22246
Hattrick
-
#17483 A hátvédek teljesítményén az átadás semennyire sem számít.Nem hoz több csillagot attól mert mondjuk gyenge átadás helyett remek van neki.Nem növel a játékos teljesítményén.(HO képesség teszt alapján) -
#17482 Az én tapasztalataim szerint egy jó szélsőjáték bőven elég a szélsőhátvédeknek. Ha támadóba akarod tenni, akkor a középpályát fogja erősíteni, így a játékszervezés fontos még neki, az átadás pedig főleg az ellentámadás taktikánál jön ki.
legközelebb egy gyors spec-es hátvédet veszek, aztán kipróbálom támadó szélsőhátvédként - szerintem az lenne az igazi -
#17481 Kikalkuláltam.Játékszervezés nem annyira lényeg.
Védekezés:kiemelkedő
Szélsőjáték:nagyszerű
Játékszervezés:megfelelő
Ez így hoz kb 4,5 csilagot.
Ez így okés is,de sima szélső hátvéd ként meg hoz 5 csillagot.
Nincs olyan a játékos a HT-ban,aki a legjobb formáját,támadó szélső hátvédként hozná.Ezt tökre hiányolom a mai világban,amikor olyan sokat számít egy ilyen játékos a valóságban.
Vagy túl sokat akarok?:)
Érdekes,mert olyan van a HO-ban,hogy védekező csatárként hozza a legjobbat egy játékos,nálam is van kettő ilyen.
Olyan is van hogy egy játékos védekező kp-ként hozza a legjobb formáját.Ezt is tapasztalatból mondom.
Támadó szélső is van.
Egyedül ez a támadó szélső hátvéd hiányzik a HO-ból. -
#17480 Valoszinuleg legalabb jo jatekszervezes kell hozza, mert ez itt a masik szelsom es megfelelovel sem hozza az 5 csillagot, igaz gyengebb a szelsojateka!:(
-
#17479 Átadástól nem függ neki csak játékszervezéstől. -
#17478 Köszi de ezt tudom 4-5 csillagos szélső védőim nekem is vannak,de kellene egy támadó és nem tudom az hogyan nézne ki. -
#17477 Finom -.- -
#17476 Atadas, vagy jatekszerv. kellene a tamado szelsohoz?
Nekem neha mar hozza az ot csillagot, igaz nem tamado!:)
-
#17475 De nálad csak alap szélső hátvédeket láttam.Én támadót kérdeztem. -
#17474 Nekem a következő:
Védekezés: 10/20 kiemelkedő
Játékszervezés: 4/20 gyenge
Szélsőjáték: 7/20 jó
Átadás: 8/20 remek
Így hoz 5 csillagot, jó formával,remek erőnléttel.
Minél magasabb a védekezése annál jobb. -
#17473 Valaki legyen szíves írja már le mik egy 5 csillagos támadó szélső hátvéd képességei!?HO képesség tesztel próbáltam kijojózni de nem ment. -
#17472 Siman kikaptunk hetvegen,igaz elfelejtettem beallitani a kozeppalyasaimat.Sebaj ugysincsenek feljutasi elkepzeleseink. -
#17471 Sértettem! -
geo91 #17470 meccsünk utáni hétre ne tervezz semmit, visszavágó nálad :) -
#17469 Meg azert nincs veszve semmi, a 4. hely siman meglehet!! -
#17468 Hétvégén megint kikaptam 5:3-ra.:(
Ráadásul van egy újabb sérültem. -
#17467 Akkor várok a "nagy" bevételre még.. :) Arra nem számítottam, hogy egyből telt ház lesz, de most eléggé megy a szekér, van esélyünk idén elérni valami nagyot ami a csapat történetében eddig nem adatott meg, persze pekk hogy pont mai meccsen nem volt "borult" és esős idő.. pedig mostanában eléggé az volt.. Amúgy akkor célszerű előbb az álló és sima ülőhelyeket bővíteni? Mondjuk most már mind1, csak gondoltam, hogy nálunk a játékba elég gyakran esik, vagy borult.. remélem köv. bajnokin már több lesz a bevétel.. :) Amúgy a fedett ülőhelyekre a jegy drágább? -
#17466 A jegybevétel stagnálása talán azzal magyarázható, hogy nem esett az eső, így nem volt indokolt, hogy a drágább fedett helyekre menjenek a nézők, hanem az olcsóbb ülő/állóhelyekre váltottak jegyet.
