22246
Hattrick
  • geo91
    ebben mi a jó? szerintem sokkal többet ér az egész ha teljesen te dolgozol meg érte...
  • Abacuss
    poszttól is függ, de egy 5 csillagos ifi még nagyon karcsú

• Destroyer23
    Sziasztok! Érdekelne hattrick focicsapat, aki már megúnta szívesen átvállalnám a csapata irányítását,régen már nyomtam vele, lehetőleg minimum VI. osztályból,jó pénzügyi mérleggel,vagy vennék forint-ér (lehet h nem szabályos de gondolom sok hónapnyi törődést illik honorálni) legalább V. osztályú csapatot a józan ész határain belül, jólnevelt ifikkel:)
    címem:[email protected]
    köszi előre is és sok sikert a hétvégi bajnokikhoz!
  • Abacuss
    hát először is én a feljutás híve vagyok

de persze pofozógépnek nem jó lenni. én előző szezonban mégis úgy mentem neki az osztályozónak másod osztályban, hogy mindent beleadtam pedig tudtam hogy eladom a csapatom és csak szívni fogok.

200-220 hatstat szerintem bőven elég, de szerintem kevesebbel is nyugodtan meg lehet próbálni. inkább az értékelést nézem mint hatstatot, mert az csalóka. pl egy védőket edző vagy védekezőbb felállású csapat könnyen összehozhat húha jó hatstatot és egy kiegyensúlyozottabb (kevesebb védelem de több kpálya és támadás)csapat meg simán elveri...

pl középszerű kpályát ha fixen tudsz hozni akkor tuti nem várnék arra, hogy 225 hatstatom meglegyen
  • Zenszkij
    Beindult a fórum gyerekek. Magic Boy, elkeltek a csoda tehetségeid? :) Mondjuk én nem sokat szólhatok 7. osztályúként :).
  • Tominho94
    Köszi! :)
  • geo91
    tessék
  • Tominho94
    Geo megcsinálnád nekem is? :)
    (583086)
    Köszi!
  • Magic Boy
    Az attól függ.

Én hoztam már föl olyan 5 csillagos ifit amelyik 2 csillagot is alig tudott felnőttként.
  • Immigrants
    egy 5 csillagos ifit már érdemes felhoznom?
  • geo91
    modi ugyan nem vagyok, de nincs mit.
  • Magic Boy
    Jé Geo fejlődik.
    Megtalálta magától.
  • Magic Boy
    Na akkor neked van tapasztalatod ezért megkérdem.

Mennyire igaz, hogy 5. osztályba 200-225 HatStats alatt nem érdemes fölkerülni?
  • Abacuss
    jé már berakta a moderátor a csoportom és a csapatnevem is

köszönöm neki!
  • Abacuss
    óóó hát harmados és negyedes csapat között nem sok különbség van
    meg amúgy is inkább csoportfüggő, hogy mi elég és mi nem

most egy osztályozós helyre hajtok, de ha esetleg kiesek negyedbe akkor sincs katasztrófa, mert ha beindul a csapat akkor lehet haladni felfelé.

pl mikor megnyertem az ötöd osztályt utána rögtön nyertem a negyedet is és harmadban egy 4. hely után sikerült nyernem...
  • Magic Boy
    Ha már itt (máshol nem) úgy ismernek, hogy okoskodok akkor had okoskodjak egy kicsit.

Bár a csapatod 4. osztályúnak tűnik nekem, de szorítok, hogy bennmaradj a 3. osztályban.

Ha úgy gondolod, hogy gyakrabban írsz ide akkor írd ne a csapatod és a csoportod adatait és Geo beállítja a fejlécedbe (könnyebb ránézni a másikra), ahogy nekünk.
  • geo91
    kiárusítás, vegyétek, vigyétek

Marvin Braber (273985664)
    18 éves és 55 napos
    TSI: 1 460
    Játékszervezés: 8/20 remek
    Kikiáltási ár: 15 000 eFt
    Határidő: 2010-06-13 13:54

Antti Salminen (265872053)
    20 éves és 108 napos
    TSI: 1 230
    Védekezés: 7/20
    Kikiáltási ár: 10 000 eFt
    Határidő: 2010-06-13 15:56

Danny Therkelsen (202488168)
    26 éves és 78 napos
    TSI: 1 200
    Védekezés: 6/20 megfelelő
    Szélsőjáték: 6/20 megfelelő
    Kikiáltási ár: 5 000 eFt
    Határidő: 2010-06-13 15:57

