22246
Hattrick
-
#16442 Szélső védőknek szerintem elég lesz megfelelő szélsőjáték és kb kiemelkedő védekezés.
Csatárnak ajánlanék egy nagyszerű gólszerzésűt, de elég lehet a remek is de akkor az átadása is legyen legalább megfelelő. (specialitás nem hátrány)
Szélsőkkel én is gondban vagyok, drágák is. Érdemes lenne fiatal szélsőt venned gyors specialitással, a játékszervezés pedig úgyis edződni fog bele, így folyamatosan jobb lesz. -
#16441 Lendület KHFC - Banok FC 3 - 2
1 - 0 Christoph Friedrich Evertz 4'
1 - 1 David Ozores 23'
1 - 2 David Ozores 24'
2 - 2 Plepan Sopaj 25'
3 - 2 Christoph Friedrich Evertz 74'
így is a 3. helyen állok. -
Tominho94 #16440 2-0-ra égek a félidőben, ahogy várható volt sima zakó lesz.
Remélem megúszom a végére 3-4-el, bár könnyen kiüthet, mert kiállították az egyik legjobb kp-m. :S -
#16439 16408 -
#16438 Ha minden jól megy, akkor én már ma megnyerhetem a csoportom, mert 6 pont előnyre tehetek szert, és az utolsó 3 fordulóból az egyikben nem lesz ellenfelem! -
#16437 szoros meccs játszom. Lendület KHFC - Banok FC 1-0 - 1-2 - 2-2 -
#16436 Béke poraira! -
Tominho94 #16435 Nyugodjék Békében! :( :'( -
#16434 Nyugodjék békében! :'(
Minden fórumozónak sikerekben gazdag fordulót kívánok! :)
(Ha valaki tudna segíteni a lentebb [#16408] említett problémában, megköszönném!) -
#16433 Nyugodjék Békében! :( -
#16432 Nyugodjék Békében! :(
Találtam egy pazar tehetséget a számodra. 16 éves, a neve pedig: Viktor Nemesi.
Jelenleg szerintem Gólszerzés képessége nagyjából gyenge szinten van. Összességében nézve ő szerintem egy középszerű szintű játékos. Figyelj az edzésére, és hamarosan lehet egy remek Védekezés képességű játékosod.
Szerződtessük, főnök?
Ahhát persze, csak kár h amíg 112 nap letelik szart se fog érni, de szerződtessük persze.. Egyszer jön egy nagy játékos, de akkor is van valami gubanc vele. -
geo91 #16431 Isten nyugosztalja! -
#16430 Igen,a sokker vilagat is megrazta amikor kiderult,sajnalom en is nagyon :(
Beke Veled ryke82 -
#16429 Sajnos ismét kevesebben lettünk egy játékossal.
Csak 27 éves volt.
Nyugodj békében Ryke! -
#16428 Latod nalam penteken van az ifi meccs. :D -
#16427 bakker siettem haza, mert azt hittem szombat van és nem tudok kiadni utasítást a kicsik meccsére, erre most látom, hogy csak péntek van :D -
#16426 Vagy megvárom, míg megyek haza Decemberben, és onnan igényelek.
Amúgy nem volt 2 csapatom, mert a másodikat még meg sem kaptam.... és persze, emiatt érteném is ban-t, de direkt szóltam/folyamatban levő ügyem volt. Hát ilyen az, ha önkéntes az ügyfélszolgálat :(
DB
-
#16425 Hát nem tudom, ennyit megér-e nekem.
Még megvárom, mit reagálnak az új, felismerhetetlenül más kérésemre, aztán kiderül. Legfeljebb az ír ligában vitézkedhetek :(
DB -
#16424 Elvileg úgy lehet csak kijátszani, ha megkérsz egy Magyarországon élő valakit, hogy regisztráljon ő a te adataiddal.
Aztán később, ha ő is regisztrál, akkor írtok mindketten a GM-eknek és megesküdtök, hogy 2 külön személy vagytok, nem fogtok belépni egymás csapatához és nem üzleteltek egymással piaci ár fölött. -
#16423 A ban azért volt, mert két csapatod volt. -
#16422 Ezzel még nem is lenne gondom, így jártam. De akkor miért ajánlja fel, és kér rá indoklást? Aztán meg szó nélkül bannelnek? Ez utóbb a szánalomparádé.
DB -
#16421 Egyik ismerősömnél is kb. ez volt. Kint van Németországban de nem tudott Magyar bajnokságban játszani. -
#16420 Hát ezek a hattrickesek jó nagy barmok.
Külföldön dolgozom, de gondoltam, indítok egy csapatot a magyar ligában. Nyilván nézik az IP-címem, ezért amikor regisztráláskor megadtam, hogy magyar ligába szeretnék kerülni, még rá is kérdeztek, hogy indokoljam meg, miért. Megtettem. Ok.
Ezek után két nap múlva aktiváltak - a külföldiben. Írtam is a GM-eknek, hogy ez nekem nem jó.
Erre valamelyik barom válasza: csak abban a ligában lehetsz, amelyik országban vagy. Én persze válasznak: de a regisztrációkor igenis lehet másikat választani és még RÁ IS KÉRDEZ, hogy miért - azaz egyértelműen van ilyen lehetőség.
Közben párhuzamosan indítottam egy másik kérelmet, egy másik, de hasonló emailemről, majdnem ugyanaz a csapatnév, jelszó stb.
Eredmény: zéró kommunikáció, 2 nap múlva mindkét accountot zárolva.
