Hattrick
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
grat 
Ez a csapat viszont még biztosan kevés az ötödik osztályhoz, új igazolásokat pedig csak akkor akarok, ha a mostani csatáraim végleg kiöregednek.
A#1
középentámadást szeretnék játszani szerintem, hiszen a két szélsõm remek/nagyszerû játékszervezésû és megfelelõ szélsõjátékúak.
Négy játékosom eladó. Két ragyogó játékszervezésû 20 éves srác, és egy 18 éves remek játékszervezésû hapsi. Meg nyilván a 30 éves csatáromat is kitettem. Szeretnék egy új középhátvédet venni, és egy új csatárt. Legalább nagyszerût mindkettõbõl. A csatárnak az átadás még a fontos, ezt tudom. A védõnek micsoda?? :$
A barátságos meccsekre, pedig 17 éves és néhány napos jó/remek játékszervezésû játékosokat fogok vásárolni. Ha minden jólmegy.
Jövõre cél egy hasonlóan jó teljesítmény, mint tavaly volt.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Osztályozó nélkül fel fogsz jutni.
anno 1987

így talán érthetõbb:
Tehát nem az én osztályomat mutatja, hanem az egyel feljebb levõket, így foggalmam nincs mi lesz 😊
azt látom a leírásnál, hogy pl. támadónál a támadás elõtérbe kerül valamelyest a védekezéshez képest, ill. fordítva,
van jelentõsége az edzéshez is igazítani? mert gondolom ha kapust edzek, akkor védekezõ felfogás passzolna jobban
0 - 1 Bálint Papp 18'
0 - 2 Márk Varró 21'
0 - 3 Bálint Papp 31'
0 - 4 Bálint Papp 41'
Így bajnok lettem és feljutottam.
És én is gratulálok mindenkinek!
Aláírás (max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
Szezon elején még 5-0 volt oda, azóta ennyit fejlõdött a csapatom.
Az elõzõ szezonban épphogy bentmaradtam , most meg 4.lettem.
Következõ szezonban a védelmemet akarom megerõsííteni, aztán új edzõ és talán a következõ szezonabn megcélzom a feljutást.
1 - 0 Henny Rademakers 32'
2 - 0 Anders Schæfer 33'
3 - 0 M¶cibor Zimoñ 34'
4 - 0 Henny Rademakers 81'
4. helyezett lettem, nagyjából a várakozásoknak megfelelõen. Jövõre megcélzom a dobogót!<#whatever>#whatever>
anno 1987
Nimród Dóczi
Edzeni kivalo!
Janosch Ruggels
Feljutoknak VII.-ben huzoember lehet!
Bajnok vagyok
És gratulálok a többieknek is.

Mi equipo favorito: Real Madrid
Na meg is van kivel kell az osztalyozot jatszaniom.
Nem is kell aggodnom a feljutassal kapcsolatban, mert ugyis sokkal erosebb a csapata. 😄
1 - 0 Boles³aw Walewski 18'
2 - 0 Bep Benjamin 31'
3 - 0 Miklós Tóth 33'
4 - 0 Arne Rolstad 61'
sárga lap Wiljo van Gogh 32'
sárga lap Jean-Charles Drieu 34'
Megsérült Ervin Csutorás 19'
Csere:
Ki Ervin Csutorás
Be Rikárdó Bognár 19'
Csere:
Ki Pedro Roque Antunes
Be Zoltán Riba 60'
Góllövõ lista:
1. József Szentesi Loki SE 10
2. Ervin Mészáros tj92 10
3. Nikolasz Czut Great Hungary FC 9
Ha nem dõl ki az elõzõ meccsen meglehetett volna neki! Legalább a bajnoki cím vigasztalja!
Bajnok vagyok!

1 - 0 Mercurio Gazmuri 32'
2 - 0 Lucian Chandra 37'
3 - 0 Moritz Zotter 38'
4 - 0 Lucian Chandra 54'
5 - 0 Spektras Grebenkovas 69'
Szépen zártam az idényt. A bronzról sajnos lemaradtam a múlt heti 2:2-es döntetlen miatt, de csak a gólkülönbség szólt ellenem, pontazonosság lett a végén. Egy szezonnal ezelõtt éppen, hogy bent maradtam, most a középmezõny volt a realitás, annak ellenére, hogy a szurkolók már annak örültek volna ha nem esek ki, ezután pedig a dobogó lesz az egyértelmû cél. Végre csatár poszton és a kapuban is tudtam erõsíteni.
Sok sikert kívánok az itteni fórumos társaimnak a következõ szezonra is. Azoknak pedig gratulálok, akik elérték az elõre kitûzött céljukat vagy feljutottak, esetleg kiharcolták a bent maradást.
grat mindenkinek
GRAT MINDEN FELJUTÓNAK ÉS BENTMARADÓNAK!

Akit érdekel annak szólok, hogy elvitték mind a 3 középpályásomat.
Amúgy 6-0-ra nyertem és így elsõ évemben 3. lettem.
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
1 - 0 Miros³aw Berezowski 3'
2 - 0 Baldvin Meszes 24'
2 - 1 Javier Vía 33'
Ezzel ugy lettem az elso, hogy nem is akartam elol vegezni sz a csoport merkozeseinek kozepen 5 merkozesre laza felfogasban kuldtem a fiaim a palyara. 😄
Na sebaj majd az osztalyozot leadom, hogy ne keriuljek fel, emrt ahhoz viszont meg gyenge a csapat.
1 - 0 Maurice Koster 10'
1 - 1 Sergi Muriscot 30'
2 - 1 Alán Balázs 81'
3 - 1 Benedek Rendek 86'
4 - 1 Joc Gobec 89
Zsinorban a 3. veresegem de igy is a 3. helyen zartam a csoportomat.
Ahogy nezem az ellenfeleim nagyresze drasztikusan megerositette a kozeppalyajat, igy hat nekem is ezt kell tennem az elkovetkezendo hetekben!😊
38426 nézõ
0 - 1 Erwin Heirman 40'
1 - 1 Jacco Veenstra 82'
2 - 1 Jacco Veenstra 87'
2. lett a Banok FC a IV.53 csoportban!!!!
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
#15040: jo lenne!😛

<#lama>#lama>