Hattrick

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lamps8
Hát igazad van..remélem feljutok😊

gercse
lehet azért bízni benne, hogy felraknak hetedbe, legalábbis lenne értelme, mert csak random belenéztem a heted osztályos ligákba, és sok bot csapat van bennmaradó helyen, õket meg inkább le kéne zavarni a 8-adba, helyükre pedig válogatnék a 8-adból igazi csapatokat

Lamps8
Grat mindenkinek..akinek sikerült a feljutás ill.a bentmaradás...én egy kicsit szomorkodok mert 2 pont hárányban végeztem a 2. helyen...így jövõre is valószínû,hogy a legalacsonyabb osztályban kezdem a szezonz<#levele>

banok
legfeljebb a jövõ naptári évben.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

jövõre feljutás is meglesz grat
banok

celza8807
<#lama>

A#1

celza8807
Ez az én szezonom vége. Nem hittem a szememnek, amikor láttam, hogy osztályozót játszhatok. A fix második helyre hajtottam, az utolsó két fordulóban viszont úgy alakult, hogy bajnok lettem. Ez a csapat viszont még biztosan kevés az ötödik osztályhoz, új igazolásokat pedig csak akkor akarok, ha a mostani csatáraim végleg kiöregednek.

A#1

matthias92
Bence Kiss nevû játékosomat átadóra tettem! tessék vinni nyugodtan, 17 éves és 0 napos, remek gólszerzéssel!

középentámadást szeretnék játszani szerintem, hiszen a két szélsõm remek/nagyszerû játékszervezésû és megfelelõ szélsõjátékúak.

gercse
védõnél fontos még a játékszervezés is, ha szélsõ hátvéd akkor meg a szélsõjáték is, plusz mellette az átadás sem rossz ha van(ellentámadásnál),

matthias92
Hatodik helyen zártam. Szörnyû eredmény egy csapattól, ami tavaly még a dobogó második helyét foglalta el, és kishijján megnyerte a ligáját. 1 góllal lemaradtam a gólkirályi címrõl idén.
Négy játékosom eladó. Két ragyogó játékszervezésû 20 éves srác, és egy 18 éves remek játékszervezésû hapsi. Meg nyilván a 30 éves csatáromat is kitettem. Szeretnék egy új középhátvédet venni, és egy új csatárt. Legalább nagyszerût mindkettõbõl. A csatárnak az átadás még a fontos, ezt tudom. A védõnek micsoda?? :$
A barátságos meccsekre, pedig 17 éves és néhány napos jó/remek játékszervezésû játékosokat fogok vásárolni. Ha minden jólmegy.
Jövõre cél egy hasonlóan jó teljesítmény, mint tavaly volt.

McFrost
Akinek van 6odba megfelelõ, eladó, megfizethetõ játékosa, az szóljon.

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Fabio Capello
hát, ha az közel biztos, akkor rá fogok baszarintani, két brutális csoportot mond nekem (V.136, V.103)

gercse
Egyébként amiket az alltidon látni, hogy következõ szezonban kik fognak nálunk játszani, az már frankó? vagy változhat?

McFrost
<#eljen>

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

gercse
grat., további sikereket feljebb is 😊

McFrost
Véget ért az évem:

jhetedikj
V. osztályos elsõk?!? Ezek mind VI. osztályos elsõk nézd meg még 1x figyelmesebben(vagy mikor kijózanodtál). xD

Osztályozó nélkül fel fogsz jutni.

anno 1987

Én is gratulálok minden feljutónak és bennmaradónak!

Fabio Capello
node az én gondom az, hogy rákattintok a hatodosztályra, és az ötödosztályos elsõket írja ki...

így talán érthetõbb:

Tehát nem az én osztályomat mutatja, hanem az egyel feljebb levõket, így foggalmam nincs mi lesz 😊

JimKirk
Jo neked, jovore egy sokkal izgibb bajnoki rendszerben fogsz jatszani!😊
JimKirk
Par perce 389 millioert erkezett meg hozzank ez a hongkongi fiatalember.

Jakuza001
Olvasd el a tabellad oldalan az "esely a feljutasra" nevu menupontban leirtakat.

