22246
Hattrick
  • JimKirk
    Sok az a 7 millas fizetes egy hatvednek! Mondjuk en megtartanam a legjobb harom vedodet, eladnam az osszes kozeppalyast, szelsot es atalnek kp edzesre.
  • sajtburger
    Köszönöm az ötleteket, gondolatokat srácok, jó pár játékost kitettem, ha minden igaz Kuritár és Lemmer eladásával ideig óráig kijöhetünk a szarból, de viszont a szezonnak így vége.. pedig tegnap óriási meccsben nyertünk 3:2-re.. meglátjuk. Ő kettejük eladásával talán stabil lesz az anyagi háttér, viszont pótolni őket.. Kuritárt lehetetlen lesz.. 7 szezon után.. :/
  • Magic Boy
    Nehéz kérdés tanán 1-es.
  • JimKirk
    Maga, csak lemaradt!:)
  • Sysfox
    Ki?
  • JimKirk
    Grat! Eleg eros kezdot sikerult osszeraknod.
  • Sysfox
    1. Eladsz egy a szívedhez nőtt játékost, és kihúz a szarból.
    2. Nem adsz el senkit, csődbe mész, az egész csapat megszűnik, az összes szívedhez nőtt játékossal.

Melyik a jobb?
  • Sysfox
    Megvan az első ötödosztályos győzelmem, ezzel elmozdultam a 8. helyről. :)

Foxtrotty - Doxx.SK 3:2

1 - 0 Dimitri Georgelin 10'
    1 - 1 Bogdan Constantinescu 22'
    2 - 1 Dániel Hári 32'
    2 - 2 Bogdan Constantinescu 79'
    3 - 2 Dimitri Georgelin 83'
  • JimKirk
    Szep erdemeny, pedig kozel azonos ertekeleseket kaptunk!:)

Királyok 0 - 3 Spartacus

0 - 1 Olef Altenstedt 9'
    0 - 2 Milojko Nikoliæ 21'
    0 - 3 Samuli Siurua 52'
  • Rudee
    SC Vasutas - Ex Pepita F.C. 0-8 (0-3)

A bot ellen lazázva hozzuk a kötelezőt, jövő héten derbi a listavezető ellen.
  • JimKirk
    +1
  • kovacsgeri
    Sajnos a hattrick ilyen. Gyorsan telik az idő, nincsen olyan, hogy ragaszkodhatsz egy játékoshoz. Nekem is sok edzett védő a szívemhez nőtt, nem adtam el, majd amikor már legendás volt a védekezése és fizetése az egekben járt, áron alul vették csak meg. Azóta titáni fölé nem nagyon edzem a játékosokat, inkább edzek nekik átadást szélsőjátékot is néha, hogyha nincsen nagyon tehetséges fiatalom éppen.

Másik tippem, hogyha szorult helyzetben vagy, 0-ért tedd ki a játékosaidat, aztán előbb elviszik, nem buksz rajt sokat.

• JimKirk
    Ma atlagos hozzalassal, 9.25-os kozeppalyaval megprobalom idegenben elhozni a harom pontot. Az ellenfel szerintem egy 8-8.50-es kp.-re lesz kepes!
  • Jakuza001
    Akkor adjal el mas jatekosokat. Nem hinnem, hogy 3 jatekosbol all a csapatkereted.
  • Rudee
    És ha csődbe mész, akkor nem volt hiábavaló?
  • sajtburger
    Nem akarok más játékot felhozni, de a charazay-ba nem tudom ismeritek-e, 7. osztályban kezdtem és most vagyok a magyar NB1 előszobájába, minden szezon nyereséges, ha kicsit is, de az, pedig ott is vannak aztán fizetések mint az álom.

Viszont sajnálnám azokat a játékosokat eladni, akikre a csapat gerincét építettem Tompos, Egervári, Kuritár, kiskorukban láttam ők lesznek a nagy csapat oszlopai, most adjam el őket, felbomlik ez a nagy 3mas és akkor megint nullán leszek? Van ennek értelme? egész munkám hiábavaló volt..
  • Rudee
    Ez pedig erről szól. Játékos eladás nélkül nincs komoly bevétel. És már VI. osztályban is lehetnek pénzügyi gondok, ha valaki erős csapatot akar építeni.
  • sajtburger
    Hiába adok el, akkor is ketyegni fog az óra.. adjam el 2 védőm, akikre az egész csapatot építettem? Azokat a játékosokat akiket már kb. a csapat keletkezése óta ifiben kezdtem nevelni? egész munka így haszontalan lett..
  • Sysfox
    Miért nem adsz el 1-2 játékost?
  • sajtburger
    Nos, amitől féltem, első figyelmeztetést megkaptuk, csődveszély.. akkor lehet ennyi volt a Hattrickes pályafutás.. :(
  • Sysfox
    Hétvégén a 7. helyezett csapatot fogadom hazai pályán. Ha őt nem tudom legyőzni, akkor nem vagyok való az ötödosztályba.