A nézőszám miatt meg ne aggódj, ha jól teljesít a csapat, hamar teltházas meccsek jönnek. -
#17465 Tegnapi napra befejezni a kivitelezőknek a csarnok bővítését, amivel több fedett férőhelyet biztosítunk a nézők számára. Igaz ma csak felhős volt az égbolt, de a szurkolók, fellegjáró, karneváli hangulata, 1691-es létszáma, de 1000-el se növekedett a bevétel.. mitől lehetett ez a mai meccsen? pedig egy elég rangadó szagú volt.. -
#17464 Caprica City Buccaneers 6 - 0 New Palace City
32333 fős nézősereg (uj rekord)
1 - 0 鄭 (Zheng) 耐群 (Naiqun) 24'
2 - 0 Ronny Bach Lauritsen 30'
3 - 0 Elmar Eilat 33'
4 - 0 Juho Mikkola 51'
5 - 0 Juho Mikkola 61'
6 - 0 Elmar Eilat 66'
Laza jatekkal 6 gol, kellemes!:)
Sajnos a legjobb vedom leserult 3 hetre! -
#17463 Pinnyéd CF - Team Raczy 4 - 0
19040 néző
1 - 0 Henny Rademakers 8'
2 - 0 Piero Minardi 29'
3 - 0 Uldis Selianis 49'
4 - 0 Uldis Selianis 57'
Ezt kivégeztük :D -
#17462 Az szép
Mondjuk én az egyik szélsőt beraktam volna középre, de azt hiszem nem ezen múlt. -
#17461 szopás
Banok FC - Best of Argentina 1 - 6
38021 néző
0 - 1 Heinrich Klaushofer 2'
0 - 2 Giuseppe Nuovo 7'
0 - 3 Werner Kiesinger 9'
0 - 4 Stephan Forster 16'
0 - 5 Giuseppe Nuovo 67'
0 - 6 Stephan Forster 74'
1 - 6 Mikko Kakkinen 89' -
#17460 Fc. Catalunya - ANULU F.C. 3 - 1
2. félidőben magabiztos játékkal sikerült győzni, így vezetjük a bajnokságot. :) -
#17459 DFVE-Rynart FC 2:3 :D:D -
#17458 Éljen a hattrick.Érdemes megnézni milyen csapattal X-eltem. -
#17457 Vártnál nehezebben indult az Újév első meccse, bekaptunk a mérkőzés elején egy gólt, de sikerült egyenlíteni, kis híján majdnem fordítani. 57%-ban birtokoljuk a labdát, muszáj nyerni. Amúgy félidőben nézve, elég gól gazdag volt eddig a többi meccs is.. 11 gól esett összesen, plusz a másik meccs ami 5:0-ra végződött.. nem szokott ilyen szoros meccsek lenni a bajnokságba.. -
#17456 B.Ú.É.K! :} -
#17455 Hattrick From the Hattrick team we wish you a Happy New Year! 2011 will be a challenging and exciting year.
(Now let's break all records and click Like if you want to wish all other 85.000 managers a happy new year!)
A Facebookon már több mint 85000-en lájkolták a Hattrickot. :) -
#17454 B.Ú.É.K!:) -
#17453 Csatlakozom! Bujéék!! -
#17452 Boldog Új Évet Kívánok Mindenkinek!
Fejlődjenek a játékosok, a trédek jó pénzt hozzanak és a csatárok rúgjanak ezer gólt az új esztendőben! :D -
#17451 Boldogot! -
Immigrants #17450 Boldog új évet kívánok mindenkinek! -
geo91 #17449 viszont kívánom, neked és mindenki másnak! -
#17448 Sikerekben gazdag es serulesmentes Boldog Uj Evet kivanok mindannyitoknak!:)
-
#17447 Minden kedves fórumozónak boldog 2011-es esztendőt kívánok!
amíg még látom a betűket a klaviatúrán -
#17446 Nalam is detto ez a helyzet! -
#17445 Köszönöm szépen, ahogy látom, két védőm lenyűgöző szinte léphet védekezésből a köv. héten. Így most már végleg miénk lehet a bajnokság legerősebb védelme cím. :) -
#17444 Igen, koszonom!:)
Francesco Mercandelli
A kitartó munka meghozta gyümölcsét, Védekezés képessége ragyogó szintről lenyűgöző szintűre változott.