Hattrick

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Magic Boy
Szerintetek megéri MOST-olnom a hétvégén egy kis szerencsével verhetõ csapat ellen, ha az utána következõ fordulóban a csoport leggyengébbjével játszom hazai pályán?

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

kovacsgeri
Nekem lett ma két 17 éves, nagyszerû védõm 😊 Kis szerencsével U20-asok is lehetnek.

matthias92
Márics Sándor a 19. születésnapját szintlépéssel ünnepelte! Már négy ragyogó játékszervezésû középpályásom van! 😊

kovacsgeri
Ja, most pályára küldöm õket, ugyan a kapusom még rossz formában van, de ha összejönnek a formák egy hétvégére, akkor 55 csillag simán van ebben a csapatban.

Magic Boy
Sok sikert hozzá. <#eljen>

Gondolom ez a csapatod a hétvégén debütál majd nem?

kovacsgeri
Vettem egy lenyûgözõ középpályást 200 000-ért, úgyhogy elvileg kész a csapatom a következõ szezonra.
Ezzel a kerettel most már jövõre fel akarok jutni 10 védõ edzése mellett!

Magic Boy
A jövõhéten kirakok 2 Nagyszerû játékszervezésû középpályást (az egyik elmúlt 21 éves a másik majdnem annyi), ha jó áron (150 milliót szeretnék értük kapni minimum) viszik el õket, akkor kikerül másik két nagyszerû középpályásom is.

Ha mind a 6-ot (5 nagyszerû és egy remek aki lehet a héten lép, de mind 21 év körüli) sikerül jó áron eladnom, akkor az árukból veszek még 4 fiatal középpályást (2 már van) és a maradékból erõsítek a csapaton.

Jakuza001
Vagy nem.
Monsdom most vettem egy ilyen vedot 20 millioert.
Elkezdtek licitalni azonnal rajuk tettem es pillanatok alatt elment a kedvuk.
Most igy lett ennyiert egy 4,5 csillagos vedom, aki meg olyan 5 evet le tud huzni nalam, vagy tovabbadhatom haszonnal.

gercse
majd kikalkulálom a dolgokat, csak most még nincs kedvem, meg egyelõre amúgy sem aktuális, majd ha váltás közeleg

Tono34
Nézd meg a hasonló szintû védõk mennyit érnek. Így láthatod a különbséget az árak között. Vedd figyelembe a fizetéseket is.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

jhetedikj
olyen remek védõt akinek a játékszervezése megfelelõ és meg tudod venni 50 millió alatt akkor azzal te már igen jól fogsz járni, ami az alatt van annak az árát a licit vége elõtt majd fel fogják verni

anno 1987

Jakuza001
Most is kint van par remek vedekezesu 27 eves vedo, 17-24m kozott.
Igaz most ezek nem annyira jo masodlagos tulajdonsaggal rendelkeznek.
Vagy latom van kint egy 30m-ert 25 eves.
Szoval csak a keresot kell hasznalni es beszukiteni az ertekeket es folyamatosan nezni es licitalni az olcsobbakra.

gercse
tudom, nagy pénzt lehet kaszálni, ha sokáig edzi az ember, én még csak nem rég kezdtem, a jobbik most kiemelkedõ, a másik remek, még edzem õket bõven, csak meg kéne nézni, hogy ugyanannyi idõ alatt vajon, ha védõket vagy középpályásokat edzek, akár több garnitúrát is, akkor az mennyi pénzt hoz

Tono34
Kapusomat majdnem 1,5 milliárdért vitték el 😊 Pár szezon edzés benne volt 😊

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

jhetedikj
"Amugy pedig remek vedekezessel 24-26 eves vedoket, jo vagy megfelelo jatekszervezessel lehet most venni 20misi kornyeken."

Mutassatok nekem már ilyeneket mert én nem találok, hol lehet ezeket venni és mikor?

anno 1987

alratar
IGEN!

