22246
Hattrick
-
#21606 Sok az a 7 millas fizetes egy hatvednek! Mondjuk en megtartanam a legjobb harom vedodet, eladnam az osszes kozeppalyast, szelsot es atalnek kp edzesre. -
#21605 Köszönöm az ötleteket, gondolatokat srácok, jó pár játékost kitettem, ha minden igaz Kuritár és Lemmer eladásával ideig óráig kijöhetünk a szarból, de viszont a szezonnak így vége.. pedig tegnap óriási meccsben nyertünk 3:2-re.. meglátjuk. Ő kettejük eladásával talán stabil lesz az anyagi háttér, viszont pótolni őket.. Kuritárt lehetetlen lesz.. 7 szezon után.. :/ -
#21604 Nehéz kérdés tanán 1-es. -
#21603 Maga, csak lemaradt!:) -
#21602 Ki? -
#21601 Grat! Eleg eros kezdot sikerult osszeraknod. -
#21600 1. Eladsz egy a szívedhez nőtt játékost, és kihúz a szarból.
2. Nem adsz el senkit, csődbe mész, az egész csapat megszűnik, az összes szívedhez nőtt játékossal.
Melyik a jobb? -
#21599 Megvan az első ötödosztályos győzelmem, ezzel elmozdultam a 8. helyről. :)
Foxtrotty - Doxx.SK 3:2
1 - 0 Dimitri Georgelin 10'
1 - 1 Bogdan Constantinescu 22'
2 - 1 Dániel Hári 32'
2 - 2 Bogdan Constantinescu 79'
3 - 2 Dimitri Georgelin 83' -
#21598 Szep erdemeny, pedig kozel azonos ertekeleseket kaptunk!:)
Királyok 0 - 3 Spartacus
0 - 1 Olef Altenstedt 9'
0 - 2 Milojko Nikoliæ 21'
0 - 3 Samuli Siurua 52' -
Rudee #21597 SC Vasutas - Ex Pepita F.C. 0-8 (0-3)
A bot ellen lazázva hozzuk a kötelezőt, jövő héten derbi a listavezető ellen. -
#21596 +1 -
#21595 Sajnos a hattrick ilyen. Gyorsan telik az idő, nincsen olyan, hogy ragaszkodhatsz egy játékoshoz. Nekem is sok edzett védő a szívemhez nőtt, nem adtam el, majd amikor már legendás volt a védekezése és fizetése az egekben járt, áron alul vették csak meg. Azóta titáni fölé nem nagyon edzem a játékosokat, inkább edzek nekik átadást szélsőjátékot is néha, hogyha nincsen nagyon tehetséges fiatalom éppen.
Másik tippem, hogyha szorult helyzetben vagy, 0-ért tedd ki a játékosaidat, aztán előbb elviszik, nem buksz rajt sokat.
-
#21594 Ma atlagos hozzalassal, 9.25-os kozeppalyaval megprobalom idegenben elhozni a harom pontot. Az ellenfel szerintem egy 8-8.50-es kp.-re lesz kepes! -
#21593 Akkor adjal el mas jatekosokat. Nem hinnem, hogy 3 jatekosbol all a csapatkereted. -
Rudee #21592 És ha csődbe mész, akkor nem volt hiábavaló? -
#21591 Nem akarok más játékot felhozni, de a charazay-ba nem tudom ismeritek-e, 7. osztályban kezdtem és most vagyok a magyar NB1 előszobájába, minden szezon nyereséges, ha kicsit is, de az, pedig ott is vannak aztán fizetések mint az álom.
Viszont sajnálnám azokat a játékosokat eladni, akikre a csapat gerincét építettem Tompos, Egervári, Kuritár, kiskorukban láttam ők lesznek a nagy csapat oszlopai, most adjam el őket, felbomlik ez a nagy 3mas és akkor megint nullán leszek? Van ennek értelme? egész munkám hiábavaló volt.. -
Rudee #21590 Ez pedig erről szól. Játékos eladás nélkül nincs komoly bevétel. És már VI. osztályban is lehetnek pénzügyi gondok, ha valaki erős csapatot akar építeni. -
#21589 Hiába adok el, akkor is ketyegni fog az óra.. adjam el 2 védőm, akikre az egész csapatot építettem? Azokat a játékosokat akiket már kb. a csapat keletkezése óta ifiben kezdtem nevelni? egész munka így haszontalan lett.. -
#21588 Miért nem adsz el 1-2 játékost? -
#21587 Nos, amitől féltem, első figyelmeztetést megkaptuk, csődveszély.. akkor lehet ennyi volt a Hattrickes pályafutás.. :( -
#21586 Hétvégén a 7. helyezett csapatot fogadom hazai pályán. Ha őt nem tudom legyőzni, akkor nem vagyok való az ötödosztályba.
