Hattrick

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JimKirk
Kiraktam atadora ezt a gyereket, mert felhoztam az ifibol egy vedopalantat. Akit erdekel 15 milliotol viheti, most jo de mar van benne 3 het edzes, meg szerintem ugyanennyi es remek lesz.

Ivica Langer (296739322)
18 éves és 11 napos, következõ születésnap: 2011-01-18
Austria

Forma: megfelelõ, erõnlét: megfelelõ
Kedves fickó, aki higgadt és becsületes.
Tapasztalata katasztrofális, és középszerû vezetõi képessége van.

TSI: 1 750

Lapok: 0

Specialitása: Gyors

ÁTADÓLISTÁRA TÉVE

Határidõ: 2010-10-11 21:14 (2 nap 7ó 29p)

Védés: 1/20 katasztrofális
Védekezés: 7/20 jó
Játékszervezés: 3/20 csapnivaló
Szélsõjáték: 6/20 megfelelõ
Átadás: 2/20 pocsék
Gólszerzés: 5/20 középszerû
Pontrúgás: 1/20 katasztrofális
kovacsgeri
Ma 3 játékosmegfigyelõbõl 2 azt mondta, hogy nem talált megfelelõ játékost. fuck.

matthias92
a vásárlói hangulat. biztos nemtetszik a név a vásárlóknak <#fejvakaras>
geonak meg szép eredeti játékosa van, Rikárdó 😄

eladó

Rikárdó Forgó
18 éves és 72 napos, következõ születésnap: 2010-11-18

Forma: megfelelõ, erõnlét: középszerû
Kedves fickó, aki kiegyensúlyozott és becsületes.
Tapasztalata katasztrofális, és gyenge vezetõi képessége van.

Tulajdonos: hungeo fc (2010-10-09 óta , )
TSI: 1 630
Fizetés: 322 eFt/hét
Lapok: 0
Sérülések: Egészséges

Erõnlét: középszerû Védés: megfelelõ
Játékszervezés: katasztrofális Átadás: katasztrofális
Szélsõjáték: katasztrofális Védekezés: csapnivaló
Gólszerzés: csapnivaló Pontrúgás: csapnivaló

Határidõ: 2010-10-12 00:16
(1096 nap 0ó 0p)
Kikiáltási ár: 0 eFt
gercse
biztos van haverja, aki besegít
meg az is lehet, hogy skillesebb játékos, van valami spec. képessége, vagy több dologban is jobb, nem csak a fõképessége jó, sok mindentõl függhet

alratar
Mondjátok már el, miért van az, hogy egyes játékosokat a kitett ár többszöröséért visznek el (rengeteget licitálnak!, míg ha én kirakok egyet, örülhetek ha egy ember licitál?
jhetedikj
e örö e bódottá!!!!

2010-10-08 Tamás Limperger FEKEPé 32 800 eFt 1 230

<#wave>

anno 1987

Nekem a védelmem nagyjából adott lenne, viszont a többi posztra igazolnom kellene elég kafa játékosokat. Így most neki kell állnom gyûjteni elég rendesen, de sebaj. 😊

Aláírás (max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

kovacsgeri
Én úgy edzem a játékosaimat (igaz õk védõk), hogy van egy garnitúra, amit ragyogó szinten eladok, és van egy másik banda, akiket szeretnék megtartani, és 23 éves koruk fölött is edzem õket (most lenyûgözõk kb).