Az egyik ifim mester négyest ért el:
CNt 5 - 0 bps ifi
1 - 0 Viktor Hamuth 9'
2 - 0 Viktor Hamuth 23'
3 - 0 Viktor Hamuth 39'
4 - 0 Dávid Petõvári 71'
5 - 0 Viktor Hamuth 77'
gercse
igen, ezért vacillálok, mert mindkettõnek megvan a jó és rossz oldala

Jakuza001
Ez erdekes kerdes ugye, mert a jatekstilus is azert ahhoz kotott, amit edzel.
Viszont ha az anyagiakat nezzuk, akkor eddig en ugy vettem eszre, hogy a vedokert tobbet adnak, mint a kozeppalyasokert.

alratar
Senki!
gercse
zsír, szerintem, ha jól kiedzettem a kapusaimat, én is átállok valami másra, vagy védekezés, vagy játékszervezés edzésre, utóbbi azért jó, mert az a csapatrész nagyon fontos, a védõket viszont drágábban el lehet adni, majd döntök

amíg bírom a fizetését a két srácnak, addig maradnak 😄

jhetedikj
ki?

anno 1987

Rudee
Asszem jövõre se lesz gond a védelemmel, mert jövõ héten Maltez és Zamarramala védekezése is ragyogóra ugrik majd.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Jakuza001
Amugy pedig remek vedekezessel 24-26 eves vedoket, jo vagy megfelelo jatekszervezessel lehet most venni 20misi kornyeken.
Szal tudjatok kiad ki egy 28 evesre ugyanilyen tulajdonsagokkal 80-at 😄

Jakuza001
Az akkor csak a Turo Rudi lehet, nem hiaba szereti mindenki kiskora ota a pottyost. 😄

gercse
Igen, gyorsan fejlõdik a csapata, jó játékosokat vesz, jó csapata van, és lesz is, gondolom

gabber_saviola
Nálam Rudi a "minta", iszonyat jól játssza a Hattrickket.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

A barátságos ifi meccseknek is megvan a maga sajátos kis varázsuk:

1 - 0 Eustachy Bogdanowicz 44'
2 - 0 Waldemar Sosiñski 44'
3 - 0 Eustachy Bogdanowicz 44'
1 sárga lap W³odzimierz Kostyszyn 44'

De volt már olyan is, hogy 90:14-nél kaptam gólt, mikor 10-bõl 10 meccsen 90:00-nál vége van a focinak. Szerencsére felnõtt meccseken még nem tapasztaltam ilyen irreális marhaságokat, sem bugot. Amúgy a vége 3:2 lett.

Rudee
18-19 éves játékosból 1 db is 2-3x ennyibe kerülne hasonló tulajdonságokkal. Gyengébbet meg minek vegyek, ha nem játékszervezést edzek.

Rudee
Osztályzón úgyse jutok fel, ez az ember meg simán hozzásegíthet jövõre egy egyenes ágon való feljutásra.

kovacsgeri
Lesérült 4 hétre a kiemelkedõ védõm.... pedig csak 18 éves, most cseszhetem az edzését egy jó ideig

jhetedikj
Én egy ilyet vettem most, szélsõ hátvédnek(81600 eFT-ba került):

M¶cibor Zimoñ (160238395)
28 éves és 32 napos, következõ születésnap: 2010-10-02

Forma: csapnivaló, erõnlét: jó
Kedves fickó, aki kiegyensúlyozott és becsületes.
Tapasztalata gyenge, és középszerû vezetõi képessége van. Tulajdonos: Pinnyéd CF (2010-07-13 óta)
TSI: 3 650
Fizetés: 266 eFt/hét, a 20%-os prémiumot is beleértve
Lapok: 0
Sérülések: Egészséges

Jelenlegi képességek
Védés: katasztrofális
Védekezés: remek
Játékszervezés: megfelelõ
Szélsõjáték: jó
Átadás: középszerû
Gólszerzés: megfelelõ
Pontrúgás: gyenge

Neki a fizetésével nem lesz gond, csak a formája menjen hamar fel.😄

anno 1987

Manoboy
Nagyon brutális fizetése van, szerintem jobban jártál volna ha idõsebbeket veszel. V.-be elegek lennének azok is majd.

daver88
sztem kár volt...ahogy elnézem a csoportodat, simán megnyerted már...a csapatod is jobb a többiekénél...

