas taktikat, mert sokkal jobban veszelyesebb.
Mindenesetre ma nyertem az ellen a csapat ellen aki a kreativ jatekkal elozo heten siman vert 4:0-ra.
Mindenesetre ma nyertem az ellen a csapat ellen aki a kreativ jatekkal elozo heten siman vert 4:0-ra.
Jó nagyon ez a 4. hely, elismerem, de az ilyen meccseket sose fogom megérteni.. Ami viszont egy kis érdekesség, hogy most van annyi pontunk, mint a 2 szezonnal ezelõtt, amikor V.-ben szerepeltünk. Bizakodó vagyok, ha felépül a középpályásom, akkor talán az a 4. hely még biztosabb lehet, nem szeretnék osztályozót játszani, mert ha ott kifogunk egy ilyen meccset, abba hagyom merem állítani.
Amúgy Te sem panaszkodhatsz, meg lesz az a bent maradás biztos! 😊
Amúgy Te sem panaszkodhatsz, meg lesz az a bent maradás biztos! 😊
Sima 7:0 hazai pályán lazázva.Nagyon összeállt a csapat.😊
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Spartacus 4 - 0 Wirakocha
1 - 0 Daniel Sanabria 38'
2 - 0 Milojko Nikoliæ 39'
3 - 0 Barnabás Baticz 74'
4 - 0 Rafael Woolfenden
Ezzel az eredmennyel sikerult felugranunk a 4. helyre, tolem akar le is fujhatnak a bajnoksagot!😊
1 - 0 Daniel Sanabria 38'
2 - 0 Milojko Nikoliæ 39'
3 - 0 Barnabás Baticz 74'
4 - 0 Rafael Woolfenden
Ezzel az eredmennyel sikerult felugranunk a 4. helyre, tolem akar le is fujhatnak a bajnoksagot!😊
FC Hungary United - Foxtrotty 2:3
1 - 0 Vincent Meffre 7'
1 - 1 Gergely Pozsgai 15'
2 - 1 Laurits Klode 80'
2 - 2 Nándor Tamás 82'
2 - 3 László Sallói 84'
Visszaszereztem az elsõ helyemet! A csoport kiegyensúlyottságát jól mutatja, hogy a múlt heti elsõ helyezett ezzel a vereséggel visszacsúszott a negyedik (!) helyre.
Én jó helyzetben vagyok, mert most könnyebb mérkõzések következnek.
1 - 0 Vincent Meffre 7'
1 - 1 Gergely Pozsgai 15'
2 - 1 Laurits Klode 80'
2 - 2 Nándor Tamás 82'
2 - 3 László Sallói 84'
Visszaszereztem az elsõ helyemet! A csoport kiegyensúlyottságát jól mutatja, hogy a múlt heti elsõ helyezett ezzel a vereséggel visszacsúszott a negyedik (!) helyre.
Én jó helyzetben vagyok, mert most könnyebb mérkõzések következnek.
Ex Pepita F.C. - Fregatt FC 2-1 (1-1)
12' 1-0 Odvan Albach
27' 1-1 Konstantin Blasi
63' 2-1 László Fehér
79'
Giampiero Brianda
Gyõzelem, 26 299 eFt bevétel. A védõk szállították a gólokat.
12' 1-0 Odvan Albach
27' 1-1 Konstantin Blasi
63' 2-1 László Fehér
79'
Gyõzelem, 26 299 eFt bevétel. A védõk szállították a gólokat.
Fc. Catalunya - Blaugrana FC 1 - 2
1 - 0 ©vitrigaila Vasaravièius 2'
1 - 1 Konstantin Dvornik 27'
1 - 2 Andrea Clessidra 73'
Múlt hét után, ahol simán nyertünk, most simán kikaptunk, amit egyáltalán nem értek. Pedig rekord nézõszám volt 34097 fõ, illetve rekord talán ez a 234 stat is annak mondható, hogy egyik legjobb középpályásunk sérült, illetve szélsõ. :/
1 - 0 ©vitrigaila Vasaravièius 2'
1 - 1 Konstantin Dvornik 27'
1 - 2 Andrea Clessidra 73'
Múlt hét után, ahol simán nyertünk, most simán kikaptunk, amit egyáltalán nem értek. Pedig rekord nézõszám volt 34097 fõ, illetve rekord talán ez a 234 stat is annak mondható, hogy egyik legjobb középpályásunk sérült, illetve szélsõ. :/
FC Hungary United - Foxtrotty
1:0
1:1
2:1
2:2
2:3
Eddig. 😊
1:0
1:1
2:1
2:2
2:3
Eddig. 😊
Hat igy azok voltak elonyben, akik ketszer otthon jatszottak.
Kb szart se ert igy az egesz, ha nem lehet valasztani.
Kb szart se ert igy az egesz, ha nem lehet valasztani.
Wirakocha 2 - 3 Spartacus
1 - 0 Serge Kehrhahn 15'
1 - 1 Milojko Nikoliæ 16'
1 - 2 Sebastian Katholm 19'
1 - 3 Valentin Grec 34'
2 - 3 Stefan Nilsson 64'
Ujabb fontos gyozelem!!! Jovo heten, hazai palyan is utni kell a Wirakochat!
