Hattrick

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nincs mit <#papakacsint>
sajtburger
Okés köszönöm. 😊 Csak gondoltam lehet rosszul csináltam délután h nem külön hozzászólásba írtam, de akkor mégis. 😊 Köszönöm még1x. 😉

türelem, már délután be lettél írva, csak nem tudtam frissíteni, mert szarakodott az uw-s tárhelyem. most már oké
sajtburger
Fc.Catalunya (1648022) VI.680(72471)

dartonita
Latom.Na kezdi megerni a kicsit tobb mint egy ev edzes bennuk 😄

jhetedikj
egyet tippelhetsz😄

dart: sajnos Geri lenyúlta õket...😄

anno 1987

dartonita
Igen az valoban nagyszeru lenne 😄
Ja ki fogom rugni oket ahogy lejarnak.Tenksz.Az igazi ifi sztar meg nem jott fel😊

jhetedikj
200 ezerért megveszem õket muhahah
/viszont azokat 17 éves semmirekellõ játékosokat akik szintén transzferen vannak nyugodtan kirúghatod, csak olyant érdemes kirakni akinek minimum megfelelõ egy fõképessége./

Am én most vettem egy ragyogó csatárt 244 millióért, miközben 200 milliót szántam rá<#fejvakaras>

Ha már ennyit kifizettem remélem hasznomra lesz, sajnos elsõ dolga az volt, hogy a csapatszellemet lerontotta itt nekem a szezonkezdetre.

anno 1987

REALista
Valaki elmagyarázná mire jó ez az általános forma edzés?A héten átváltottam rá hogy kicsit javuljon pár játékos formája a bajnoki rajt elõtt erre szinte az összes kezdõmnek esett egy szintet.Így nem elég hogy kiesett egy hét edzés de még a játékosaim formája is esett.Kurva jó...😞((

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

dartonita
Szuper akkor orulok 😄
Kiraktam 3ragyogo vedekezesu emberket piacra.Remelem nem gaz hogy minimal osszegert kerultek oda,vagy jobb otlet lett volna fix penzt kerni ertuk?

Hunner
Nagyszerû a legjobb játékosom, meg van 1 csomó remek 😞
a nagyszerût szint1 szezonon át edzettem, de még mindig nagyszerû, nem fejlõdik sehova...

az ifibe megfelelõnél nincs jobb, bár azt még nem régen kezdtem, 1 szezon se ment még le

kovacsgeri
Edzeni tökéletesek, csapatszellemet sem rontják, + egész ha sok olyan játékosod van, akiknek az átadása hasonló vagy jobb, akkor ellentámadást játszhatsz majd erõsebb csapatok ellen.

dartonita
Es itt a masik uj fecske is.Bocs hogy uj hszbe irom,nincs edit funkciom:

Jo Crombé (292088096)
Kedves fickó, aki kiegyensúlyozott és becsületes.
17 éves és 62 napos

Jelenlegi képességek
Védés: 1/20 katasztrofális
Védekezés: 7/20 jó
Játékszervezés: 2/20 pocsék
Szélsõjáték: 3/20 csapnivaló
Átadás: 5/20 középszerû
Gólszerzés: 4/20 gyenge
Pontrúgás: 3/20 csapnivaló

o 40m volt.

Ja es mind2 gyors speces!

dartonita
Ez igen!Tetszetos.
Na szervaltam egyet,szerinted?

Benjamin Chartier (295529746)
17 éves és 11 napos
Kedves fickó, aki temperamentumos és becsületes.

Védekezés: 6/20 megfelelõ
Játékszervezés: 2/20 pocsék
Szélsõjáték: 2/20 pocsék
Gólszerzés: 3/20 csapnivaló
Pontrúgás: 5/20 középszerû

29m

kovacsgeri
Most nézem, hogy az egyik csak 99 000e volt, a másik volt 170 000e. Mostanra így néz ki: jó védekezése volt

Mariusz Feliga (280440849)
18 éves és 25 napos, következõ születésnap: 2010-11-07
Poland

Forma: megfelelõ, erõnlét: jó
Kedves fickó, aki kiegyensúlyozott és becsületes.
Tapasztalata pocsék, és katasztrofális vezetõi képessége van.
Védekezés: 9/20 nagyszerû
Játékszervezés: 4/20 gyenge
Szélsõjáték: 4/20 gyenge
Átadás: 6/20 megfelelõ
Pontrúgás: 2/20 pocsék

dartonita
Ertem koszi,akkor mindenkepp megvarom az eladasokat es csak utana kezdek el keresgelni.Asszm megteszi a megfelelo vedekezes is,200m-t azert nem fogok elkolteni egy jatekosra mikor kelleni fog legalabb 6 😄
Na meg ugye a nem edzett posztra kiemelkedo skillek...

kovacsgeri
Az nem lesz olcsó mulatság...
Tegnapelõtt vettem 65 000-ért egy 17 éves 20 naposat:
Maayan Vana

Leadership: 4. Experience: 1.