Küzdelem az lesz.

Hihetetlen, de csatárt kell igazolnom, mert 1 bevethető támadóm van, mert az egyik pocsék, a másik pedig csapnivaló formában van. Játszhatnom kell pedig a csapnivalót, mert szükség van rá.
  • Rudee
    Nekem jó lesz Ő.
  • Sysfox
    Kár volt ilyenre költeni.

Már annyiszor le volt írva, hogy milyen edzőre érdemes pénzt áldozni. Úgy látszik, valaki semmiből sem tanul. :)

Igaz, nekem tökmindegy.
  • Rudee
    Csak gyenge, de pár szezonra elég lesz. Az előző gyenge volt minden téren, ez legalább jó edző.
  • JimKirk
    A remek folosleges! Milyen vezetoi kepessege van?
  • Rudee
    Kineveztem az új edzőt. 103millióért lett jó, a remek már 730 lett volna. Annyi pénzem meg nincs is, de nem is költöttem volna rá szerintem.
  • JimKirk
    Gyoztem 1-3-ra a kupaban! Az idiota ellenfel remek kozeppalyaval ellentamad... Koszonom neki!:)
  • Rudee
    Hát elég öreg már. Ha középpályás edzel, akkor felviheted nyugodtan. Lent tartani nem érdemes szerintem.
  • elida53
    Üdv.Mindenkinek !
    Mint új regisztrált, de régi játékos, tanácsra lenne szükségem :
    Van egy játékosom az Ifi akadémián.
    A főbb adatai :
    17 éves 88 napos
    Védekezés: ismeretlen (maximum megfelelő)
    Játékszervezés: jó (maximum jó)
    Szélsőjáték: ismeretlen (maximum megfelelő)
    Átadás: megfelelő (maximum megfelelő)
    Gólszerzés: ismeretlen (maximum középszerű)
    Kérdezném, hogy érdemes már most felvinni a nagycsapathoz, vagy még inkább edzeni kell tovább az Ifiknél ?
  • JimKirk
    LOL!!!

Elvittek 400-ert a sracot( #21563 )! :)
  • Sysfox
    Akkor nem tudom, mi lehet nálad. Vagy nem tudom, mi lehet NÁLAM. :)
  • Sysfox
    Üdv a klubban!

• JimKirk
    Holnap lejar a tamogatoim, nem hosszabbitom meg!
  • Jakuza001
    Meg sem valtoztattam az eronletedzest.
  • Sysfox
    Mondjuk ezt a formahanyatlást nem értem én sem. Pár hete 12%-ra vettem le az erőnlét edzést 13%-ról, és azóta annyira leestek a formáim, hogy 5-6 játékosom is gyenge-csapnivaló-pocsék formában van stabilan. Mindig várom, hogy megindulnak felfelé, de ezek szerint a rejtett formájuk sem változik.

A kezdőcsapatból 3-4 ember nem játszhat ez miatt, illetve kénytelen vagyok, mert egy csatárom van, aki formán "belül" van. Én úgy tudom, hogy a túlzott erőnlétedzés vezet a formák gyengüléséhez, akkor nem értem...

Most visszavettem 13%-ra, hátha ér valamit.
  • Rudee
    Mondjuk a teljesítmények alapján kissé érthetetlen, hogy hogyan sikerült kihúzni:

• Jakuza001
    Enyim 4-4 lett, de mar nem foglalkozom az egesszel ,mert tonkrevagta megint a kozeppalyamat a szar forma. mar 5.00 Alatt van ami 4 hettel ezelott 7.0-nal allt.
    Egy fos az egesz, nem csoda ha igy nem tudom hozni a merkozeseket.
  • JimKirk
    En is szenvedtem az elozo szezonban! En azt mondom, hogy gyujtogesd a TS-t, mert a szezon masodik felre sokakknak drasztikusan csokkenni fogg, akkor kell odavagni nekik!:) Tavaly igy maradtam bent!
  • Sysfox
    Dock FC - Foxtrotty FC 2 - 1

3 forduló, 3 vereség. De ez legalább szoros volt. Bravúr kell!
  • Rudee
    Ex Pepita F.C. - tarcsa fc 0-0

Bravúros pontszerzés, jó kis bevétel. Mi kellhet még?