22246
Hattrick
-
#16402 Ismerem az érzést.
Nagyon nehéz úgy kommunikálnom nekem is, hogy azt más is értse, mert eléggé máshogyan gondolkodom, mint az átlagemberek.
Egy beszélgetésnél, amikor félreértenek és a menyasszonyom is jelen van, akkor szokta azt mondani, hogy "Lefordítom, amit mondott".
Az is nehéz, hogy ne lógjon ki az ember a tömegből, mert azt a tömeg nem veszi jó néven. -
#16401 akarsz róla beszélni?
-
#16400 Igen. Utóbbi hónapokban jellemzően senki nem ért meg, hiába magyarázok, ez az élet minden területére igaz, szal okos enged :D -
#16399 És még szerény is. -
#16398 nem nyalizik, védekezik :D -
#16397 Tudom, de jó fijú vagyok és illedelmes :D -
#16396 Ha szerinted nincs igazunk, akkor vázold föl a tényállást a te szemszögedből kedves kolléga.
Hátha tanulunk valami újat. -
#16395 Ne nyalizz, nincs igaza. :D -
#16394 Teljesen igazad van, bocsánat! -
#16393 Nem nekem, hanem Misinek van igaza azzal, amit tanácsolt neked! -
#16392 Akkor neked van igazad! -
#16391 Hagy McFrost-ot.
Csak annyi a baja, hogy hülyeséget mondott és pont én javítottam ki.
Ha te tetted volna helyre, akkor nem lenne ez a cirkusz, mert igazat adott volna neked.
Amúgy meg a "hasonló kapusom van" nálam is azt jelenti, hogy most van hasonló kapusom és nem azt, hogy majd lesz egyszer. -
#16390 Úgy fogalmaztál, hogy "hasonló kapusom van". Nálam ez nem azt jelenti, hogy "hasonló kapusom lesz 3 év múlva. Bocsánat.
-
#16389 Nem lenne isten, de lépne 1-2 szintet és sokkal többet kapnál érte, mint most.
Amúgy meg én is a jelenlegi állapotban hasonlítottam össze a játékosokat. -
#16388 Elbeszélünk egymás mellett, én is arra gondoltam, hogy az enyém milyen lehet 21 évesen...
Mert Mihály szerint most szar, de ha edzeném még szezon végéig, akkor egyből isten lenne..... -
#16387 Ha figyeltél én beleírtam, hogy rosszkor adja el, mert ebből a kapusból ha az idény végéig edzi sokkal jobb kapus lehetett volna.
De, ahogy gabber is írta.
Azzal nem sokat ér, ha a kapusa 3 év múlva sokkal jobb lesz, mint green kapusa, hiszen a kapus fontos a játékban és jelenleg az ő kapusai 3 csillagot is csak véletlenül tudnak.
Egy sarkított példával.
Ha most anyagi gondjaid vannak akkor mit érsz azzal, ha tudod, hogy 3 év múlva milliomos leszel? -
#16386 nem akarok visszatérni rá :Ddd -
#16385 Majd erre visszaterunk ha 21 eves lesz az o jatekosa is. :D -
#16384 jajnelécci
Tudtam baszki, ha nem írom oda konkrétan, hanem csak körbeírom, akkor valaki majd jól félreérti. Nem, nem a jövőben, hanem a játék ebben a pillanatában hasonlítottunk össze két játékost. Szó nem volt arról, hogy a 18 éves elérheti-e azt a szintet vagy nem, amit a 21 éves most tud. Arról volt a téma, hogy István szerint az ő 18 éves 2,5 csillagot tudó játékosa a jelen pillanatban, szerinte hasonló mint a linkelt 21 éves 4,5 csillagot tudó másik játékos. Misi szerint, és szerintem sem az.
-
#16383 En beleakarok szolni. :D
21 evesen siman lehet jobb a tapasztalata, a TSI-je, hozhat siman annyi csillagot.
Soroljam tovabb ?
