22246
Hattrick
-
#16923 A vegen egesz szep osszeget kaptam a sracert.
(166 millioert vettem)
160 millioert le is adtam a stadion bivitesre a rendelest, 40 ezres lesz az uj stadion. -
#16922 erőnlét -
#16921 Igy mar ertem. En a kov. szezon vegen adom majd el oket, remelhetoleg lenyugozo/vilagklasszis szinten. -
#16920 Felvettem a mérkőzésedet a listára és szorítok neked. -
#16919 hello Mindenkinek:) -
#16918 Kiemelkedő ill. ragyogó.Elvileg tovább edzettem volna őket de a váratlan feljutásom miatt kell az erősítés úgyhogy muszáj eladnom őket... -
#16917 Kiemelkedo szinten adod el a hatvedeidet? -
#16916 Nálam most 24 199 eFt és minden héten egy nagyon kicsit kúszik felfelé... -
#16915 5.csoportos csapatoktól kérdem, hogy mekkora a szponzori lóvé 5.csoportban? -
#16914 Én is most azt csinálom hogy megvárom hogy mind az 5 tartalék védőm akit edzek szintet lépjen és teszem is ki a piacra.Már csak 2-nek kell szintet lépni, szerintem jövőhéten meg is lesz... -
#16913 Kiemelkedő a minimum. -
#16912 én is. -
#16911 Ezen agyaltam én is.
Az a gáz, hogy szintlépéshez semelyik poszton sem egy-két hét kell, hanem több. Szerintem ahhoz, hogy eredményes edzésváltás legyen, akkor csak úgy van értelme, ha megvárok egy szintlépést...ez meg több, mint maga holtidény.
http://wiki.hattrick.org/wiki/Hu/Edz%C3%A9s -
#16910 Attól függ milyen szintre akarod edzeni őket. -
#16909 Én gondolkozok hogy veszek két fasza fiatal kapust és nyomok pár hét kapus edzést, majd az egyiket eladom a másikat megtartom.csak nem tudom hogy megéri-e... -
#16908 Nem szoktam valtani, maradok a vedekezesnel. -
#16907 ki mit edz holtidényben? -
#16906 Igen lehetőleg minél magasabb legyen a védés képessége, legyen neki védekezése is, min gyenge és nem árt neki egy kis pontrúgás sem.
Persze attól függ mennyi zsetonod van rá :)
Amúgy olyan van hogy egy játékosnak majd egy szezon alatt nem nőtt a formája. Szegény már azóta csapniváló hogy megvettem. Jah egyszer lement pocsékra :D Mit lehetne tenni vele??? Ha így folytatja eladom a szezon elején... -
#16905 srácok, kapust kéne vennem... van 1-2 tipp h mit nézzek, mikor megveszem? :D
vagy csak elég a VÉDÉS képességét nézni? -
#16904 Aki olcsón akar jó védőt venni a holtszezonban, az kattintson >>> IDE <<<
21 éves magyar srác lenyűgöző védekezéssel. ingyen. -
#16903 Pár óra múlva lejár a licit! -
#16902 Eladó játékosok:
Domenik Hennig (278665292)
19 éves és 35 napos, következő születésnap: 2011-02-03
Forma: középszerű, erőnlét: jó
Öntörvényű ember, aki higgadt és becsületes.
Tapasztalata pocsék, és középszerű vezetői képessége van.
Tulajdonos: AceKing (2010-04-12 óta)
TSI: 8 390
Fizetés: 535 eFt/hét, a 20%-os prémiumot is beleértve
Lapok: 0
Sérülések: Egészséges
Specialitása: Technikás
Határidő: 2010-11-18 19:41
Kikiáltási ár: 230 000 eFt
Védés: katasztrofális
Védekezés: ragyogó
Játékszervezés: gyenge
Szélsőjáték: gyenge
Átadás: középszerű
Gólszerzés: pocsék
Pontrúgás: csapnivaló
Gustaf Dannemann (290199935)
19 éves és 25 napos, következő születésnap: 2011-02-13
Forma: jó, erőnlét: jó
Kedves fickó, aki kiegyensúlyozott és egyenes.
Tapasztalata katasztrofális, és megfelelő vezetői képessége van.
Tulajdonos: AceKing (2010-06-18 óta)
TSI: 8 930
Fizetés: 377 eFt/hét, a 20%-os prémiumot is beleértve
Specialitása: Gyors
Határidő: 2010-11-18 19:43
Kikiáltási ár: 170 000 eFt
Jelenlegi képességek
Védekezés: kiemelkedő
Játékszervezés: gyenge
Szélsőjáték: középszerű
Átadás: csapnivaló
Gólszerzés: megfelelő
Pontrúgás: pocsék
Amir Fla¹ker (164594854)
29 éves és 98 napos, következő születésnap: 2010-12-02
Forma: jó, erőnlét: jó
Kedves fickó, aki temperamentumos és becsületes.
