Hattrick
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
3-0ra kikaptam az éllovas és tavalyi bajnok Hengerfejhelyettesektõl idegenben.
játéktördelésem csapnivaló szintû volt <#zavart2>#zavart2>
bratyóm nyert 0-6ra idegenben.
játéktördelésem csapnivaló szintû volt <#zavart2>#zavart2>
bratyóm nyert 0-6ra idegenben.
6-0-ra kikaptam!A középpályát és a védelmet át kell szervezni!
Ha nyerek,örülök!Ha vesztek,akkor kést köszörülök!
Budapesti 3 - 0 Bazsalikom
1 - 0 Paulus Parmentier 23'
2 - 0 Fop Decraeye 26'
3 - 0 Elias Ramseier 80'
Ujabb gyozelem es tartom a 3. helyet!
Nalam nem volt telthaz de igy is 32 milla jott be!😊
Jovo heten is jo lenne nyerni a nulla pontos hetedik helyezett otthonaban!
1 - 0 Paulus Parmentier 23'
2 - 0 Fop Decraeye 26'
3 - 0 Elias Ramseier 80'
Ujabb gyozelem es tartom a 3. helyet!
Nalam nem volt telthaz de igy is 32 milla jott be!😊
Jovo heten is jo lenne nyerni a nulla pontos hetedik helyezett otthonaban!
csak 13500, de most bõvítem + 2000 hellyel.
10:1-es gyõzelem, soha nem látott meccs értékeléssel 

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Koszi,meglepett a csapat a mai teljesitmenyevel.Bejott a jatektordeles.Egy helyzetunk volt,Caiazza pedig nemigazan szokott buntetot hibazni 😊
Grat 

Oriasi bravur hazai palyan.
Szinkopa 1 - 1 Ring
Naluk :
Csapat (teljes)
TSI 209 700
Nalunk:
Csapat (teljes)
TSI 41 350
Mar 4pontunk van 😊
Szinkopa 1 - 1 Ring
Naluk :
Csapat (teljes)
TSI 209 700
Nalunk:
Csapat (teljes)
TSI 41 350
Mar 4pontunk van 😊
kikaptam a csoport egyik favoritjától 4-0-ra idegenben, szerencsére nem volt sérülés, de jövõhéten az egyetlen verhetõnek tûnõ csapatot fogadom hazai pályán, ideje pontokat gyûjteni végre
Banok FC - Újpest FC Kelenföld 0 - 3
44310 nézõ
0 - 1 Kende Bai 2'
0 - 2 Dominik Remenyik 62'
0 - 3 Péter Földvárszki 65'
44310 nézõ
0 - 1 Kende Bai 2'
0 - 2 Dominik Remenyik 62'
0 - 3 Péter Földvárszki 65'
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
teltház
2010-01-23 A csapat lejátszott egy mérkõzést. A jegyeladásból befolyt összeg 23 100 eFt.
2010-01-23 A csapat lejátszott egy mérkõzést. A jegyeladásból befolyt összeg 23 100 eFt.
The team played a match. Spectator income amounted to 65 876 eFt.
szünetben 3-0 ide 71% birtoklás nem a legerõsebb csapattal
szünetben 3-0 ide 71% birtoklás nem a legerõsebb csapattal
http://www.twitch.tv/hegii
A csapat lejátszott egy mérkõzést. A jegyeladásból befolyt összeg 89 040 eFt.
és 0-1 oda.
és 0-1 oda.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Ma is könnyû dolgom lesz mert nincs tulajdonosa a csapatnak akivel játszom😊
Mi equipo favorito: Real Madrid
Elado fiatalember, sajnos mar egy kicsit "tulkoros" de legalabb nem rosszcsont!😊
küldd át a cheatet
Csapatszellem
A klubon belüli hangulat hatása igen nagy. A csapatszellem kihat a középpályások pályán nyújtott teljesítményére, azaz a labdabirtoklásod mértékére. Minél jobb a csapatszellem, annál jobban teljesít a középsõ csapatrész – ez a középpálya-értékelésekben érhetõ tetten. Magát a csapatszellemet igen sok dolog befolyásolhatja, elsõsorban a következõk: az edzõ vezetõi képessége, a csapat hozzáállása az egyes mérkõzéseken, az átigazolások és a pszichológusok.
A klubon belüli hangulat hatása igen nagy. A csapatszellem kihat a középpályások pályán nyújtott teljesítményére, azaz a labdabirtoklásod mértékére. Minél jobb a csapatszellem, annál jobban teljesít a középsõ csapatrész – ez a középpálya-értékelésekben érhetõ tetten. Magát a csapatszellemet igen sok dolog befolyásolhatja, elsõsorban a következõk: az edzõ vezetõi képessége, a csapat hozzáállása az egyes mérkõzéseken, az átigazolások és a pszichológusok.
Jó persze, ha középérték alatt van, akkor fellehet tornászni, csak magasan nem lehet tartani. Szóval bocs, rosszul írtam le az elõzõ hsz-be. MOndjuk ezt én se tapasztalatból mondom, hanem a sok okos ismerõs mondta, akik próbálták már. 