Szerintem ennyi dio alatt siman utolerheti, vagy legalabbis tobb eselye lesz mint a Palermonak utolerni az Intert. :D
-
#16382 XD -
#16381 nem akarok beleszólni
-tied 18 éves, övé 21
-tied öntörvényű és lobbanékony (negatív), övé szimpatikus és kiegyensúlyozott (pozitív)
-tied tapasztalata pocsék, övé egy szinttel feljebb van azaz csapnivaló
-tied téjesíje 9 880, övé 13 100
-tied csinál 2,5 csillagot, övé 4,5-et
hogy értetted a hasonlóságot? -
#16380 Ez nagyban fugg a meccs utan bevitt alkohol mennyisegetol is! -
#16379 Elvileg holnap reggel. -
#16378 Ha csapatom kiment külföldre, barátságost játszani, mikor jönnek haza? -
#16377 Neki a kapusának ott figyel a gyenge védekezés, ami egy kapusnál számít, ráadásul az ők kapusának csapnivaló a tapasztalata. (ha van egy kis szerencséje, akkor hamarosan lép a kapusának a tapasztalata)
Ráadásul tele van pozitív tulajdonsággal, tehát igazi csapatember.
Egyáltalán nem utállak, hiszen semmi okom rá.
Az, hogy piszkálsz és belekötsz a hibáimba évek múlva is az nem befolyásolja, hogy hogyan viselkedem veled.
Amúgy meg nem estem neked csak javasoltam, hogy cseréld le a kapusodat, mert kevés csillagot hoz.
Az ő kapusa a HO szerint megfelelő forma, megfelelő erőnlét értéken 4,25-ös, de a jelenlegi erőnlét forma értéken hoznia kellene az 5 csillagot.
Összehasonlításként a te átadólistán lévő kapusod (annak ismerem az értékeit):
3 évvel fiatalabb, tehát bőven jobb lehetne, mint az övé, ha tovább edzenéd. (nem értem, hogy miért pont most adod el, amikor leszállóban vannak a piaci árak)
A te kapusodnak 2 rossz tulajdonsága is van.
Megfelelő megfelelőn 3, 84-es.
Ha most még edzetted volna a szezon végéig lép 1-2 szintet és a dupláját vagy még többet kapsz érte a következő szezon elején. (amikor az egekben vannak az átrak)
Nem megbántani akartalak csak jó szándékkal tanácsot adni. -
#16376 Nekem hasonló kapusom van, csak 18 éves. Erre nekem esel, hogy cseréljem le, másnak meg benyalsz, hogy erősítés. Utálhatod a pofám, meg nem kell szimpizni velem, csak legyél akkor korrekt. -
#16375 Én tavaly (első idényemben) 23 gólt kaptam és 3. lettem.
Idén (elvileg jobb kapussal és védelemmel) 10 mérkőzés alatt kaptam 15 gólt.
Idén cél a 2. hely. -
#16374 Tavaly előtti szezonban kaptam kilencet, tavaly tizennyolcat, idén pedig 10 meccs alatt már ötöt kaptam, azért ez nem annyira kevés. -
#16373 Én is a tartalékokkal fogok kiállni.
Ez azt jelenti, hogy az egyik szélső hátvédet és az egyik csatárt kivéve azok játszanak, akik ma játszottak.
Azt, hogy csinálod, hogy alig kapsz gólt, még akkor is, ha sokkal jobb az ellenfél csapata? -
#16372 Elfogadtam. Ugyan azzal a kezdővel fogok felállni ellened is, amivel ma nyomtam (5-4-1, edzőm a kapuban, védelem ifi, középpálya és a széle felnőtt, csatár meg 3. számú vésztartalék) -
#16371 Azt tudom, hogy nem lehet barátságos meccsen vérre menő ki-ki meccset játszani, ezért lenne jó egy kupameccs például.
Amúgy kihívtalak nálad kupaszabályokkal játszandó barátságos mérkőzésre.