Faszok, nem tudok mást mondani. Csináltam egy új emailt, új jelszó, új nevek, és a nyelvet is átraktam magyarra (angolul szerettem mindig nyomni régen, de hát ez van), ez talán összejön.
Még egy ilyen balf. brigádot :(
DB -
#16419 Sajnos csak egy edzesnyit. -
#16418 Szebasztián Fedor a klub saját nevelésű játékosa eladó!
17 éves és 91 napos
Jelenlegi képességek
Védés: 1/20 katasztrofális
Védekezés: 8/20 remek
Játékszervezés: 5/20 középszerű
Szélsőjáték: 4/20 gyenge
Átadás: 2/20 pocsék
Gólszerzés: 4/20 gyenge
Pontrúgás: 2/20 pocsék
Kikiáltási ár: 110 000 eFt
Mivel az ifi akadémián 2 nagyon ígéretes fiatal védő játszik, így ha feljönnek hamarosan, már kissé sokan lennének, bár így is sokan vannak.
Amúgy a középső védelem 7.62-es értéket mutat HO szerint, szélek pedig 5.5 és 6.2 között van az jónak mondható? -
#16417 Tököm kivan az egyik fiatal csatárommal. Augusztus 30-án vettem csapnivaló formában és azóta se akar neki felmenni, hiába játszik minden héten...:S Valami ötlet?
Még egy kérdés: Ha egy játékos kétszer játszik a héten akkor dupla tapasztalati pontot kap vagy csak max 90 percnyit?? -
#16416 neked is gratulálok Misi -
#16415 az igen, gratulálok -
#16414 Randit priviben egyeztessétek :D -
#16413 Grat!
Eddig is Beton volt a védelmed, hát akkor még ezután.
Geri neked is grat!
Eddig is áttörhetetlen volt szinte a védelmed, akkor ezek után még jobban az lesz. -
#16412 uhh, két védőm kiemelkedő lett. : -
#16411 Nekem meg a 2. kiemelkedő középpályásom.
Úgy állítottam össze a csapatot, hogy lebirtokoljam a középpályán.
Ha bejön nyerhetek, mert eddig az egyetlen veresége is olyan, hogy lebirtokolták a középpályán.
Ha rájön, hogy képes vagyok lebirtokolni a középpályán (már egy ideje direkt lazázok és most ugye fejlődött 3 középpályásom is) és úgy rakja össze a csapatot, hogy ne legyen akkora a különbség akkor feltörli a csapatommal a padlót. -
#16410 Azt igazság szerint én se gondoltam hogy kiállsz mellettem. (nem csak rólad másról se)
Még egyszer köszönöm. -
#16409 Megvan az első természetfeletti védőm! El kellene adnom, mert nagyon lassan fejlődik, de a szívemhez nőtt :( -
#16408 Vérfrissítést illetően akadna néhány kérdésem:
elkezdtek kiöregedni a játékosaim (30-31 évesek), és szeretnék erősíteni is, mert kimennek a jó játékosok.
Eladnék három védőmet, egy szélsőmet és egy 18 éves középpályásomat (bár lehet, hogy a 18 éves szélsőmet is elpasszolom)
Az erősítésekre legfeljebb 500.000 eFt-ot tudok csoportosítani (stadionbővítést nem tervezek, de ha a szélsőt is sikerül eladni, akkor akár az 550K-t is súrolhatom [vagy minimálisan többet])
Érdekelne, hogy hatodosztályba (szeretnék dominálni jövőre, és akár fel is jutni) milyen szélső védőket, szélsőt és csatárt ajánlotok? A középpályásaim lenyűgözőek. A szélsőm kiemelkedő játékszervezésű, és nagyszerű szélsőjátékos, a kapusom nagyszerű védésű, a csatárom nagyszerű gólszerzésű és remek játékszervezésű, a védőm nagyszerű védekezésű. (ők maradnak).
Szóval maradna 550K eFt a két szélső védőre, a szélsőre és a csatárra. Ha szerintetek van még potenciál a 30 éves és 33 napos szélsőmben (kiemelkedő jsz - megfelelő szj - 4/5 csillag) akkor viszont félmillióm van a két szélsővédőre és a csatárra.
Szóval, ki mit ajánl, milyen képességű játékosokat kéne vásárolnom?
-
#16407 mindenki hülye csak én vagyok helikopter. -
#16406 Nem, mi nem értettünk félre semmit. István akart nagyot mondani meg leoltani téged, de nem gondolta, hogy én majd kiállok melletted. -
#16405 Olyan nincs, hogy csak az egyik fél hibája.
Az viszont előfordulhat, hogy félreértettük.
Hogy ON is legyen.
3 középpályásom is fejlődött a hétvégi rangadó előtt.
Ilyen erős még soha se volt a csapatom.
A HO szerint mindketten több gólt fogunk rúgni.
Az Esélyek:
Én győzök: 35%
Döntetlen: 21%
Ő győz: : 43%
Ha bevállalom a MOST-ot a meccsre, akkor a HO szerint nekem van nagyobb esélyem győzni.
A kérdés csak az, hogy megéri-e úgy hogy utána is rangadót játszom (ahol jobbak az esélyeim), ráadásul idegenben.
Ti mit tennétek? -
#16404 Jövök egy sörrel :D -
#16403 Vazolom. Ti voltatok a hibasok, mert felreertettetek.
En peldaul egybol levagtam mire akar kilyukadni. :D