22246
Hattrick
  • AdamBeyer
    segíteni akart, miért neki emberkedsz töki? kérdezz meg egy GM-et, talán ne itt sírjál egész nap.
  • Jakuza001
    Tanulj mar meg olvasni. Le van irva.

"Raadasul az a 16 evesen felhozott jatekos csak peldakent volt behuzva."

Ugye az edzesek alatt meg annak se kellett volna feltunnie, hogy valamelyik skillje milyen ?
    Annak a jatekos atment cserebe, mert feleslegesse valt az edzese, de nem volt kivel potolni.
    Biztos azon az 5 merkozesen jatszott csak, de ha ugy is lett volna akkor is kiderul legalabb hogy egyeneset bele tud e rugni a labdaba.

biztos en talaltam ki a sztorit ugye mint ezt.

"Nekem meg mar az ifi edzestol teljesen elegem van.

Edzes: Jatekszervezes,vedes

Jatekos aki fejlodott a kozephatved poszton szerepelt.
    Es mi a szar tulajdonsaga fejlodott ? A szelsojatek!!!!!!!!!!!!!!"

A jatekos neve : Kurszán Szita
    3 jatek kozephatved poszton.

Uzenet: Tisztában vagyok vele, hogy most nem igazán edzünk Szélsőjáték képességet, de nem bírom megállni, hogy el ne mondjam: Kurszán Szita akár gyenge szintű is lehet majd belőle.

Oh wait amig jatszott vagy istebn tudja hany merkozesen a masik, ami van vagy 50 nmerkozes ha nem tobb egy szaros uzenet nem jott, meg a jellemerol sem, nem hogy valamelyik skilljerol.

Szal ne etess engem ezzel a blablaval.
  • Christian88
    DE három hónap alatt egy bajnokság lemegy ő meg játszik 5 meccsen és felvagy háborodva, hogy szar a rendszer
  • Christian88
    Örülök, hogy oltasz ezek után:

utolsó öt meccs amin játszott kálmán szilágyi:

Last 5 matches
    2010-09-24 14:05
    2010-08-15 16:45
    2010-08-10 16:25
    2010-08-01 16:45
    2010-07-25 16:45

Most komolyan ettől mit vársz? ettől egy szintet nem fog lépni hetente kell játszatni ember. Komolyan mondom teljesen örülök, hogy az én feltételezésemet azzal állítod szembe hogy nem tudok olvasni és faszságokat írok. Próbáltam segíteni, felvetni mi a probléma te meg jössz a hülyeségeddel. Inkább tényleg lottó ifizzél mert ezzel így nem mész semmire!

"2 eve edzem lassan, szinte vegig jatekszervezes edzes kapott ott is jatszott az utolso merkozes kivetelevel."

Attól mert csere, nem fog edzést kapni! csak ha 90 percet játszik. De
  • Christian88
    Kérdezd meg hattrick fórumon akkor, ilyen nincs, hogy pl játékszerezést edzel és középpályásként nem kap semmit belőle....
  • Jakuza001
    Jah es meg valamit kozel 5 millioba kerul hetente ez a fos mikozben allitom nem vettem me ki belole 25 milliot.
    ami azt jelenti, hogy csak elpazaroltam 2 ev alatt tobb mint felmilliardot a semmire.
  • Jakuza001
    aham ettol meg lehetne remek is a kozeppalya amit edzek nem ? amugy is mi a szarert edzenek pl veedst neki, ha a kozeppalyas skilljet akarom kiedzeni ?
    Jah ertem ez csak egy magyarazat volt, nem baj igy sem erdemleges a valaszra.

Raadasul az a 16 evesen felhozott jatekos csak peldakent volt behuzva.
    Hiszen a lenyeg az volt hogy 3 ev alatt semmije nem fejlodott.
    Ami egy vicc, tehat lenyegtelen hogy mi volt a mas skliije, mert a lenyeg, hogy maga a motor ami vicc es nem fejlodik a jatekos.

Szal nem kellenek ezek a tereleses mokak, hogy te csak masra gondoltal, mikozben teljesen ellentetest irsz le, hogy max kozepszerut aki ugyebar kozeppalyas edzetni, kozben terelsz masrol.

Egy fos ugy ahogy van az ifi edzes, mert nekem ne mondja senki, hogy 3 eves edzes utan posztra edzetve valaki, mas nem fejlodik csak egy teljesen mas skillje es mas meg se mozdult 3 ev alatt.
    Vicc.
  • matthias92
    melyik az az oldal, ahova feltölthetem a játékosaimat, hogy bekerüljenek az U20-ba?
  • Christian88
    én most pl nem játékszervezésre gondoltam.

