22246
Hattrick
-
#17523 0-8ra nyertem :))) Második vagyok, egyelőre... -
#17522 Támadása sokkal jobb volt, erre én is rá szoktam fázni. Védőedzés mellett becsúszik pár ilyen meccs. -
#17521 győzelem/döntetlen/vereség 1.11% 2.72% 96.17%
Az ellenfelednek volt kb 3 % esélye...
Mondjuk ez tényleg gáz volt, nemcsoda ha ideges vagy.
Én nyertem 3-1re idegenben és tartom az első helyet :) -
#17520 Enyhét sikerült nekem is csalódnom ma, a hétközi bari után. Az ellenfélnél egy játékos volt kva jó, a csatára, többi átlagos játékos, a védelmem sokkal jobb volt, kp. ugyan olyan szinten volt. Erre kikaptam, egy olyan meccsen ahol kb. semmi se történt.. :/
+1 sérült, köv. hétre pedig egy eltiltott is 3 sárga után.. ez az első vereség ebbe a szezonba, de nem érdemeltünk volna vereséget.. picit csalódott vagyok.. -
#17519 na ez durva...:S -
#17518 Na végre sikerült nyernem 2:1-re hazai pályán úgyhogy tartom az 5. helyem a csoportban, ráadásul a előttem lévőnek is annyi pontja van mint nekem.
Jővőhétre végre felépül az egyik legjobb játékosom is úgyhogy bizakodó vagyok a következő meccseket illetően...:) -
#17517 Nevetseges, hogy szetbarmoltak a jatekot a keszitok.
Nem csodalom, hogy felho is abbahagyta a jatekot es azt irta, hogy azert fejezte be, mert teljesen szar lett az egesz.
Azt hiszem matol fogva en sem fizetek tobbet, mint tamogato, mert ez egy vicc lett.
Az ellenfel egy bot csapat volt akinek a csapat osszTSI-je 105 volt mig az en csapatome pedig majdnem 5k a vegeredmeny pedig ugy lett 3:3 hogy a botcsapat 2 azaz ket jatekossal kevesebbel allt fel.
Csak gratulalni tudok ehhez a keszitoknek. -
#17516 Perkáta Patkó Büfé - Banok FC 0 - 0 -
#17515 1-6-ra vezetek idegenben az 57. percben :) -
#17514 Beírtam a címet azt kifagyott a GPS-em :( -
#17513 egyenlőre 1:0 hátrányban kezdjük a 2. félidőt, bízunk a fordításban, itt a szakadó esőben. -
#17512 A 8. perec ota emberhatranyban jatszom de igy is sikerult 2-0-ra hozni az elso felidot. (ellenfelnek lerugtuk 2 jatekosat! ) -
#17511 6 hét kell legalább a védőknek. Nálam van 23 éves természetfeletti, az kb 10 edzés, mire lépni fog. -
IXEMGabeo #17510 védekezést edzek 100%-ban és középhátvéd poszton játszatom:S abból csinálhatnék akár jó-t, remeket, vagy nagyszerűt, de nem értem nem akar az istennek se felfejlődni...azért fejlesztem, hogy eladhassam, ő az első saját ifim az akadémiáról... -
geo91 #17509 lol -
#17508 Nem rossz, de nehéz erre a rendszerre alapozni. Nekem az ifi csapat nagyon bejött. Persze eleinte igen gáz volt, de beálltam védő edzésre nagy csapatnál, ifi csapatból pedig jobbnál jobb tehetségek jutnak fel.. mellette pár kp. vagy csatárt eladok jó pénzért.. Szval erek szerint csapata válogatja, de nekem most is van 4-5 nagyon ígéretes tehetség.. :) -
#17507 Budapesten az Oktogon sarkan a meki mellett van az irodaja Misinek, en ott iratkoztam be.
(Egervari allt elottem a sorban(mert az is volt) -
#17506 arra a pro licencre hol lehet jelentkezni? -
#17505 *nagyszeru=lenyugozo -
#17504 Hat pedig az uj edzes rendszerrel egy 17 eves jatekosnak eleg kellene hogy legyen 4-5 het a szintlepeshez.
