Hattrick
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rudee: Geonal ne keresd az ertelmet!
GEO: Kihivtalak barira!
Szar Bayern, szar Bayern :)
Felajánlani csak egy köszönömöt tudok!
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Holnap geo ellen bemutatkozhatnak az újak, remélem hamar fejlõdnek majd.
Hattrick organizer szerint mindet értékük alatt sikerült megvenni:
E. Demaegdt 22.600at ér (20.000ért vettem)
S. Itturalde 33.600at ér (18.000ért vettem)
T. Liutkus 18.400at ér (9.200ért vettem)
Mind3nak jó védekezése van jelenleg.
Szurkolói klub: 2 652 tag
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Elkezdõdött a stadion felújítása, 19.500 fõs lesz ha elkészül. Ez egy darabig megint elég lesz.
A következõ bajnokin idegenben kell nyerni, elvileg nem lesz nehéz dolgunk, de majd kiderül. Az ellenfél eddig a 4-4-2-t erõltette, egyik középsõ védõje hiányzik majd biztosan.

Káprázatos volt a játékunk, a meccs elõtt egy szûkös 0-1-ben reménykedtem legjobb esetben, de leginkább döntetlenre számítottam, nadehogy ennyire megverjük a második helyezettet, aki papíron jobb nálunk O.o
Ursul zsinórban harmadszor a meccs legjobbja, megért leigazolni 😊 Persze a labdabirtoklás is fincsi, 76-24 a mi javunkra 😊
Ezzel a gyõzelemmel feljöttünk a második helyre, az elsõ csupán két pontra van! 😊
Én az utóbbi 3 napban elköltöttem 300 milliót csapaterõsítésre, szóval õt már nem veszem meg.😄
anno 1987
remélem azért jó áron fog elkelni, néhányan majdmég jönnek az elkövetkezendõ héten. fiatalítás van a csapatban <#eplus2>#eplus2>
Ha nyerek,örülök!Ha vesztek,akkor kést köszörülök!
Ha nyerek,örülök!Ha vesztek,akkor kést köszörülök!
11:45 Kapott
Szia!
A probléma jelezve lett a fejlesztõk felé, mivel globális hibáról van szó. Reméljük hamarosan javításra kerül.
GM-Shrieker
Mi equipo favorito: Real Madrid
bátyó nyert 6-0ra lazával. 5 meccs után a legjobb góllövõje (szélsõ, jó góllövõ izékkel, 4 csillag) 16 gólos <#wow2>#wow2> a mai meccsen "csupán" 4 gólt vágott.

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Nálam egy tapaszos nála egy kiállítás.
A csoport rangadója volt, mert a mérkõzés elõtt õ volt az elsõ én meg a második.
Most már én vagyok az elsõ.<#ravasz1>#ravasz1>
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

0 - 1 Imre Géza 20'
0 - 2 Fuat Heirmans 66'
0 - 3 Jean-Christophe De Raedt 67'
középsõ védõm két hétre kidõlt. sérüléshullám

https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Mi equipo favorito: Real Madrid