22246
Hattrick
-
#16562 Az jó, ha annyi fős a szurkolói klubod, de akkor, hogy, hogy nem teltházasok a mérkőzéseid? -
#16561 Erre még visszatérv, azt akarom mondani, hogy nem elég a feljutás. V-ben is bizonyítani kell, mert hamar elmegy a szurkolók kedve a meccsnézéstől. Megnézheted nálam is első meccs 38000. Második otthoni meccs után 1 győzelem 1 vereség 23000, ezt akár foghatjuk az esőre is vagy, hogy nem tetszett nekik a gyenge csapattól való kiesés a kupából, DE! 3. otthoni meccs 31000 aztán megy lefele ahogy jönnek a vererségek és beáll olyan 25000 nézőre.
Röviden és tömören: Jó csoportba is kell, hogy kerülj, mert ha a végén tengődsz majd ahogy én az nem igazán fog tetszeni nekik. =) -
#16560 Az fasza.Ezt nem is tudtam.Akkor a szurkolótáboromnak megfelelő stadion bővítéshez jól a zsebem,be kell majd nyúlnom.Jelenleg 31.000 -es a stadion, 2029 szurkoló van, úgyhogy bővíthetek jó 19.000-el. -
#16559 hát akkor ez egy jó példa, hogy nem a csillagok számítanak, hanem a meccs értékelések. -
#16558 Ezt értem, de neki, ahogy visszanézem e meccseit soha se volt még középszerűnél jobb középpályája. -
#16557 Lehet a béka segge alatt van neki a TS =).2 legfontosabb meccs egymás után és mindenkinek ilyen :S -
#16556 Egy kérdés:
- Azt, hogy csinálod, hogy ilyen középpályásaid vannak, akik még a csillagokat is hozzák és még sincs megfelelő középpályád se? -
#16555 Ha gondolod meghívlak a csoportomba, mert valószínűleg hamarosan lesz két hely ahova lehet meghívni. -
#16554 Gratulálok!
Az én nagyszerű/Kiemelkedő középpályásaimnak van 2-3 évük, hogy elérjék ezt a szintet mielőtt eladom őket.
Amúgy szerintetek mennyire megfontolandó, hogy hagyjak majd 3(5, ha a szélsőket is beleszámolom) kezdő középpályást és csak a többit cseréljem le fiatal edzhető játékosokra? -
#16553 megvan a világklasszis játékszervezésű középpályásom! :) 21 évesen és 67 naposan (ha jól emlékszem). nemsokára a 20 éves magyar középpályásom is beéri! :ppp -
#16552 En nem nagyon latom ugy, hogy a valtoztatasok ota jelentosen megzuhant volna a piac, pedig regbben mindig a 10-14. fordulo kozott voltak a legolcsobbak a jatekosok. Nekem most 270 milliom van a bankban, ebbol szerintem meg egy ragyogo-vilagklasszis fokpessegu jatekost sem fogok tudni venni, ezek az eretekek alatt viszont nem jelentene szammomra erositest. -
#16551 Koszonom a kielegito valaszokat, 40 ezeres lesz akkor!
En ugy tudtam, hogy a stadion meretet a szurkolotabor meretehez kell igazitani, annak max. a 25-szorose lehet. Az en esetemben ez 43.275 ferohelyet jelent. -
#16550 Ja, ha velem értesz egyet akkor bocs.
Csak az a szokatlan, ha valaki velem van (kösz gabber) és nem ellenem. (szinte mindenki más) -
#16549 HO szerint 1 milliárd
Hattrick szerint a legtöbb 650-750 milla között, de elment már 600, 800 és 900 milláért is. Gondolom, azok mentek el többért akik jó korban voltak egy esetleges U20-ra.
között Amúgy ő pont az ifiből jött fel védés jó alaja volt a többit nem edzettem még.
-
#16548 Vazzeg Misi'ba!
Meg mindig nem tudod, hogy en veled ertek egyet ebben a temaban?!
-
#16547 Nagyon durva pléja. Mennyit ér most? -
#16546 Nagyon tetszik ez az új edzés, nálam is fejlődnek szépen. -
#16545 Nekem ismét szintet lépett 3 középpályásom.
Ebből az egyik szélső kezdő is lett, míg a másik 2 középpályás Gabber ellen bizonyíthat szerdán. -
#16544 világklasszisra lépett a fiatal kapusom ! =)
Róbert Asszony
18 éves és 89 napos, TSI = 25 930
Forma: középszerű, erőnlét: jó
Tapasztalata csapnivaló, és jó vezetői képessége van
Védés: világklasszis
Védekezés: csapnivaló
Pontrúgás: jó
-
#16543 Igazából attól is függ mennyi pénzed van. Nekem nincs sok pénzem azért bővítek ilyen 3-4 ezerrel általában. Főleg most nem építenék rá 14000-t, ha lemegy a piac ára és egész jó átékosokkal lehet erősíteni.Lehet azon a +80 millán (mondtam egy számot) fog múlni, hogy nem a tiéd lesz.
