22246
Hattrick
  • REALista
    50-60ezer körül lehet az értéke de lehet tévedek...
  • sapkafej
    most burkoltan próbálod megmagyarázni a vereséget (pedig nincs rá szükség) azzal, hogy eddig szar szinten volt a 4-5-1?
  • Magic Boy
    Szerintetek mennyit ért az új szélsőm reálisan és szerintetek én mennyiért vettem? (nem ér megnézni)

Az átadón lévő játékosom szerintetek mennyiért kel el?
  • Magic Boy
    Középpályásokat edzek.
    Tudom, hogy a szélső középpályásokat kevésbé érinti az edzés, de azért hat rájuk is, éppen ezért igazoltam egy új szélsőt (a hétvégén várhatólag kezdő lesz):
    Adriano Giovanelli (286796094)
    18 éves és 53 napos, következő születésnap: 2010-12-25 Italy

Forma: megfelelő, erőnlét: jó
    Kedves fickó, aki higgadt és becsületes.
    Tapasztalata pocsék, és megfelelő vezetői képessége van.
    Tulajdonos: Magic Family (2010-10-27 óta (12/43), )
    TSI: 1 680
    Fizetés: 79 eFt(65 eFt)/hét, a 20%-os prémiumot is beleértve
    1 264 eFt/szezon
    Lapok: 0
    Sérülések: Egészséges

Jelenlegi képességek
    Védés: 1/20 katasztrofális
    Védekezés: 5/20 középszerű
    Játékszervezés: 5/20 középszerű
    Szélsőjáték: 8/20 remek
    Átadás: 5/20 középszerű
    Gólszerzés: 3/20 csapnivaló
    Pontrúgás: 4/20 gyenge

Mivel ő érkezett így átadólistára került egy szélsőm:
    Christian Nostiz-Rieneck (290596468)
    19 éves és 35 napos, következő születésnap: 2011-01-12 Germany

Forma: megfelelő, erőnlét: jó
    Népszerű fickó, aki jámbor és egyenes.
    Tapasztalata pocsék, és katasztrofális vezetői képessége van.
    Tulajdonos: Magic Family (2010-07-29 óta (15/42), 12h 6n)
    TSI: 1 740
    Fizetés: 108 eFt (90 eFt) /hét, a 20%-os prémiumot is beleértve
    1 728 eFt /szezon

ÁTADÓLISTÁRA TÉVE
    Határidő: 2010-10-30 16:59 (2 nap 23ó 33p)
    Kikiáltási ár: 40 000 eFt

Jelenlegi képességek
    Védekezés: 3/20 csapnivaló
    Játékszervezés: 7/20 jó
    Szélsőjáték: 7/20 jó
    Átadás: 5/20 középszerű
    Gólszerzés: 3/20 csapnivaló
    Pontrúgás: 2/20 pocsék
  • gabber_saviola
  • McFrost
    Ez lemaradt:
  • matthias92
    6-2re nyertem a barátságos meccsen
  • gabber_saviola
    köszi az elfogadást.
  • Magic Boy
    Kösz a meccset.
    Elfogadtam a kihívást a visszavágóra.
    A védőd szerencsére csak tapaszos lett.
  • gabber_saviola
    Lejátszottam Misivel a barátságost. Elvert 3-0-ra, lerúgta az egyik fiatal védőmet és ellene elkezdtem begyakorolni a 4-5-1-et. Köszi Misi a meccset.

Visszahívtalak nálad.
  • Jakuza001
    Legyszi ne bombazz privikkel egybol, inkabb menj valami langyi barba, mert en a csajokat szeretem. :D
  • gabber_saviola
    Egyre többször olvasok tőled ilyen buzulási dolgokat, de remélem azért minden rendben a nemi identitásoddal.
  • gabber_saviola
    nem értem miről beszélsz.
  • McFrost
    Tudom, mindenki vágja, csak az érintett nem :D
  • Jakuza001
    ál nyalást ?
    Szerintem mást nyal. :DDD
  • McFrost
    Látod ez itt a baj! Gábor engem olt, erre te számon kéred tőlem miért piszkállak!

• Magic Boy
    Ha téged ez szórakoztat, akkor bátran.
    Engem nem zavar.

Az viszont érdekelne (ha egyáltalán tudsz a számomra bármire is komoly választ adni), hogy mi ennek az értelme.
  • McFrost
    De én ezt vállalom is, ellenben veled, aki csinálja neki az ál nyalást, közben meg....
  • gabber_saviola
    Te is már csak azért jársz ide, hogy Misit basztasd ... nemhogy inkább a bugdácsoló csapatoddal foglalkoznál.
  • Magic Boy
    Én i hasonlóan jártam, ugyanis 2 sérülés úgy jött össze, hogy lesérült a szélső védőm majd lesérült a helyére beálló csere is.

