Hattrick
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ja ki fogom rugni oket ahogy lejarnak.Tenksz.Az igazi ifi sztar meg nem jott fel😊
/viszont azokat 17 éves semmirekellõ játékosokat akik szintén transzferen vannak nyugodtan kirúghatod, csak olyant érdemes kirakni akinek minimum megfelelõ egy fõképessége./
Am én most vettem egy ragyogó csatárt 244 millióért, miközben 200 milliót szántam rá<#fejvakaras>#fejvakaras>
Ha már ennyit kifizettem remélem hasznomra lesz, sajnos elsõ dolga az volt, hogy a csapatszellemet lerontotta itt nekem a szezonkezdetre.
anno 1987
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Kiraktam 3ragyogo vedekezesu emberket piacra.Remelem nem gaz hogy minimal osszegert kerultek oda,vagy jobb otlet lett volna fix penzt kerni ertuk?
a nagyszerût szint1 szezonon át edzettem, de még mindig nagyszerû, nem fejlõdik sehova...
az ifibe megfelelõnél nincs jobb, bár azt még nem régen kezdtem, 1 szezon se ment még le
Jo Crombé (292088096)
Kedves fickó, aki kiegyensúlyozott és becsületes.
17 éves és 62 napos
Jelenlegi képességek
Védés: 1/20 katasztrofális
Védekezés: 7/20 jó
Játékszervezés: 2/20 pocsék
Szélsõjáték: 3/20 csapnivaló
Átadás: 5/20 középszerû
Gólszerzés: 4/20 gyenge
Pontrúgás: 3/20 csapnivaló
o 40m volt.
Ja es mind2 gyors speces!
Na szervaltam egyet,szerinted?
Benjamin Chartier (295529746)
17 éves és 11 napos
Kedves fickó, aki temperamentumos és becsületes.
Védekezés: 6/20 megfelelõ
Játékszervezés: 2/20 pocsék
Szélsõjáték: 2/20 pocsék
Gólszerzés: 3/20 csapnivaló
Pontrúgás: 5/20 középszerû
29m
Mariusz Feliga (280440849)
18 éves és 25 napos, következõ születésnap: 2010-11-07
Poland
Forma: megfelelõ, erõnlét: jó
Kedves fickó, aki kiegyensúlyozott és becsületes.
Tapasztalata pocsék, és katasztrofális vezetõi képessége van.
Védekezés: 9/20 nagyszerû
Játékszervezés: 4/20 gyenge
Szélsõjáték: 4/20 gyenge
Átadás: 6/20 megfelelõ
Pontrúgás: 2/20 pocsék
Na meg ugye a nem edzett posztra kiemelkedo skillek...
Tegnapelõtt vettem 65 000-ért egy 17 éves 20 naposat:
Maayan Vana
Leadership: 4. Experience: 1.
17 éves és 24 napos, TSI = 1 330
Forma: megfelelõ, erõnlét: gyenge
Tapasztalata katasztrofális, és gyenge vezetõi képessége van
Védekezés: 6/20 megfelelõ
Játékszervezés: 5/20 középszerû
Szélsõjáték: 6/20 megfelelõ
Pontrúgás: 7/20 jó
Õ késõbb igen sokat fog érni.
Ha 17 éves 3 naposat akarsz venni jó védekezéssel, akkor az 200 000-ig felmehet. (200 milla felett már csak akkor vedd meg ha u20-ba akarod edzeni)
Én tavaly vettem 170 000e-ért 2 védõt jó védekezéssel és megfelelõ átadással. Mostanra már nagyszerûek, és az árbecslésük 200-250 000e, szóval hamar behozzák az árukat.
A személyiségüket én szoktam figyelni, hogy pozitív tulajdonságaik legyenek, de az sokat nem változtat az árukon, mert a legtöbb edzõ csak gyorsan feledzi õket és adja is tovább. Én pedig ezt a 3-at meg akarom tartani.
