22246
Hattrick
  • Magic Boy
    Ő kért tőlem meccset így az a minimum, hogy belátható időn belül dönt, hogy legyen időm másik meccset leszervezni, ha mégse akar velem meccselni.

Vagy nincs igazam?
  • Fabio Capello
    ffufufuuff micsoda ultimátum :D:D:D:D:D
  • Magic Boy
    Kihívtalak.

18.00-ig visszaigazolhatod, ha nem teszed akkor kihívok egy külföldi csapatot.
  • kovacsgeri
    17 éves kortól lehet felhozni, de játszhat 19 éves koráig is nyugodtan ifiben.
  • alratar
    Tizenkilenc?
    Azt hittem tizenhét éves koráig vagy 1 szezonig lehet ott tartani!
  • AdamBeyer
    köszi gercse és Zenszkij, majd akkor több csapatot hívok ki egyszerre, hogy biztosra menjek.. mert eddig nem sokszor játszottam nemzetközit de sokkal gyorsabban visszaigazoltak ha ők lehettek hazai pályán.. ja és kupaszabály, összeállt a kép :d
  • Láma!
    no elkezdtem egy licitet, fél 6kor jár le, természetfeletti védekezés, remek szélsőjáték. a legjobb teljesítménye 7,5-8 csillag, legutóbbi 6. 26 éves, jol járnék vele, csak ne menjen az ára 1 milliárd fölé mert annyim már nincs...:)
  • Zenszkij
    Így igaz, otthon játszatok nemzetközi meccset (kupa szabályokkal), ugyan annyit ér, mint ha külhonra utaznátok.
  • gercse
    otthon játszd a meccseket
  • AdamBeyer
    aztán elkezdem a nemzetközi barátságos meccseket, mert ha tényleg jobban fejlődnek a játékosok akkor simán megéri az a pár milliós utazási költség. kössz a tippet gabber_saviola, márciusban elkerülte a figyelmem az a hozzászólásod.
  • AdamBeyer
    kihívtalak, még anno ledumáltunk egy meccset, most mindketten szabadok vagyunk ahogy láttam.
  • JimKirk
    A 10. het kornyeken erdemes elkezdeni vasarolni!
  • Magic Boy
    A szünektben az egekben az árak, de előtte 2-3 héttel tudtommal pang a piac.
  • Magic Boy
    Miért nem edzed ki?
    Az ifiakadémián 19 éves koráig edzheted és ott jobban is fejlődik.
  • alratar
    Szentetek ő elmenne piacon ?

Sándor Czut (73037082)
    17 éves és 3 napos, következő születésnap: 2010-09-19
    A játékost most azonnal felhozhatod!
    Csapat: Completare Neumarkt
    Ország: Magyarország
    Első napja a csapatban: 2010-01-07 21:00 (146 napja)
    Lapok: 0
    Sérülések: Egészséges
    A játékos képességei
    Védés:
    1/8-1/1
    ismeretlen (maximum katasztrofális)
    Védekezés:
    3/8
    csapnivaló (maximum csapnivaló)
    Játékszervezés: ismeretlen
    Szélsőjáték:
    2/8
    pocsék (maximum pocsék)
    Átadás: ismeretlen
    Gólszerzés:
    5/?
    középszerű (maximum ismeretlen)
    Pontrúgás: ismeretlen
  • jhetedikj
    Szerintem a szezon végén éppen hogy inkább egy kicsit emelkedni fognak. Most és a következő 2-3-4 hétben vannak a legalacsonyabban az árak utána megint emelkedni fognak.
  • karajjj
    az, hogy megyek középpályást venni akkor :D
  • Magic Boy
    ha nem sürgős akkor én még kivárnék a helyedben (én is azt teszem), mert tudtommal (erősítsetek meg, ha ti is így tudjátok) a szezon vége felé még lejjebb fognak menni az árak.
  • Zenszkij
    Ahogy nézegetem a piacot a középpályásokat nem nagyon veszik, béka segge alatt van az áruk. Mi a véleményetek?
  • gabber_saviola
    Egyszer ha összehasonlítod HTO alatt egy nemzetközi és egy nemzeti barátságosod mérkőzéseinek hatását, akkor tök simán rájössz, hogy nem városi legenda.
  • Magic Boy
    Remélem ez azt is jelenti, hogy ide is gyakrabban jársz majd.

