22246
Hattrick
  • JimKirk
    Nem volt szandekomban nyerni, iden 12-szer lazaztam!
  • Sysfox
    Te meg az egész szezont!
  • geo91
    frissítettem
  • JimKirk
    Don maganak is gratula!:)
    OFF:
    BF3 megvan? Tegnap ota azt is toljuk wardoggal!:P
    ON:
  • JimKirk
    Kurva jol meghuztad a veget!:)
  • JimKirk
    Gyurinak uzenem, hogy itt fogok jovore jatszani: IV.16 (11571)
  • Fabio Capello
    Bajnokcsapat! :)

Csoport a következő szezonban: VI.17
  • JimKirk
    BAJNOKCSAPAT ALEALEEEE!

• geo91
    csoportok frissítve
  • Magic Boy
    Geo, ha esetleg benézel az új csoportom a IV.54 (11609)!

Elég gyenge 4.-be kerültem és bár a csapatom még nem érett a 4.-re, de 2-3 igazolással megpróbálok bennmaradni!
  • sajtburger
    Blaugrana FC - Fc. Catalunya 6 - 2

Méltatlan egy eredmény így utolsó fordulóban, pedig még fordítottunk is az elején, hát így jött ki a lépés. Jövő héten osztályozó, talán az fog dönteni, ki van jobb formában, viszont akkor mi szívunk.. :/
  • Christian88
    Geo, ha erre járnál itt az új csoportom. Egyik leggyengébb hatodból az egyik leggyengébb ötödbe :P

V.234 ( 19506 ), köszi
  • Sysfox
    Megvan a bronzérem! :)

Foxtrotty - Belváros-Lipótváros 5:0
    g: Ormos (2), Árky, Hári, Riba

Végeredmény:
  • Jakuza001
    Letelt a tamogatoim es itt jott el a pillanat, hogy ne ujitsam meg, mert egyre gyokerebb a jatek. A jatekosokert nem lehet rendes penzt kapni meg a titani kp-kert sem. Allandoan a kritikus jatekosokat seritti le,5x szor serult le iden a 3 csatarom a vegen mar vennem kellett +1-et es eppen elkerultem az osztalyozot.

Erthetetlen eredmenyek szulettek 70%-os labdabirtoklasoknal szinte nem volt helyzetem, rengeteg merkozesen keresztul es a tobbi dologrol mar nem is beszelek.

• Tomika100
    nyertem 4:0ra és ezzel bajnok lettem!!!!!
  • Christian88
    Akárhányszor használhatod, de rombolja a csapat szellemet, ami kihatással van a következő meccsekre. Amikor használod, akkor erősebb lesz a középpályád, de meccs után felére csökken a csapatszellem ( Hűvös, nyugodt... ezek számokban is kifejezhetők, ha jól tudom 4=hűvös). Tehát ha most hűvös a csapatszellemed, akkor az lehet 4-től 4.99-ig bármi. Vayis leeshet 2-re vagy majdnem 2,5-re.
    Ugyan így van Lazával csak ott, amelyik meccsen benyomod gyengébb lesz a középpálya, de meccs után a csapatszellem egyharmadával nő.
  • elida53
    Üdv.Lenne egy kérdésem : a "szezon legfontosabb mérkőzése" opciót hányszor lehet használni egy bajnokságban ?
    Mindíg, ha az elötte lévő meccsen "Lazát" játszom, vagy csak egyszer ?
  • Sysfox
    Edzettem néhányszor szélsőjátékot, de nem huzamosabb ideig. A leggyorsabb edzések egyike. Olyan játékosokat, akinek van magas játékszervezése (kiemelkedő például) és átadása (remek környéki), ezek számítanak, a szélsőjátékot pedig úgyis feltolod. Idővel elég jó szélső támadásaid lesznek. :)
  • gabber_saviola
    hella

gyors kérdés. f0som a csatárokat a kinevelésben, de pár hete már azon agyalok, hogy átnyergelek szélső edzésre. valaki edzett már ilyet? tapasztalatok vannak?
  • Sysfox
    "Ha jövő héten nyerünk, akkor elkerülhetjük az osztályozót"

Hogyan? A legjobb esetben 5. lehetsz, ami osztályozó.
  • sajtburger
    Fc. Catalunya - North Ujhely ZRT 3 - 0

1 - 0 Erik Egervári 26'
    2 - 0 Pasquale Cipriani 57'
    3 - 0 Pasquale Cipriani 64'

Talán az átalakulás utáni legjobb meccsünket játszottuk. Egyre jobban muzsikálnak az ifik is, akiken most egy kis haszonnal próbálok túladni és speceseket igazolni helyettük.
    Ha jövő héten nyerünk, akkor elkerülhetjük az osztályozót, ami óriási lenne, elmúlt szezonokban sose sikerült, viszont egyik legerősebb ellenfél otthonába látogatunk, viszont a cél ott kell, hogy lebegjen előttünk.
  • REALista
    Szokásos hazai vereség.:(
    Ha nem sikerül bennmaradnom akkor valszeg megy mindenki a piacra és megyek vissza pár osztályt.
  • JimKirk
    Vazz 9 ponttal vezetem a bajnoksagot!
    Ugy tunik egyenes agon fogok feljutni. Durci lesz ezzel a a kerettel a IV. osztalyban vitezkedni.:O
  • Tomika100
    Szinte csodát művelt ma a csapatom!!!! Idegenben egy szoros meccsen sikerült megvernem az első helyezettet!!!
  • Fabio Capello
    " Pontos befejezése megnyugtató előnyhöz juttatta a nagyszerűen játszó Anaestheticz csapatát: 10 - 1."