alratar
Szerintem rakd ki õket, és inkább vegyél fiatalokat!
De ez attól is függ, hogy mikor lépnek szintet, ugyanis ha hamarosan (értsd 6-7 edzés[/i) megvárnám.
Az idõset már most kiraknám.
matthias92
nekem nagyszerûek, meg kiemelkedõek a védõim. a középpályám lenyûgözõ, de velük addig nem leszek megelégedve, amíg nem lesznek titániak 😊)))
Legközelebbi erõsítésnél egy új szélsõt kell vennem (a mostani 30 éves, szerintem elfogom adni, bár most lépett szintet 😄)
Szerintetek meddig érdemes edzeni egy középpályást? Értem úgy, hogy mennyi idõs korig? Mert jövõre lesz 20 és 22 éves a (jelenleg) lenyûgözõ játékszervezésû középpályásom (meg van egy jelenleg 28 éves ragyogó játékszervezésû, jó átadású és pontrúgású is). Vagy maxoljam ki õket nyugodtan? <#whatever> (addigra reményeim szerint úgyis feljebb leszek néhány ligával)

dartonita
A 'jo' biztosan keves.Nagyszeru folott mar szerintem oke a foskill nb6ban.Persze ez osztalyfuggo is,illetve edzestol is fugg melyik poszton szerepelnek a fiataljaid.

egy nap alatt egy szezont csak akkor lehet lejátszani, ha már az embernek van egy taktikája, ami halálbiztos és a csapatot is ismeri már. ismeretlen csapattal és kiismeretlen játékkal nekem is több idõ egy szezont lenyomni.
alratar
Én is így vagyok vele. 😊
Értem. Nekem most jó/remek/nagyszerû védõim vannak, szezon végéig remélem fejlõdnek még egy picit. 😊
Bár ez az elsõ évem hétbe, nem volt célkitûzés a feljutás, szóval akkor sem fogok szomorkodni, ha még egy évet itt kell játszanom. 😊

Aláírás (max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

Jakuza001
Egy eve eleg volt oda a sorsolastol fuggoen, ha a jatekosok jo-remek tulajdonsagokkal rendelkeztek az adott posztjukon, ez mostantol azert valtozni fog a gyorsabb edzesnek koszonhetoen.

Sziasztok!
Hatodosztályosoktól kérdezném, hogy a 6-ba milyen szintû védelemmel érdemes feljutni/próbálkozni?

matthias92
én abból halál láma vagyok. ti egy nap alatt lejátszotok szezonokat, de én nemjöttem rá, hogyan, nekem csak ilyen félhónap sikerül annyi idõ alatt 😮

nem ismerem azokat véletlenszerûen mondtam egy nevet xD manager gamek egyre megy

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

JimKirk
Azzal csak buzik jatszanak!<#violent><#puszi>

<#banplz>
én azzal a szarral aztán nem játszom. 😄
football manager párti vagyok. 😄
Az egyik kapusom jóról remekre fejlõdött. Remélem majd haszonnal eladhatom valamikor.
Jakuza001
Hopp sry javitom, valoban igy volt ezt nem vettem eddig eszre.

Jakuza001
Nem csereltek le hetvegen.

Christian88
Hétvégén játszott, csak sérülés miatt lecserélték

http://www.twitch.tv/hegii

Jakuza001
Na az ilyeneket nem tudom hova tenni.

"Eliran Ganot (aki kapus) A kitartó munka meghozta gyümölcsét, Játékszervezés képessége pocsék szintrõl csapnivaló szintûre változott.

Persze most azt fogjatok mondani, hogy neha a masik tulajdonsag is fejlodik.
De a legszebb az egeszben, hogy a jatekos nem is jatszott, tehat nem is kaphatott edzest.

Geokám ez keményebb dió, nem FIFA manager😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Fenrir
Angel Bonev

A kemény munka végre meghozta gyümölcsét! A játékos Védekezés képessége remek szintrõl nagyszerû szintre fejlõdött.

Na, megvan a hatodik nagyszerû hátvédem is 😛

A halál csupán a kezdet...

Jakuza001
Lehet mindenesetre ilyen es hasonlo jo kis irasok voltak benne.

Ellentámadások (Counter-attacks, CA)
Az ellentámadások beállítás valószínûleg a legizgalmasabb, de egyben a leginkább túlbecsült variáció. Ne legyen ez az alapbeállításod minden olyan meccsre ahol nem hiszel a csapatodban.
Az történik, hogy leadsz valamennyit a középpályád erejébõl (alapvetõen rossz ötlet a HT-ben) amivel esélyt szerzel arra, hogy kapj egy-egy ellentámadást az ellenfél sikertelen támadása után.

