Hattrick

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kovacsgeri
Én játszom rajta, szerintem érdemes! Gyakran vannak meccsek, fejlesztik is folyamatosan, és még csak a 2. szezon elején tartunk, tehát nem nagy a lemaradás az élmezõnnyel, ha most regisztrálsz.

kovacsgeri
Ha van pénzed, akkor vegyél 25 év körüli ragyogó/lenyûgözõ középpályásokat! Én ilyenekkel töltöttem fel a középpályámat szezon elõtt, és meg is lett az eredménye.

Magic Boy
Nálad még a kezdõbe is beférne. 😊

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

McFrost
Csak ha BÉ csapatba ajálLlanád boot csapat elen.

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Magic Boy
Ha van pénzed és 5-3-2-õt akarsz játszani akkor vegyél 3-4 (ha lesérül az egyik) középpályást.

Burdi
köszi, igyekszem 😊
jaja már lenyûgözõ meg kiemelkedõek a védõim.
pénzem elég sok van, szval az nem jelent akadályt. akkor majd lesek 1-2t oda.

Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!! nyamm:D

Magic Boy
Ha én ajánlanám neki akkor csak azért se venné meg szerintem.<#lookaround>

Magic Boy
Szia!

Gondolom védõket edzel. (az 5-3-2-es felállásodból gondolom)

A középpályára a játékszervezés (minimum jó) és átadás (minimum gyenge, de inkább középszerû) tulajdonság a lényeg, de ha van pénzed és olyat vennék akinek a védekezés és a gólszerzés is minimum gyenge.
A tapasztalat se legyen pocsék alatt, de minél idõsebb annál nagyobb a tapasztaltságával szembeni elvárás szerintem.

Ha kifogsz 1-2 ilyen középpályást, akkor az jelentõsen erõsíti a csapatodat.

Viszont mindenképpen érd el, hogy a középpályásaid hozzák a 3-3,5 csillagot, mert ilyen középpályában 6. osztályban feltörlik a csapatoddal a padlót.

Amúgy, ha nem kapkodsz és figyeled a piacot, akkor jó áron erõsíthetsz, mert közeleg a szezon vége és ilyenkor esnek az árak.

Szólj Geo-nak, hogy frissítse a fejlécedet.

gabber_saviola
Azért kérdeztem, mert õ valszeg megy vissza a hetedbe és ha védõket fog edzeni, akkor az a védõcsóka neki faszás lenne. Írj neki.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Burdi
középpályára milyen tulajdonságokat kell néznem?
illetve ha most vennék, hány csillag, kor? 😛

Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!! nyamm:D

Magic Boy
Nem ajánlom külön senkinek se, hiszen mindenki tudja, hogy milyen a csapata és milyen irányba akarja fejleszteni éppen.

Kiraktam õket átadóra, mert igazoltam jobbakat és hiszem, hogy lesz olyan, akinek a nagy erõsítést jelentenek.

gabber_saviola
Mcfrostnak ajánlottad már?

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

REALista
Valaki játszik a powerplaymanager nevû oldalon?érdemes regisztrálni?

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Magic Boy
Szerintetek elviszik õket jó áron?

Magic Boy
Igazoltam két új játékost (mindketten bemutatkoznak holnap az edzõmérkõzésen, így átadólistára került 2 játékosom:

Védekezõ szélsõ védõ:

Stefan Paulsson (278442348)
19 éves és 103 napos, következõ születésnap: 2010-10-28 Sweden

Forma: megfelelõ, erõnlét: jó
Szimpatikus fickó, aki kiegyensúlyozott és egyenes.
Tapasztalata pocsék, és gyenge vezetõi képessége van.
Tulajdonos: Magic Family (2010-04-07 óta (15/41), 1sz 11h 6n)
TSI: 670
Fizetés: 89 eFt (74 eFt) /hét, a 20%-os prémiumot is beleértve
1 424 eFt /szezon
Lapok: 0
Sérülések: Egészséges
Specialitása: Jól fejelõ