Szélsőjáték: ismeretlen (maximum középszerű)
    Átadás: ismeretlen (maximum középszerű)

Amúgy telerakod a középpályát olyanokkal akiknek tudod a max játékszervezését és azt a játékost amelyiknek tudni szeretnéd. Az edződ nyilatkozni fog róla mennyi neki a max, ha nem ugyan az az edzéss mint az elsődleges.

De ahogy múltkor benézted a cserédet és csodálkoztál miért fejlődött most se lennék meglepve ha el néztél volna valamit
  • Jakuza001
    Max kozepszeru? Ezt te honnan vetted ?
    Az alapskillje kozepszeru vazz azzal indult a max ismeretlen.
    Tudom ez is az en hibam, hogy nem tudod elolvasni a szoveget.
  • matthias92
    sőt, a bátyámnak még talán csak egyszer volt valami jó játékosa...
  • Christian88
    Pedig ha bug lenne, már regényeket írtak volna róla hattrick fórumon...
    Szerintem eleve hülyeség volt max középszerűt edzeni 16 évesen. Lottós ifihez is kell most 1-2 szezon ha maxon fizeted mire remek szintű lesz és akkor se fogsz minden héten topp ifit kapni.Mind a kettőhöz kel lszerencse, akadémia igazából azért van ha jobban ráérsz szórakozhatsz velük is :D
  • Jakuza001
    BIZTOS!!!!!
    Valamit biztos en csinalok rosszul.
    Ne viccelodjel mar. Ott a jatekos egy azaz egy szaros tulajdonsaga nem fejlodott 192 nap alatt.

Biztos velem van a baj, ha keptelen az adott poszton jatszatva minden heten + 3 hetente a baratsagos, fejlodni semmiben.
    biztos velem lehet a baj, ha a jatekos skillje helyett mondjuk a szelsojatek kepesegge fejlodik, MIKOZBEN NEM IS AZ VAN EDZESNEK MEGADVA es nem is azon a poszton jatszik az urge, mikozben az alapskillje amit edzetnek 3 ev alatt nem valtozik.
    Szoval hagyjatok ezzel az en vagyok a hibas szoveggel.
  • McFrost
    Persze, tisztában vagyok vele. Erre gyűjtök most. Van saját játékosom erre a célra.
  • Christian88
    Én a helyedben nagyon gyorsan vennék egy jó edzőt csapnivaló vezetői képességgel, mert így értelmetlen az edzés, amit felnőttben csinálsz.
  • McFrost
    Most szélsőjáték.
    Mindig annyit edzek, hogy a posztokon kiderüljenek az értékek.
  • matthias92
    mit edzel?
  • McFrost
    Ő a felnőttbe készül, nem a piacra.
  • Christian88
    Valamit pedig rosszul csinálhatsz, mert ki lehet őket nevelni.Ezt a srácot meg hülyeség volt edzeni 17 éves kora után még, ha akkor is középszerű volt.Nekem sokszor sikerül és vittek már el ifimet 70 000, 150 000-ért persze vittek el nagyon kevésért is 5 000.
  • matthias92
    sztem több pénzt kaptál volna egy-két héttel érte, mint majd fogsz még félszezon múlva, mikor lassan 19 éves lesz... de ti tudjátok
  • McFrost
    3. szezonja nálam:
  • Jakuza001
    Ne vicceljetek mar velem.
    2 even keresztul ugyanazt edzettem, es nem veletlenul jatszok 5 kozeppalyassal, hogy azokat tudjam kiedzeni.
    Illetve, csak probalnam, mert egyszeruen nem megy.
    Ezert is vagyok most nagyon zabos a jatekra.
    Raadasul mar pardon az ilyen kifejezesert, de szart sem ernek az olyan jatekosok, amiknek egy erteke jo, a tobbi meg nem. Lehet jo a kozeppalyas skillje ha a tobbi mind egy nagy 0, akkor se kell a kutyanak sem.
    Most akkor azert edzen valaki 3 evet valamelyik ifinek, hogy eladja 2 fillerert ? Koszonom de inkabb nem akarom ilyennel magam idegesiteni, inkabb torlom az ifiket a pitsbe.
  • McFrost
    Szerintem idényenként egy értelmes játékost lehet kinevelni, hiába edzel mindenkit orrba-szájba....Nálam is eddig csak 2 kapus használható, többit mind ki kellett rúgnom. Most is van 6-7 ígéretes ifim, remélem 2-3 be is válik....
  • Jakuza001
    Mar amikor letelt az idenyuk kb 5 hete, mar akkor elgondolkoztam, hogy megszuntetem az Ifit, mint Banok.
    Aztan voltam olyan hulye, hogy meg sem tettem es beleptem egy kulfoldi bajnoksagba.
    Reg fel kellett volna oszlatni a pitsbe.

