22246
Hattrick
  • Magic Boy
    Az jó, ha annyi fős a szurkolói klubod, de akkor, hogy, hogy nem teltházasok a mérkőzéseid?
  • Christian88
    Erre még visszatérv, azt akarom mondani, hogy nem elég a feljutás. V-ben is bizonyítani kell, mert hamar elmegy a szurkolók kedve a meccsnézéstől. Megnézheted nálam is első meccs 38000. Második otthoni meccs után 1 győzelem 1 vereség 23000, ezt akár foghatjuk az esőre is vagy, hogy nem tetszett nekik a gyenge csapattól való kiesés a kupából, DE! 3. otthoni meccs 31000 aztán megy lefele ahogy jönnek a vererségek és beáll olyan 25000 nézőre.

Röviden és tömören: Jó csoportba is kell, hogy kerülj, mert ha a végén tengődsz majd ahogy én az nem igazán fog tetszeni nekik. =)
  • green6k
    Az fasza.Ezt nem is tudtam.Akkor a szurkolótáboromnak megfelelő stadion bővítéshez jól a zsebem,be kell majd nyúlnom.Jelenleg 31.000 -es a stadion, 2029 szurkoló van, úgyhogy bővíthetek jó 19.000-el.
  • Christian88
    hát akkor ez egy jó példa, hogy nem a csillagok számítanak, hanem a meccs értékelések.
  • Magic Boy
    Ezt értem, de neki, ahogy visszanézem e meccseit soha se volt még középszerűnél jobb középpályája.
  • Christian88
    Lehet a béka segge alatt van neki a TS =).2 legfontosabb meccs egymás után és mindenkinek ilyen :S
  • Magic Boy
    Egy kérdés:
    - Azt, hogy csinálod, hogy ilyen középpályásaid vannak, akik még a csillagokat is hozzák és még sincs megfelelő középpályád se?
  • Magic Boy
    Ha gondolod meghívlak a csoportomba, mert valószínűleg hamarosan lesz két hely ahova lehet meghívni.
  • Magic Boy
    Gratulálok!

Az én nagyszerű/Kiemelkedő középpályásaimnak van 2-3 évük, hogy elérjék ezt a szintet mielőtt eladom őket.

Amúgy szerintetek mennyire megfontolandó, hogy hagyjak majd 3(5, ha a szélsőket is beleszámolom) kezdő középpályást és csak a többit cseréljem le fiatal edzhető játékosokra?
  • matthias92
    megvan a világklasszis játékszervezésű középpályásom! :) 21 évesen és 67 naposan (ha jól emlékszem). nemsokára a 20 éves magyar középpályásom is beéri! :ppp
  • JimKirk
    En nem nagyon latom ugy, hogy a valtoztatasok ota jelentosen megzuhant volna a piac, pedig regbben mindig a 10-14. fordulo kozott voltak a legolcsobbak a jatekosok. Nekem most 270 milliom van a bankban, ebbol szerintem meg egy ragyogo-vilagklasszis fokpessegu jatekost sem fogok tudni venni, ezek az eretekek alatt viszont nem jelentene szammomra erositest.
  • JimKirk
    Koszonom a kielegito valaszokat, 40 ezeres lesz akkor!

En ugy tudtam, hogy a stadion meretet a szurkolotabor meretehez kell igazitani, annak max. a 25-szorose lehet. Az en esetemben ez 43.275 ferohelyet jelent.
  • Magic Boy
    Ja, ha velem értesz egyet akkor bocs.

Csak az a szokatlan, ha valaki velem van (kösz gabber) és nem ellenem. (szinte mindenki más)
  • Christian88
    HO szerint 1 milliárd
    Hattrick szerint a legtöbb 650-750 milla között, de elment már 600, 800 és 900 milláért is. Gondolom, azok mentek el többért akik jó korban voltak egy esetleges U20-ra.

között Amúgy ő pont az ifiből jött fel védés jó alaja volt a többit nem edzettem még.
  • JimKirk
    Vazzeg Misi'ba!

Meg mindig nem tudod, hogy en veled ertek egyet ebben a temaban?!

• gabber_saviola
    Nagyon durva pléja. Mennyit ér most?
  • gabber_saviola
    Nagyon tetszik ez az új edzés, nálam is fejlődnek szépen.
  • Magic Boy
    Nekem ismét szintet lépett 3 középpályásom.
    Ebből az egyik szélső kezdő is lett, míg a másik 2 középpályás Gabber ellen bizonyíthat szerdán.
  • Christian88
    világklasszisra lépett a fiatal kapusom ! =)

Róbert Asszony

18 éves és 89 napos, TSI = 25 930
    Forma: középszerű, erőnlét: jó
    Tapasztalata csapnivaló, és jó vezetői képessége van

Védés: világklasszis
    Védekezés: csapnivaló
    Pontrúgás: jó
  • Christian88
    Igazából attól is függ mennyi pénzed van. Nekem nincs sok pénzem azért bővítek ilyen 3-4 ezerrel általában. Főleg most nem építenék rá 14000-t, ha lemegy a piac ára és egész jó átékosokkal lehet erősíteni.Lehet azon a +80 millán (mondtam egy számot) fog múlni, hogy nem a tiéd lesz.
    Persze ha úgy is van egy fél milliárdod, akkor belefér.
  • REALista
    Én csak tippeltem lehet jó vétel volt...:)
  • gabber_saviola
    nálam is 35ezer feletti a nézőszám, pedig sima középcsapat vagyok.
  • gabber_saviola
    40ezerre simán.
  • Magic Boy
    Na akkor nézzünk a fórumról példákat.