Csakis akkor használd az ellentámadást, ha:

* bizonyosan bukod a középpályát; ha jobb vagy a középpályán, nem kapsz ellentámadást (vedd figyelembe, hogy a középpálya ereje változhat a meccs folyamán az erõnlétnek, piros lapoknak és cseréknek köszönhetõen)
* a védelmed lényegesen jobb, mint az ellenfél támadása; ellenkezõ esetben csak gólokat fogsz kapni
* a támadásod elég erõs, hogy kihasználja az ígérkezõ lehetõségeket az ellentámadásra

Ha az elõbbi elõfeltételek közül bármelyik nem teljesül, az ellentámadás nem Neked való!
Azok, akik sikeresen játszanak ellentámadásra, olyan, korábban elfeledett felállásokat alkalmaznak, mint az 5-3-2, 5-4-1 (túl gyenge támadás - szerintem), 4-4-2, 4-3-3, vagy akár extrémeket is, mint az 5-2-3. A szélsõséges CA-csapatok teljesen mellõzik a középpályát, így a zavarodottság, ami az extrém 5-2-3-ból ered, alig számít valamit. De mint már mondottam: ez a leginkább túlzásba vitt új taktikai beállítás, elõvigyázatosság nélkül az ellenfelet könnyû gyõzelemhez segíted!

matthias92
geo, szerintem
arról nem is beszélve, hogy mi is írhattunk posztokat, arról, hogy hogyan is alakul a tímünk. jó volt, bár sajnos elég inaktív 😞

Jakuza001
Nem meg csak nem is hasonlit.

Volt egy remek FAQ resze annak az oldalnak, amit en linkeltem rengeteg jo leirassal, mint felallasok miben erosek es gyengek, edzesek hogy mukodnek stb, es innen csinalta valaki ha jol emlekszem.

alratar
nem tudom ugyanaz-e ez az oldal, mint az.
De itt találtam valamit: http://hattrickhun.mindenkilapja.hu/
itt vannak a hátralévõ meccseim és a tabella:

akkor lássuk hát a tervet amivel megszilárdíthatom az 5. helyem. -spooky-

a következõ három meccsen esélyem sincs, így nem is kockáztatok, a frissen vásárolt kp-m sem lesz a kezdõben, legfeljebb csereként áll be ha lesérül valaki a kp-n. lazázok is ezen a három meccsen és átállok az 5-4-1-re kontrázással, amit a "Irriducibili6" ellen már be is gyakorlunk szépen, itt nyernünk kell! A "Bátrak fc" ellen sincs sok esélyem, így itt is lazázás lesz készülvén a szezon legutolsó és legfontosabb meccsére a "Starrider" ellen. Tõlük idegenben kikaptam 3-2-re még a szezon elején, de azóta erõsödött a csapat, itthon be kell húzni. Ez hát a hatpontos tervem a szezon végéig. 😊
jhetedikj
Holnap jár le licit eladó.

Jött most egy ígéretes ifi a múlt héten , az edzõ az elsõ meccse után már azt mondja, hogy van még benne potenciál és sokat fejlõdhet, kár hogy még csak 1 tulajdonságát árulta el ami nem olyan jó.
Azt veszem észre lassan többet foglalkozok az akadémiával, mint a rendes csapatommal.😄

anno 1987

Jakuza001
Mi tortent a http://hattrickhun.info oldallal ?

JimKirk
Ha csak 37 milla volt akkor igen, viszont ha 370 akkor lol!😄
JimKirk
Nagyon jo!<#pias>
sajtburger
Nahm sikerült beszereznem egy új emberkét, szerintem bõven lesz benne talán úgy 2-3 szezon is. Én is feltenném a kérdést, jó vétel volt?