Fabio Capello
hmm... ilyet már láttam, de nekünk nincsen, csak az ötödosztálynak :|

gercse
Lenne egy kérdésem, most akarok edzõt váltani, játékosból csinálnék edzõt, (direkt azért vettem még elõzõ szezonban), mennyire számít, hogy milyen felfogást választok ki neki? (védekezõ v támadó, vagy egyik sem?)
azt látom a leírásnál, hogy pl. támadónál a támadás elõtérbe kerül valamelyest a védekezéshez képest, ill. fordítva,
van jelentõsége az edzéshez is igazítani? mert gondolom ha kapust edzek, akkor védekezõ felfogás passzolna jobban

JimKirk
"A gyõztesek egyik fele (akik a legtöbb pontot szerezték, a legjobb a gólkülönbségük stb.) osztályozó nélkül, a másik fele osztályozó mérkõzésen juthat fel, amelyet a magasabb osztály 5. és 6. helyezettjeivel játszik."
JimKirk
Grat minden feljutonak!
Hegyvidék 0 - 4 ESE

0 - 1 Bálint Papp 18'
0 - 2 Márk Varró 21'
0 - 3 Bálint Papp 31'
0 - 4 Bálint Papp 41'

Így bajnok lettem és feljutottam.

És én is gratulálok mindenkinek!

Aláírás (max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

pe28
Hajdu 5 - 2 Sportyka (274334333)
Szezon elején még 5-0 volt oda, azóta ennyit fejlõdött a csapatom.
Az elõzõ szezonban épphogy bentmaradtam , most meg 4.lettem.
Következõ szezonban a védelmemet akarom megerõsííteni, aztán új edzõ és talán a következõ szezonabn megcélzom a feljutást.

jhetedikj
Pinnyéd CF 4 - 0 Brendon-ZF-Eger

1 - 0 Henny Rademakers 32'
2 - 0 Anders Schæfer 33'
3 - 0 M¶cibor Zimoñ 34'
4 - 0 Henny Rademakers 81'

4. helyezett lettem, nagyjából a várakozásoknak megfelelõen. Jövõre megcélzom a dobogót!<#whatever>

anno 1987

green6k
Szezon elõtt még azt hittem sima feljutás lesz.Erre a csoport negyedik helyén végeztem.A csatáraim eléggé faszák,de nem nagyon akartak betalálni egész szezonban.A csapatom gólkirálya a bal oldali középpályásom lett ismét.Szégyen...De a jövõ az én csapatom elõtt van, mert eléggé fiatal a keret,szóval ha nem is jövõre,de utána meglesz az a feljutás érzem.😊

kovacsgeri
Legalább te nem veszítesz el egy fél edzést, mint a legtöbb csapat!

JimKirk
Ma 11-kor jar le a licit mindket jatekosomra:

Nimród Dóczi

Edzeni kivalo!

Janosch Ruggels

Feljutoknak VII.-ben huzoember lehet!
kazai21
raptor666666-Rynart FC 0:9

Bajnok vagyok

És gratulálok a többieknek is.

Mi equipo favorito: Real Madrid

Fabio Capello
min múlik az, hogy osztályozót kell játszanod, vagy sem?

Jakuza001
http://www87.hattrick.org/Club/Players/?TeamID=578914

Na meg is van kivel kell az osztalyozot jatszaniom.
Nem is kell aggodnom a feljutassal kapcsolatban, mert ugyis sokkal erosebb a csapata. 😄

Hungary - Salgótarján 4 - 0
1 - 0 Boles³aw Walewski 18'
2 - 0 Bep Benjamin 31'
3 - 0 Miklós Tóth 33'
4 - 0 Arne Rolstad 61'
sárga lap Wiljo van Gogh 32'
sárga lap Jean-Charles Drieu 34'
Megsérült Ervin Csutorás 19'
Csere:
Ki Ervin Csutorás
Be Rikárdó Bognár 19'
Csere:
Ki Pedro Roque Antunes
Be Zoltán Riba 60'

Góllövõ lista:
1. József Szentesi Loki SE 10
2. Ervin Mészáros tj92 10
3. Nikolasz Czut Great Hungary FC 9
Ha nem dõl ki az elõzõ meccsen meglehetett volna neki! Legalább a bajnoki cím vigasztalja!

