22246
Hattrick
  • Magic Boy
    Nincs választása, mert már feljutott, de ilyen csapattal, ha nem erősít minden sorba (Kapus, Védő, Középpályás, csatár), akkor megeszik a 6. osztályban.

Mivel csak egy elfogadható középső védője van jelenleg így a 3-5-2-őt is be kellene gyakorolnia szerintem.
  • hapeti #16601
    2-6-os győzelem lett a vége a védekező csatárom mester négyesével. Biztos hogy a következő szezont a hatodban töltöm el. A második helyen levő csapat csak 2 pontra van. Szerintetek törekedjek az első helyre?
  • sapkafej
    biztos fel akarsz jutni? lehet jobban jártál volna ha maradsz még egy szezont 7-be
  • Magic Boy
    Kiesni nem fogsz már csak matematikailag se, mert a jövőhéten győzöl, aki meg mögötted van az a bajnokkal játszik és már hátrább se tudsz ezzel majd végezni, mint ahol most vagy.

REALista: Köszönöm, hogy szurkoltál nekem.
    Van jó védőm (2 is), de a z előző fordulóban a bajnok ellen pont ők és a legjobb csatárom sérült le.
    A szélső védőm cseréjéről kaptam két gólt és ezzel annyi volt a meccs.

Kazai: Kösz, hogy gondoltál rám és szurkoltál nekem.
  • dartonita
    Kikaptunk hazai palyan a bajnoktol.Nem is ez idegesit hanem a ket idiota aki kiallittatta magat.Meg az is lehet hogy kiesunk :/
  • Tominho94
    ESE 5 - 0 tankSE

1 - 0 Patrik ©uòavský 10'
    2 - 0 Arkadiusz Karbownik 38'
    3 - 0 Juan Javier Bustos Fermoso 39'
    4 - 0 Juan Javier Bustos Fermoso 49'
    5 - 0 Luigi Maria Parino 63'

Valószínűleg meglesz a feljutás, de a 6. osztálytól egy picit parázok, nincs valami hűdejó keretem..
    De próbaszerencse. :)

Grat Mindenkinek!
  • Immigrants
    Great Hungary FC - Team 43 2 - 0
    Benn vagyok a hatodban :DD
  • Christian88
    Én is nyertem PIC-cel idegenben 5-1-re =). Lehet meg lesz az egyenes ágú feljutás, remélem most már nem erős V.-be dob.
  • matthias92
    7-0 győzelmet arattam otthon, a csapatom eddigi legerősebb felállását ünnepelhettem. Három pont hátrányban vagyok a második mögött, és néggyel a negyedik előtt. Tehát még van esélyem megszerezni a második helyet, ami a célkitűzésem az idei szezonban. :))) Aztán pedig jöhet az erősítés! :)
  • kazai21
    Rynart FC-F.C GYŐZTES 6:0

Magic boy: Sajnálom,hogy nem nyertél:(
  • Fyrex
    Budapesti Sasok - FC Parmalat 2 - 2

1 - 0 Alejandro Camazón 36'
    2 - 0 Antal Simek 58'
    2 - 1 Terho Luusua 78'
    2 - 2 Gaetano Palazzetti 85'
  • sajtburger
    Sajnálom, hogy nem jött össze a győzelem neked, talán egy hajszállal volt jobb az ellenfeled, de jövőre szinte biztos vagyok benne, hogy ott leszel az első két hely egyikén. Ha van rá kessed, szerintem vegyél egy brutál védőt, az dobna a hátsó alakzatodon. Nálam lehet lesz a piacon majd.. :)

Fc. Catalunya - Vágd Előre FC 3:0

Egy magabiztos meccsen vertük meg az ellenfelet, ahol bár majdnem lett 4 sérültünk egyhamar, végül Kuritár sérült le 1 hétre, kár, mert közel van a szintlépése nagyon. Végig uraltuk a meccset, örülök a győzelemnek. Időben kaptam észbe, hogy egy frissítés kell a csapatnak, mert most is dominált a kp.-k és ott nyertük meg a meccset. Remélem azért sikerül előrelépni 1 helyet majd az utolsó fordulókban.

További két forduló pedig remélhetőleg félgőzzel bőven meg lesz, így neki lehet állni készülni a következő szezonra..
  • kazai21
    Egyik csatárom mesterhármast lőtt:)
  • REALista
    Mondjuk nem tudom mennyire érné meg feljutnom IV. osztályba.Habár tudnék erősíteni ha feljutnék mert nagyon szépen fejlődnek a védőim + ahogy nézem nem olyan nagy már a különbség az V. és a IV. osztály között...
    Na mindegy még átgondolom.Jövőhéten egy laza meccs jön idegenben utána otthon a mindent eldöntő rangadó.:)
  • Magic Boy
    Gratulálok mindenkinek aki győzött és azoknak is akik X-eltek (AceKing, Palermo), de az X is jó eredménynek számít.

Én kikaptam 4-2-re így eldőlt, hogy 4. leszek a bajnokság végén, de legalább nem volt sérültem.

Gabber:A mérkőzésünkig úgy néz ki felépül a védőm és a csatárom.
    Ha így lerssz, akkor ellened játszanak, hogy megkapják az edzést. (csak vissza ne sérüljenek)
  • Magic Boy
    Látod mondtam, hogy bennmaradhattál volna, ha akarsz.

