Hattrick

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JimKirk
+1<#eljen>
kovacsgeri
Sajnos a hattrick ilyen. Gyorsan telik az idõ, nincsen olyan, hogy ragaszkodhatsz egy játékoshoz. Nekem is sok edzett védõ a szívemhez nõtt, nem adtam el, majd amikor már legendás volt a védekezése és fizetése az egekben járt, áron alul vették csak meg. Azóta titáni fölé nem nagyon edzem a játékosokat, inkább edzek nekik átadást szélsõjátékot is néha, hogyha nincsen nagyon tehetséges fiatalom éppen.

Másik tippem, hogyha szorult helyzetben vagy, 0-ért tedd ki a játékosaidat, aztán elõbb elviszik, nem buksz rajt sokat.

JimKirk
Ma atlagos hozzalassal, 9.25-os kozeppalyaval megprobalom idegenben elhozni a harom pontot. Az ellenfel szerintem egy 8-8.50-es kp.-re lesz kepes!
Jakuza001
Akkor adjal el mas jatekosokat. Nem hinnem, hogy 3 jatekosbol all a csapatkereted.

Rudee
És ha csõdbe mész, akkor nem volt hiábavaló?

Szar Bayern, szar Bayern :)

sajtburger
Nem akarok más játékot felhozni, de a charazay-ba nem tudom ismeritek-e, 7. osztályban kezdtem és most vagyok a magyar NB1 elõszobájába, minden szezon nyereséges, ha kicsit is, de az, pedig ott is vannak aztán fizetések mint az álom.

Viszont sajnálnám azokat a játékosokat eladni, akikre a csapat gerincét építettem Tompos, Egervári, Kuritár, kiskorukban láttam õk lesznek a nagy csapat oszlopai, most adjam el õket, felbomlik ez a nagy 3mas és akkor megint nullán leszek? Van ennek értelme? egész munkám hiábavaló volt..

Rudee
Ez pedig errõl szól. Játékos eladás nélkül nincs komoly bevétel. És már VI. osztályban is lehetnek pénzügyi gondok, ha valaki erõs csapatot akar építeni.

sajtburger
Hiába adok el, akkor is ketyegni fog az óra.. adjam el 2 védõm, akikre az egész csapatot építettem? Azokat a játékosokat akiket már kb. a csapat keletkezése óta ifiben kezdtem nevelni? egész munka így haszontalan lett..

Sysfox
Miért nem adsz el 1-2 játékost?

FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/

sajtburger
Nos, amitõl féltem, elsõ figyelmeztetést megkaptuk, csõdveszély.. akkor lehet ennyi volt a Hattrickes pályafutás.. 😞

Sysfox
Hétvégén a 7. helyezett csapatot fogadom hazai pályán. Ha õt nem tudom legyõzni, akkor nem vagyok való az ötödosztályba.

Küzdelem az lesz.

Hihetetlen, de csatárt kell igazolnom, mert 1 bevethetõ támadóm van, mert az egyik pocsék, a másik pedig csapnivaló formában van. Játszhatnom kell pedig a csapnivalót, mert szükség van rá.

Rudee
Nekem jó lesz Õ.

Sysfox
Kár volt ilyenre költeni. <#merges2>

Már annyiszor le volt írva, hogy milyen edzõre érdemes pénzt áldozni. Úgy látszik, valaki semmibõl sem tanul. 😊

Igaz, nekem tökmindegy.

Rudee
Csak gyenge, de pár szezonra elég lesz. Az elõzõ gyenge volt minden téren, ez legalább jó edzõ.

JimKirk
A remek folosleges! Milyen vezetoi kepessege van?
Rudee
Kineveztem az új edzõt. 103millióért lett jó, a remek már 730 lett volna. Annyi pénzem meg nincs is, de nem is költöttem volna rá szerintem.