CF Catalunya:
    Feléjutás esélyes.
    Stadion: 42 600
    Az utolsó hazai mérkőzésén 42566 néző volt kinn.
    23.-án elkezdte bővíteni a stadiont.

Palermo_Calcio:
    Jelenleg 3.
    Stadion: 40 760
    Az utolsó hazai mérkőzésén 35196 néző volt kinn.

Gyömöre:
    Feljutásra esélyes.
    Stadion: 40 000
    Az utolsó hazai mérkőzésén telt ház volt.

A CF Catalunya: kétszer is volt már 5. osztályú, de a másik két csapat még egyszer se.
    Ha kell hozok a játékból is példát.
  • kovacsgeri
    "hiszen kesobb is bovithet csak olyan idopontot kell keresni, ahol idegenben jatszik"

Ha hazai meccsen bővít, akkor sem bukik rajta az építés alatt. Régen azt hittem, hogy ilyenkor nincs néző, de kijavítottak ht fórumon.
    Ha pl egy 20 000-s stadiont bővítesz 40 000-re, akkor is be tud fogadni 20 000 nézőt, amikor éppen tart az építkezés.
  • kovacsgeri
    Nálam a 40 000-es stadion már sokszor megtelt, akkor is, amikor még nem ment ilyen jól a csapatnak.
    Én amondó vagyok, hogyha egyszer rászánja magát valaki a bővítésre, akkor érdemes nagyobbat csinálni, tehát jimkirk esetében is jónak tűnik a 40 000 férőhely.
  • Jakuza001
    Nem jelent semmit lehet a IV. osztalyban jatszottak valamikor.
    Mindenesetre a VI. osztalyba felesleges azt tanacsolni neki, hogy bovitse 20k-val, mert csak bukhat rajta, hiszen kesobb is bovithet csak olyan idopontot kell keresni, ahol idegenben jatszik.
    Igy ha meg sem jut fel, akkor a penze is megmarad.
  • Magic Boy
    Na jó, de ő feljutás esélyes, tehát akkor már nem a VI. osztályra bővít, hanem az V.-re, ahova a következő szezonba feljuthat.

Szerintem.

Amúgy, ha körülnézel a VI. osztályban, akkor látod, hogy nem ritkát az 50 ezer körüli vagy a fölötti stadion.
  • Jakuza001
    Felesleges VI. osztalyban 32-34k fole boviteni a stadiont, mert ugy sem lesz annal tobb nezo.
    Szoval ha bovitesd a 28-ezres stadionod akkor se nagyon nagy mertekben tedd azt.
  • Magic Boy
    Nem lenne tele, de az miért is baj, ha nem lenne egyből tele az új stadionja?

Ha többel bővít, akkor egy darabig nem kell attól félnie, hogy tele lesz és újra bővítenie kell, tehát gyűjtheti másra a pénzt.

Szerintem.
  • Christian88
    Nem érdemes annyival bővítenie szerintem, ha volt sok teltháza, akkor se lenne tele az új egyből.
  • McFrost
    Fröcsög ám a nyál
  • Magic Boy
    Szerintem bővíts, de ha van pénzed akkor bővíthetsz akár 16-20000-el is.
  • Magic Boy
    Akkor jól ráfaragtam, mert a duplájáért vettem.
    De nekem megérte, mert fiatal és az edzés hatására sokat fog fejlődni.

JimKirk: Szerintem van és így használni is fogom, ha szerinted nincs ne használd és értsd úgy, ahogy gondolod, amikor használom.
    Ennyi.
  • JimKirk
    Szerintetek bovitsek stadiont?
    A rangadokon allando telthazam(28k) van, a tobbi meccsen kicsivel telthaz alatt van a latogatotsag. Egy 12 ezres bovitesre gondoltam(kulonbozo segedprogik is ennyit ajanlanak).

Velmenyek?
  • REALista
    Akit vettél...
  • JimKirk
    Ertsd mar meg, hogy nincs B(bé) keret/csapat!

• Magic Boy
    Nincs is mit magyarázni, hiszen az én b-keretemben olyan játékosok vannak akik formától és fejlődéstől függően bármikor az A keret kezdőjébe kerülhetnek.

Te viszont formációt gyakoroltál és fiatalokkal és vésztartalékokkal álltál ki.

Ennek ellenére volt a mai csapatodban olyan (Finn Jeppesen és Diego Carbonich), akit szívesen látnék én is a csapatomban.
  • gabber_saviola
    Nem, nem akarom még burkoltan sem megmagyarázni a vereséget. Misi jobb b-kerettel rendelkezik mint én, ezért megérdemelten győzött ellenem, amihez gratulálok neki. Ennyi.
  • Magic Boy
    Ki ér annyit akit vettem vagy akit eladok?