1 - 0 Serge Kehrhahn 15'
1 - 1 Milojko Nikoliæ 16'
1 - 2 Sebastian Katholm 19'
1 - 3 Valentin Grec 34'
2 - 3 Stefan Nilsson 64'
Ujabb fontos gyozelem!!! Jovo heten, hazai palyan is utni kell a Wirakochat!
Fregatt FC - Ex Pepita F.C. 4-0 (3-0)
Eredményben is ki jött a középpálya és a támadásbeli fölénye a hazaiaknak.
Féltávnál elégedett lehetek még így is, hiszen a kiesõk ikszeltek egymás közt, így 8 pontra vagyok tõlük. Ha csak az ellenük lejátszandó meccsen pontot szerzünk majd, akkor bent maradunk. Nem hiszem, hogy nagyobb fordulatra tudna kapcsolni valamelyik is.
Eredményben is ki jött a középpálya és a támadásbeli fölénye a hazaiaknak.
Féltávnál elégedett lehetek még így is, hiszen a kiesõk ikszeltek egymás közt, így 8 pontra vagyok tõlük. Ha csak az ellenük lejátszandó meccsen pontot szerzünk majd, akkor bent maradunk. Nem hiszem, hogy nagyobb fordulatra tudna kapcsolni valamelyik is.
Huszonkétballáb 2 - 4 Kopters
1 - 0 Máté Nyeste 14'
1 - 1 Sven Hoefer-Jani 17'
1 - 2 Nicolas Boulay 40'
2 - 2 Alex Lencsés 43'
2 - 3 Julian Stagg 48'
2 - 4 Sven Hoefer-Jani 68'
Továbbra is veretlenül...7 -- 6 -- 1 -- 0 -- 27-8 -- 19
Pedig a mai meccstõl kicsit paráztam, az V-bõl visszaesettel játszottam és nem lehetett kiszámítani, mi fog történni...szerencsére jól alakult.
1 - 0 Máté Nyeste 14'
1 - 1 Sven Hoefer-Jani 17'
1 - 2 Nicolas Boulay 40'
2 - 2 Alex Lencsés 43'
2 - 3 Julian Stagg 48'
2 - 4 Sven Hoefer-Jani 68'
Továbbra is veretlenül...7 -- 6 -- 1 -- 0 -- 27-8 -- 19
Pedig a mai meccstõl kicsit paráztam, az V-bõl visszaesettel játszottam és nem lehetett kiszámítani, mi fog történni...szerencsére jól alakult.
3:0-ra kikaptam úgy, hogy a kettõs emberhátrányban is jobb értékelést kaptam, mint az ellenfél! Lol.
És még így is csak 20%-a volt a gyõzelemre, Olaf jól kibabrált velem!
És még így is csak 20%-a volt a gyõzelemre, Olaf jól kibabrált velem!
ROSSONERI 2 - 4 AceKing
0 - 1 Hannes Clever 19'
0 - 2 Hannes Clever 35'
1 - 2 Gawe³ Turkowski 36'
2 - 2 Olli-Pekka Paukkuri 37'
2 - 3 Olgierd Czmielewski 75'
2 - 4 Hannes Clever 80'
😊
0 - 1 Hannes Clever 19'
0 - 2 Hannes Clever 35'
1 - 2 Gawe³ Turkowski 36'
2 - 2 Olli-Pekka Paukkuri 37'
2 - 3 Olgierd Czmielewski 75'
2 - 4 Hannes Clever 80'
😊
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Blaugrana FC - Fc. Catalunya 1 - 3
0 - 1 Guerau Malondro 27'
0 - 2 Marten Borgdorff 38'
0 - 3 Sándor Harkály 42'
1 - 3 Ruperto Galicia 76'
Fontos 3 pontot szereztünk, úgy, hogy 3 kulcs játékosunk sérült, így a szezon fordulóját jó formában folytathatjuk, és bízhatunk a jó folytatásban. 😊
0 - 1 Guerau Malondro 27'
0 - 2 Marten Borgdorff 38'
0 - 3 Sándor Harkály 42'
1 - 3 Ruperto Galicia 76'
Fontos 3 pontot szereztünk, úgy, hogy 3 kulcs játékosunk sérült, így a szezon fordulóját jó formában folytathatjuk, és bízhatunk a jó folytatásban. 😊
18:02
Piros lap! Urbán Vanczó szándékosan lefejelte ellenfelét, így a mérkõzés 18. percében mehetett zuhanyozni. A hevesen tiltakozó Foxtrotty-kispad a játékvezetõt nem hatotta meg.
66:23
66 percnyi játékot követõen Máté Jakupcsek (Foxtrotty) másodszor is sárga lapot kapott, így el kellett hagynia a pályát.
0:3 az állás... Így persze nem is csoda! 😞
Piros lap! Urbán Vanczó szándékosan lefejelte ellenfelét, így a mérkõzés 18. percében mehetett zuhanyozni. A hevesen tiltakozó Foxtrotty-kispad a játékvezetõt nem hatotta meg.