Ez még nem is baj, de a legjobb csatárom is lesérült a hétvégi rangadó előtt.
  • Jakuza001
    Ket hete egy merkozesen leserult 3 meghatarozo jatekosom.
    A vicc az volt az egeszben , hogy mind ugyanannyira, azaz 2 hetre, meg a csere csereje is.
    Amugy 4 serult volt azon a merkozesen az ellenfel jatekosai kozul is egy, es milyen furcsa az is ket hetre. LOL
  • Magic Boy
    Köszi.
    Az oldal szerint minden játékosom játszhat 2 héten belül.
    Na erre kíváncsi leszek.
  • kovacsgeri
    Az orvosok pontosan működnek, mint egy svájci óra. A napi gyógyulásfrissítések reggelente történnek, és kiszámítható, hogy mikorra gyógyul meg egy játékos.

http://ht-box.ru/healing.php

ez garantáltam működik!

• McFrost
    Sajnos nem, igazat kell adnom neked, de már megyek is 50 korbács ütésért.
  • Magic Boy
    Ezt értem, de a gyúró azért lenne, hogy csökkentse a sérülés esélyét az orvos meg azért, hogy gyorsítsa a gyógyulást.
    Egyiknek se látom a hatását, így viszont minek van benne ez a lehetőség?

McFrost: Mi az kötekedési formát váltottál?
  • sapkafej
    gondolom eddig se értél semmit a 30+ szakemberrel, de így legalább nem baszod el feleslegesen a csapatod pénzét
    bár ez lehet, hogy faszság
  • McFrost
    Teljesen igazad van!
  • Magic Boy
    Kikaptam 4-1-re így a hétvégén győznöm kell, ha harmadik akarok lenni.

Az eredmény nem zavar, hiszen benne volt a pakliban.
    Az viszont már nagyon is zavar, hogy 10 gyúró és jó átlagos erőnlét mellett három játékosom sérül le (2, 3, 4 hétre) a mérkőzésen és hiába van 8 orvosom azok hatását se látom.

Az is milyen baromság, hogy összesen 30 szakemberem lehet?
    Ha megtudom fizetni, akkor miért nem lehet akár 50 (minden típusból 10 db, ha már ezt a felső határt szabták meg), ha úgy tartom jónak?
  • matthias92
    kár :( bár úgy érzem, hogy Máricsból tényleg lehet valaki, hisz most lesz 20 éves, de már lassan világklasszis játékszervezése lesz. mástészta, hogy minden más sklijje a védekezésen kívül egy kalap szar (az is középszerű), meg öntörvényű. :( de szép kest fogok érte kapni majd :))
  • gabber_saviola
    matematikailag is bent maradtam

remélem az eddig legjobb hatodosztályos eredményemet (2. hely) is sikerül a végén megszerezni.
  • sajtburger
    Azt a véleményt osztom, hogy egy Bank az ifi akadémia és nyeli a pénzt. Sőt ha ki akar nevelni valaki egy játékost, örülhet ha megtérül a befektetett pénze. Az biztos, hogy hosszú távon veszteséges meló, ha valaki nem ad el játékosokat.

Amit tapasztalatot levontam eddig a veszteségen kívül, hogy lehet találni pár jó játékost. Én védőket edzek és most pl. 2 nagyon ígéretes védő van az akadémián, korábban Kuritár úgy került fel, hogy u20 esélyes, de aztán mégse. Viszont van egy lassan ragyogó védőm aki még csak 19 éves.. Volt pár játékost akiket eladtam, de nagyobb pénzt nem kaszáltam belőlük. Én mindig azon taktikát alkalmazom, hogy ha pl. védőket edzek nagycsapatnál, akkor akadémián max 2 olyan védőt edzetgetek, maxolok ki, hogy később nagycsapatba legyen valaki belőle. Több játékos maxolásába belekezdeni már macerás.. de kb. 2-t mindig ki lehet..

