Hattrick
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ivica Langer (296739322)
18 éves és 11 napos, következõ születésnap: 2011-01-18
Austria
Forma: megfelelõ, erõnlét: megfelelõ
Kedves fickó, aki higgadt és becsületes.
Tapasztalata katasztrofális, és középszerû vezetõi képessége van.
TSI: 1 750
Lapok: 0
Specialitása: Gyors
ÁTADÓLISTÁRA TÉVE
Határidõ: 2010-10-11 21:14 (2 nap 7ó 29p)
Védés: 1/20 katasztrofális
Védekezés: 7/20 jó
Játékszervezés: 3/20 csapnivaló
Szélsõjáték: 6/20 megfelelõ
Átadás: 2/20 pocsék
Gólszerzés: 5/20 középszerû
Pontrúgás: 1/20 katasztrofális
geonak meg szép eredeti játékosa van, Rikárdó 😄
Rikárdó Forgó
18 éves és 72 napos, következõ születésnap: 2010-11-18
Forma: megfelelõ, erõnlét: középszerû
Kedves fickó, aki kiegyensúlyozott és becsületes.
Tapasztalata katasztrofális, és gyenge vezetõi képessége van.
Tulajdonos: hungeo fc (2010-10-09 óta , )
TSI: 1 630
Fizetés: 322 eFt/hét
Lapok: 0
Sérülések: Egészséges
Erõnlét: középszerû Védés: megfelelõ
Játékszervezés: katasztrofális Átadás: katasztrofális
Szélsõjáték: katasztrofális Védekezés: csapnivaló
Gólszerzés: csapnivaló Pontrúgás: csapnivaló
Határidõ: 2010-10-12 00:16
(1096 nap 0ó 0p)
Kikiáltási ár: 0 eFt
meg az is lehet, hogy skillesebb játékos, van valami spec. képessége, vagy több dologban is jobb, nem csak a fõképessége jó, sok mindentõl függhet
2010-10-08 Tamás Limperger FEKEPé 32 800 eFt 1 230
<#wave>#wave>
anno 1987
Aláírás (max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
De ez attól is függ, hogy mikor lépnek szintet, ugyanis ha hamarosan (értsd 6-7 edzés[/i) megvárnám.
Az idõset már most kiraknám.
Legközelebbi erõsítésnél egy új szélsõt kell vennem (a mostani 30 éves, szerintem elfogom adni, bár most lépett szintet 😄)
Szerintetek meddig érdemes edzeni egy középpályást? Értem úgy, hogy mennyi idõs korig? Mert jövõre lesz 20 és 22 éves a (jelenleg) lenyûgözõ játékszervezésû középpályásom (meg van egy jelenleg 28 éves ragyogó játékszervezésû, jó átadású és pontrúgású is). Vagy maxoljam ki õket nyugodtan? <#whatever>#whatever> (addigra reményeim szerint úgyis feljebb leszek néhány ligával)
Bár ez az elsõ évem hétbe, nem volt célkitûzés a feljutás, szóval akkor sem fogok szomorkodni, ha még egy évet itt kell játszanom. 😊
Aláírás (max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
Hatodosztályosoktól kérdezném, hogy a 6-ba milyen szintû védelemmel érdemes feljutni/próbálkozni?
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
football manager párti vagyok. 😄
"Eliran Ganot (aki kapus) A kitartó munka meghozta gyümölcsét, Játékszervezés képessége pocsék szintrõl csapnivaló szintûre változott.
Persze most azt fogjatok mondani, hogy neha a masik tulajdonsag is fejlodik.
De a legszebb az egeszben, hogy a jatekos nem is jatszott, tehat nem is kaphatott edzest.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
A kemény munka végre meghozta gyümölcsét! A játékos Védekezés képessége remek szintrõl nagyszerû szintre fejlõdött.
Na, megvan a hatodik nagyszerû hátvédem is 😛
A halál csupán a kezdet...
Ellentámadások (Counter-attacks, CA)
Az ellentámadások beállítás valószínûleg a legizgalmasabb, de egyben a leginkább túlbecsült variáció. Ne legyen ez az alapbeállításod minden olyan meccsre ahol nem hiszel a csapatodban.
Az történik, hogy leadsz valamennyit a középpályád erejébõl (alapvetõen rossz ötlet a HT-ben) amivel esélyt szerzel arra, hogy kapj egy-egy ellentámadást az ellenfél sikertelen támadása után.