Mennyit erdemes kiadni a fiatalokert max?A ket legidosebb vedom ma este kerul piacra,ragyogo vedekezessel.Arbecslo szerint 3-400mt ernek kb.Viszont eleg nagy a szoras ahogy nezem a fiatalokat,van 25m-ert es 150ert is.Persze gondolom a kiegeszito skillek a meghatarozoak,vagy inkabb a szemelyiseg?Kiszamithatatlan,meg sunyi meg ontorvenyu jatekost nem akarok arrol mar olvastam.
Amit szeretnek:jo vedekezes,kozepes atadas,a szelsoknel pedig minimum megfelelo szelsojatekot.Es persze 17 eves par naposan ha lehet😊
Nézegettem U20-as játékosokat, akik átadón voltak, csapnivaló skilljeik voltak többnyire, és legalább egy lenyûgözõ körüli védekezés.
Szerintem hogyha más skill edzésére pazarlod az edzést fiatal korában, akkor hamar kiöregszik az U20-ból.
Ha valóban u20 esélyes a játékosod, akkor a scoutok megmondják azt is, hogy milyen arányban kell nekik az erõnlétet edzeni, õk okosabbak nálam ezen a téren.
Én a kupameccsen 1:11 arányban gyõztem idegenben, jelenleg a VI.680-as osztályban van a csapatom. 😊
Ha már így benéztem lenne is egy kérdésem. Jelenleg több ifi védõt nevelek, ha elérnek egy védekezési szintet akkor kb. hány éves korban kell átváltani a másik képesség edzetésére, hogy aránylag gyorsan tudjon fejlõdni? Amúgy kettõ u20 esélyes védõm van jelenleg. 😊
Fc. Catalunya(1648022)VI.680(72471)
Van egy 18 éves, akiben van 5 edzés, és itt a fórumon akarom valakinek eladni, aki továbbedzené. Ingyen tenném ki szerintem, jó lenne ha valaki elvinné.
Ádám Kabát
18 éves és 65 napos, TSI = 1 610
Forma: középszerû, erõnlét: megfelelõ
Tapasztalata katasztrofális, és gyenge vezetõi képessége van
Védekezés: 7/20 jó + 5 edzés
Játékszervezés: 4/20 gyenge
Szélsõjáték: 3/20 csapnivaló
Pontrúgás: 5/20 középszerû
Vasarnapra fogom kirakni az elso edzett garniturat,addig max 100-120m korul tudok penzt mozgositani.
Mert ha van még valakinél felesleges edzéshely, akkor asszem tudok egy jó vételt. Ha valakit érdekel, írjon ide aztán bemásolom a részleteket.
anno 1987
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Akkor szerintem is tényleg lazázz a kupában, mert ha a bajnokságban behúzod a meccset, akkor tényleg tettél egy lépést a bent maradás felé.
Amúgy a kupa szerintem az edzés miatt megéri, mert ott jobban fejlõdnek a játékosok még a bajnoksághoz képest is.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Mi equipo favorito: Real Madrid
De ne szaladjunk ennyire elõre. A kupában lazázni fogok. A bajnokág úgyis sokkal fontosabb.
www.ChelseaFanatics.hu ♥ Chelsea Till I Die ♥
---
Nekem az idényben is a tavalyihoz hasonlóan az edzésemhez illeszkedõ felállások lesznek 3-5-2, 4-5-1, 2-5-3. Taktikám mindig az ellenfélhez igazítom, de titkos mivel volt régebben is olyan csapattársam aki ide talált ebbe topikba.😊
anno 1987
Am most hogy gyorsították az edzést még egy szezon és lesz sok ilyen játékos szerintem.
Neked melyik a csapatod?
anno 1987
Megint itthon vok. A Kupában most hatodból kaptam ellenfelet. Egy nagy szerencsével lenne csak verhetõ így valszeg jön az utolsó kupaforduló ebben a szezonban. Szerintetek erõltessem a feljutást 1 szezonért a hatodba? Esetleg még 1 szezon a hetedben és erõsítem a csapatot?
Persze Te játékod, ezért Tied a döntés joga is.
Csak nekünk “Esélyünk sincs“!