66:23
66 percnyi játékot követõen Máté Jakupcsek (Foxtrotty) másodszor is sárga lapot kapott, így el kellett hagynia a pályát.
0:3 az állás... Így persze nem is csoda! 😞
Barátságos meccsen 2 védõm is megsérült. A fiatalabbik szerencsére csak 1 hétre, a másikat csak addig edzem amíg nem jön az ifibõl jobb.
Elado egy hatvedem, idealis a VI. osztalyba meg egy-ket evre, valamint kesobb edzonek ugy ahogy megfelelo, mert a tapasztalata nagyszeru, igaz a vezetoi kepessege nem annyira jo.
Vegyetek vigyetek.
Bengt Nøhr
30 éves és 47 napos, következõ születésnap: 2012-06-08
Nemzetiség: Denmark
Formája középszerû, erõnléte megfelelõ.
Kedves fickó, aki higgadt és sunyi.
Tapasztalata nagyszerû, és csapnivaló vezetõi képessége van.
Hûsége isteni.
Tulajdonos: Tyúkszembrigád (2010-10-06 óta (9/43), 4sz 14h)
TSI: 18 640
Fizetés: 797 eFt (664 eFt) /hét, a 20%-os prémiumot is beleértve 12 752 eFt/szezon
Lapok: 0
Sérülések: Egészséges
HTMS-pontok: Képesség: 898/Lehetõség: 590
Határidõ: 2012-04-06 18:16 (7/48)
(2 nap 6ó 2p)
Kikiáltási ár: 120 000 eFt
Vegyetek vigyetek.
Bengt Nøhr
30 éves és 47 napos, következõ születésnap: 2012-06-08
Nemzetiség: Denmark
Formája középszerû, erõnléte megfelelõ.
Kedves fickó, aki higgadt és sunyi.
Tapasztalata nagyszerû, és csapnivaló vezetõi képessége van.
Hûsége isteni.
Tulajdonos: Tyúkszembrigád (2010-10-06 óta (9/43), 4sz 14h)
TSI: 18 640
Fizetés: 797 eFt (664 eFt) /hét, a 20%-os prémiumot is beleértve 12 752 eFt/szezon
Lapok: 0
Sérülések: Egészséges
HTMS-pontok: Képesség: 898/Lehetõség: 590
| Védés | katasztrofális |
|---|---|
| Védekezés | ragyogó |
| Játékszervezés | megfelelõ |
| Szélsõjáték | középszerû |
| Átadás | ragyogó |
| Gólszerzés | gyenge |
| Pontrúgás | remek |
Határidõ: 2012-04-06 18:16 (7/48)
(2 nap 6ó 2p)
Kikiáltási ár: 120 000 eFt
56-57%-ban birtokoltad a labdát, ez éppen megfelelõ volt az ellentámadáshoz. Direkt erre készültem, erre számítottam, tanulmányozva a korábbi meccseidet. Ez most nem volt elég.
Ha bemennek a helyzeteim, szoros lett volna, de az tény, jobb (még)a csapatod, gratulálok!
Ha bemennek a helyzeteim, szoros lett volna, de az tény, jobb (még)a csapatod, gratulálok!
A mai liga merkozes eleg gyorsan befejezodott:
"A vendégek nem tudtak a minimálisan szükséges 9 játékossal kiállni, így játék nélküli vereséget szenvedtek."
"A vendégek nem tudtak a minimálisan szükséges 9 játékossal kiállni, így játék nélküli vereséget szenvedtek."
Ha csak a bajnokságot nézem, 21 mérkõzés óta veretlen vagyok! <#circling>#circling>
Hamarosan kereshetek uj edzot!😞
Pablo Galán A játékos Vezetõi képesség képessége megfelelõ szintrõl középszerû szintre esett vissza.
Pablo Galán A játékos Vezetõi képesség képessége megfelelõ szintrõl középszerû szintre esett vissza.
#21243:
Sajnos mostanaban nalam is sok a serules es az eltiltas. Ha a tobbi csapatot nezem, akkor azt kell mondjam eron felul teljesitesz, szoval nem lehet okod panaszra!😊
#21248:
En is filoztam mar ezen. Az biztos, hogy sokkal idoigenyesebb kozeppalyasokat edzeni, viszont az is igaz, hogy hosszutavon nagyon megeri. Erre jo pelda Jakuza, neki mar nagyszeru szinten van a kozeppalyaja.
Sajnos mostanaban nalam is sok a serules es az eltiltas. Ha a tobbi csapatot nezem, akkor azt kell mondjam eron felul teljesitesz, szoval nem lehet okod panaszra!😊
#21248:
En is filoztam mar ezen. Az biztos, hogy sokkal idoigenyesebb kozeppalyasokat edzeni, viszont az is igaz, hogy hosszutavon nagyon megeri. Erre jo pelda Jakuza, neki mar nagyszeru szinten van a kozeppalyaja.
Mennyire éri meg középpályásokat edzeni? Valakinek tapasztalata? Erõsen gondolkodok, hogy ha Egervári természetfelettire lép védekezésbõl, meghúznám, csak azt nem tudom, megéri-e, vagy maradjak védõ edzésnél. :/