JimKirk
Gyoztem 1-3-ra a kupaban! Az idiota ellenfel remek kozeppalyaval ellentamad... Koszonom neki!😊
Rudee
Hát elég öreg már. Ha középpályás edzel, akkor felviheted nyugodtan. Lent tartani nem érdemes szerintem.

Üdv.Mindenkinek !
Mint új regisztrált, de régi játékos, tanácsra lenne szükségem :
Van egy játékosom az Ifi akadémián.
A fõbb adatai :
17 éves 88 napos
Védekezés: ismeretlen (maximum megfelelõ)
Játékszervezés: jó (maximum jó)
Szélsõjáték: ismeretlen (maximum megfelelõ)
Átadás: megfelelõ (maximum megfelelõ)
Gólszerzés: ismeretlen (maximum középszerû)
Kérdezném, hogy érdemes már most felvinni a nagycsapathoz, vagy még inkább edzeni kell tovább az Ifiknél ?
JimKirk
LOL!!!

Elvittek 400-ert a sracot( #21563 )! 😊
Sysfox
Akkor nem tudom, mi lehet nálad. Vagy nem tudom, mi lehet NÁLAM. 😊

Sysfox
Üdv a klubban!

<#eljen><#wave>

JimKirk
Holnap lejar a tamogatoim, nem hosszabbitom meg!
Jakuza001
Meg sem valtoztattam az eronletedzest.

Sysfox
Mondjuk ezt a formahanyatlást nem értem én sem. Pár hete 12%-ra vettem le az erõnlét edzést 13%-ról, és azóta annyira leestek a formáim, hogy 5-6 játékosom is gyenge-csapnivaló-pocsék formában van stabilan. Mindig várom, hogy megindulnak felfelé, de ezek szerint a rejtett formájuk sem változik.

A kezdõcsapatból 3-4 ember nem játszhat ez miatt, illetve kénytelen vagyok, mert egy csatárom van, aki formán "belül" van. Én úgy tudom, hogy a túlzott erõnlétedzés vezet a formák gyengüléséhez, akkor nem értem...

Most visszavettem 13%-ra, hátha ér valamit.

Rudee
Mondjuk a teljesítmények alapján kissé érthetetlen, hogy hogyan sikerült kihúzni:

Jakuza001
Enyim 4-4 lett, de mar nem foglalkozom az egesszel ,mert tonkrevagta megint a kozeppalyamat a szar forma. mar 5.00 Alatt van ami 4 hettel ezelott 7.0-nal allt.
Egy fos az egesz, nem csoda ha igy nem tudom hozni a merkozeseket.

JimKirk
En is szenvedtem az elozo szezonban! En azt mondom, hogy gyujtogesd a TS-t, mert a szezon masodik felre sokakknak drasztikusan csokkenni fogg, akkor kell odavagni nekik!😊 Tavaly igy maradtam bent!
Sysfox
Dock FC - Foxtrotty FC 2 - 1

3 forduló, 3 vereség. De ez legalább szoros volt. Bravúr kell!

Rudee
Ex Pepita F.C. - tarcsa fc 0-0

Bravúros pontszerzés, jó kis bevétel. Mi kellhet még? <#eljen><#pias>

JimKirk
Lazazva hoztuk a rangadod, pedig lebirtokolt!😊)

Spartacus 2 - 0 Auras

1 - 0 Samuli Siurua 15'
2 - 0 Olef Altenstedt 83'

<#pias><#pias><#pias>
Rudee
Add nekem 😄

Nálam Gerõce végre maxolt védekezésbõl. Elég sokáig tartott a jó szint elérése után, úgyhogy remélem 1-2 felnõtt meccs után remek lesz neki is 😊
Igaz majd csak jövõ hét szombaton hozhatom fel.

Jakuza001
Ha vedekezest edzel, akkor en a helyedben meg edzenem meg kb 17.5 eves korig es akkor tobbet kapsz erte. Amugy meg ketlem, hogy 300-400at kapnal erte igy, nagyon lementek az arak.
Olyan 150-200 korul van egy ilyen jatekos ara kb.