Csakis akkor használd az ellentámadást, ha:
* bizonyosan bukod a középpályát; ha jobb vagy a középpályán, nem kapsz ellentámadást (vedd figyelembe, hogy a középpálya ereje változhat a meccs folyamán az erõnlétnek, piros lapoknak és cseréknek köszönhetõen)
* a védelmed lényegesen jobb, mint az ellenfél támadása; ellenkezõ esetben csak gólokat fogsz kapni
* a támadásod elég erõs, hogy kihasználja az ígérkezõ lehetõségeket az ellentámadásra
Ha az elõbbi elõfeltételek közül bármelyik nem teljesül, az ellentámadás nem Neked való!
Azok, akik sikeresen játszanak ellentámadásra, olyan, korábban elfeledett felállásokat alkalmaznak, mint az 5-3-2, 5-4-1 (túl gyenge támadás - szerintem), 4-4-2, 4-3-3, vagy akár extrémeket is, mint az 5-2-3. A szélsõséges CA-csapatok teljesen mellõzik a középpályát, így a zavarodottság, ami az extrém 5-2-3-ból ered, alig számít valamit. De mint már mondottam: ez a leginkább túlzásba vitt új taktikai beállítás, elõvigyázatosság nélkül az ellenfelet könnyû gyõzelemhez segíted!
arról nem is beszélve, hogy mi is írhattunk posztokat, arról, hogy hogyan is alakul a tímünk. jó volt, bár sajnos elég inaktív 😞
Volt egy remek FAQ resze annak az oldalnak, amit en linkeltem rengeteg jo leirassal, mint felallasok miben erosek es gyengek, edzesek hogy mukodnek stb, es innen csinalta valaki ha jol emlekszem.
De itt találtam valamit: http://hattrickhun.mindenkilapja.hu/
akkor lássuk hát a tervet amivel megszilárdíthatom az 5. helyem. -spooky-
a következõ három meccsen esélyem sincs, így nem is kockáztatok, a frissen vásárolt kp-m sem lesz a kezdõben, legfeljebb csereként áll be ha lesérül valaki a kp-n. lazázok is ezen a három meccsen és átállok az 5-4-1-re kontrázással, amit a "Irriducibili6" ellen már be is gyakorlunk szépen, itt nyernünk kell! A "Bátrak fc" ellen sincs sok esélyem, így itt is lazázás lesz készülvén a szezon legutolsó és legfontosabb meccsére a "Starrider" ellen. Tõlük idegenben kikaptam 3-2-re még a szezon elején, de azóta erõsödött a csapat, itthon be kell húzni. Ez hát a hatpontos tervem a szezon végéig. 😊
Jött most egy ígéretes ifi a múlt héten , az edzõ az elsõ meccse után már azt mondja, hogy van még benne potenciál és sokat fejlõdhet, kár hogy még csak 1 tulajdonságát árulta el ami nem olyan jó.
Azt veszem észre lassan többet foglalkozok az akadémiával, mint a rendes csapatommal.😄
anno 1987
Simon Stern, ostrák
29 éves és 66
Védés: 1/20 katasztrofális
Védekezés: 4/20 gyenge
Játékszervezés: 10/20 kiemelkedõ
Szélsõjáték: 3/20 csapnivaló
Átadás: 7/20 jó
Gólszerzés: 5/20 középszerû
Pontrúgás: 3/20 csapnivaló
37400 eft.. 😊
Amúgy válaszolva a kérdésre, lehet hogy van 7 védõm, de abból 2 igazi bástya a csapatban, egyik szélsõmet most árulom, van 2 saját nevelés, akik közül egyik már kiemelkedõ védekezésû és csak 18 éves.. 😊 U20 gyanús volt korábban még, pluszba van egy szélsõ még. Mert 3 védõvel jobb felállni amúgy?
Egyébként a véleményem az, hogy nagyon megérte! 😊
FC Parmalat Junior - Kismagony FC 5 - 1
( HatStats 154 - 179 )
Avanti Crociati!
Eladó a mai ifim.
Levente Kis (302092358)
18 éves és 2 napos, következõ születésnap: 2011-01-23
Öntörvényû ember, aki kiegyensúlyozott és balhés.
Tapasztalata katasztrofális, és középszerû vezetõi képessége van.
Jelenlegi képességek
Védés: katasztrofális
Védekezés: megfelelõ
Játékszervezés: csapnivaló
Szélsõjáték: gyenge
Átadás: gyenge
Gólszerzés: csapnivaló
Pontrúgás: katasztrofális
Határidõ: 2010-10-08 16:38
Kikiáltási ár: 5 000 eFt
Igy maris 2edzeshelyet buktal hetente.
Nekem is vannak 30feletti jatekosaim,ev elejen vettem oket.Egy idenyt kb kibirnak,csak meg ne seruljenek mert a gyogyulasuk 6000 ev.
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!