17 éves és 24 napos, TSI = 1 330
Forma: megfelelõ, erõnlét: gyenge
Tapasztalata katasztrofális, és gyenge vezetõi képessége van
Védekezés: 6/20 megfelelõ
Játékszervezés: 5/20 középszerû
Szélsõjáték: 6/20 megfelelõ
Pontrúgás: 7/20 jó

Õ késõbb igen sokat fog érni.

Ha 17 éves 3 naposat akarsz venni jó védekezéssel, akkor az 200 000-ig felmehet. (200 milla felett már csak akkor vedd meg ha u20-ba akarod edzeni)
Én tavaly vettem 170 000e-ért 2 védõt jó védekezéssel és megfelelõ átadással. Mostanra már nagyszerûek, és az árbecslésük 200-250 000e, szóval hamar behozzák az árukat.

A személyiségüket én szoktam figyelni, hogy pozitív tulajdonságaik legyenek, de az sokat nem változtat az árukon, mert a legtöbb edzõ csak gyorsan feledzi õket és adja is tovább. Én pedig ezt a 3-at meg akarom tartani.

pe28
Kire gondolsz? 😄

dartonita
Geri te igy vagod gondolom ezekszerint a vedok arat.
Mennyit erdemes kiadni a fiatalokert max?A ket legidosebb vedom ma este kerul piacra,ragyogo vedekezessel.Arbecslo szerint 3-400mt ernek kb.Viszont eleg nagy a szoras ahogy nezem a fiatalokat,van 25m-ert es 150ert is.Persze gondolom a kiegeszito skillek a meghatarozoak,vagy inkabb a szemelyiseg?Kiszamithatatlan,meg sunyi meg ontorvenyu jatekost nem akarok arrol mar olvastam.
Amit szeretnek:jo vedekezes,kozepes atadas,a szelsoknel pedig minimum megfelelo szelsojatekot.Es persze 17 eves par naposan ha lehet😊

kovacsgeri
Ha már felhoztad a felnõttbe õket, akkor csak a védekezésüket kell edzeni.
Nézegettem U20-as játékosokat, akik átadón voltak, csapnivaló skilljeik voltak többnyire, és legalább egy lenyûgözõ körüli védekezés.
Szerintem hogyha más skill edzésére pazarlod az edzést fiatal korában, akkor hamar kiöregszik az U20-ból.

Ha valóban u20 esélyes a játékosod, akkor a scoutok megmondják azt is, hogy milyen arányban kell nekik az erõnlétet edzeni, õk okosabbak nálam ezen a téren.

dartonita
Hat igazabol en 17eves vedoket szeretnek venni majd a befolyt penzbol,de vegulis ha kirakod atadora,figyelni fogom.

sajtburger
hmm most fedeztem fel van Hattrick az sg-n is. 😊

Én a kupameccsen 1:11 arányban gyõztem idegenben, jelenleg a VI.680-as osztályban van a csapatom. 😊

Ha már így benéztem lenne is egy kérdésem. Jelenleg több ifi védõt nevelek, ha elérnek egy védekezési szintet akkor kb. hány éves korban kell átváltani a másik képesség edzetésére, hogy aránylag gyorsan tudjon fejlõdni? Amúgy kettõ u20 esélyes védõm van jelenleg. 😊
Fc. Catalunya(1648022)VI.680(72471)

kovacsgeri
Nekem meg jönnek fel az ifik lassan (egyik aug 21. másik 1 hét múlva), és el kell adnom pár játékost.
Van egy 18 éves, akiben van 5 edzés, és itt a fórumon akarom valakinek eladni, aki továbbedzené. Ingyen tenném ki szerintem, jó lenne ha valaki elvinné.

Ádám Kabát

18 éves és 65 napos, TSI = 1 610
Forma: középszerû, erõnlét: megfelelõ
Tapasztalata katasztrofális, és gyenge vezetõi képessége van
Védekezés: 7/20 jó + 5 edzés
Játékszervezés: 4/20 gyenge
Szélsõjáték: 3/20 csapnivaló
Pontrúgás: 5/20 középszerû

dartonita
En tudod hogy azokat edzek.
Vasarnapra fogom kirakni az elso edzett garniturat,addig max 100-120m korul tudok penzt mozgositani.

kovacsgeri
Ki edz itt akkor védõket a fórumról?
Mert ha van még valakinél felesleges edzéshely, akkor asszem tudok egy jó vételt. Ha valakit érdekel, írjon ide aztán bemásolom a részleteket.