ÁTADÓLISTÁRA TÉVE

Határidõ: 2010-10-21 13:27 (2 nap 1ó 28p)

Kikiáltási ár: 0 eFt

Jelenlegi képességek
Védés: 1/20 katasztrofális
Védekezés: 7/20 jó
Játékszervezés: 2/20 pocsék
Szélsõjáték: 4/20 gyenge
Átadás: 4/20 gyenge
Gólszerzés: 4/20 gyenge
Pontrúgás: 3/20 csapnivaló

Csatár:

Florentino Aroso (278931915)
21 éves és 36 napos, következõ születésnap: 2011-01-03 Portugal

Forma: jó, erõnlét: remek
Szimpatikus fickó, aki kiegyensúlyozott és igazságos.
Tapasztalata pocsék, és gyenge vezetõi képessége van.
Tulajdonos: Magic Family (2010-03-17 óta (12/41), 1sz 14h 6n)
TSI: 1 720
Fizetés: 103 eFt (85 eFt) /hét, a 20%-os prémiumot is beleértve
1 648 eFt /szezon
Lapok: 0
Sérülések: Egészséges

ÁTADÓLISTÁRA TÉVE

Határidõ: 2010-10-22 11:51 (2 nap 23ó 49p)

Kikiáltási ár: 16 000 eFt

Jelenlegi képességek
Védekezés: 3/20 csapnivaló
Játékszervezés: 6/20 megfelelõ
Szélsõjáték: 5/20 középszerû
Átadás: 4/20 gyenge
Gólszerzés: 7/20 jó
Pontrúgás: 2/20 pocsék

Mivel egyikük se drága így ajánlom õket a figyelmetekbe!

Magic Boy
Kíváncsian várom az új középpályád bemutatkozását és sok sikert.

Bár a csoportodat elnézve nem lesznek kiesési gondjaid, így nyugodtan erõsíthetsz és kísérletezhetsz.

Magic Boy
Az Biztos, hogy a HO-ban vannak még bõven kiaknázatlan lehetõségek, de a Foxtrickel (Firefox kiegészítés) kiegészítve így is nagy segítség a HO szerintem!

JimKirk
En is azt hasznalom, de azert tobbet is kihozhatnanak belole a tisztelt programozo kisiparosok!
JimKirk
Maganak igaza van!<#puszi>
sajtburger
Tudom, amikor még leigazoltam sokkal jobb játékos volt, de valahogy belefásult a szerepébe. Most úgy láttam, hogy a kp.-t mindenképpen meg kell erõsítenem, mert ott igen aggasztó volt a helyzet, meccsek 99%-a ott ment el, de most már sokkal biztosabbnak érzem, remélem minimum 2 szezont kibírnak az új játékosok ott, a védelem pedig adott. Így ahogy mondtad, a következõ fogás egy kapus lesz majd, ahogy telik rá, egy talán nagyszerût, vagy kiemelkedõt szeretnék majd venni, attól függ mennyi lesz a piaci ára. Középpályáshoz hozzátéve, mind a két játékost áron alul vettem, nem is kicsit, korához képest igen jók szerintem. 😊

Magic Boy
Én megpróbálnám lebirtokolni mondjuk 3-5-2-vel. (ha be van gyakorolva)

De miért nem kapust vettél, amikor ilyen gyenge (a 6.-hoz képest) a kapusod?

kovacsgeri
A csapatszellem az nem függ attól, hogy mit fogsz most játszani a következõ meccseden. Az önbizalom annál inkább, de azt meg a lazázás/legfontosabb meccs tudtommal nem befolyásolja.

sajtburger
Ha nyernék akkor is? Mert õk a favoritok pl. a szurkolók elõrelátása... Kockázatos akkor lehet eléggé.. :S

kovacsgeri
Meg lehet próbálni, de akkor az azt követõ meccsen lazáznod kellene, mert kb gyilkos csapatszellemed lesz addigra.

sajtburger
HO-t tudom én is ajánlani. Bár még csak 1 vagy 2 hete használom, de nagyon sok hasznos információhoz jutottam. Ajánlani tudom azoknak, akik még nem használják.