És még csak a 75. percben járunk... :|
  • Sysfox
    Ja, elk*rtam. :)

Már a 3. helyen állok, mert a mai győzelmemet nem vettem figyelembe! Akkor egy döntetlen is elég hazai pályán!

• Sysfox
    Tátika - Foxtrotty 0:2
    g: Georgelin (6), Kasik (54)

Vicces, de jövő héten akár bronzérmes is lehetek az első ötödosztályos szezonomban, ha legyőzöm a 3. helyen álló Belváros-Lipótváros csapatát. Két pont van közöttünk, és akkor helyet cserélnénk.
  • Christian88
    Bajnok a csapatom! :)

30000 néző
    CF Kosh - Kötegyáni Tulipáno 7 - 0
  • Rudee
    Ugyan csak ifi meccsen, de azért vicc, hogy ilyen történhet. 7 másodperc a középkezdésre sem elég szinte.

55:12
    55. perc: A hazaiak játékosa, Péter Németh 55 perc elteltével vezetéshez juttatta csapatát: egy jobb oldali támadás végén lőtt, és pontosan célzott, így 3 - 2 lett az eredmény.
    55:05
    55 perc játék után az épp támadást vezető Junior13 szabadrúgáshoz jutott az ellenfél tizenhatosa előtt. Antal Mlinár kihasználta a lehetőséget, és egyenlített : 2 - 2.
  • Sysfox
    Ez kellett! :)

"A csapat lejátszott egy mérkőzést. A jegyeladásból befolyt összeg 88 600 eFt. "
  • JimKirk
    Mondtam, hogy nem lesz gondod a bentmaradassal!:)
  • Sysfox
  • Sysfox
    Foxtrotty - Dock 1:0
    g: Árky

Értékelés:

Tabella:
  • JimKirk
    Ha jol szamolom megnyertem a bajnoksagot. Oda-vissza vertem az Aurast, szoval meg pontegyenloseg eseten sem lephetne at rajtam.

Auras 1 - 2 Spartacus

0 - 1 Milojko Nikoliæ 36'
    0 - 2 Barnabás Baticz 37'
    1 - 2 Csaba Szücs 60'
  • Christian88
    Lecsó - CF Kosh 3 - 4

4 pont előny a bajnokságban. Jövő héten bebiztosíthatom az 1. helyet otthon egy bot csapat ellen és jöhet az osztályozó vagy jó esetben a feljutás.
  • adenin2
    Szerintem az átlag 10-15%. Ha gyors fejlődést szeretnél akkor 5% erőnlét. Mivel én u20 esélyeseket edzek(két 17 évest) ezért 100-5 arányban edzek. A szezon végén meg érdemes növelni az erőnlétet, hogy mindenki minimum remekkel kezdjen majd.
  • DeenQa
    Sziasztok! Nyilván 25000x megkérdezték már itt, de kérlek valaki mondja meg, hogy milyen erőnlét edzést ajánlott használni? Védekezést edzek, ők fiatalok (19-24é), nekik mind remek az erőnlétjük, de a többi csapattag (24-28é) csak JÓ. 100% intenzitás 16% erőnlét, amikor 17re emeltem, akkor a fél csapat formája lement. Vagy mástól lehet?
  • adenin2
    URL=http://kep.psharing.com/677284][/URL]
    Ez eddig a legjobb ifim, amit eddig neveltem és szerintem ennél jobb nem is lesz. Még 17 éves korában 1 szintet fog lépni. Elsődleges tervem 1 u20-ba mindenképp játszón 2. 21 éves koráig a csapatban tartani, ha meg nem tudjuk megtartani a fizetése miatt akkor eladni 21 éves kora után.
    Ezen sok fog múlani, hogy melyik osztályba maradok, ha benn tudok továbbra is maradni az 5. osztályban akkor meggondolom, ha kérdéses akkor nagy valószínűséggel el kell adnom. Vettem régebben mellé egy másikat ő 1 szinttel lejjebb van mint ő, de ő is esélyes az u20-ra.
  • Rudee
    Viszik a fölöst

2012-08-26
    Eladtál egy játékost, és kaptál 285 eFt-ot.
    2012-08-26
    Eladtál egy játékost, és kaptál 2 850 eFt-ot.
  • Fabio Capello
    Még mindig 100%-osan, veretlenül vezetjük a csoportot

Anaestheticz 8 - 1 VFC

1 - 0 Imre Dezső 4'
    2 - 0 Imre Dezső 10'
    3 - 0 Dániel Somlai 12'
    4 - 0 Balázs Morzsa 25'
    4 - 1 Kelemen Ormándy 51'
    5 - 1 Bence Ulatovszki 53'
    6 - 1 Rudolf Kiss 73'
    7 - 1 Izidor Kandasiæ 76'
    8 - 1 Damião Figas 87'