JimKirk
2010-08-12
6 új szurkoló csatlakozott a klubhoz, a befizetett tagdíj összege 36 eFt.

vegre!😊
jhetedikj
A meccs hozzáállásodat csak te látod, mindenki más rejtettnek látja. A taktikád mindenki számára látható.

anno 1987

gabber_saviola
A tapasztalatnövekedés is fejlõdés szerintem.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

kovacsgeri
Nem fejlõdnek jobban a kupában sem a játékosok! A tapasztalatuk nõ csak jobban a kupameccsektõl.

gabber_saviola
"mert most játszol majd a másik feljutó csapattal"

Akkor szerintem is tényleg lazázz a kupában, mert ha a bajnokságban behúzod a meccset, akkor tényleg tettél egy lépést a bent maradás felé.

Amúgy a kupa szerintem az edzés miatt megéri, mert ott jobban fejlõdnek a játékosok még a bajnoksághoz képest is.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

green6k
Alapból rejtett a taktikám más csapatok számára vagy valahol belehet állítani?

kazai21
Na kicsit össze vagyok zavarodva és sikerült ma felállítanom a kezdõ csapatot amikor csütörtökön jár le az edzés akkor is meg kapják vagy akkor nem kapnak edzést?

Mi equipo favorito: Real Madrid

SpinFire
Szerintem is vízválasztó lesz az elsõ meccs, majd kiderül, mi lesz. Szerintem szoros meccsen nyerek majd, és valahogy a bennmaradás is meglesz. Legalább is erre számítok.
De ne szaladjunk ennyire elõre. A kupában lazázni fogok. A bajnokág úgyis sokkal fontosabb.

www.ChelseaFanatics.hu &#9829; Chelsea Till I Die &#9829;

jhetedikj
Most se sok esélyed van a továbbjutásra, akkor várd meg a hétvégi fordulót, mert most játszol majd a másik feljutó csapattal és ha szoros meccs lesz akkor tényleg jobb ha belehúzol, mert nála csak erõsebb ellenfelekkel játszol majd.

---

Nekem az idényben is a tavalyihoz hasonlóan az edzésemhez illeszkedõ felállások lesznek 3-5-2, 4-5-1, 2-5-3. Taktikám mindig az ellenfélhez igazítom, de titkos mivel volt régebben is olyan csapattársam aki ide talált ebbe topikba.😊

anno 1987

SpinFire
De ha továbbmennék, akkor a következõ körben tuti kiesnék, és egyedül a pénz miatt szeretnék továbbjutni. Nem tudom, mi legyen...

gabber_saviola
5-4-1 nálam is barin, de lehet hogy a bajnokságban is ezt fogom játszani. Amúgy szimpi még a 4-4-2 és a 5-3-2 is.

gabber_saviola
Nem tudom, nehéz kérdés. Jhetedikjnek is igaza van abban, hogy jobb lenne nekiindulni a szezonnak egy jobb csapatszellemmel. De a kereted meg szerintem elég erõs a hatodhoz. Nem tudom tényleg.

SpinFire
Akkor szerinted minden erõmmel törekedjek a továbbjutásra, és hagyjam a lazázást?

jhetedikj
Ez trükkös volt, mert 1 szezonnal ezelõtt vettem 18 év pár naposan nagyszerûként, 2 hetes sérült volt akkor így mondhatjuk, hogy még olcsón is sikerült venni.😊

Am most hogy gyorsították az edzést még egy szezon és lesz sok ilyen játékos szerintem.

Neked melyik a csapatod?

anno 1987

Üdv
Megint itthon vok. A Kupában most hatodból kaptam ellenfelet. Egy nagy szerencsével lenne csak verhetõ így valszeg jön az utolsó kupaforduló ebben a szezonban. Szerintetek erõltessem a feljutást 1 szezonért a hatodba? Esetleg még 1 szezon a hetedben és erõsítem a csapatot?
kovacsgeri
Én is verhetõ ellenfelet kaptam következõ fordulóban. Kell is a sok kupameccs a tapasztalatok miatt.

Hunner
19 évesen már ragyogó!
ezt hogy csináltad?

jhetedikj
Nálunk ennyivel szerintem nem maradna bent.

anno 1987

JimKirk
Barin: 5-4-1, 5-3-2
Bajnoksag/Kupa: 4-4-2, 4-5-1
JimKirk
En a kov. forduloban ellenuk jatszom idegenben. Verheto ellenfel!
gabber_saviola
Én mióta hattrickkezek sosem érdekelt a csapatszellem, és a mai meccsig még sosem lazáztam. Erõs a csapatod, ilyen csapattal illik bent maradni a hatodban.

Persze Te játékod, ezért Tied a döntés joga is.

SpinFire
A csapatszellem jelenleg hûvös.

Szintén ugyan így!
Csak nekünk “Esélyünk sincs“!

gabber_saviola
Azért az 57 780-as össz. téjesíjével annyira nem nehéz a hatodosztályban bent maradni, még friss feljutóként sem. De ha csapatszellemével gáz van, akkor tényleg jobban jönne most egy lazázás.

jhetedikj
sok esélyed nincs, új feljutóként én a helyedben a bajnokságra koncentrálnék és lazáznék most.

anno 1987