Persze ha úgy is van egy fél milliárdod, akkor belefér. -
#16542 Én csak tippeltem lehet jó vétel volt...:) -
#16541 nálam is 35ezer feletti a nézőszám, pedig sima középcsapat vagyok. -
#16540 40ezerre simán. -
#16539 Na akkor nézzünk a fórumról példákat.
CF Catalunya:
Feléjutás esélyes.
Stadion: 42 600
Az utolsó hazai mérkőzésén 42566 néző volt kinn.
23.-án elkezdte bővíteni a stadiont.
Palermo_Calcio:
Jelenleg 3.
Stadion: 40 760
Az utolsó hazai mérkőzésén 35196 néző volt kinn.
Gyömöre:
Feljutásra esélyes.
Stadion: 40 000
Az utolsó hazai mérkőzésén telt ház volt.
A CF Catalunya: kétszer is volt már 5. osztályú, de a másik két csapat még egyszer se.
Ha kell hozok a játékból is példát. -
#16538 "hiszen kesobb is bovithet csak olyan idopontot kell keresni, ahol idegenben jatszik"
Ha hazai meccsen bővít, akkor sem bukik rajta az építés alatt. Régen azt hittem, hogy ilyenkor nincs néző, de kijavítottak ht fórumon.
Ha pl egy 20 000-s stadiont bővítesz 40 000-re, akkor is be tud fogadni 20 000 nézőt, amikor éppen tart az építkezés. -
#16537 Nálam a 40 000-es stadion már sokszor megtelt, akkor is, amikor még nem ment ilyen jól a csapatnak.
Én amondó vagyok, hogyha egyszer rászánja magát valaki a bővítésre, akkor érdemes nagyobbat csinálni, tehát jimkirk esetében is jónak tűnik a 40 000 férőhely. -
#16536 Nem jelent semmit lehet a IV. osztalyban jatszottak valamikor.
Mindenesetre a VI. osztalyba felesleges azt tanacsolni neki, hogy bovitse 20k-val, mert csak bukhat rajta, hiszen kesobb is bovithet csak olyan idopontot kell keresni, ahol idegenben jatszik.
Igy ha meg sem jut fel, akkor a penze is megmarad. -
#16535 Na jó, de ő feljutás esélyes, tehát akkor már nem a VI. osztályra bővít, hanem az V.-re, ahova a következő szezonba feljuthat.
Szerintem.
Amúgy, ha körülnézel a VI. osztályban, akkor látod, hogy nem ritkát az 50 ezer körüli vagy a fölötti stadion. -
#16534 Felesleges VI. osztalyban 32-34k fole boviteni a stadiont, mert ugy sem lesz annal tobb nezo.
Szoval ha bovitesd a 28-ezres stadionod akkor se nagyon nagy mertekben tedd azt. -
#16533 Nem lenne tele, de az miért is baj, ha nem lenne egyből tele az új stadionja?
Ha többel bővít, akkor egy darabig nem kell attól félnie, hogy tele lesz és újra bővítenie kell, tehát gyűjtheti másra a pénzt.
Szerintem. -
#16532 Nem érdemes annyival bővítenie szerintem, ha volt sok teltháza, akkor se lenne tele az új egyből. -
#16531 Fröcsög ám a nyál -
#16530 Szerintem bővíts, de ha van pénzed akkor bővíthetsz akár 16-20000-el is. -
#16529 Akkor jól ráfaragtam, mert a duplájáért vettem.
De nekem megérte, mert fiatal és az edzés hatására sokat fog fejlődni.
JimKirk: Szerintem van és így használni is fogom, ha szerinted nincs ne használd és értsd úgy, ahogy gondolod, amikor használom.
Ennyi. -
#16528 Szerintetek bovitsek stadiont?
A rangadokon allando telthazam(28k) van, a tobbi meccsen kicsivel telthaz alatt van a latogatotsag. Egy 12 ezres bovitesre gondoltam(kulonbozo segedprogik is ennyit ajanlanak).
Velmenyek? -
#16527 Akit vettél... -
#16526 Ertsd mar meg, hogy nincs B(bé) keret/csapat!
-
#16525 Nincs is mit magyarázni, hiszen az én b-keretemben olyan játékosok vannak akik formától és fejlődéstől függően bármikor az A keret kezdőjébe kerülhetnek.
Te viszont formációt gyakoroltál és fiatalokkal és vésztartalékokkal álltál ki.
Ennek ellenére volt a mai csapatodban olyan (Finn Jeppesen és Diego Carbonich), akit szívesen látnék én is a csapatomban. -
#16524 Nem, nem akarom még burkoltan sem megmagyarázni a vereséget. Misi jobb b-kerettel rendelkezik mint én, ezért megérdemelten győzött ellenem, amihez gratulálok neki. Ennyi. -
#16523 Ki ér annyit akit vettem vagy akit eladok?