22246
Hattrick
-
#21646 Foxtrotty 2 - 1 Pannonia
0 - 1 Esko Kajosvaara 27'
1 - 1 Levente Riba 34'
2 - 1 Máté Jakupcsek 88'
Legyőztem az 1. helyezettet és felugrottam az 5. helyre! :) -
Rudee #21645 A mai bajnokin idegenben egy X-re jók lehetünk, de inkább megpróbálok meglepőt húzni, hátha bejön -
Rudee #21644 Sajnos az oldalon se írja, hogy fejlődtek volna. Ez most nem a program hibája. -
#21643 Szerdai meccsre kettőt sikerült igazolni, azóta bővült a keret még egy fiatallal, csak közben ment is el játékos, kellett a pénz még, kicsit drágák ezek az ifjoncok. -
#21642 En mar regota nem haszlaok HTO-t, pontatlan kaksi lett! -
#21641 Jol vettem ki az eddgi irasaidbol, hogy csak ket edzheto fiatal kozeppalyasod van? Ha mar ugyis edzest valtottal, akkor probald meg az osszes edzheto posztot feltolteni. -
Rudee #21640 Érdekes a mostani edzés eredménye. A 2 meccsen edzett 9 védőből 2nél a HTO nem jelez változást. A legjobb az, hogy pont az a kettő lépett volna ragyogó illetve kiemelkedő szintre... -
#21639 felértünk a csúcsra, ki lehet jelenteni. Hétvégi 7:0 után hét közben 5:1, szánalmas eredmények. Bízok benne sikerül bent maradnunk az ötödben, az életünkért játszunk hétvégén, viszont sikerült stabilizálni a helyzetet. 3 remek fiatal érkezett, akik bízok benne úgy kapkodják fel a skilleket, mint a huzat, e mellett talán megmaradt egy ütőképes kis gárda. Első játékszervezés edzésen, már lépett is az egyik öreg, jó lesz ez. :) -
Tomika100 #21638 Valaki egy barátságos meccs jövőhétre??? -
#21637 Nagy csata volt, sajnos a szunet elott leserult az egyik kozeppalyasom es a helyere egy joval szerenyebb kepessegu allt be. Addig partiban voltunk a kiemlkedo birtoklassal rendelkezo ellenfellel, sot vezettunk. Nincs miert szegyenkeznunk!
Spartacus 3 - 4 Kockafejűek
0 - 1 Ferenc Alt 21'
1 - 1 Sergio Altomonte 39'
2 - 1 Hartvig Espensen 40'
2 - 2 Rúfusz Vayer 42'
3 - 2 Samuli Siurua 44'
3 - 3 Csongor Lendvai 51'
3 - 4 Wilfredo Honores 67' -
kamionosjoe #21636 off
[spoiler]tudtam én, hogy azért kell annyi adót fizetni, mert Olaf együttműködik az adóhatósággal -
#21635 A dobogo szerintem a minimum! -
#21634 Viszonylag jól teljesítek az új ligában, a vártnál jobban legalábbis :) Az előző fordulóban az élen is voltam. Van esélyem az élen végezni szerintetek (1-3) ? *-* -
#21633 Én sima vereséget szenvedtem idegenben így visszacsúsztam a 7. helyre de mivel lazáztam így a következő meccsemen bivalyerős lesz a középpályám.Ha így sem tudok nyerni hazai pályán akkor szomorú leszek...:D -
#21632 Masfel milliardbol ossze lehet rakni egy normalis kozeppalyat(harom belso egy szelso), ez kb. 5 termeszetfeletti/titani hatved ara. Szoval en addig meg sem allnek! -
#21631 Elég messze van, de kitudja, első hét egyetemen, nem vészes felugrok. :)
Ma pedig kaptunk egy 6-ost, teljesen szétesett a csapat, hogy a kulcsjátékosokat eladtam, így most igazoltam egy fiatal csatárt és 2 fiatal középpályást, ezzel pedig áttértem középpályás nevelésbe. Remélem azért sikerül bent maradni, de nehezebb lesz mint valaha. :S -
Rudee #21630 Meg lehet, igen :)
De előtte szeretnék összehozni egy nagyobb vagyont a klubnak, hogy később ne legyen gond, ha hirtelen erősíteni kell. -
#21629 *az -
#21628 Egesz szepen alakul a csapatod. Meg 2-3 szezon es irany a V. osztaly! -
Rudee #21627 Nekünk ma nem sok esélyünk volt, bár a listavezető ellen sosem könnyű.