A hétvégén meglesem az új igazolásokkal megerősített csapatod meccsét.
  • Rudee
    Leírva nem láttam még, de pl a HT Organizer s nagyob fejlődést ír nk. bari meccs esetén, mint egy bajnokit figyelembe véve.
  • kovacsgeri
    A 2x-es edzés nemzetközi barátságoson szerintem csak valami városi legenda, de ha valaki megtalálja, hogy ez hol olvasható, akkor többet nem kötök le magyar csapattal meccset :)
  • kovacsgeri
    Csak a tisztánlátás kedvéért:

Ha a bajnoki meccseken szerzett tapasztalatot vesszük egységnek, a különböző mérkőzéseken a következő mennyiségű tapasztalat szerezhető:

* Bajnoki: 1
    * Kupa: 2
    * Barátságos: 0,1
    * Nemzetközi barátságos: 0,2
    * Hattrick Masters: 2-3
    * Válogatott tétmeccs: 10
    * Válogatott barátságos: 3-4
  • karajjj
    holla mindenki

hosszú idő után végre letudtam a szakdolgozatot meg a szakvizsgámat és lesz már időm a játékra :D

mivel jóideje nem foglalkoztam a csapattal az eredmények nem igazán jöttek, bentmaradtunk a 6. osztályban, de szerencsére a pénz az gyűlt egy kissé, úgyhogy most belevetettem magam a vásárlásba, két játékost már igazoltam is a héten

az első 85 111 eFt volt

a második 42 345 eFt

• Fabio Capello
    mér engem hibáztat a szamárbagázs? :D nem tehetek róla hogy gyenge anyagból vagytok gyúrva, ennyire nem bírjátok a kiképzést.. látszik hogy nem minőségi az edzőkomplexumotok, nálunk komplett feketelacikat kell napi háromszor lenyomni és persze fekvenyomni a fél tonnát, ez a beugró :D:D:D
  • Magic Boy
    A hétvégén a csoport legjobb csapatával meccselek és akkor majd kiderül, hogy mennyien jönnek ki.

A szurkolóim hangulata karneváli és ha 19-20000-en kijönnek az már jó egyenlőre.
  • McFrost
    Ahhoz a hatodban erős csapat kell, hogy a kapacitás ki legyen használva.
  • Magic Boy
    A szezon végére akár nagyobb lehet, mint az enyém (22 555), mert én mostantól a szezon végi erősítésre gyűjtök.
  • McFrost
    16.000
  • Magic Boy
    Mekkora lesz a stadionod?
  • McFrost
    7végi forduló előtt kész lesz a stadion bővítésem, de még így is - 42.000 a számlám....:(
    Ha lesz bevételem, amit remélek, olyan 25.000 körül, akkor megsasolhatom őket.
  • Magic Boy
    A jobbtól kikapni nem szégyen.

Eddig is szép teljesítmény volt, hogy eljutottál.
  • McFrost
  • McFrost
    Jöhetne mind2...
  • banok
    MAGYAR KUPA
    Vép FC - Banok FC 6 - 3
    56437 néző

1 - 0 Bálint Egervári 19'
    2 - 0 Béla Nacsa 25'
    3 - 0 Victorien Fontaine 30'
    3 - 1 Aki Silvola 39'
    4 - 1 Valentin Brie 41'
    5 - 1 Bálint Egervári 43'
    5 - 2 Mikko Kakkinen 70'
    6 - 2 Béla Nacsa 89'
    6 - 3 Feliks Karliñski 89'

hát kiestem :(
  • Rudee
    Jövő heti edzés után 1 vagy 2 fiatalt kirakok, addigra megint lépnek egy szintet.
  • Magic Boy
    Na ja, de annyi pénze szerintem nincs, hogy megtudja őket venni.
  • gabber_saviola
    van kint 2 JÓ védőm, istenkirályok lennének nálad.
  • Magic Boy
    Banoktól és Lámatól se félek, akkor tőled miért félnék?

Azért ajánlottam föl, mert ennyi sérülttel sokat gyengülsz és az a Fair, ha felajánlom.