22246
Hattrick
-
#16843 Nekem múlt héten elintézték, hogy osztályozót játszak =(, ahogy látom esélytelen a feljutás -
geo91 #16842 feljutóknak nagygrat, helytállóknak grat, kiesőknek fel a fejjel!
[apro]túlszárnyalván az előző szezonban elért eredményemet 5. lettem, 14 ponttal. ez egy hellyel és három ponttal jobb eredmény. nem sok, de ha évente tudok ennyit javulni, elégedett leszek. :)[apro] -
#16841 ennél szebben én sem mondtam volna. gratulálok én is mindenkinek. -
IXEMGabeo #16840 jaja gratu nektek is:) -
IXEMGabeo #16839 gratu:) nekem csak egyetlen problémám van...qva kevés pénzem van, de, amit kaptam keret avval marha jól bántam úgy érzem...kevés játékost vettem, próbálom nevelni az ifiket, de elég nehezen fejlődnek, összevissza kéne edzenem sok játékosnál hogy fejlődjenek a képességeik...most vettem egy jó edzőt, gyűjtöttem rá, igaz h csapnivaló a vezetői képessége, de az nem gáz, elsődlegesen úgy érzem ez egy fontos lépés volt, könnyebben tudnak fejlődni a játékosaim, legalább is remélem... -
#16838 Nudlik - Fc. Catalunya 1:3
Sorozatban a 4. győzelmet sikerült aratnunk, 4 meccsen 7 gólt rúgtunk és 1 gólt kaptunk. Az átszervezéssel sikerült én úgy gondolom egy stabil és eredményes csapatot teremteni szezon végére, amivel jövőre újult erővel futhatunk neki a bajnokságbak, amiben remélem több szerencsénk is lesz.
Sikerült egy helyet előrelépnünk, így 4. a csapat egyenlő gólkülönbséggel a 3. helyezettel. Érdekesség, hogy a 2.-tól a 6. helyezettig egál az állás, a 6. helyezettnek van csak 1 ponttal kevesebbje.
Most jöhet a holtszezon, edzőmeccsek, gyakorlás, ráhangolódás.. :))
NYUGAT-Kelet, Országkihívás.. :))
Aki pedig győzött avagy feljutott, Gratulálok Nekik, és Sok Sikert a következő szezonra!!! :)) -
AdamBeyer #16837 Gratulálok minden fórumtársamnak aki bajnok lett; feljutott; kiharcolta a bent maradást; vagy csak elérte az előre kitűzött céljait!
és most jön a hosssszzzzú szünet.. -
AdamBeyer #16836 0-1 re kikaptam.. az 5. hely az stabil, 7-1-6 mutatóval. az utolsó 3 meccsen ment el a bronzérem. De nem baj következő szezonban már a dobogó az egyértelmű cél. Aztán vagy összejön vagy nem, de szerencsére a kiesés veszélye nem fenyeget, szóval van időm erősödni. -
hapeti #16835 Kikaptam ugyan a hibámból 2-1 de nem bánom hiszen bajnokcsapatként jöhet nekem is a hatod. Azt hiszem nem csak nekem kell majd a tanács a későbbiekben. Remélem tudtok majd segíteni. Gratulálok a feljutóknak! -
#16834 kicsit amúgy meglepődtem, mert valamikor fél6 körül licitáltam rá. és azóta egy licit sem érkezett. :DD -
#16833 9-0ra elkalapaltuk az utolso helyezettet lazazva.A 4.helyre odaert a csapat ezzel a szep vegjatekkal.Ujonckent egesz jo. -
#16832 ez qrva jó vétel volt!!! megyek is piacra, hátha valami hasonló akad még -
most vettem. szerintetek megérte? elvileg áron alul vettem. kellett az új csatár.
a dános neve meg befigyel -
IXEMGabeo #16830 hehe, bajnok lettem a VII-ed osztályban xD utolsó fordulóban megvertem az 1. helyezettet...ahhoz képest nem rossz, hogy nyáron a VIII.-ban kezdtem és gyenge edzőm is volt mai napig... -
Tominho94 #16829 ESE 5 - 1 kiszi
1 - 0 Adrian Szuszkiewicz 13'
2 - 0 László Kele 26'
3 - 0 Yannick Moret 32'
3 - 1 Tamás Avarkeszi 35'
4 - 1 Juan Javier Bustos Fermoso 48'
5 - 1 László Kele 65'
Irány a hatod. :D
Remélem Fortuna kegyes lesz hozzám és nem sorsol be egy bivaly csoportba.
Gratulálok Mindenkinek a szezonjához, sok sikert a következőben! :) -
#16828 Bajnokcsapat lettem az utolsó fordulóban
Jöhet a hatod. szerintetek mennyire fognak alázni?
Grat mindenkinek aki jól szerepelt! -
#16827 Pont most akartam írni de megelőztél:)
Köszönöm szépen,remélem egy "gyengébb" csoportot fogok ki majd.
És gratulálok minden feljutónak:) -
#16826 Kazai grat és sok sikert a 6.-ban.
Rynart FC - Fc Bárcá 6 - 0 -
#16825 Sajnálom, hogy kiestél,pedig szorítottam neked. -
#16824 Nafffasza, lesérült a legjobb játékosom 3 hétre. Ráadásul piacon is van :DD -
#16823 Az alltid szerint én is durva csoportban vagyok. :S -
#16822 Kikaptam otthon az utolsótól és kiestem. 70 percet ember előnybe játszottam és szarra sem volt elég! Végre megszabadultam ettől a retkes csoporttól..... -
#16821 Nyertem, bajnok lettem, az egész szezonban 2 gólt kaptam. Asszem ez az idény jól sikerült :) -
#16820 4:1-re nyertem hazai pályán úgyhogy bajnok vagyok az V. osztályba.Már csak az a kérdés hogy kell e játszanom a feljutásért vagy nem.
