22246
Hattrick
  • kovacsgeri
    Szélső védőknek szerintem elég lesz megfelelő szélsőjáték és kb kiemelkedő védekezés.
    Csatárnak ajánlanék egy nagyszerű gólszerzésűt, de elég lehet a remek is de akkor az átadása is legyen legalább megfelelő. (specialitás nem hátrány)
    Szélsőkkel én is gondban vagyok, drágák is. Érdemes lenne fiatal szélsőt venned gyors specialitással, a játékszervezés pedig úgyis edződni fog bele, így folyamatosan jobb lesz.
  • banok
    Lendület KHFC - Banok FC 3 - 2
    1 - 0 Christoph Friedrich Evertz 4'
    1 - 1 David Ozores 23'
    1 - 2 David Ozores 24'
    2 - 2 Plepan Sopaj 25'
    3 - 2 Christoph Friedrich Evertz 74'

így is a 3. helyen állok.
  • Tominho94
    2-0-ra égek a félidőben, ahogy várható volt sima zakó lesz.
    Remélem megúszom a végére 3-4-el, bár könnyen kiüthet, mert kiállították az egyik legjobb kp-m. :S
  • matthias92
    16408
  • kovacsgeri
    Ha minden jól megy, akkor én már ma megnyerhetem a csoportom, mert 6 pont előnyre tehetek szert, és az utolsó 3 fordulóból az egyikben nem lesz ellenfelem!
  • banok
    szoros meccs játszom. Lendület KHFC - Banok FC 1-0 - 1-2 - 2-2
  • jhetedikj
    Béke poraira!
  • Tominho94
    Nyugodjék Békében! :( :'(
  • matthias92
    Nyugodjék békében! :'(

Minden fórumozónak sikerekben gazdag fordulót kívánok! :)
    (Ha valaki tudna segíteni a lentebb [#16408] említett problémában, megköszönném!)
  • gabber_saviola
    Nyugodjék Békében! :(
  • sajtburger
    Nyugodjék Békében! :(

Találtam egy pazar tehetséget a számodra. 16 éves, a neve pedig: Viktor Nemesi.

Jelenleg szerintem Gólszerzés képessége nagyjából gyenge szinten van. Összességében nézve ő szerintem egy középszerű szintű játékos. Figyelj az edzésére, és hamarosan lehet egy remek Védekezés képességű játékosod.

Szerződtessük, főnök?

Ahhát persze, csak kár h amíg 112 nap letelik szart se fog érni, de szerződtessük persze.. Egyszer jön egy nagy játékos, de akkor is van valami gubanc vele.
  • geo91
    Isten nyugosztalja!
  • dartonita
    Igen,a sokker vilagat is megrazta amikor kiderult,sajnalom en is nagyon :(
    Beke Veled ryke82
  • Tono34
    Sajnos ismét kevesebben lettünk egy játékossal.

Csak 27 éves volt.

Nyugodj békében Ryke!
  • Jakuza001
    Latod nalam penteken van az ifi meccs. :D
  • jhetedikj
    bakker siettem haza, mert azt hittem szombat van és nem tudok kiadni utasítást a kicsik meccsére, erre most látom, hogy csak péntek van :D
  • DonnieBrasco
    Vagy megvárom, míg megyek haza Decemberben, és onnan igényelek.

Amúgy nem volt 2 csapatom, mert a másodikat még meg sem kaptam.... és persze, emiatt érteném is ban-t, de direkt szóltam/folyamatban levő ügyem volt. Hát ilyen az, ha önkéntes az ügyfélszolgálat :(

DB

• DonnieBrasco
    Hát nem tudom, ennyit megér-e nekem.
    Még megvárom, mit reagálnak az új, felismerhetetlenül más kérésemre, aztán kiderül. Legfeljebb az ír ligában vitézkedhetek :(

DB
  • Magic Boy
    Elvileg úgy lehet csak kijátszani, ha megkérsz egy Magyarországon élő valakit, hogy regisztráljon ő a te adataiddal.

Aztán később, ha ő is regisztrál, akkor írtok mindketten a GM-eknek és megesküdtök, hogy 2 külön személy vagytok, nem fogtok belépni egymás csapatához és nem üzleteltek egymással piaci ár fölött.
  • Magic Boy
    A ban azért volt, mert két csapatod volt.
  • DonnieBrasco
    Ezzel még nem is lenne gondom, így jártam. De akkor miért ajánlja fel, és kér rá indoklást? Aztán meg szó nélkül bannelnek? Ez utóbb a szánalomparádé.

DB
  • gabber_saviola
    Egyik ismerősömnél is kb. ez volt. Kint van Németországban de nem tudott Magyar bajnokságban játszani.
  • DonnieBrasco
    Hát ezek a hattrickesek jó nagy barmok.
    Külföldön dolgozom, de gondoltam, indítok egy csapatot a magyar ligában. Nyilván nézik az IP-címem, ezért amikor regisztráláskor megadtam, hogy magyar ligába szeretnék kerülni, még rá is kérdeztek, hogy indokoljam meg, miért. Megtettem. Ok.

Ezek után két nap múlva aktiváltak - a külföldiben. Írtam is a GM-eknek, hogy ez nekem nem jó.
    Erre valamelyik barom válasza: csak abban a ligában lehetsz, amelyik országban vagy. Én persze válasznak: de a regisztrációkor igenis lehet másikat választani és még RÁ IS KÉRDEZ, hogy miért - azaz egyértelműen van ilyen lehetőség.

Közben párhuzamosan indítottam egy másik kérelmet, egy másik, de hasonló emailemről, majdnem ugyanaz a csapatnév, jelszó stb.
    Eredmény: zéró kommunikáció, 2 nap múlva mindkét accountot zárolva.

