22246
Hattrick
-
#21806 Nálam 1-1 döntetlen, nyitánynak nem rossz ez -
#21805 Igen ezaz...nevelgetem az ifijeimet, hogy majd jó pénzért elpasszolhassam őket vagy beépüljenek a kezdőbe, de így fölöslegesnek érzem ezt a "kínlódást". 331ezer TSI-s a csapatom, de az előző szezonban simán kiszoptam egy 30ezrestől a kupában, pedig az első csapattal mentem nekik, ráadásul a szezon legfontosabb mérkőzését is beállítottam.
-
#21804 AC Milan S.p.A. - Fc. Catalunya 2 - 1
Sajnos nem sikerült pontot menteni, be kell ismerni, az ellenfél minden pontban egy kicsivel jobb volt, viszont sikerült így is megszorongatni őket. Optimista vagyok a szezont tekintve, kiválóan fejlődnek a fiatalok. :) -
Rudee #21803 Igen, egyre jobban elmegy az ember kedve az egésztől -
#21802 Nagy fos ez az egész szar! Random eredmények, hiába a 200ezer TSI-s különbség a két csapat között... Gáz! -
#21801 Gyozelemmel kezdtuk a negyed osztalyt!
Budapesti Spartacus 2 - 0 FC Műesés
1 - 0 Milojko Nikoliæ 33'
2 - 0 Samuli Siurua 64'
Megsérült Rafael Woolfenden 77'
Sajnos a szelsom leserult, szerncsere csak egy hetre. -
Zenszkij #21800 hogy 12-16 szezon alatt pénz gyűjtsek és robbantsak -
#21799 Minek játszol akkor? Pénzt gyűjtesz? Izgalmas lehet! :) -
Zenszkij #21798 Sziasztok, rég írtam ide. Az én ligám az 1018-ik az 1024-ből a hatodban. Ebben óriási potenciált látok, épp csak annyira nyerem meg a ligát, hogy bajnok legyek és osztályzóval fel ne jussak, ugyanakkor a 60ezres stadionom alacsony fizetésű játékosokkal is megtelik a gyenge színvonal miatt. Ebben van a pénz, meg persze a csatárjaim edzésében :D. Nehéz lesz megállni nem feljutni, de pénzügyileg totál nem éri meg....még. Üdv, sikeres szezont mindenkinek, grat a feljutóknak! -
Rudee #21797 0-2-ről fordítottunk az utolsó 15 percben, így meg van a továbbjutás a kupában egy másik VI. osztályú csapat ellen. -
geo91 #21796 próbáltam számolgatni, ki tudom gazdálkodni elvileg, de majd kiderül, legfeljebb eladok valakit ha nagyon kicsit gáz a helyzet, ha meg még gázabb akkor camozzini-t. -
#21795 VI. osztályba ilyen játékosok? Ha nem túl indiszkrét kérdés, hogyan bírod ezeket a fizukat? -
#21794 Ja és Geo szerintem 5 középpályás mindenképpen kell, mert a két új és Dave Wuerchoz is túl jó a 6. osztályban ahhoz, hogy padozzanak! -
#21793 Gilbert nagy fogás Grat!
Camozzini meg felemás, mivel mind átadása mind a gólszerzése csapnivaló így jelentősen gyengíti a támadójátékodat.
Sok sikert velük a következő idényekben. -
geo91 #21792 remélem megérte a sok böjtölés, az alábbi két játékossal erősítem meg a középpályám a következő szezonra, ja és átállok csatáredzésre, illetve 3-4-3-ra, vagy 3-5-2-re, attól függ milyen képességű és árú fiatal csatárokat találok a piacon.
177 milla
293 milla
-
#21791 Mit kell nézni? -
#21790 Hatalmas játékos: http://www75.hattrick.org/Club/Players/Player.aspx?PlayerId=347451239 -
#21789 Attól függ, hogy mit szeretnél.
Attól függ, hogy ki ellen.
Attól függ, hogy milyen hozzá a csapatod.
Erre nem lehet válaszolni, hiszen vannak szempontok, ami alapján az ember kiválaszt egy felállást. Mindig az adott ellenfélhez választunk felállást, legalábbis ha sikeres akarsz lenni.
Tapasztalatom az van, én gyakran használom ezeket. De amióta van "Értékelés előrejelzés", azóta szerintem tök feleslegesek ezek a kérdések, hiszen kerek-perec kiderül, hogy melyik poszton milyen erős a csapatod adott felállás mellett. -
#21788 Azon gondolkozom, hogy átálljak-e 2-5-3-as felállásra. A mostani hétközi meccsen kipróbáltam, a védőim középen remek szintet hoztak, nyilván a szélek így gyengébben teljesítenek. A középpályám és a támadóim is meglennének ehhez, legalábbis elvileg.
Összességében sok helyről hallom, hogy érdemes ezzel játszani, vagy párban használni a 3-5-2-vel.
Valakinek van tapasztalata ez ügyben? -
#21787 ? -
#21786 Emese, te vagy az? -
#21785 Azóta megváltoztatták az egész rendszer, mert pénzügyi összeomlás előtt állt a HT. Gyorsult az edzés, emiatt több lett a jó játékos, és levitte az árakat.
Ez egy természetes lépés volt a HT gazdasági egyensúlyának a megőrzése felé. Persze a múlt tudatában ez most furcsa. -
Pont azaz, hogy ez loszar. Par eve 400-ert adtam el egy 21 eves termesztfeletti monoskilles hatvedet , most ugyanez 200 korul menne el. Természetfeletti remek szelsovel 300. Noooormalis!?:-)
-
#21783 Az igaz, hogy sokan unreális áron tesznek ki játékosokat, de kis kereséssel - meg persze némi szerencsével - lehet jó áron szerezni emberkéket.