Tapasztalata középszerű, és gyenge vezetői képessége van.
Tulajdonos: AceKing (2009-09-10 óta)
TSI: 23 680
Fizetés: 2 926 eFt/hét, a 20%-os prémiumot is beleértve
Határidő: 2010-11-18 19:49
Kikiáltási ár: 175 000 eFt
Jelenlegi képességek
Védekezés: gyenge
Játékszervezés: világklasszis
Szélsőjáték: csapnivaló
Átadás: jó
Gólszerzés: pocsék
Pontrúgás: pocsék -
#16901 Köszi srácok, ahhoz képest, hogy a bajnoki címért kellett volna harcolni .... Olaf mást akart. -
geo91 #16900 mindent bele! -
#16899 szorítok a bent maradásodért. -
#16898 Én játszom. -
#16897 Nálam bajnokság alatt 10% az erőnlét és nem csökken tőle az erőnlétük. Szünetben viszont feltolom 20%-ra hogy menjen fel mindenkinek jó,remekre. -
#16896 Nálam 15%-os az erőnléti edzés és folyton ugrál a játékosok erőnléte.
Nem rég még én is edzettem erőnlétet a szünetben, de szépen lassan visszaesett mindig az erőnlét, úgyhogy szerintem csak akkor éri meg, ha a bajnokság elején rangadót játszol. -
#16895 Végül 3:2-re győzött az ellenfél, elég szoros meccs volt, de szerintem ma nekünk kellett volna, ahogy ellenfelet elnézem, no sebaj.. :)) Amúgy én is az edzéses játékosokat játszattam ma.. nem volt alap kezdő..
Viszont nem értem, miért nem lehet a szünetben több meccset játszatni, pl. hétvégén.. persze osztályozó meg minden de akkor is.. :/
Amúgy ti szünetben erőnlétre szoktatok nagyobb hangsúlyt fektetni? Nekem 13%-on van, gondoltam feljebb tolom most ebbe a pár hétbe, mert a 30 körüli játékosok nem bírnak végig egy meccset igazán, szerintetek megéri? Vagy ha visszahúzom idővel úgyis esik az erőnlét? :/ -
#16894 CF Catalunyán kívül játszik valaki osztályozót?
Ha igen szóljon, mert szívesen követném a meccsét. -
#16893 Nálam a B csapat teljesen más, mint a kezdő, tehát aki szombaton játszik az szerdán nem. Ezért tartok 22 játékost.
Az viszont előfordult már többször is, hogy a szerdai teljesítménnyel bekerült valaki a hétvégi bajnokira. -
#16892 Peldaul en!:) -
#16891 Misi is a maradek edzheto jatekoasit nevezi a barikra.
Amit viszont nem ertek, hogy miert nincsen az osszes tobbi posztra egy-egy jatekosa, miert a legjobbjait jatszatja? -
AdamBeyer #16890 amúgy szerintem többen vannak akik minden poszton, a szó szoros értelmében B csapattal állnak fel ilyenkor. -
AdamBeyer #16889 ami biztos, hogy eddigi ellenfeleimnek a hétvégi összeállításuk mindig sokkal erősebb volt mint a fantasy kupára összerakott kezdő 11, szóval szerintem mindenki maximálisan kihasználja az edzéshelyeket, és nem durvul, ahogy én sem szoktam. azt hogy a többi helyen kikkel töltik fel a csapatot azt nem tudom, ennyire nem szoktam kielemezni a szerdai ellenfelek játékoskeretét. -
#16888 tarcsit azt úgy érted, hogy kezdőcsapat + edzhető játékosok vagy úgy, mint ahogy Misi a bécsapatát? -
#16887 En mar ketszer vettem reszt ilyen baratsagos kupaban es csak a legelvetemultebje jatszatja az elso csapatat, en mindig a "BÉ"-vel alltam ki! -
AdamBeyer #16886 bár nem nekem írtad, válasszolok: ahogy megfigyeltem eddig, mindenki tarcsival tolja, max a döntőket nem, szóval semmi ilyesmi. Ú-F challenge mindig a bajnoki szünetben van, szóval ott meg nem gáz. ennyi -
#16885 ilyen virtuális kupákért én nem igazán áldoznám fel a heti edzést. -
AdamBeyer #16884 jövőhéten pedig 16. Újpest-Fradi challange, értelemszerűen ott a lila drukkerek a zöld szimpatizánsokkal csapnak össze.. Újpest kupa elődöntőjét meg most játszom, szóval én sejtettem miről van szó :D
jók az ilyesmik