Jo pelda erre ez a jatekos.

Kálmán Szilágyi 18 éves és 44 napos
    Első napja a csapatban: (196 napja)

A játékos képességei

Védés: ismeretlen
    Védekezés: ismeretlen
    Játékszervezés:
    5/? középszerű (maximum ismeretlen)
    Szélsőjáték: ismeretlen (maximum középszerű)
    Átadás: ismeretlen (maximum középszerű)
    Gólszerzés: ismeretlen (maximum gyenge)
    Pontrúgás: ismeretlen

2 eve edzem lassan, szinte vegig jatekszervezes edzes kapott ott is jatszott az utolso merkozes kivetelevel.

Nezzuk meg, milyen jatekmegfigyeloi jegyzettel jott.

Szerintem megtaláltam a jövő nagy sztárjátékosát. A neve Kálmán Szilágyi, és 16 éves.
    További edzés nélkül "Játékszervezés képessége középszerű szintű marad".

Ez egy vicc ???????
    Mar a kezdeskor kozepszeru volt a jatekszervezese es azota egyetlen egy tulajdonsagat nem tudtam fejleszteni, sot meg felfedni sem ............
    Mikozben 2 honapon belul kioregedik az ifibol.

Egyszeruen nem tudok emiatt egy fillert se kiszedni az ifibol.
    Hiaba volt mar olyan 15 eves ifim is aminek egyik tulajdonsaga remek volt a masik jo, ugy hogy mar az igazolasnal a remek tulajdonsagnal jo volt a skillje.
    Mi 19 evesen x naposan hoztam ugy fel, hogy ugyanugy az a skillje jo volt es a masik tulajdonsagat nem tudtam megfelelonel jobbra tolni, mikozben csak azon a posztokon jatszott es csak edzettem, mint a legjobb skilljei.

Kozben meg itt nezem azokat, akik jonnek a szoveggel, hogy az ifimet most adtam el szazezrekert, mikozben a jatekosaimat nem viszik el es a 60%-kukat en magam kell hogy kirugjam.
    A legjobb eladasom 18k volt eppen az emlitett jatekosert akinek a kezdo tulajdonsaga jo volt.
    Most akkor kerdem en, mi a szent szar ez ?
  • jhetedikj
    Pinnyéd CF - Real Nagyvenyim CF 3 - 0

1 - 0 Piero Minardi 14'
    2 - 0 Gusztáv Simon 34'
    3 - 0 Gusztáv Simon 56'

Könnyű meccs volt.:P Most vettem észre, hogy a csapat TSI a csütörtöki edzésssel átlépte a 100.000-t hurrá.:)
  • REALista
    Hazai pályán nyertem 2:0-ra lazázva és mivel az 1. helyezett kikapott az élre is álltam.Ezt nem gondoltam volna az idény elején bár még mindig nem én vagyok a bajnokesélyes szerintem...
  • JimKirk
    Bajnokcsapat!

• JimKirk
    Sajnos nekem is volt a szezonban par erdekes meccsem..

Viszont ma alaztuk a csoport masodikat:

C Bucks 6 - 0 Taksony

28100 nezo

1 - 0 Elmar Eilat 2'
    2 - 0 Alex Szabó 21'
    3 - 0 Matteo Romano 31'
    4 - 0 鄭 (Zheng) 耐群 (Naiqun) 39'
    5 - 0 Juho Mikkola 73'
    6 - 0 Juho Mikkola 75'

Ezzel az eredmennyel atugrottam a Taksonyt es elfoglaltam az engem megilleto 2. helyet!