Simon Stern, ostrák
29 éves és 66

Védés: 1/20 katasztrofális
Védekezés: 4/20 gyenge
Játékszervezés: 10/20 kiemelkedõ
Szélsõjáték: 3/20 csapnivaló
Átadás: 7/20 jó
Gólszerzés: 5/20 középszerû
Pontrúgás: 3/20 csapnivaló

37400 eft.. 😊

Amúgy válaszolva a kérdésre, lehet hogy van 7 védõm, de abból 2 igazi bástya a csapatban, egyik szélsõmet most árulom, van 2 saját nevelés, akik közül egyik már kiemelkedõ védekezésû és csak 18 éves.. 😊 U20 gyanús volt korábban még, pluszba van egy szélsõ még. Mert 3 védõvel jobb felállni amúgy?

alratar
Nos, nem szeretnék azzal a sablonnal válaszolni, miszerint annyit ér minden ímnnyit adsz érte. Tehát, ha te úgy látod megérte, akkor igen!

Egyébként a véleményem az, hogy nagyon megérte! 😊
Elég jó!<#smile>

szerintetek megérte? legdrágább játékos akit valaha vettem. 😄

sapkafej
ajaj, két szezon után x-elt az ifim. vége a gyõzelmi szériának 😞 😛

György

Fyrex
ifi barátságos, bevált a fura taktik, meglepõdtem 😊

FC Parmalat Junior - Kismagony FC 5 - 1
( HatStats 154 - 179 )

Avanti Crociati!

Sziasztok!

Eladó a mai ifim.

Levente Kis (302092358)
18 éves és 2 napos, következõ születésnap: 2011-01-23
Öntörvényû ember, aki kiegyensúlyozott és balhés.
Tapasztalata katasztrofális, és középszerû vezetõi képessége van.

Jelenlegi képességek

Védés: katasztrofális
Védekezés: megfelelõ
Játékszervezés: csapnivaló
Szélsõjáték: gyenge
Átadás: gyenge
Gólszerzés: csapnivaló
Pontrúgás: katasztrofális

Határidõ: 2010-10-08 16:38
Kikiáltási ár: 5 000 eFt

dartonita
Ha vedoket edzel,miert 4vedovel allsz fel bajnokin es baratsagos meccsen is?😮
Igy maris 2edzeshelyet buktal hetente.
Nekem is vannak 30feletti jatekosaim,ev elejen vettem oket.Egy idenyt kb kibirnak,csak meg ne seruljenek mert a gyogyulasuk 6000 ev.

sajtburger
Védekezést edzek, amiben elég jól állok, mármint jó védõk terén. Szerintem nem állok össze vissza fel, megvannak a sorok rendesen, ki hova tartozik, egyedül most kp.-re kellene 1-2 jó ember, akik lehet most 30 felettiek lesznek átmenetileg, mert van 1-2 jó a piacon..

Christian88
Mit edzel egyáltalán? össze vissza állsz fel mindig

REALista
Hétvégén idegenben nyertem 4:2-re úgyhogy már 2. vagyok a csoportban.Jövõhéten otthon lazázok hogy legyen esélyem két hét múlva az egyik bajnokesélyes csapat ellen idegenben.Remélem sikerül lazázva is nyerni bár így azért szoros lesz szerintem.

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

sajtburger
Tanácsotokra megpróbálok újítani a kp-n. Szerintetek 30 illetve a fölötti játékost mennyire érdemes megvenni? Mert 25 vagy az alattit egy kiemelkedõ játékszervezésût sztem elég drágán kapnék, de pl. egy 32 évesre lenne sanszom.. 1-2 szezon bírnak a 30 felettiek még stabil kezdõként? Kinek mi a tapasztalata és véleménye?

Christian88
Hétvégén vége van az ifibajnokságomnak, ha esetleg így van még 3 ember és valaki tud indítani egy 4es ifi bajnokságot, mennék.