Hattrick

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Magic Boy
A Loddar Statot mi alapján számolja a hattrick?

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

gercse
és a nemzetközire még többen mennek

gercse
nézõszámot biztosan, többen mennek ki, ha kupa szabályok vannak(ha jól tudom)

Magic Boy
Nemtudjátok az befolyásol valamit, hogy kupa vagy rendes szabályokkal játszod azt a barátságos meccset?

Ha igen akkor mit?

gabber_saviola
Azt írtam, hogy "2x akkora edzést fognak kapni". A 0,2 az meg pont kétszerese a 0,1-nek. Ez csak matek, nem értem mi a probléma ezzel.

Lehet neked nem, de nekem számít, hogy 5 vagy csak 10 meccs után lesz meg az egy egész pont.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

jhetedikj
bajnoki meccs: 1 pont
hazai barátságos: 0,1 pont
nemzetközi barátságos: 0,2 pont

Azért olyan sokkal elõbbre nem leszünk azzal a nemzetközivel sem.😄

A tapasztalat pedig 24 pontonként nõ 1 szintet.

anno 1987

Off:
Játszik valaki az eRepublic-on?

Ha nyerek,örülök!Ha vesztek,akkor kést köszörülök!

gercse
én már elterveztem, hogy sok kedvem nincs elõrébb lépni, legalábbis nem rövid idõn belül, ahhoz nagy fejlõdés kell, 5öd osztályba már acél csapat kell

Magic Boy

gabber_saviola
:ASDasdasddasd

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

McFrost
és erõsíccsed meg a védellmedet!

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

gabber_saviola
látom egymást hívogatjátok ki ezerrel. csak halkan jegyzem meg, hogy ez butaság. inkább menjetek nemzetközi (gyk. külföldre) meccsekre, mert ott 2x akkora edzést fognak kapni a játékosok, mint ha saját hazátokban bohóckodnátok.

kazai21
Köszi😊

Oks.

Mi equipo favorito: Real Madrid

jhetedikj
zsír az új logód<#eljen>

elfogadtam

anno 1987

Magic Boy
Kösz a segítséget.

kazai21

gercse
okés<#eljen>

gabber_saviola
Az egyéni ifiedzés nem rossz, csak az a baj vele, hogy a választható edzéslehetõségek közül az a leghosszabb edzési folyamat, mivel minden egyes játékosod megkapja, azaz közel sem biztos, hogy sikerül mindenkit kimaxolni 18-19 éves korára.

Ha eredményes ifiedzést akarsz, akkor ott is (mint ahogy a nagy csapatnál) ráállsz egy poszt edzésére.

Magic Boy
Kihívtalak barátságosra.

gercse
Amúgy én meg el kezdtem gondolkodni rajta, hogy ugyanolyan nemzetiségû játékosokból fogom összerakni a csapatot 😄, persze ahogy majd gyûlik a pénz, csinálok pl. egy finn csapatot 😄

gercse
Bocs a sérültért, de azért köszi a meccset

Magic Boy
micsoda új fejléced van.

gabber_saviola
hattrickwikin annyit találtam, hogy:
Gyúrók: Csökkentik a sérülések kialakulásának kockázatát.
Orvosok: Meggyógyítják a sérült játékosokat.

én ebbõl azt szûröm le, ha nincs aki meggyógyítsa a játékosod, nem fog meggyógyulni.

Magic Boy
OFF
Amikor a helyszín új értelmet ad a dalnak.

Érdemes végighallgatni.

Zenszkij
Sziasztok. Egy blõd kérdés. Ha lesérült egy játékosom egy hétre, orvos nélkül is felgyógyul egy hét múlva? Nincs kedvem még orvosnak is fizetni, a játék elején vagyok és pénzkidobásnak tûnik...

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

kazai21
Kihívtalak egy barira😊

jhetedikj
Az teljesen rossz, a tapasztaltabbak azt mondják ki kell választani a legtehetségesebb játékosodat és aszerint választani a elsõ és második edzést, ami akkor a leghatékonyabb ha különbözõ.
Amikor egyénire van állítva akkor össze-vissza edz mindent és nem biztos, hogy éppen azt amit te szeretnél fejleszteni.

anno 1987

jhetedikj
Habár én nem mondhatom magam olyan tapasztalatnak ,de az én mentorom egy III. ligás csapat kapitánya, aki 1. helyen áll és jelenleg kapusokat edz.

anno 1987

Magic Boy
A tapasztaltabb ifiedzõk véleménye érdekelne.

Mindkét edzés egyénire van állítva az ifimnél.
Ez mennyire jó vagy rossz?

REALista
Amúgy én nem érzem hogy így lenne de sok helyen írják...😄

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

REALista
Több helyen azt olvastam hogy egy bizonyos szint után csak játékszervezés edzéssel lehet igazán érvényesülni.A tapasztaltabb játékosoktól kérdezném hogy szerintük is így van e mert akkor még idõben abba akarom hagyni a védekezés edzést.

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Jakuza001
6-7 het altalaban magasabb szintnel, nalam volt hogy 28 het (2 teljes ideny) alatt semmi.

JimKirk
Eladtam egy kiemelkedo 20 eves vedot 250 millioert. Tobbet remeltem erte!
jhetedikj
Az ifiakadémiára visszatérve, ezt találtam amivel ki lehet számolni mikor fog fejlõdni az ifijátékosod az adott poszton:

Youth Training Speed Calculator

anno 1987

Magic Boy
Ez igaz.

Geo: Úgy legyen!

jhetedikj
Az se mind1 milyen VI. osztályba kerül ám.

anno 1987

idén másképp lesz, érzem. <#ravasz1>
Magic Boy
Nagyon gyenge csoport, de ennek ellenére szép teljesítmény.

Ezzel csak az a baj, hogy az ilyen csoportból feljutók szoktak retúr jegyet venni a 6. osztályba általában. (Lásd Geo)

matthias92
mellesleg gratulálok! 😊

matthias92
és van akinek teljesen mindegy, mellik csapattal játszik, 66 rúgott és 2 kapott góllal vezeti a csoportját <#vigyor1>

jhetedikj
Gratulálok! (:

anno 1987

gratula barátom!

Ha nyerek,örülök!Ha vesztek,akkor kést köszörülök!

banok
én is gratulálok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

gabber_saviola
gratulálok papa, ez nagyszerû hír. sok boldogságot és egészséget kívánok családnak. :-)

dartonita
Grat 😊

gratula! 😊
Fabio Capello
gratula 😊

Tono34
Nagyon jó érzés, most minden egyéb mellékes 😊

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Magic Boy
Grat!

Milyen érzés apának lenni?

Akkor a Hattrick és egyebek gondolom most háttérbe szorulnak.

Tono34
Szombaton megszületett a kislányom 😊 Dóra a neve, 3,5 kg 56 cm 😊

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.