Hattrick

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sztem játékosutasítás:verjétek félholtra õket.csak aztán nehogy az legyen hogy verekedés közben kitör a magyar futbal!

Ha nyerek,örülök!Ha vesztek,akkor kést köszörülök!

Magic Boy
Mi ajánlotok játszani egy olyan csapat ellen akinek nagyon jó a védelme (védõ edzõ), és nagyon jó az ellentámadása. (de nem mindig játssza)

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Magic Boy
A sorsolásod jó, hiszen játszol még a Parádésokkalk, a Madrid TE-vel és az Egyeki Torna Klubal ami elvileg 9 pont és lesz egy rangadód, amit akár nyerhetsz is.

Sõt, ha õ pontot veszít CsontdarálókB ellen, akkor a ti rangadótok érdektelen is lehet.

gabber_saviola
<#beka3>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

McFrost
2009-10.....serie a....4.....

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

gabber_saviola
monca Istvánom, mit kellett volna látnom? <#vigyor1>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola
3. leggyengébb vagyok a csoportban, ezért esélyem sincs megnyerni a bajnokságot.

Magic Boy
Az igen!

A végén még feljutsz!

McFrost
Én majdnem kivágtam a fát magam alatt, múlt héten az egyenlegem -72000e ft alá kúszott....sajnos el kellett adnom a csapat legjobbját, a kapusom....de még így is -44000e.....

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Jakuza001
Van akinek nem kell az A csapatot jatszania, mert ugy is kepes elso helyen lenni kozel 40 rugott gollal.<#eplus2>

McFrost
Látom nem látsz a sorok között😄

gabber_saviola
reális az a 7-8. hely lenne.

szezon közben, mikor leesett mindenkinek a formája, én akkor bevállaltam egy hónapra a forma edzést, ezért vagyok csak ilyen jó helyen.

ja és nekem az A csapatom nyomja, nem a Bé, gondolom ez is sokat számít. <#vigyor1>

McFrost
Jó vagy na, bár a 4. hely reálisabb nem?<#buck>

gabber_saviola
csak irigykedik. <#vigyor1>

McFrost
Nálam is van ifi akadémia, hozattam egy kapust, beraktam meccsre, 7-2-re cumiztunk, 1 csillagot védett. Ma mutatja a védés tulajdonságát: jelenleg ismeretlen, maximum pocsék <#mf2>

dartonita
Kosz Gab,lenyegtelen 😄
Varom hogy vegre nagyszerurol elmozduljanak a sracok vedekezese,aztan megy mindenki listara.

McFrost
Ne ásd az egóját<#vigyor1>

Jakuza001
Az 1:0 nem igazan jelent dominanciat.

gabber_saviola
szia kapelló 😊

Fabio Capello
hééé üdv papa 😊

gabber_saviola
nem gólszámra, hanem gyõzelemre adják a 3 pontot. amúgy meg ha megnézed meccseimet, láthatod, hogy szinte mindegyiken én domináltam.

gabber_saviola
Sajnálom Dart, hogy kiestél. Remélem mihamarabb visszajutsz. 😞

Jakuza001
Inkabb az a mak, hogy 12 rugott gollal 10 merkozesbol egyaltalan dobogon lehet valaki.

gabber_saviola
Ebbõl is látszik, hogy én játszom a legundorítóbb és legunalmasabb focit itt a hettrikken. 😊

gercse
és durva hogy 10 meccsen mindössze 12 lõtt és 4 kapott gól... 😄

dartonita
Kiestunk.Nem is baj,baromi unalmas ideny volt.

gabber_saviola
elsõ? <#vigyor1>

Jakuza001
De most oszinten mit lehet ezen elrontani ?
Beallitod az edzest es az adott poszton jatszok egy ido mulva fejlodnek.
Na de az tok ciki, hogy a kapus vedese vagy mas fejlodik jatekszervezes edzeseknel.

jhetedikj
Nem tudom akkor mi lehet, nekem eddig csak olyan fejlõdött, amit edzek. Lehet érdemes lenne szólni valami GM-nek, hogy nézze meg hátha találtál egy bugot.