6 vereséggel a hátam mögött, ma sikerült beszerezni egy igen pro kis középpályást. 100 rugóért eladtam egy lassan 32 éves védõmet, így ma sikerült egy nagy erõsítést véghez vinni. Ha most nem kezdünk be, akkor sose..

Amúgy, ha ingerült a csapatszellem és csapnivaló az önbizalom akkor egy kb. rangadó szerû meccsre jó beállítani szezon legfontosabb meccsét? Még nem állítottam be, de most nagyot erõsödött a csapat, ez utáni meccs meg egy sima kiesõ ellen fog lenni.

Jakuza001
Felreertes ne essek en is a HCP-t kultivaltam mindig is, de sajnos nem frissittik.
Pedig kinezetre mukodesre stb jobban bejott mindig a HO-nal.
Csak hat az gaz hogy 2007 ota nem frissitettek.

Mig a HO-nal a lenyegi reszek a pluginok es azt folyamatosan karban tartjak.

Magic Boy
Én is a HO-t használom, hiszen azt legalább frissítik és a játékos/meccs szimulációs része is jobb szerintem.

Jakuza001
Kb az hogy a 2007 ev vegi kiadashoz kepest rengeteget valtozott a Hattrick szabalyrendszere.

Vajon az edzeskalkulator es a valtozasokon atment programreszei rendesen mukodnek szerinted ?

jhetedikj
HO is talán egyszer volt frissítve, igaz én csak 1 éve használom 😊

anno 1987

JimKirk
Van egy kesz program amiben tobb dolog kozul lehet valasztani. Ennek mi koze a 2 eve leallt updatenek?
Jakuza001
HCP-t nem frissitettek kb 2 ev ota. Szoval ezt azert ketlem.

JimKirk
A HO, de csak a meccs szimulacio miatt. A HCP-ben szerintem tobb lehetoseg van..
Maradt a 0-4. 1. vagyok 2 pont elõnnyel.
Fyrex
Klotildliget - FC Parmalat 0 - 2

1. Pomáz City 28p
2. FC Parmalat 27p
3. Budapesti Sasok 22p

Avanti Crociati!

10 játékossal de hoztam a kötelezõt! Jelenleg gólkülönbséggel 1. vagyok 😄

FlDutchman
Sziasztok!

Most láttam meg a piacon saját nevelésû ifimet, Gusztáv Lipcsit (292281920) 17 éves és 100 napos játékos.
Forma: jó, erõnlét: jó
Kedves fickó, aki kiegyensúlyozott és becsületes.
Tapasztalata katasztrofális, és csapnivaló vezetõi képessége van.

Jelenlegi képességek
Védekezés: 4/20 gyenge
Játékszervezés: 4/20 gyenge
Szélsõjáték: 3/20 csapnivaló
Átadás: 5/20 középszerû
Gólszerzés: 8/20 remek
Pontrúgás: 1/20 katasztrofális

Ára: 200 000 eFt

Megérné ennyiért visszavenni? Jól jönne mondjuk, második csatárnak, mert kezdenek kiöregedni a srácok.. 😊

Magic Boy
Szerintetek melyik a jobb a HO (Hattrick Organizer) vagy a HCP (Hattrick Coach Professional)?

banok
eladó. Védekezést edzõknek nagyon ajánlott!

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

ESE 5 - 1 B.L.C

0 - 1 Erik Tóth 24'
1 - 1 Yannick Moret 30'
2 - 1 Yannick Moret 33'
3 - 1 Arkadiusz Karbownik 35'
4 - 1 Juan Javier Bustos Fermoso 52'
5 - 1 Jacob Dorls 67'

Továbbra is 3. vagyok, de beértem ezt a bot csapatot pontszámban.

