22246
Hattrick
  • Sysfox
    Én egy laza játékos 4:0-ás vereséggel kezdtem az ötödosztályos pályafutásom idegenben, de ez van, erre is számítottam.
  • sajtburger
    Jó lenne az erősítés, de megvannak közte a kezeim... :/ Gondolkodom abban, hogy vissza állok 4-3-3-ra és két szélsőt eladva egy jobb csatárt talán.. de úgy is kevés lenne a lóvé.. fene tudja mi lesz..
  • REALista
    7:1-re nyertem végül!
    Viszont elnézve a többi meccseket a csoportban elég nehéz lesz kiharcolni a bent maradást...
  • JimKirk
    Gyengus tamadasaid vannak!
  • JimKirk
    Mi nyertunk 2-0-ra!
  • sajtburger
    Fc. Catalunya - Blaugrana FC 2 - 3

0 - 1 Áron Ebedli 34'
    1 - 1 Attila Tompos 35'
    1 - 2 Endre Soós 59'
    1 - 3 Áron Ebedli 76'
    2 - 3 Pasquale Cipriani 83'

Hát, nem ilyen szezonkezdetre számítottam. 4 helyzetet nem tudtunk értékesíteni, ellenfélnek 3 lehetősége volt csak.. kár nagyon, fontos 3 pont lett volna. :/
  • JimKirk

Nalam bejott egy extra hatved, most mar remelem nem kapok golt!
  • REALista
    Én 5:1-re vezetek.:D
  • JimKirk
    na, mar 2-0
  • JimKirk
    A szunetben 1-0 ide, az ellenfel 51%-ban birtokol.
  • Rudee
    Győzelemmel kezdtük az idényt

[i]A bíró véget vetett az összecsapásnak, a végeredmény 0 - 5.
    00:00
    A hazai csapat szurkolói felháborodással vették tudomásul, hogy a kezdő sípszóig nem állt ki a csapatuk. A bírónak nem volt más választása, mint egy 5-0-s vendég győzelemmel lefújni a mérkőzést.
    A kezdőcsapat: Scherczer - Albach, Brianda, Odor, Sipos - Scheiber, Härtle, Tisselli, Coll, Rabelle - Mujan.

Pepita ezúttal egy 4-5-1 felállás mellett döntött.
    A csapat - - - összeállításban kezdett.

A kissé idegesnek látszó Vasutas-játékosokat a vezetőedző érdekes 0-0-0 felállásban küldte pályára.
    A mai időjárás különösen kellemesnek ígérkezik, és 18081 szurkoló döntött úgy, hogy élőben szurkol csapatának a felújított Vasutas Stadion stadionban.
  • Rudee
    Osztályzósnak ott a plusz meccsbevétel :)

Mai meccset benyomtam még a végén lazának, ha már a legjobbjai és beállított kezdő nélkül van az ellenfél. Majd kiderül jó döntés volt-e.
  • sajtburger
    Na ezt nem tudom, hogy az osztályozósok kimaradnak? Ha így van, akkor nem szóltam, de ez így elég nagy kib.. :/ Főleg úgy, hogy messze túltejesítettünk.
  • Sysfox
    Csak az első négy kap pénzt a helyezés után, nem?
  • Rudee
    Fél óra a meccsig és az ellenfél még nem állított csapatot.
  • sajtburger
    Bent maradtam, elmúlt szezon óta, azaz uborkaszezonban 13 új szurkoló csatlakozott a klubhoz, és semmi összeget nem kaptam. Végül is így könnyű életbe maradni.. :/
  • Sysfox
    06. 02., szombat
    • Osztályozó mérkőzések.
    • Kiosztják a helyezésért – és az esetleges feljutásért – járó díjakat.
    • A szurkolók befizetik az éves tagdíjat (6 e Ft/szurkoló).
    • 10% szurkoló érkezik a feljutott csapatokhoz.
    • 10% szurkoló távozik a kiesett csapatoktól.
    • Megjelennek az érmek (csak a támogatóknál látszik).
    • A feljutások/kiesések megjelennek a tabellán.
  • Rudee
    Mi a tavalyi bronzérmeshez megyünk. Megnéztem, 5 komoly játékost eladott és nem igazolt a helyükre. Remélem egy generációváltáson megy át a csapata és meg tudom csípni őket.
  • Christian88
    Sok sikert mindenkinek a bajnoki rajthoz.En a 4. helyezettel jatszom. Remelem nem allit csapatot, ahogy kupameccsen tette.
  • Rudee
    Megkaptuk már, igen. Én se vettem észre, csak mikor valaki ide másolta az övét.
  • JimKirk
    Hat lehet en is kikapok.... max megfelelo kp.-t tudok osszehozni, remelem az ellenfel is csak egy hasonlora lesz kepes.:-)
  • JimKirk
    En megkaptam.
  • sajtburger
    Így a szezon elején, most veszem észre, hol az elmúlt helyezésért járó pénzösszeg? Ti megkaptátok? vagy én néztem ennyire ezt be. :O
  • Sysfox
    Számomra vereséggel... :S