Habár szerintem csak te ronthattál el valamit, mert ilyent még nem hallottam.😄

anno 1987

Jakuza001
De nem am.

jhetedikj
de az akadémián 2 edzést is választhatsz, a másikat nem véletlenül egyénire volt állítva?

anno 1987

Jakuza001
Pedig ilyen van. Szinte vegig jatekszervezest edzettem 2 idenyen keresztul, mivel 3-5-2t jatszom altalaban.
A kozeppalyasok skilljei szinte semmit nem fejlodtek, ellenben a kapus vedese vagy a hatvedek vedekezese vagy teszem azt a szelsojatekja egyes jatekosoknak mar mar nem egyszer fejlodott.
A nagycsapatnal minden rendben ellenben az akademian nem.

jhetedikj
pedig ilyen nincs

mit edzel?

anno 1987

Jakuza001
Igazabol en azert akarom abbahagyni, mert zavar, jobban mondva idegesit, hogy valamit beallitok edzesnek es egesz mas tulajdonsagok fejlodnek.
Mintha hiabavalo lenne az egesz edzes es onkenyuen dontene el a rendszer a fejlodest.

jhetedikj
Nekem eddig bejött és az is tetszik benne, hogy így ezt a csapatot a felnõtt mellett tudom irányítani minden héten. Egy kihívásnak tekintem, habár olyan tehetséges ember eddig még én sem kaptam akivel százmilliókat lehetne kaszálni. Megfigyelõbõl egyet tartok így minden héten elfogadok mindenkit akit ajánl, sokszor ad túlkoros vagy olyan embert aki látszólag nem jó semmire, aztán valahogy ezekbõl mégis összeraktam egy olyan csapatot akivel vezetem a 8-as bajnokságot.Következõ szezonra várhatóan lesz egy olyan játékosom is akit majd a nagy csapatban edzhetek tovább, ezzel szeritem jobban lehet elõre tervezni. Egyébként a következõ szezonbeli változások is itt lesznek kipróbálva elõször, úgyhogy szvsz ebbõl a szempontból is elõnyös a használata.

Igazából a húzóssal a régebbi csapatomnál sem igazán törõdtem szóval nem tudom mennyire lehet az jó. Habár én az 5-ös lottót is baromságnak tartom mégis milliók játszák hetente biztos annak is megvan a maga szépsége.

anno 1987

gercse
én is átálltam húzós rendszerre, egyelõre csak pocsék, de támogatom õket maximálisan, köv. igény közepe fele talán már lesz értelme

ifi akadémia nekem sem jött be, max jó képességû ember jöhetett volna ki onnan, de mire eléri a jó szintet is már "öreg"

banok
biza

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Jakuza001
En ugy tudom, hogy Banoknak sincsen ifije es szokott jokat is huzni.

matthias92
KVTC használja... rohadtul nem éri meg, minden húzás kb. 18-19 éves, és ha netán megveszik, azt is 200ért 😊😊

Jakuza001
Hat en kezdem unni az ifiket, lehet lemondok az akademiarol es raterek a lottos modszerre.
Mi errol a velemenyetek ? Hasznalj ugy esetleg valaki az akademiat es ha igen milyen jatekosokat szoktak huzni altalaban ?

matthias92
nos, nekem még reális esélyem van a harmadik hely megtartására. a következõ mérkõzést mindenbizonnyal bukom, de a többin van esélyem. nem is kicsi! 😊)

Fabio Capello
Ugyanakkor, kihívható vagyok a jövõ hétre 😊

Fabio Capello
EATERS 1 - 4 Rottyantott (264087055)

Megint nagy fölényben játszottunk, ezúttal a harmadik ellen mentünk idegenben, és simán behúztuk. 7 pont elõny a harmadikkal, öt pont hátrány az elsõvel szemben. Még mindig meglehet....

0-8ra nyertem a bot ellen, ezzel megvan a második gyõzelmem, de a bent maradásra még így sincs sok esély..

jhetedikj
Nos, az e heti jelölt 15 éves, és a neve: Frederik Mercz.

További edzés nélkül Gólszerzés képessége gyenge szintû marad. Figyelj az edzésére, és hamarosan lehet egy megfelelõ Átadás képességû játékosod.

Tegnapi ifim.😊

Ma meg ilyent írt az edzõ egyik játékosról:

Krisztián Kornyik nagyon sok jó tulajdonsággal rendelkezik, de hajlamos a nagyotmondásra. Talán az apjára ütött.

anno 1987

öntörvényû és becsületes mindkettõ, az talán még belefér.
na nyertem 0-3-ra!csoport 3. vagyok,és majd most a csoport elsõvel fogok játszani hazai pályán,egy x vagy egy gyõzelem jó lenne,utána már csak bot csapatok vannak.az a jó hogy 4 pont a hátrányom a 2. ellen,és neki is egy bot,majd a csoport elsõ,és még 2 bot!szóval ahogy így elnézem,minden meccset meg kéne nyerni,neki meg egy botcsapattól ki kõne kapni és a dominico fc(csoport elsõ) ellen egy zakót kéne kapnia.

Ha nyerek,örülök!Ha vesztek,akkor kést köszörülök!

JimKirk
Szerintem arra jatszik, hogy valaki veletlenul benezi az osszeget es nyom ra egy licitet!😊
JimKirk
Ha nem rosszcsontok, akkor igen jo vasar volt!
kovacsgeri
Tegnap megvertem idegenben egy 50 csillagos csapatot!