Viszont ha veszteséges meló is, de ha egy játékost valaki jól edzet nagy pénzt is lehet keresni vele, ha hosszú távon veszteséges is egy akadémia, viszont annál jobb érzés sincs, hogy ha egy saját nevelésű játékosod a nagycsapatban alap emberré növi ki magát. :)
  • kovacsgeri
    Nem akarlak elkeseríteni, de nálam ezt írja ki, és egy válogatottam sincs:

Szia, kovacsgeri !!
    Az alábbi játékosaid friss adatai kerültek be az adatbázisunkba:

Bálint Karáth (298570874) - potenciális eredmény: 120% - Képesség: 8.4
    Dávid Sztojanov (297063482) - potenciális eredmény: 99% - Képesség: 7.7
    Ervin Grub (232840096) - potenciális eredmény: 76% - Képesség: 12.2
    Maayan Vana (295439685) - potenciális eredmény: 99% - Képesség: 7.8
    Mariusz Feliga (280440849) - potenciális eredmény: 109% - Képesség: 10.6
    Pietro Claudio Borchi (280912728) - potenciális eredmény: 109% - Képesség: 11.0
  • Jakuza001
    Mar kibasztam ma, mert csak idegesitett.

De nem, semelyik erteke nem valtozott meg az 50+ merkozes utan sem es a maximuma ismeretlen volt.

Igazabol azert hagytam meg az ifit a mostani allapotban, mert ha megszuntettem volna ugye az osszes jatekos megy a lecsoba es lenne ket olyan jatekos ami elerhetne eleg fiatalon a jo tulajdonsagot valamibol es az egyik ilyen kapus, ami elmeletileg jo penzt erhetne.
    De mar banom mert latom, hogy azok sem fognak felfejlodni.

Az egyik ilyen Tamás Novák. Ugye jatekszervezest es vedest edzetek pont emiatt.

132 napja megy az edzese a kapusnak. Mar elmult 18, tehat biztos nem fog jo erteket elerni.

Az alaperteke:

"További edzés nélkül Védés képessége középszerű szintű marad. Ha fejlesztjük Védekezés képességét, rövid időn belül középszerű szintre is léphet!

Szerződtessük, főnök?"

Tehat kozepszeruen kezdte nalam a palyafutast.
    Nezzuk milyenre fejlodott a vedese.

A játékos képességei
    Védés: 5/7 középszerű (maximum jó) !!!!!!!
  • matthias92
    köszi!!
    Nadim Baltenberger (295385003) - potenciális eredmény: 86% - Képesség: 8.3
    Sándor Márics (271277234) - potenciális eredmény: 79% - Képesség: 11.4

remélem mind2 megy u20-ba!!! :))
  • matthias92
    nem lehet, hogy annak, akit példának hoztál, a maximumja középszerű, csak nem mutatja?
  • kovacsgeri
    Ne haragudj, de te azt gondolod, hogy a hattrick több százezer embernél használja a bevált edzési módszert, csak téged szivatnak, vagy mi?!
    türelem, ember, türelem
  • banok
    eladó

Áron Török (303278555)
    Hungary 17 éves és 56 napos, következő születésnap: 2010-12-19

Forma: megfelelő, erőnlét: középszerű
    Szimpatikus fickó, aki higgadt és becsületes.
    Tapasztalata katasztrofális, és gyenge vezetői képessége van.
    Tulajdonos: Banok FC (2010-10-23 óta)
    TSI: 230
    Fizetés: 62 eFt/hét

Védekezés: 4/20 gyenge
    Játékszervezés: 5/20 középszerű
    Szélsőjáték: 4/20 gyenge
    Átadás: 3/20 csapnivaló
    Gólszerzés: 4/20 gyenge
    Pontrúgás: 2/20 pocsék

Határidő: 2010-10-26 18:24
    Kikiáltási ár: 0 eFt
  • AdamBeyer

"Itt be kell írni a Hattrick-es felhasználói nevedet, biztonsági kódodat és rákattintani a Bejelentkezés gombra. (A biztonsági kódot a Hattrick - Beállítások majd a jobb oldalon a Biztonsági Kód menüben tudjátok megadni.) A program megvizsgálja, hogy van-e válogatott esélyes játékosod, és kiírja, ha talált ilyet."
  • Christian88
    "2 eve edzem lassan, szinte vegig jatekszervezes edzes kapott ott is jatszott az utolso merkozes kivetelevel."

Ezt minek írtad? meséld már el 3 hónap alatt játszott 5 meccset, hetente van bajnoki.

"Uzenet: Tisztában vagyok vele, hogy most nem igazán edzünk Szélsőjáték képességet, de nem bírom megállni, hogy el ne mondjam: Kurszán Szita akár gyenge szintű is lehet majd belőle."

ez nem azt jelenti, hogy fejlődött, ha nem oylan szinten van. Azzal meg amúgy is mi bajod lenne ha bugból fejlődik más képessége is?Nem hogy örülnél neki. De tőlem ez volt az utolsó reag. Elástad magad teljesen a múltkorival együtt.
  • Jakuza001
    Segiteni ? Nem latom a segito szandekot.
    Egy mondata nem volt segito jellegu, ha csak nem a lehulyezese.