Előbb vittek el egy földöntúli védőt 270 millióért, vagy most van kint egy fiatal legendás védő, 8 perc van hátra és 220 millión tart a licit.
Én is tegnap vettem egy földöntúli védőt 200 millióért. -
#21782 Megertelek! Engem az sem nagyon hoz lazba, hogy sikerult feljutnom a IV. osztalyba. -
#21781 én mostanában csak belépek párhetente egy percre, hogy ne szűnjön meg a csapatom -
Rudee #21780 Igen, vicces is, hogy ennyire szemét az egész. Emléxem, hogy régebben még a legbirkább friss ifiket is elkapkodták, mert a normális játékos már a VI-VII.-be drága volt.
Így meg szinte lehetetlen erősíteni. -
#21779 A piac egyre szarabb es szarabb lesz. Keptelenseg normalis aron eladni egy hatvedet, ami kellene az meg 1 milliard. Kezd elmenni a kedvem az egesztol. -
Rudee #21778 Úgy érzem, hogy az új középpályás egyedülnem lesz elég az előrelépéshez, a védőimet meg nem tudom normális áron eladni. Inkább maradnak, jóval többet érnek. Következő szezonba a jegybevételek és esetleges eladások után keresek egy komoly szélsőt. Aztán ha lesz még pénz a szezon végére, akkor újra egy középpályás vagy egy szélső lesz a célpont. -
#21777 Fc. Catalunya - TUE 3 - 1
1 - 0 Sascha Sebastian Rauxel 5'
2 - 0 Guerau Malondro 10'
2 - 1 Jens Holmgren 33'
3 - 1 Erik Egervári 73'
Magabiztos játék, magabiztos győzelem, sikerült bent maradnunk.
-
#21776 Sziasztok! Eladó egy középpályásom. Elég olcsón tettem ki, magyar is, jó kis játékos, szóval beteszem, hátha érdekel valakit.
Botond Máthé (327168603)
21 éves és 66 napos, következő születésnap: 2012-11-05
Formája jó, erőnléte középszerű.
Bajkeverő alak, aki kiegyensúlyozott és egyenes.
Tapasztalata pocsék, és pocsék vezetői képessége van.
Hűsége isteni.
Tulajdonos: Strive FC (2011-09-14 óta)
TSI: 58 330
Fizetés: 3 542 eFt/hét
Lapok: 1
Sérülések: Egészséges
Specialitása: Erőteljes
Jelenlegi képességek
Védés: katasztrofális
Védekezés: középszerű
Játékszervezés: természetfeletti
Szélsőjáték: középszerű
Átadás: megfelelő
Gólszerzés: megfelelő
Pontrúgás: pocsék -
Rudee #21775 Ifimbe megint annyi csatár van, már kezd elegem lenni. Múlt héten felhoztam egyet, sikerült is eladni némi apróért. De van most 3-4 akik más posztra nem jók -
Rudee #21774 Most már nincs, mert nagyon szar a piac. Régebben a HTO által becsült érték +/-10%-áért simán elmentek a játékosok, de pár hónapja nagy a visszaesés. Kicsit mintha túltelített lenne a piac és ezért kellene sokkal kevesebbet kérni a "reális" ártól. -
#21773 A HTO-s árbecslés egy nagy marhaság, köze sincs a valósághoz szerintem.
Amúgy jó vétel! -
Rudee #21772 Igen, meg is lepett, hogy egy valaki licitált rá aztán meg csak én. Az első vevőjelölt nem próbálkozott újra, szerencsére.
Kipróbáltam, Coll helyett pont jó lesz. Még mindig a védekezés edzése megy, nem is tervezem a váltást. Igaz pénzt nem hoz a konyhára, mert az értékük feléért se tudom eladni az 5-6 csillagos bekkeket, de sebaj, lesz egy szép gyűjteményem legalább :DD -
#21771 Akkor nagy mákod volt, hogy ennyire ár alatt meg tudtad szerezni!
Látom ma már játszattad is és a te csapatodban simán kezdő lesz.
Amúgy te mit edzel? -
Rudee #21770 255000e-ért. Utána megnéztem, a HTO szerinti értéke 808000e :D -
#21769 Mennyiért vetted? -
Rudee #21768 Egész jónak mondható a pótlás:
[i]Eurico Braga Jr. (323508201)
22 éves és 102 napos, következő születésnap: 2012-09-28
Formája megfelelő, erőnléte remek.
Kedves fickó, aki jámbor és igazságos.
Tapasztalata pocsék, és gyenge vezetői képessége van.
Hűsége katasztrofális.
Tulajdonos: Ex Pepita F.C. (2012-09-18 óta)
TSI: 33 890
Fizetés: 1 404 eFt/hét, a 20%-os prémiumot is beleértve
Lapok: 0
Sérülések: Egészséges
Jelenlegi képességek
Védés: katasztrofális
Védekezés: gyenge
Játékszervezés: világklasszis
Szélsőjáték: csapnivaló
Átadás: jó
Gólszerzés: középszerű
Pontrúgás: jó -
Rudee #21767 A nagyjából egy éve igazolt Coll 79050e-ért ment el. Közelít a 34-hez, én meg fiatalabb játékost szeretnék a középpályára.