Aláírás (max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

REALista
Nagyon nagy csatában sikerült nyernem idegenben 2:1-re!Ráadásul mind a két gólt az új szerzeményem rúgta.
Ezzel a gyõzelemmel még mindig 2. helyen vagyok és versenyben maradtam a bajnoki címért folyó harcban...😊

Bénák 1 - 2 AceKing
0 - 1 Bülent Askeri 33'
1 - 1 Bálint Fényi 80'
1 - 2 Bülent Askeri 85'

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

matthias92
A csapat lejátszott egy mérkõzést. A jegyeladásból befolyt összeg 52 103 eFt.
Megnyugtat, meg az is, hogy otthon 1-1es döntetlent játszottam az eddig veretlen csoportelsõvel. (idegenben 3-1re kaptam ki)
Lehet, ha nem próbálkozok be a (mint utólag kiderült, gyenge szintû) játéktördeléssel és rádobok egy MOTS-ot, nyerek.
Jövõhéten, pedig idegenbe megyünk, és az ellen a csapat ellen játszom, amely szerintem az elsõszámú ellenfelem a ligámban. 4-5-2 vs. 5-3-2, 49,5 vs. 49,5 csillag, 93650 vs. közel 150k tsi (az egyik csatár 65k tsi).
Nem tudom mennyi esélyem van ellene. Szerintem az utolsó három meccset, pedig már hozni fogom. Aztán lesz szerintem vérfrissítés, kiöregedtek a mostani játékosok. 😞

sajtburger
végül 2:4 lett. Elsõ félidõ végén jobbak voltunk, több helyzetünk volt, de most nem jött össze a gyõzelem. Ahogy nézem HO-ban jobb és bal oldali támadásba volt jobb az ellenfél, minden másban mi.

6. tétmeccse nem tudunk nyerni, a következõ fordulóban remélem már összejön és vége lesz ennek a rettentõen rossz formának.

pe28
Akit érdekel kiraktam pár játékost eladóra. Kicsit átszervezem a csapatot.

pe28
Szintén kötelezõ gyõzelmet szalasztottam el. Az bosszant hogy 2-0-ás vezetésnél kidõlt a fasza kis középsõ védõ és szutyok állt be helyette. ezután mindhárom gólt középrõl kaptuk :S 100 helyzetbõl csak három gól.

jhetedikj
Cczet 2 - 2 Pinnyéd CF

1 - 0 Truls Aagesen 14'
1 - 1 Krisztián Kornyik 31'
2 - 1 Klemen Brezec 57'
2 - 2 Vasco Gouveia 67'

alapcsapattal, mert elfelejtettem kiadni az utasításokat idõben 😞

anno 1987

banok
Best of Argentina - Banok FC 3 - 3
1 - 0 Giuseppe Bertinelli 9'
2 - 0 Stephan Forster 37'
2 - 1 Janheinz Studtrucker 39'
2 - 2 Jean-Christophe De Raedt 40'
3 - 2 Serkan Özat 50'
3 - 3 Jean-Christophe De Raedt 56'

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

jhetedikj
nálunk is 2:2 mi egymás utánban rúgtuk a gólokat, még egyet kéne a hajrában is

anno 1987

gercse
én meg eldobom az agyam, elvileg nyerhetõ meccset kéne hoznom, de 5 helyzetet is kihagytunk, ellenfél persze egybõl egy, és így 1-1 az állás...

sajtburger
Szintén, 0:2-rõl 2:2-re jöttem fel, félidõ után, mind ezt a listavezetõ ellen, aki eddig 1x kapott ki. Az elmúlt fordulók, vereségek után ha ma nyernénk, csodálatos lenne, remélem valahogy megszerezzük ma a 3 pontot. Szoros lesz ez a jó 25 perc még.. 😊

Félidõben 0-4 nekem.