Hát mit mondjak nem gondoltam volna hogy lesz esélyem a bajnoki címre.Alig hiszem el hogy sikerült...:D -
#16819 Banok FC - Jogász FC 4 - 4
32814 néző
1 - 0 Jean-Christophe De Raedt 8'
1 - 1 Lothar Faeh 10'
1 - 2 Horacio Vargas 18'
1 - 3 Carlos Sáinz Diez 22'
2 - 3 Jean-Christophe De Raedt 24'
3 - 3 Jacco Veenstra 58'
4 - 3 Jacco Veenstra 86'
4 - 4 Carlos Sáinz Diez 88'
1 pont híjján 4. lettem. :) -
#16818 Gratulálok mindenkinek!
Az én meccsem a végén izgalmas lett, Banoké végig az volt. Megvédtem a harmadik helyet :)))
1 - 0 Eike Notthoff 74'
2 - 0 Otmár Szeverényi 87'
2 - 1 Viktor Karinthy 88'
-
#16817 Azt számolgattam, hogy nem-e jobban megérné 17 éves 10-20-30 napos játékosokat 17 éves és 80-90 napos korukig edzeni és eladni. Az egy középpályásnál jóból nagyszerű lenne. Az elvileg össze is jön a jó edzővel.
Legyen 15ezer a fiatal játékos. Rámegy 5k max a fizetésére. A nagyszerű játékszervezésű játékosokat, pedig 100 körüli árakban lehet elpasszolni. Ez kéthavonta 70-80ezer egy játékoson. Egy szezon, pedig ha jól számoltam 3 hónapos. Szóval akár 400k haszon is lehet játékszervezés edzés esetén.
Vagy esetleg átadás edzésből lehetne jót húzni, ha jó gólszerzésű játékosnak jó átadást edzek ki. -
#16816 Gondolkoztam rajta, hogy a mai meccsre nem állítok normális csapatot, mer jó lenne osztályozót játszani a +1 edzés miatt. De volt 2 sérülés edzett poszton a héten, és úgy döntöttem, hogy akkor inkább egyenes ágon feljutok V.-be.
jelenleg vezetek is idegenben 0-1re -
#16815 Köszönöm szépen, én tudósítóim is jó sok meccsre elutaztak. :)
Nálam a mai meccs remélem egy gála szerű lesz, legfontosabb meccset állítottam be, mind1 mind1 alapon játszunk ma, jövőre pedig újult erővel, remélhetőleg ezzel a kialakult stabil és erős kerettel tudunk előkelő pozíciókért harcolni majd. Ha ma szerencsém is lenne, akkor akár 2. is lehetnék a bajnokságban, no meglátjuk, jó lenne szépen búcsúzni ettől az elég nehézkes szezontól.
Sok Sikert Mindenkinek!!! :))
green6k, akkor nincs harag. :) Én úgy éreztem rám vetetted ki ezt az írást, de akkor semmi gond. Én drukkolok, hogy jussál feljebb majd és érjél el szép eredményeket. ;) -
Tominho94 #16814 Sziasztok!
Sok sikert Mindenkinek mára! :)
Ma "elvileg" könnyű meccsen kell nyernem és akkor 6-od osztályú leszek.
Btw, hatodba kb mekkora befogadóképességű stadion kell? -
#16813 Szívesen!
Nomeg persze természetesen sok sikert mindenkinek mára!! :) -
#16812 Köszi a megtisztelő figyelmet :D -
#16811 Nem személyeskedtem.Azt meg sem néztem Te mióta játszol.Általánosságban szóltam.És foglalkozom vele.Napi szinten 5-6 szor átlagban tuti fent vagyok. -
#16810 Nálam pedig kiárúsítás van! Barátságos meccsekre egy-két játékos még szerintem alkalmas! Áron felül, pedig kitettem a világklasszis játékszervezőmet, hátha elviszik :DD
A tripláért meg bocsi. -
#16809 -
#16808 Találtam egy nyolcadosztályú Csépai SE-t :O -
Felkészültem a mai napra :DDD -
#16806 eladó
Jean-Christophe De Raedt (116421532)
Belgium 31 éves és 54 napos, következő születésnap: 2011-01-09
Forma: jó, erőnlét: megfelelő
Öntörvényű ember, aki temperamentumos és egyenes.
Tapasztalata kiemelkedő, és csapnivaló vezetői képessége van.
Tulajdonos: Banok FC (2009-10-17 óta)
TSI: 69 260
Fizetés: 9 050 eFt/hét, a 20%-os prémiumot is beleértve
Lapok: 1
Sérülések: Egészséges
Specialitása: Jól fejelő
Védés: 1/20 katasztrofális
Védekezés: 4/20 gyenge
Játékszervezés: 16/20 földöntúli
Szélsőjáték: 3/20 csapnivaló
Átadás: 10/20 kiemelkedő
Gólszerzés: 5/20 középszerű
Pontrúgás: 4/20 gyenge
Határidő: 2010-11-13 20:49
Kikiáltási ár: 380 000 eFt -
#16805 Már bocs, de nem minden 1 éves menedzser tart ott ahol. Ezzel picit engem szóltál le ami sért, mivel elég sok időm és munkám van abba, hogy jó stabil és eredményes csapatom legyen, amit szerintem most értem el. Ha te 3 éve játszol akkor szerintem, fentebb kéne lenned, ha sokat foglalkoztál a játékkal. -
#16804 Akkor szarúl csináltam a dolgokat...