Hattrick
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Örülök, hogy nem volt sérülés és szépen helytálltak a tartalékjaid.
McFrost: Elfogadtam és valószínûleg a legjobbakkal megyek, mert a hétvégén a B csapatom fog játszani.
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Nagelfar 2 - 5 Peterscity
0 - 1 Szabolcs Vasvári 4'
0 - 2 Héctor Villariño 9'
1 - 2 Csaba Baracz 33'
2 - 2 Róbert Mocsáry 34'
2 - 3 Ferenc Takács 61'
2 - 4 Ferenc Takács 65'
2 - 5 Dion Ørnstrup 85'
Elõször játszottam 3-5-2-ben, rosszabbra számítottam a mellõzöttektõl.
Meddzsikk kihívtalak.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
György

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Rottyantott 1 - 8 hungeo (267250732)
0 - 1 Bert Sørensen 28'
0 - 2 Edi Kaèaniæ 37'
0 - 3 Enrico Zanon 43'
0 - 4 Hèctor Sumalla 44'
0 - 5 Hèctor Sumalla 44'
0 - 6 Bert Sørensen 44'
1 - 6 Jon Ready 70'
1 - 7 Hèctor Sumalla 85'
1 - 8 Danny Therkelsen 87'
http://www.twitch.tv/hegii
Szar Bayern, szar Bayern :)
Bajnokikra meg egyelõre a 4-4-2t fogom használni, az új motor tényleg sokat változtatott az eddig "megszokott" dolgokon. Az 5-6 csillaggal jobb csapatteljesítmény ellenére múltkor kikaptam a sokkal esélytelenebbtõl, pedig minden poszton mi voltunk fölényben.

Tény, hogy Ati(Kazai) jól szurkolt és olyan csoportba került ahol nyugodtan fejlõdhet.<#vigyor0>#vigyor0>
Mondjuk a csoportok közötti különbségekre még jobb példa lett volna geo tavalyi szezonja.
A te csoportodban is jó lenne 5.-6. helyre.
A hétvégén csak keveset voltam gépközelben így csak most ismeretetem a hétvégi eredményemet.
balok (õ esett ki egyiknek hozzánk) - Magic Family(Bcsapatom) 0 - 8
A B csapatom egyik csatára vezeti a góllövõlistát. (a másik sincs sokkal lemaradva)
A hétvégén is B csapatos meccsem lesz, de utána jönnek a rangadók.

Fritz Maiborg Larsen <1 sárga lap>1 sárga lap>
22 éves és 32 napos, TSI = 63 570
Forma: jó, erõnlét: remek
Védés: 1/20 katasztrofális
Védekezés: 15/20 titáni
Játékszervezés: 4/20 gyenge
Szélsõjáték: 4/20 gyenge
Átadás: 3/20 csapnivaló
Gólszerzés: 3/20 csapnivaló
Pontrúgás: 3/20 csapnivaló
ár:810 000 eFt

Mi equipo favorito: Real Madrid
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Mert hiába van atom kp-d, ha jön egy Jó támadással és a védelmed is mondjuk maximum jó, mert azt át viszi mint a szél most már. Szóval egy jó kp mellé kell a védelem is, meg nem baj, ha neked is van támadásod és nézd meg mindig hol gyengébb a védelme és oda rakd az erõsebb támadásod, akkor könnyebben gyalogolsz át rajta. Ez kicsit általánosra sikerült, de tényleg ez lehet a kulcs.
Ifim nagy meglepetésre nyert ma, szintén 3-0 lett a vége. A 14 pályára lépõ játékosból 10nek sikerült minimum 5 csillagot hoznia.
Az új motor óta kicsit másképp mûködik az egész.
Geri neked is javaslom, hogy nehogy ezt jatszd te is mert csunyan ra fogsz faragni.
5-4-1 valtva 3-5-2-vel amit jatszani kell , mert itt majdnem mindent a kozeppalya hataroz meg.
viszont így már kaptam 1 gólt a szezonban<#vigyor4>#vigyor4>
György