Hiába, az az ötödosztály! :D
  • JimKirk
    Na, holnap kezodik a banzai!
  • sajtburger
    Elég sima 0:7-t gurítottunk, jövő héten egy újonc hatodos otthonába látogatunk, lazázva jó lenne behúzni.
  • JimKirk
    Lazazva 9-0, jovo heten viszont egy eleg eros VI. osztalyu csapathoz latogatunk.
  • PiszkosFred
    Hosszabbitas utan a 108. percben a falabu cserecsatarom guberalt egy golt valahonnan, igy 1-0 a vege, egy klasszisokkal jobb csapat ellen. Jovo heten meg ket osztaly kulonbsegbol jon valami "nagyagyu" a IV-bol, eselyem meg a minimalisnal is kevesebb. De legalabb lesz megint egy kis penz a telthazas meccsbol... :)
  • Rudee
    Kupában sima 6-0 idegenben. Védelmem pozitív értelemben volt gólképes, a felét lőtték ők.

Következő körben vélhetően búcsúzunk is, ellenfél az V. osztályú meg hát csapata lesz. De legalább telt ház lehet az addigra kibővülő stadionunkban.
  • REALista
    Új csoportom:
    IV.14(11569)
  • REALista
    Hú most látom hogy az új csoportomban két embernek is 1milla fölött van az össz TSI, sőt az egyiknek másfél milla fölött van...:D
  • Rudee
    A kupameccsen a komplett védelmem saját nevelésű fiatalokból áll majd
  • Rudee
    Nálunk a tavalyi bronzérmes adott el 6 játékost (19-97000 TSI közöttieket) is az elmúlt napokban. Nem tudom mi lehet a terve, talán edzést vált. És pont ellene kezdünk majd a hétvégén.
  • JimKirk
    Eleg sok ellenfelem leepitette a csapatat, ugy erzem iden egyszerubb dolgom lesz!
  • Rudee
    Felhoztam ma a kosaras fiút :D

Zalán Mészáros (353891531)
    Hungary 17 éves és 54 napos, következő születésnap: 2012-08-06
    Formája megfelelő, erőnléte gyenge.
    Öntörvényű ember, aki kiegyensúlyozott és becsületes.
    Tapasztalata katasztrofális, és pocsék vezetői képessége van.
    Hűsége isteni.
    Tulajdonos: Ex Pepita F.C. (2012-06-09 óta (16/48), 0n)
    TSI: 930
    Fizetés: 90 eFt/hét
    1 440 eFt/szezon
    Lapok: 0
    Sérülések: Egészséges
    HTMS-pontok: 290/1854
    Jelenlegi képességek
    Védés: katasztrofális
    Védekezés: jó
    Játékszervezés: gyenge
    Szélsőjáték: csapnivaló
    Átadás: csapnivaló
    Gólszerzés: gyenge
    Pontrúgás: katasztrofális

27.200e az értéke HTO szerint.
    Szélsőhátvéd: 2.30
    Középhátvéd: 2.29

Később vélhetően eladom, csak lépjen 2-3 szintet.
  • Sysfox
    A védelembe elsősorban a kapus védése számít bele (közvetlenül a hátvédek védekezése után), a védekezése csak kis mértékben.
  • bende999
    Köszi
  • Magic Boy
    A védelemhez a kapus védekezése ad tudtommal elsősorban!
    A kapus pontrúgása meg abban számít, hogy milyen hatékony a pontrúgások ellen!

Azért a kiemelkedő kapusod is többet ad a védelemhez, ha ugyanolyan a formája és az erőnléte, mint a másiknak!
  • Sysfox
    Én egy remek védésű kapussal nyertem meg a hatodosztályt kétszer. Most vettem egy kiemelkedőt, de semmi extrát nem ad a védelemhez, gondolom 1-1-ben számíthat.
  • bende999
    Magic! Köszi a választ. Megpróbálok kapust venni akkor mert ráadásul az első kupameccsem elég jó csapatta játszom (az enyémhez képest jó) De nem teljesen reménytelen hisz mindig ugyan azt játsza dettó. és én leszek hazain.