(jo edzes van beallitva, a megfelelo poszoton jatszanak a jatekosok?)
Nalam a 22 eves hatvedemnek 10 het kellett, hogy ragyogorol nagyszerure lepjen. -
#17503 Magyarszki szkáut -
#17502 Nekem is lassan fejlődnek a játékosaim :( Persze már nem fiatalok ők sem... 22, 20 évesek, akik számítanak :(
Melyik az az oldal, ahol az U20-as nem tudom mit tudom frissíteni??
(Testvérem csapatában, pedig folyamatosan fejlődnek a kapusok. Ez alatt az 5 meccs alatt jóról már nagyszerűre fejlődtek. Kiakaszt. Az +160ezres árváltozás.) -
IXEMGabeo #17501 nem fejlődik egyik védőm se hetek óta...pedig minden meccsen játszanak, az edzőm jó szintű csapatszellem hűvös, nincsenek rossz formában se 17, 20, 21 évesek és nem:S:S:S kb 4-5 hete kapják a védekezés edzést...17 évesnél furcsa ez, hogy nem fejlődik. Mi a fene baj lehet? -
#17500 Grat!
Nekem szeznonkent van 2-3 elfogadhato(min. megfelelo) jatekosom az akademiarol.
Mondjuk en Misi Pro-Licence-re jarok... -
#17499 Na, lecsereltem az ificsapatot lottosra.
Mar az elso heten egy 18 eve kapus jott jo vedessel, amit 22 millioert adtam el.
Nem is lattam ennyi penzt mar vagy 1 eve az ifibol. :D
Remelem igy fog folytatodni, de azt sem banom ha 4 hetente huzok csak egy turheto jatekost, mert mar ugy is jobban jovok ki belole, mint regen. -
#17498 Nalam a mesternek csapnivalo es a csapatszellem is ingerult. -
#17497 csapatszellem lesz szarabb, fejlődés marad -
#17496 De ettől lassabban fejlődnek a játékosok, vagy rosszabb lesz a csapathangulat? :S -
#17495 Azt hogy ideje lecserélni az öreget :D
Az egyik szélsőm végre lenyűgöző lett :) -
#17494 Nahm végül csak az egyik védőm lépett lenyűgöző szintre védekezésből, egy saját nevelésű játékos. :)
Amúgy az edzőm vezetői képessége leesett katasztrofális szintre, ez jelent valamit? -
#17493 -
#17492 Teged se hagyjunk ki a jobol! -
#17491 -
#17490 kiestem a kupából :( -
#17489 En koszonom, semmi gond! -
#17488 Hmm.. rettentő érdekes egy bari meccset játszottam ma.. csúcsány bekaptunk 3 gólt, de hogy hogyan.. pedig szerintem mi simán jobbak voltunk, legalábbis amíg le nem hoztam a legjobb kp.-m.. De mindenképp partiban kellett volna lennünk..
Az ilyen meccsekért hagyják abba a játékot szerintem jó páran.. -
geo91 #17487 köszi a meccset! már ki is hívtalak a visszavágóra nálad.
hungeo 1 - 2 C Bucks
Gólok
1 - 0 Tony Norrman 24'
1 - 1 Baykal Ferah 53'
1 - 2 Baykal Ferah 75'
Labdabirtoklás
59% - 41%
56% - 44%
a sérülésért bocsi. :S -
#17486 "Szélsőhátvédek:
A Védekezésük a legfontosabb, de sok hasznuk származik a Szélsőjáték képességükből is. Kicsit a Játékszervezésüket is használják, és persze az Átadásukat, ellentámadás esetén."
kapuson kívül az összes játékosnak jó, ha minél jobb átadás képessége van (az ellentámadások miatt) -
#17485 Ha egy játékosnak baromi magas az átadás képessége,akkor a legjobban védekező csatárként tudja azt kamatoztatni,és ehhez elég már egy gyenge gólszerzés is.
-
#17484 Csak úgy mint a gólszerzés sem.Egyedül a:
szélső játék,játékszervezés,védekezés.