JimKirk
Mit csinaljak vele?
Szerintem 300-400 korul biztos elmenne.

Jakuza001
Azert szoktak a konnyen nyerheto merkozeseken (vagy olyan merkozesen amit ugy is elbuksz) lazazni, mert ugy novekedik a csapatszellem, ami jo hatassal van a kozeppalyara.

köszi az infót 😊😊

Sportfogdás profit közösség!!!! Facebookon like-olja mindenki!!

Sysfox
A csapatszellem a középpálya erõsségére hat, minél magasabb a TS, annál jobb a középpálya.

Elvileg, és hangsúlyozom, elvileg, magas vezetõi képességû népszerû játékos jó hatással van a csapat teljesítményére, de ez nem dokumentált, amolyan urban legend stílusú dolog. Azt nem tudom, hogy tapasztalat számít-e ebben az esetben.

Ugyanez fordítva is igaz lehet, egy magas vezetõi képességgel rendelkezõ bajkeverõ játékos negatív hatással van.

Legalábbis így emlékszem.

az a kérdésem lenne, hogy a csapat szellem és a csapatkapitány tapasztalata és vezetõi képessége mennyire befolyásolják a csapat teljesítményét???

Na most nekem is szerencsém volt egy hasonló képességû csapattal játszottam a kupában és megfordítottam a meccset. Ha nem változtattam volna a taktikát az új ifim miatt(szélsõ hátvéd) akkor szerintem sima gyõzelem lett volna, de sajnos így a középpályám gyengült és most már hasonló taktikát kell alkalmaznom késõbb is, mivel az új ifi játékosomat edzem, amit pont ma hoztam fel. Így néz ki:

Sajnos a vezetõképessége rossz a többivel akár u20-as, késõbb akár válogatott is lehet. Mellé majd kapok még egyet(17 éves magyar szélsõ hátvédet, amikor valaki elad egyet akkor azt megveszem), ha igaz és akkor két hasonló képességût edzek majd egyszerre.
JimKirk
Egy laza gyozelem!

Nicol 2 - 4 Spartacus

1 - 0 Gustavo Sequeiros 2'
1 - 1 Olef Altenstedt 29'
1 - 2 Samuli Siurua 37'
1 - 3 Valentin Grec 38'
1 - 4 Sergio Altomonte 78'
2 - 4 Gustavo Sequeiros 84'

REALista
Meglepetésre 1:1-et játszottam idegenben lazázva úgyhogy örülhetek.Továbbra is vezetem a bajnokságot viszont jövõhéten egy erõs csapattal játszom hazai pályán.

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

csak a TSI-je ne zuhanjon sokat

JimKirk
Tartok tole, hogy esni fog amig labadozik.
megfelelõ a formája

JimKirk
A formatol fugg, szerintem par ezret!
sajtburger
North Ujhely ZRT - Fc. Catalunya 3 - 1

Értékelést tekintve, elég nehéz lesz így a szezon, ha kp. picit gyengébb(?) és így beégünk.. nem gondoltam volna, két zakóval indítunk.

Ismét kikaptam, de sajnos ez várható is volt...:/ Sajnos a legjobb védõmet pedig elvesztettem 4 hétre..:@ a 22000 TSI-bõl mennyit fog veszíteni a betegsége alatt??

Rudee

Rudee
Bejött a papírforma, otthon kikaptunk az V. osztályból visszaesõ csapattól.

Ex Pepita F.C. - Bazsóka 0-1 (0-0)

Viszont a 19662 nézõ hozott 36 100 eFt-ot, azaz nyugodtan mondhatom, hogy megérte bõvíteni a stadiont. Még 2-3 meccs és vissza jön a beruházás ára.

JimKirk
Termeszetesen lazazva!