én biztos, hogy azon a 470.000 e pénzen vettem volna 2-3 18-19 éves 8000-9000 e TSI-s játékosokat, és õk még fejlõdnek is...akit most vettél, a tulajdonságai rendbe vannak, de max 2 szezon van benne, és csökkeni fognak a tulajdonságai, teljesítménye...V. osztályba nem fogsz egy ilyen emberrel bent maradni...legalább még 3-4 ilyen kellene. nem is beszélve a fizetésérõl..😊 majdnem 10.000e pííz...rengeteg

fõképesség szinten belüli becslésére alkalmas.

pl, hogy jó + vagy csak éppen jó valamibõl, de gyakran nem pontos és igazából csak friss ifiknél lehet hasznát venni
gercse
az igen, van ám lóvéd, jól gazdálkodsz nagyon, grat., érett a csapat a felsõbb osztályba

Magic Boy
A PsychoTSI mit tud?

Rudee
Igazoltam:

Roberto Gorriarán (148317500)
Spain 28 éves és 37 napos, következõ születésnap: 2010-09-27

Forma: jó, erõnlét: jó
Kedves fickó, aki kiegyensúlyozott és sunyi.
Tapasztalata remek, és pocsék vezetõi képessége van.
Tulajdonos: Pepita F.C. (2010-07-14 óta)
TSI: 81 790
Fizetés: 9 545 eFt/hét, a 20%-os prémiumot is beleértve
Lapok: 1
Specialitása: Gyors

Jelenlegi képességek
Védés: katasztrofális
Védekezés: gyenge
Játékszervezés: titáni
Szélsõjáték: csapnivaló
Átadás: kiemelkedõ
Gólszerzés: gyenge
Pontrúgás: csapnivaló

Nem volt olcsó, de jóval a HTO szerinti értéke alatt vettem meg. Még 2-3 edzhetõ fiatal védõ igazolását tervezem.

0-5 a végeredmény.
Üdv mindenkinek. Nem voltam netközelben így nem írtam.
Mai barátságos meccsem félidõben:
Real CSEPEL - the funky divaz 0-3
Rudee
A minap felhoztam az akadémiáról a kapust:

Szaniszló Szõke (292209000)
Hungary 18 éves és 21 napos, következõ születésnap: 2010-10-13

Forma: megfelelõ, erõnlét: gyenge
Szimpatikus fickó, aki kiegyensúlyozott és becsületes.
Tapasztalata katasztrofális, és csapnivaló vezetõi képessége van.
Tulajdonos: Pepita F.C. (2010-07-12 óta)
TSI: 3 000
Fizetés: 458 eFt/hét
Lapok: 0

Jelenlegi képességek
Védés: jó
Védekezés: gyenge
Játékszervezés: katasztrofális
Szélsõjáték: katasztrofális
Átadás: katasztrofális
Gólszerzés: katasztrofális
Pontrúgás: csapnivaló

Egy ideig jó lesz, Jeziknél komolyabb. Igaz, a fizetése nem gyenge.

jhetedikj
HO-t használom egyedül

anno 1987

alratar
Akkor te nem is használsz FoxTricket, PsychoTSI-t?
kovacsgeri
Szerintem várd meg a teljes verziót, amúgy is ratyi kinézete van a 4-esnek.

jhetedikj
hja kérem én már az ókortól kezdve operás vagyok, máshoz nem értek 😄

anno 1987

alratar
Látom te használod!
(Már mint FF 3.x-et)
Jakuza001
Firefox 4 beta es gondolom azert kerdezi, mert kivancsi arra, hogy a hattrickes firefox kiegeszitok futnak e mar rajta. 😄

alratar
Aki használja tudja! 😄
jhetedikj
mijazazefefnégybéta?

anno 1987

hmm nem ismerem, mert egy ideje nem foglalkozok akadémiás kutatással. az u20as kapitány írta egy topikba, hogy nincs még tökéletes megoldás, de talán következõ szezonra lesz

ezen az oldalon lehet csillag és kor szerint keresni? vagy mi alapján lehet itt keresgélni?
alratar
Használj innen valaki az FF4 Betat?