Bajnok vagyok!

Viola Stoners United - xy-team 5 - 0

1 - 0 Mercurio Gazmuri 32'
2 - 0 Lucian Chandra 37'
3 - 0 Moritz Zotter 38'
4 - 0 Lucian Chandra 54'
5 - 0 Spektras Grebenkovas 69'

Szépen zártam az idényt. A bronzról sajnos lemaradtam a múlt heti 2:2-es döntetlen miatt, de csak a gólkülönbség szólt ellenem, pontazonosság lett a végén. Egy szezonnal ezelõtt éppen, hogy bent maradtam, most a középmezõny volt a realitás, annak ellenére, hogy a szurkolók már annak örültek volna ha nem esek ki, ezután pedig a dobogó lesz az egyértelmû cél. Végre csatár poszton és a kapuban is tudtam erõsíteni.

Sok sikert kívánok az itteni fórumos társaimnak a következõ szezonra is. Azoknak pedig gratulálok, akik elérték az elõre kitûzött céljukat vagy feljutottak, esetleg kiharcolták a bent maradást.

Fabio Capello
Gratulálok mindenkinek. Holnap nálam már csak alibizés lesz, a feljutás már két forduló óta biztos 😊

gercse
meglett nekem is a 3. hely (bár már 2 fordulóval ezelõtt is biztos volt), és az utolsó meccsén mesternégyest szerzõ csatárom gólkirály lett 1 góllal megelõzve a másodikat, nem gondoltam volna, hogy sikerül 😊, de belehúzott.

grat mindenkinek

JimKirk
Grat!
Akkor tessek licitalni a jatekosaimra!😊

#15045: Grat Jakuza!

GRAT MINDEN FELJUTÓNAK ÉS BENTMARADÓNAK!
grat!
Magic Boy

Akit érdekel annak szólok, hogy elvitték mind a 3 középpályásomat.

Amúgy 6-0-ra nyertem és így elsõ évemben 3. lettem.

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

nyertem, így meglett a bentmaradás!

Jakuza001
Tyúkszembrigád - Józsa 2:1

1 - 0 Miros³aw Berezowski 3'
2 - 0 Baldvin Meszes 24'
2 - 1 Javier Vía 33'

Ezzel ugy lettem az elso, hogy nem is akartam elol vegezni sz a csoport merkozeseinek kozepen 5 merkozesre laza felfogasban kuldtem a fiaim a palyara. 😄
Na sebaj majd az osztalyozot leadom, hogy ne keriuljek fel, emrt ahhoz viszont meg gyenge a csapat.

JimKirk
Hajjá 4 - 1 C Bucks

1 - 0 Maurice Koster 10'
1 - 1 Sergi Muriscot 30'
2 - 1 Alán Balázs 81'
3 - 1 Benedek Rendek 86'
4 - 1 Joc Gobec 89

Zsinorban a 3. veresegem de igy is a 3. helyen zartam a csoportomat.
Ahogy nezem az ellenfeleim nagyresze drasztikusan megerositette a kozeppalyajat, igy hat nekem is ezt kell tennem az elkovetkezendo hetekben!😊

banok
Banok FC - fc Sanya 2 - 1
38426 nézõ

0 - 1 Erwin Heirman 40'
1 - 1 Jacco Veenstra 82'
2 - 1 Jacco Veenstra 87'

2. lett a Banok FC a IV.53 csoportban!!!!

green6k
Csapat neve(GreenCastle) Csoport neve(VI.122)

JimKirk
Eladtam 4 idosebb (21 eves) vedomet par hete osszesen 820 millioert, a szamlamon meg volt vagy 600-700 millio, ebbol kb. 300 a jegyekbol jott be. Ezert is tartom fontosnak, hogy tamado formacioban jatszon a csapatom mert igy jonnek az eredmenyek es a stadi is tele van.😊 Nekem megeri felaldozni azt az egy helyet az edzesben.

#15040: jo lenne!😛