Hattrick
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Ha igen akkor mit?
Lehet neked nem, de nekem számít, hogy 5 vagy csak 10 meccs után lesz meg az egy egész pont.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
hazai barátságos: 0,1 pont
nemzetközi barátságos: 0,2 pont
Azért olyan sokkal elõbbre nem leszünk azzal a nemzetközivel sem.😄
A tapasztalat pedig 24 pontonként nõ 1 szintet.
anno 1987
Játszik valaki az eRepublic-on?
Ha nyerek,örülök!Ha vesztek,akkor kést köszörülök!
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Ha eredményes ifiedzést akarsz, akkor ott is (mint ahogy a nagy csapatnál) ráállsz egy poszt edzésére.
Gyúrók: Csökkentik a sérülések kialakulásának kockázatát.
Orvosok: Meggyógyítják a sérült játékosokat.
én ebbõl azt szûröm le, ha nincs aki meggyógyítsa a játékosod, nem fog meggyógyulni.
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Amikor egyénire van állítva akkor össze-vissza edz mindent és nem biztos, hogy éppen azt amit te szeretnél fejleszteni.
anno 1987
anno 1987
Mindkét edzés egyénire van állítva az ifimnél.
Ez mennyire jó vagy rossz?
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Youth Training Speed Calculator
anno 1987
Ezzel csak az a baj, hogy az ilyen csoportból feljutók szoktak retúr jegyet venni a 6. osztályba általában. (Lásd Geo)
Ha nyerek,örülök!Ha vesztek,akkor kést köszörülök!

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Milyen érzés apának lenni?
Akkor a Hattrick és egyebek gondolom most háttérbe szorulnak.

micsoda új fejléced van.