Faszok, nem tudok mást mondani. Csináltam egy új emailt, új jelszó, új nevek, és a nyelvet is átraktam magyarra (angolul szerettem mindig nyomni régen, de hát ez van), ez talán összejön.
    Még egy ilyen balf. brigádot :(

DB
  • Jakuza001
    Sajnos csak egy edzesnyit.
  • sajtburger
    Szebasztián Fedor a klub saját nevelésű játékosa eladó!

17 éves és 91 napos

Jelenlegi képességek
    Védés: 1/20 katasztrofális
    Védekezés: 8/20 remek
    Játékszervezés: 5/20 középszerű
    Szélsőjáték: 4/20 gyenge
    Átadás: 2/20 pocsék
    Gólszerzés: 4/20 gyenge
    Pontrúgás: 2/20 pocsék

Kikiáltási ár: 110 000 eFt

Mivel az ifi akadémián 2 nagyon ígéretes fiatal védő játszik, így ha feljönnek hamarosan, már kissé sokan lennének, bár így is sokan vannak.

Amúgy a középső védelem 7.62-es értéket mutat HO szerint, szélek pedig 5.5 és 6.2 között van az jónak mondható?
  • pe28
    Tököm kivan az egyik fiatal csatárommal. Augusztus 30-án vettem csapnivaló formában és azóta se akar neki felmenni, hiába játszik minden héten...:S Valami ötlet?

Még egy kérdés: Ha egy játékos kétszer játszik a héten akkor dupla tapasztalati pontot kap vagy csak max 90 percnyit??
  • gabber_saviola
    neked is gratulálok Misi
  • gabber_saviola
    az igen, gratulálok
  • McFrost
    Randit priviben egyeztessétek :D
  • Magic Boy
    Grat!

Eddig is Beton volt a védelmed, hát akkor még ezután.

Geri neked is grat!

Eddig is áttörhetetlen volt szinte a védelmed, akkor ezek után még jobban az lesz.
  • gabber_saviola
    uhh, két védőm kiemelkedő lett. :
  • Magic Boy
    Nekem meg a 2. kiemelkedő középpályásom.

Úgy állítottam össze a csapatot, hogy lebirtokoljam a középpályán.
    Ha bejön nyerhetek, mert eddig az egyetlen veresége is olyan, hogy lebirtokolták a középpályán.

Ha rájön, hogy képes vagyok lebirtokolni a középpályán (már egy ideje direkt lazázok és most ugye fejlődött 3 középpályásom is) és úgy rakja össze a csapatot, hogy ne legyen akkora a különbség akkor feltörli a csapatommal a padlót.
  • Magic Boy
    Azt igazság szerint én se gondoltam hogy kiállsz mellettem. (nem csak rólad másról se)

Még egyszer köszönöm.
  • kovacsgeri
    Megvan az első természetfeletti védőm! El kellene adnom, mert nagyon lassan fejlődik, de a szívemhez nőtt :(
  • matthias92
    Vérfrissítést illetően akadna néhány kérdésem:
    elkezdtek kiöregedni a játékosaim (30-31 évesek), és szeretnék erősíteni is, mert kimennek a jó játékosok.
    Eladnék három védőmet, egy szélsőmet és egy 18 éves középpályásomat (bár lehet, hogy a 18 éves szélsőmet is elpasszolom)
    Az erősítésekre legfeljebb 500.000 eFt-ot tudok csoportosítani (stadionbővítést nem tervezek, de ha a szélsőt is sikerül eladni, akkor akár az 550K-t is súrolhatom [vagy minimálisan többet])
    Érdekelne, hogy hatodosztályba (szeretnék dominálni jövőre, és akár fel is jutni) milyen szélső védőket, szélsőt és csatárt ajánlotok? A középpályásaim lenyűgözőek. A szélsőm kiemelkedő játékszervezésű, és nagyszerű szélsőjátékos, a kapusom nagyszerű védésű, a csatárom nagyszerű gólszerzésű és remek játékszervezésű, a védőm nagyszerű védekezésű. (ők maradnak).
    Szóval maradna 550K eFt a két szélső védőre, a szélsőre és a csatárra. Ha szerintetek van még potenciál a 30 éves és 33 napos szélsőmben (kiemelkedő jsz - megfelelő szj - 4/5 csillag) akkor viszont félmillióm van a két szélsővédőre és a csatárra.
    Szóval, ki mit ajánl, milyen képességű játékosokat kéne vásárolnom?
  • Fyrex
    mindenki hülye csak én vagyok helikopter.
  • gabber_saviola
    Nem, mi nem értettünk félre semmit. István akart nagyot mondani meg leoltani téged, de nem gondolta, hogy én majd kiállok melletted.
  • Magic Boy
    Olyan nincs, hogy csak az egyik fél hibája.
    Az viszont előfordulhat, hogy félreértettük.

Hogy ON is legyen.

3 középpályásom is fejlődött a hétvégi rangadó előtt.
    Ilyen erős még soha se volt a csapatom.
    A HO szerint mindketten több gólt fogunk rúgni.
    Az Esélyek:
    Én győzök: 35%
    Döntetlen: 21%
    Ő győz: : 43%

Ha bevállalom a MOST-ot a meccsre, akkor a HO szerint nekem van nagyobb esélyem győzni.
    A kérdés csak az, hogy megéri-e úgy hogy utána is rangadót játszom (ahol jobbak az esélyeim), ráadásul idegenben.

Ti mit tennétek?
  • McFrost
    Jövök egy sörrel :D
  • Jakuza001
    Vazolom. Ti voltatok a hibasok, mert felreertettetek.
    En peldaul egybol levagtam mire akar kilyukadni. :D