Egy 12 ezres stadionbovitesben gondolkodom de meg alszom ra parat. Minosegi jatekost nem tudnek venni a mostani 270 milliombol, ezert is fontolom a bovitest..
  • kovacsgeri
    Abba ne hagyd! Neked van az egyik legerősebb csapatod a topikunkban, példát mutathatsz.
  • Tono34
    Újabban egyre jobban foglalkoztat a gondolat, hogy abbahagyom a játékot. Már nem igazán lelem benne örömömet, a hatalmas random miatt meg .........
    ..... Az biztos, hogy a támogatói státuszt nem fogom meghosszabbítani.
  • sapkafej
    nekem is ez van
    hiába írja h remek lehet valamiből, örülök ha a megfelelő-jót eléri, utána edzhetem akármeddig, simán kiöregszik az ifiből
    aztán felhozom 18 és fél-19 évesen és eladom nullforintért mert szart se fejlődött a posztján, miközben csomó jó játékost beáldoztam miatta, kb ez az állandó forgatókönyv

2 szezon óta megy védekezés edzés az ifimben, egymás után jönnek az ígéretes 15 éves játékosok, de még egyikből se lett normális "edzésanyag" a felnőtthöz
  • sajtburger
    kiraly power team - Fc. Catalunya 0 - 1

Pár hete még elgondolkodtam, hogy abbahagytam, de úgy látom megérte, hogy folytattam. Sikerült felújítani a középpályát ami meghozta az eredményt, bár az erőnléttel ott még gondok vannak, de jó úton járunk. Egy nehéz meccsen egy korai góllal sikerült győzedelmeskedni, stabilan jól játszott a csapat. Úgy kellett ez a gól és a győzelem, mint egy falat kenyér, de nagyon. Hátravan jó pár forduló még, jó lenne győzelmekkel búcsúzni ettől a nagyon nehéz szezontól.
  • Fyrex
    FC Parmalat - K.H.F.C. 6 - 0

és átvettük a vezetést a bajnokságban, mert hibázott az eddigi éllovas
  • Jakuza001
    Jah, biztos mikor a legtobb jatekosomnak mar hovatovabb 2 eves edzes utan a megfelelo a legjobb szintje, mikozben lassan kioregednek az ifibol.
    A tokom ki van am hogy fizetem ezt a jatekot, mikozben ugy kell szinte kirugdosnom a 15 evesen felhozott ifiket, akik elmeletileg jo vagy remekre kellene hogy fejlodjenek es 19 evesen legtobbjuk meg a jo tulajdonsagot se erik el, mert egyszeruen nem fejlodik az a skilljuk, barmennyit jatszanak az adott poszto es a kozeppalyasnak olyan skilljei fejlodnek, mint vedes, meg vedekezes, csak a jatekszervezes nem ahol jatszik.
    Most mar nagyon idegesit ez a szarsag.
  • matthias92
    4 csillagot hoz stabilan, időlegesen biztos jó megoldás lenne, amíg az új nevelt fel nem nő.
    (mndjuk egy 17 éves, jó szélsőjátékú és középszerű játékszervezésű, vagy remek szélsőjátékú játékos)
  • kovacsgeri
    Türelem rózsát terem! Ha 4-5 hetet játszatod középpályán, és jsz-t edzel, akkor biztosan fejlődni fog. Közben meg örülhetsz, ha más is fejlődik!
  • Jakuza001
    Nekem meg mar az ifi edzestol teljesen elegem van.

Edzes: Jatekszervezes,vedes

Jatekos aki fejlodott a kozephatved poszton szerepelt.
    Es mi a szar tulajdonsaga fejlodott ? A szelsojatek!!!!!!!!!!!!!!

Elmennek mar a pitsaba ezek, mar nagyon zabos vagyok rajuk, hogy nem tudom kiedzeni az ifiket, mert leszarja a jatek milyen poszton szerepelnek a jatekosok vagy mit edzek, csak jon random mindig mas szuksegtelen tulajdonsag, ha jon egyaltalan, nagy-nagy ritkan.
  • kovacsgeri
    Szélső védőnek elég a megfelelő szélsőjáték, de szélső középpályásnak már lehet, hogy kevés! próbáld ki barátságoson

Én időközben asszem megnyertem a csoportom :)
  • dartonita
    Siman kikaptam a csoport egyik leggyengebb tagjatol aki csak jatektordelest jatszik egesz evben.Egy! darab helyzetem sem volt ellene.
    Nem ertem en ezt a jatekot :/
  • matthias92
    nem is adtál rossz ötletet! hiszen van egy 21 éves (pont ma!), megfelelő szélsőjátékú és nagyszerű játékszervezésű játékosom. Technikás specialítású.
    Mellesleg, fontos közölnivalóm támadt:
    A mai besöpört győzelemmel (amit remélni sem mertem volna ) esélyem nyílik megszerezni a második pozíciót. Ehhez az kell, hogy a csoportelső továbbra is azt nyújtsa, amit eddig. Meg persze, egy kis szerencsére :))