Én pocsék edzõvel felvittem elégedettre a csapatszellemet, ha nem vagy eredménykényszer alatt, akkor nem nehéz tartani.
nyert az ifim
Foquinho 0 - 10 Csépa
57 csillagos már az ificsapatom, sebaj, lesz az jobb is 😊😊
Foquinho 0 - 10 Csépa
57 csillagos már az ificsapatom, sebaj, lesz az jobb is 😊😊
Csak semmi értelme PIC-elni, ha az edzõ nem tudja tartani a csapatszellemet vagy önbizalamt. Mert 3 frissítés után vissza esik, ha nem elég jó a vez.képessége.
0 - 3 Botond Madar 45'
0 - 4 Botond Madar 45'
0 - 5 János Németh 45'
ilyen van??? <#zavart2>#zavart2>
0 - 4 Botond Madar 45'
0 - 5 János Németh 45'
ilyen van??? <#zavart2>#zavart2>
tipikusan az a csoport, ahol 5 milliós (egész szezonos) transferrel simán bajnokcsapatot lehet csinálni (25*200ezres játékosok... 😄)
Ahogy nézem a csoportját mindenki ellen PIC-elhet. <#vigyor0>#vigyor0>
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
ha lazázol, a játékosaid gyengébben játszanak.
csak akkor szoktunk PIC-elni (lazázni) ha biztosak vagyunk a gyõzelemben, még úgyis. 😊
csak akkor szoktunk PIC-elni (lazázni) ha biztosak vagyunk a gyõzelemben, még úgyis. 😊
Sracok nemigazan vagyok otthon a taktikakban,vagyis 5-3-2ot jatszunk a 10vedo edzese miatt,de a kerdesem arra vonatkozik hogy mit erdemes jatszani sokkal erosebb csapatok ellen?Ugy olvastam hogy tordelni kell a jatekot.(foleg ha csak a vedelemben vannak hasznalhato jatekosok)Ezenkivul laza stilust is olvastam ezen a forumon parszor,de mindig alap mentalitassal jatszunk.Eredmenyesebb lehet egy kiscsapat laza stilussal+jatektordelessel,vagy ez a ket dolog kizarja egymast?
PIC?
Leon Maurice
Játékszervezés Remek => Nagyszerû
Márics Sándor
Játékszervezés Jó => Remek (U20 gyanús?)
Siebe Meurice
Játékszervezés: Megfelelõ => Jó (szélsõ a srác!😊)
egész eredményes a hét, cask aza sérülés nemkellett volna... mindegy, majd veszek egy kapust.
Játékszervezés Remek => Nagyszerû
Márics Sándor
Játékszervezés Jó => Remek (U20 gyanús?)
Siebe Meurice
Játékszervezés: Megfelelõ => Jó (szélsõ a srác!😊)
egész eredményes a hét, cask aza sérülés nemkellett volna... mindegy, majd veszek egy kapust.
Már vártam, hogy abbahagyhassam a védõedzést, de ma sem fejlõdött az elsõszámú védõm...
pedig HCP szerint 106%-on van
pedig HCP szerint 106%-on van
nekem egy jó és egy megfelelõ van.
2 kapusom nekem is van
19 éves Védés: 15/20 titáni
17 éves Védés: 8/20 remek
19 éves Védés: 15/20 titáni
17 éves Védés: 8/20 remek
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Nekem van egy jo kapusom az elso csapatba es egy kozepszeru a barikra!
Ifiben van ket kapuspalantam jo max vedessel!😊
Ifiben van ket kapuspalantam jo max vedessel!😊
Én is valami szarjancsit fogok venni. Kiárusítást tartok és csak a kevés pénzt evõk maradnak a csapatban. 😊