Ez az egy gólos vereség úgy hogy nem vetted komolyan nagy bravúr.
  • REALista
    0:0-át játszottam idegenben de mivel a legnagyobb riválisom szintén döntetlenezett ezért maradtam az élen.Elég szerencsésen alakulnak az eredmények mostanság számomra.Még akár meg is nyerhetem a bajnokságot.:)
  • banok
    Banok FC - fc Sanya 1 - 2
    39187 néző
    0 - 1 Piotr Hachorek 29'
    0 - 2 Stefano Frullone 34'
    1 - 2 László Schwarz 64'

+2 sérülés :( és visszaestem a 4. helyre. :(
  • green6k
    Ezt nem hiszem már el.Miért nem bír a csapatom megverni egy másikat sokadjára sem már mikor az semmivel sem jobb az enyémnél.Sőt!!!Utálom ezt a Zorroclub-ot.Gondolom csak azért vernek el mindig mert ők előfizetők.Kezdem gyűlölni ezt a játékot nagyon!!!!
  • kazai21
    Hát igen,2 gólt lőttünk eddig de 86%-os a labdabirtoklás a javamra:)
  • hapeti #16582
    Félidőben 2-3 egy elvileg sima meccsen.
  • Magic Boy
    Már 2-vel vezet az ellenfeled, de amikor írtam még döntetlen volt az állás.
  • McFrost
    Jaja, helyt....nézd már meg az ellemfelet is.....
  • Magic Boy
    Ja amúgy a te meccsedet is figyelem.
    Eddig nagyon szépen helytáll a csapatod.
  • Magic Boy
    A csapatod közben alázásra készül megint, hiszen a 25. percben már 2-0-ra vezetnek.
  • matthias92
    szünetben 5-0 az állás. és nem mertem lazázni :$$$
    Az eddigi éllovas, pedig úgy látszik, nem nagyon hajtja a fiait. Pedig kéne, mert kb. ezen múlik a második helyem :(
  • kazai21
    Itt ám.

Hát nem volt sok szabadidőm,de most már remélhetőleg lesz és újra "aktív leszek.
  • Magic Boy
    Miért is?
  • McFrost
    Olyan vagy mint az erős ecet....
  • Magic Boy
    Jé te itt?
    Már azt hittem, hogy szerzetesnek vonultál.

Sajnos 3-1-re megy az ellenfél a szünetben, így 4. leszek a csoportomban.
    Úgy látszik a 3 sérült kezdő játékosom hiánya már túl sok(k).
  • IXEMGabeo
    ifiknél fogadjunk, hogy számít milyen edzőm van fejlődés szempontjából...
  • banok
    0-2-re szívok és volt egy sérülésem is... :(
  • kazai21
    :P
  • Magic Boy
    A megfigyelőim elutaztak Rynart FC, Palermo_Calcio, Fc. Catalunya és AceKing mérkőzésére.
  • sajtburger
    Eladta egy igen brutál csatárát, így kicsit nőttek az esélyeim, viszont jövőre még brutálisabb csapata lehet ezzel..

Mai meccs után két nagyon laza találkozó lesz, 6-3 pontos csapatok ellen, így lassacskán elkezdem kitenni a játékosokat a piacra akikkel nem számolok..

Az lenne a kérdésem, hogy kapusba milyen képességűt nézzek illetve csatárban? VI. osztályba, aztán jövőre ha úgy sikerülnek az erősítések akár V. osztályban is jók legyenek..
  • Magic Boy
    A hétvégi ellenfeled (Vágd Előre FC) támadójátéka nagyon jó, viszont neked meg a védelmed erős.
    Neki sérült a kezdő kapusa.
    Te viszont a legjobbakkal állsz ki ellene.
    Szerintem hazai pályán győzhetsz ellene.
    De te már nyugodtan játszhatsz, mert kiesni nem fogsz és max. egy helyet léphetsz előre.
  • sajtburger
    Háát rangadó szagúnak tűnik a dolog.. Eléggé szervezettnek tűnik ez a Tüskevári együttes, a kp.-jük elég erősnek, de szerintem meglehet a győzelem, de egy igazi rangadó, így első ránézésre hasonló csapat vagytok, mindkettőtök támadójátékra alapoz.

Nálam is egy nagy meccs várható amit nagyon várok, szerintem jobb formában van a csapatom, átrendeződött a középpályám ami eddig beválni látszik, szóval nagyon várom már a meccset, mi a véleményetek, nyerhetek? A HO 4:1-2-t jósol, de én egy 1-2 gólos győzelemnek is nagyon örülnék.. :)
  • Magic Boy
    Kíváncsi vagyok a hétvégi meccsemre (már alig várom, hogy kezdődjön), szerintetek győzhetek?
  • Christian88
    Igen arra gondoltam. És arra is akartam utalni, hogy pl.: hiába van 7 csillagos játékosokkal tele a középpályád, nem biztos, hogy jó meccsértékelést dobsz össze.Tehát nem a csillagoktól függ, főleg úgy nem, hogy ha csak a középpályásokat nézed
  • Magic Boy
    Én a meccs végi értékelésben néztem, hogy nem volt még középszerűnél és 60-as értékelésnél jobb középpályája.

Vagy milyen meccs értékelésre gondolsz?