Ex Pepita F.C. - Fregatt FC 0-2 (0-1)
Vigasz lehet a teltház és a 45 427 eFt bevétel.
Egyébként látszik, hogy 2-3 hete kicsivel növeltem az erőnléti edzés arányát. A javuló erőnléttel ma már 3 játékos is 5 csillagot hozott. -
#21626 Nem, de köszi.
Inkább nézem a tévében, és elég messze is van Budapest. -
#21625 A szeptemberi meccs nem erdekelne? -
#21624 zwoni 1 - 2 Foxtrotty
A riválisom ellen győztem, és ezzel felléptem a 6. helyre. -
#21623 Mondjuk az is igaz, hogy az elsoszamu kapusom serult volt, aki ma vedett az meg csak "jo"! Az ellenfelenek meg baromi jo csatarai vannak. -
#21622 Latom hozzad is kedves volt az oreg!:) Pedig ha nyerek, akkor most 5 ponttal vezetnem a bajnoksagot. -
#21621 "Ma nyernunk kellett volna!:( Lehet nem tetszett Olafnak a sok Laza jatek!:)"
Én is így jártam :( -
#21620 Ma nyernunk kellett volna!:( Lehet nem tetszett Olafnak a sok Laza jatek!:)
305 253
124 81
87 75
94 97
26.23 21.82
Spartacus 2 - 2 Olympic
1 - 0 Olef Altenstedt 2'
1 - 1 Fernando Barros 63'
1 - 2 Leopold Habenberger 76'
2 - 2 Anastácio Póvoas 83
-
#21619 Pesten lesz szeptember 11.-en.:) A T szektorba kell majd jegyet venni, mert ott van igazan jo hangulat!:) -
#21618 Mikor is lesz pontosan és Pesten? :) -
#21617 Sajt! Jossz meccsre? -
#21616 Nos eladtam két játékost még, így 380 van a kasszába- 20000 fzu csökkenés, így a 2 hetente lévő jegybevételből pluszba jövünk ki. Most veszek egy alacsony fizus fiatal csatárt, és a többi lét lehet fiatal kp.-ba töltöm. Ott szerintetek árba meddig érdemes elmenni? 17 éves minimum jó, inkább remek játékszervezésűnél? 150körül mozognak.. :/ -
#21615 Nagyszeru! -
geo91 #21614 kiírtam bannerba -
#21613 Rajtam kivul a szeptemberi magyar-holland meccsre megy meg valaki? Kozos tura? -
Rudee #21612 Jól tippeltem múltkor, hogy Gerőce közel van a szintlépéshez. Az első felnőtt edzése után máris remek a védekezése -
#21611 Nagyon durva formaban van a csapat, az ertekeleseket nezve ez akar sokkal szorosabb is lehetett volna. Termeszetesen lazaztunk!
Spartacus 5 - 0 Legen...dary
1 - 0 Milojko Nikoliæ 3'
2 - 0 Milojko Nikoliæ 23'
3 - 0 Samuli Siurua 33'
4 - 0 Rafael Woolfenden 78'
5 - 0 Milojko Nikoliæ 84' -
#21610 foldontuli-foldontuli-foldontuli-kiemelkedo(az egyetlen szelsom)
Igazabol legendas belso kozeppalyasokat szerttem volna, de a fizetesuk rettenetesen magas volt. -
#21609 Ezek milyen játékosok? Milyen a jsz?
Nekem most világklasszis-világklasszis-kiemelkedő a három középső játékszervezése, a szélsőké pedig kiemelkedő-nagyszerű (játékszervezés). -
#21608 Most lesz par gyengebb szezonod, de aztan az eros birtoklassal megindulsz felfele. En az osszevasarolt kozeppalyammal kepes vagyok lazazva egy 8.25-es birtoklasra, atlagosan egy 9.50, MOTS-olva meg 10 korulire. Lehet en is valtok majd edzest... -
#21607 Ez a terv részben. Egyik idősebb 24 éves védőm még eladom, mert neki is elég magas a fizuja, az után jöhetnek a fiatalok. Most akadémián van 3 jó játékszervezésű, nekik átadás is elég jó, plusz gólszerzés is, őket kimaxolom, felhozom aztán velük kezdek, mégis saját anyag. Csak így a szezonnak befellegzett, hétvégén épp, hogy ki tudok állni.