Küzdelem az lesz.
Hihetetlen, de csatárt kell igazolnom, mert 1 bevethető támadóm van, mert az egyik pocsék, a másik pedig csapnivaló formában van. Játszhatnom kell pedig a csapnivalót, mert szükség van rá. -
Rudee #21585 Nekem jó lesz Ő. -
#21584 Kár volt ilyenre költeni.
Már annyiszor le volt írva, hogy milyen edzőre érdemes pénzt áldozni. Úgy látszik, valaki semmiből sem tanul. :)
Igaz, nekem tökmindegy. -
Rudee #21583 Csak gyenge, de pár szezonra elég lesz. Az előző gyenge volt minden téren, ez legalább jó edző. -
#21582 A remek folosleges! Milyen vezetoi kepessege van? -
Rudee #21581 Kineveztem az új edzőt. 103millióért lett jó, a remek már 730 lett volna. Annyi pénzem meg nincs is, de nem is költöttem volna rá szerintem. -
#21580 Gyoztem 1-3-ra a kupaban! Az idiota ellenfel remek kozeppalyaval ellentamad... Koszonom neki!:) -
Rudee #21579 Hát elég öreg már. Ha középpályás edzel, akkor felviheted nyugodtan. Lent tartani nem érdemes szerintem. -
elida53 #21578 Üdv.Mindenkinek !
Mint új regisztrált, de régi játékos, tanácsra lenne szükségem :
Van egy játékosom az Ifi akadémián.
A főbb adatai :
17 éves 88 napos
Védekezés: ismeretlen (maximum megfelelő)
Játékszervezés: jó (maximum jó)
Szélsőjáték: ismeretlen (maximum megfelelő)
Átadás: megfelelő (maximum megfelelő)
Gólszerzés: ismeretlen (maximum középszerű)
Kérdezném, hogy érdemes már most felvinni a nagycsapathoz, vagy még inkább edzeni kell tovább az Ifiknél ?
-
#21577 LOL!!!
Elvittek 400-ert a sracot( #21563 )! :) -
#21576 Akkor nem tudom, mi lehet nálad. Vagy nem tudom, mi lehet NÁLAM. :) -
#21575 Üdv a klubban!
-
#21574 Holnap lejar a tamogatoim, nem hosszabbitom meg! -
#21573 Meg sem valtoztattam az eronletedzest. -
#21572 Mondjuk ezt a formahanyatlást nem értem én sem. Pár hete 12%-ra vettem le az erőnlét edzést 13%-ról, és azóta annyira leestek a formáim, hogy 5-6 játékosom is gyenge-csapnivaló-pocsék formában van stabilan. Mindig várom, hogy megindulnak felfelé, de ezek szerint a rejtett formájuk sem változik.
A kezdőcsapatból 3-4 ember nem játszhat ez miatt, illetve kénytelen vagyok, mert egy csatárom van, aki formán "belül" van. Én úgy tudom, hogy a túlzott erőnlétedzés vezet a formák gyengüléséhez, akkor nem értem...
Most visszavettem 13%-ra, hátha ér valamit. -
Rudee #21571 Mondjuk a teljesítmények alapján kissé érthetetlen, hogy hogyan sikerült kihúzni:
-
#21570 Enyim 4-4 lett, de mar nem foglalkozom az egesszel ,mert tonkrevagta megint a kozeppalyamat a szar forma. mar 5.00 Alatt van ami 4 hettel ezelott 7.0-nal allt.
Egy fos az egesz, nem csoda ha igy nem tudom hozni a merkozeseket. -
#21569 En is szenvedtem az elozo szezonban! En azt mondom, hogy gyujtogesd a TS-t, mert a szezon masodik felre sokakknak drasztikusan csokkenni fogg, akkor kell odavagni nekik!:) Tavaly igy maradtam bent! -
#21568 Dock FC - Foxtrotty FC 2 - 1
3 forduló, 3 vereség. De ez legalább szoros volt. Bravúr kell! -
Rudee #21567 Ex Pepita F.C. - tarcsa fc 0-0
Bravúros pontszerzés, jó kis bevétel. Mi kellhet még?