Deils Malkavs (208781585)
    24 éves és 73 napos
    TSI: 1 590
    Védekezés: 6/20 megfelelő
    Szélsőjáték: 6/20 megfelelő
    Kikiáltási ár: 5 000 eFt
    Határidő: 2010-06-13 15:57
  • Abacuss
    III.4-ben vagyok a 7. puskatus barca a csapatnevem
  • McFrost
    MI a tímed neve?
  • Abacuss
    miért lenne gáz? jobb nekem a harmad, most újraépítem a csapatom és később majd egy stabil másodos csapatot összehozok talán
  • McFrost
    Az gáz....
  • Abacuss
    most estem ki III osztályba
  • McFrost
    Akkor valamit nagyon benézhettem.....atya ég!
  • McFrost
    Milyen osztályban tolod?
  • Abacuss
    Én nem tudom ti mennyire értitek a játék alapjait, de ez a ciklusonként edzés váltás és csati/védő nevelés nem a legjobb ötlet

na szóval, ami miatt az egész tévedés az az hogy a gólszerző személye random! tehát az, hogy a 40 gólodból 30-at védők szereztek semmit sem jelent... ugyanúgy szerezhették volna mondjuk a középpályások vagy szélsők!

19 éves jó védőt védekezésből edzeni megint nem a legjobb ötlet, ha vennél pl egy 17 éves megfelelőt akkor az 18 évesen nagyszerű akár kiemelkedő is lehet! szerinted mi ér többet egy 19 éves remek védő vagy egy 18-19 éves kiemelkedő? és a csapatban is jobban teljesít!
    védőnek gólszerzést edzeni meg gyakorlatilag időpazarlás, mivel nem használják a gólszerzés képességüket gyakorlatilag semmire... Igazából egy edzésfajta mellett le kell tenni a voksod legalább 3 szezonra és csak az edzésre koncentrálni, aztán mikor eladod az edzett játékosok egyik felét abból tudsz erősíteni a csapaton.

Szívesen segítek ha kérdésetek van és ha már ide találtam ;)
  • Manoboy
    jesszus....
  • Magic Boy
    Köszönöm az őszinteségedet.

Így már érthető, hogy miért ő.
  • McFrost
    Pont ezért vettem őt, mert a szezonban eddig lőttem 40 gólt, abból 30-at védők! Szóval direkt megnéztem előtte a HO-val, hogy bele illik-e ebbe a csapatba és stratégiába. Most úgy is a 3-4-3-at erőltetem, 2 szélső felfutó védővel felnyilazva, pont illik a taktikába a program szerint! Sőt ha ciklusonként váltom az edzést, védekezés és gólszerzés sorrendben akkor egy szezon alatt eléri a védelemben a 3,14-et, támadásban pedig a 3,42-őt!
  • McFrost
    Most nézem b@sszátok meg, hogy elfelejtettem odaírni:

- Csak Mágikus Miska véleményére nem vagyok kíváncsi!

:ASADD:D:Ddd Gabber Te egy állat vagy egy flémjancsi :A:SAD:AD:D
  • Magic Boy
    Én nem magyarázkodtam, hanem tényt közöltem, de miért nem lehet rendesen reagálni rá?

elég-e a HO-ra hagyatkozni ilyen kérdésekbe vagy milyen szempontokat kell még figyelembe venni?
  • gabber_saviola
    osztálykirándulás?
  • somakam
    hétfőtől péntekig nem leszek
  • gabber_saviola
    Na majd délután István hazaér a gyárból, lesz erezd el ahajam...neki majd magyarázkodhatsz, hogy mit tettél

nem lennék a helyedben :ASDadas
  • Magic Boy
    Nem azért írtam be, mert az nem zavar, hogy leszólta a tehetségemet, hiszen van aki megveszi.

Azért írtam be, mert tanulni akarok és reméltem, hogy kapok rá olyan reagálást amiből megtudok újat a Hatterickkal kapcsolatban.
  • gercse
  • kovacsgeri
    Hagyjátok már abba egymás b@szogatását!
  • Fabio Capello
    :AS:FSAD_AS:FSA_D:ASF
  • Zenszkij
    LOL
  • gabber_saviola
    csak az lebegjen a szemed előtt, hogy lefikázta az eladásra szánt SZUPER tehetségeidet.
  • gabber_saviola
    mond meg neki, oktasd ki, rúgjál bele még egyet, az elpicsázás kevés volt