Gondolom mindketten a tartalékokkal állunk ki, mert neked is és nekem is lesz még fontos meccsünk és nehogy lesérüljön valaki.
Te, hogy gondolod? -
#16370 Vérre menő ki-ki meccset nem tudunk barátságoson nyomni csak barátságost. Ha akarsz hívj ki és én elfogadom, ja és az legyen otthon, akinek nagyobb a stadionja. -
#16369 A hétvégén kiderül a csapatom valódi ereje, hiszen alaposan rá lazáztam a mérkőzésre (Gipsy Gigolok is lazáztam, de majdnem ráfáztam, mert alábecsültem a csapatát), remélhetőleg fejlődik Középpályásom/középpályásaim a héten és erős lesz az ellenfél.
Remélem a hazai pálya előnye és a fantasztikus közönségem támogatása mellett sikerül meglepetést okoznom. -
#16368 Köszi.
Amúgy neked is jó kis csapatod van.
Egyszer szívesen megmérkőznék veled egy ki-ki meccsen. -
#16367 Kipróbáltam a TomaTrick-et.
Nem hülyeség, amit nekem kihoz kezdőnek.
Azzal a cserével a csapatban, amit javasol erősödne a védelmem (így is erősebb, mint a 6. osztály átlaga) és gyengülne a középpályám (amit edzek) és a támadójátékom. (ami így is elég gyenge)
Ezzel azt akarom kihozni, hogy nem rossz kis oldal, de figyelni kell arra, hogy mit ajánl és nem szabad benne vakon bízni. -
#16366 Tök komolyan mondtam. -
#16365 Szerintetek melyik jó, HO vagy TomaTrick?
(utóbbit azért favorizálom, mert a csapat képességei alapján kidobja a legjobb összeállítást)
-
#16364 Kösz ez jól eset. (még akkor is, ha esetleg ironikusan mondtad)
Szoktak tőlem tanácsot kérni a Hattrickban és Atinak (Rynart FC) is én segítettem összerakni az új csapatát, miután törölték neki a régit.
Ati eredményeit nyomon is követem. -
#16363 Georgy Prokhorchuk
19 éves és 14 napos, következő születésnap: 2011-01-26
Születési hely: Russia
Forma: jó, erőnlét: jó
Szimpatikus fickó, aki higgadt és becsületes.
Tapasztalata katasztrofális, és gyenge vezetői képessége van.
Tulajdonos: Neumarkt (2010-06-30 óta (11/42), 1sz)
TSI: 2 880
Fizetés: 228 eFt (190 eFt ) /hét, a 20%-os prémiumot is beleértve 3 648 eFt /szezon
Lapok: 0
Sérülések: Egészséges
Erőnlét: jó Védés: katasztrofális
Játékszervezés: nagyszerű Átadás: középszerű
Szélsőjáték: pocsék Védekezés: csapnivaló
Gólszerzés: csapnivaló Pontrúgás: középszerű
Határidő: 2010-10-23
Kikiáltási ár: 45 000 eFt
------------------------------------
Marco Comito
18 éves és 32 napos, következő születésnap: 2011-01-08
Születési hely:: Italy
Forma: jó, erőnlét: jó
Kedves fickó, aki temperamentumos és sunyi.
Tapasztalata pocsék, és középszerű vezetői képessége van.
Tulajdonos: Neumarkt (2010-07-06 óta (12/42), 15h 1n)
TSI: 3 340
Fizetés: 180 eFt (150 eFt ) /hét, a 20%-os prémiumot is beleértve 2 880 eFt /szezon
Lapok: 0
Sérülések: Egészséges
Erőnlét: jó Védés: katasztrofális
Játékszervezés: nagyszerű Átadás: gyenge
Szélsőjáték: középszerű Védekezés: gyenge
Gólszerzés: gyenge Pontrúgás: pocsék
Határidő: 2010-10-23
Kikiáltási ár: 150 000 eFt